Zindelijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Thalie HoesThalie Hoes

Wij hebben vorige week Kessi geadopteerd, een chihuahua teefje van 5jaar. Ze is zo ongelofelijk lief, we konden ons geen liever/beter adoptiehondje inbeelden.

 

Het enige probleem is dat Kessi niet zindelijk is. Bij haar vorig baasje waren ze met vele chihuahuatjes waar ze dus niet werden getraind qua zindelijkheid. Ze is ondertussen een weekje bij ons en nog steeds doet ze niets buiten. We gaan regelmatig met haar buiten, na het slapen, na het eten en tussendoor. Ik wandel dan rond in de tuin terwijl Kessi wat rond snuffelt maar daar blijft het dan bij, als ik blijf stil staan komt ze naast me zitten of liggen. Binnen ligt een puppypad deze heeft geen nut, deze gebruikt ze niet. Bij het gaan wandelen op straat doet ze ook niets. Als ze binnen is hou ik haar goed in de gaten zodat ze niets kan doen als ik het niet zie. 's Nachts slaapt ze in haar mand in de bench die bij het opstaan telkens wel droog is.

 

Voorvalletje van eergisteren: lang buiten geweest met Kessi, rondwandelen, snuffelen maar geen plasje doen. Binnen komen en op de mat plassen.

 

Heeft er iemand tips om Kessi zindelijk te maken ? Belonen als ze buiten gaat lukt niet doordat ze echt niet plast buiten op het gras.

 

Alle tips welkom 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

dubbel topic

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Zindelijk
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^