blaffen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel hannie v.d.blinkhannie v.d.blink

honden foto van hannie v.d.blink

Lady heeft 7 jaar in de bensch geslapen, maar de laatste tijd wil ze er niet meer in, althans naar een uur of twee gaat ze blaffen wil ze er uit. Ik kan ze niet laten blaffen ik woon in een flat. Dus nu lig ze bij mij op bed, of ze kom later. Maar als ze iemand buiten hoort of de lift hoort open gaan gaat ze blaffen. Snel ernaar toe dan stop ze wel. Ik ga nu proberen met het raam dicht te doen, ik hoop dat dit beter lukt.
gr hannie

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Mooi een goed vetbed naast je bed leggen als je dat niet bezwaarlijk vind, de bench langzaam aan weg doen , kijken of je hond het toch prettiger vind zonder......en als je hond dan blaft, rustig, goed volk....een aai van je hand , immers je hond ligt dan naast je, op de grond, dan kan je je hond even geruststellen, en wie weet gaat tie ook aan de geluiden wennen, wat er thuis hoort.......ooo en als die op bed ligt....lekker warm van de winter.

Volgende forumvraag: Foutje?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^