Wie heeft er een kruising Amerikaanse Staffordshire terriër met een Boxer?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TaycoTayco

honden foto van Tayco

Zijn er hier nog eigenaars van een kruising Amerikaanse Stafford en Boxer?

honden page profiel Franciska & Luna! Franciska & Luna!

honden foto van Franciska & Luna!

Heb zelf een APB.. maar de beste vriend van mijn vriend (volg je het nog haha) heeft wel een AST x Boxer. Een teefje, super leuk beestje.  Ziet er uit als een Stafford, maar heeft haar ranke bouw en kleurtje van de boxer haha. Is af en toe wel een raar gezicht, met die grote kop erop (ligt de hele dag door te kauwen, dus die heeft kaakspieren waar je U tegen zegt). 

honden page profiel TaycoTayco

honden foto van Tayco

Hahaha is ze ook zo lomp als ze speelt?  Die van mij kijkt totaal niet als hij speelt. Dan moet ik maken dat ik op tijd opzij ga of word omver gelopen lol. Die van mij heeft sinds kort wel weer iets opgepikt. Hij begint nu eikeltjes e.d van straat te plukken en op te eten (gelukkig geen poep) doet  jouw hond of de hond van de vriend van je vriend dit ook?

honden page profiel Franciska & Luna! Franciska & Luna! 1 doggies

honden foto van Franciska & Luna!

Hier zijn ze allebei lomp... Ik denk niet dat ze weten hoeveel gewicht ze bij zich dragen. Luna is zo'n 40KG en ik ben 53KG, dus dat is niet zo'n heel groot verschil. Zeker als je vraagt of ze naar buiten wilt, is het blaffen geblazen en blijft ze om je heen springen.  

 

Eikeltjes eten of andere dingen eten, heb ik nog niet voorbij zien komen. Doet hij het zomaar of is er een aanleiding tot? Ik weet namelijk van mijn zusje, dat haar hond dingen van straat eet omdat ze aan zelf-beloning doet (ze doet het ook in huis namelijk als ze de kans krijgt). 

Weliswaar is het een idee om hem gewoon te vragen los te laten, en eventueel hem voor te zijn natuurlijk (dat word goed in de gaten houden haha) en hem daar ook (abnormaal) voor te belonen. Gewoon helemaal de hemel in prijzen. 

 

Uiteindelijk hebben we hier wel te maken met hele gevoelige honden die dus ook gevoelig zijn voor het ''afstraffen en belonen''. Ze zijn heel werkwillig en leergierig. 

Maar het kan ook de leeftijd zijn natuurlijk! Ik weet niet hoe oud die van jou is? Weliswaar is hij grenzen aan het opzoeken... is ook nog een mogelijkheid.

honden page profiel TaycoTayco

honden foto van Tayco

Hij deed dit nooit, hij is dit ineens beginnen doen. Als ik zeg "los" dan lost hij wel en zeg ik "flinke jongen" en dan is hij zo content dat hij gewoon een ander neemt zodat ik het opnieuw zeg. Soms laat hij eens niet los en mag ik in zijn muil zitten vissen om het eruit te halen (wat niet altijd lukt met zijn langere lippen) Ik hou hem nu zo kort mogelijk en zijn hoofd omhoog maar je weet ook dat ze macht hebben en dan heeft hij er soms toch 1 te pakken. Hij is sinds juni 3 jaar geworden en heeft echt puber streken lol.

honden page profiel Franciska & Luna! Franciska & Luna! 3 doggies

honden foto van Franciska & Luna!

En als je hem iets van een bal geeft? Luna loopt graag met haar bal, dus dan is iets anders pakken lastig haha.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^