Ik zoek een hondenras

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  
Neem alsteblieft gewoon geen hond... Dan hebben jullie daar duidelijk niet de financiën voor... "

 Ik zeg duidelijk dat ik niet arm ben? Maar wij zitten hier thuis wel met een ziek kind waar de kostte ook naar moeten? Dus nogmaals heb ik een wat goedkoper hond dat een vuinisbakkie is!

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Maar je begrijpt toch wel dat het raar klinkt als je zegt: oh ik heb gezien dat een vlinderhond wel duur is, dan maar een vuilnisbakje!

Zo van: Oh een Duitse herder is wel erg duur. Doe dan maar een teckel.

Dat is toch niet met elkaar te vergelijken?

honden page profiel --

honden foto van -

"  Ik zeg duidelijk dat ik niet arm ben? Maar wij zitten hier thuis wel met een ziek kind waar de kostte ook naar moeten? Dus nogmaals heb ik een wat goedkoper hond dat een vuinisbakkie is! "

 En dat is dan een hele goede reden om dan maar eens goed na te denken of je uberhaupt wel aan een hond moet beginnen.... 

Begin pas aan een hond als jullie all financiën goed op een rijtje hebben.... Want om nu te gaan roepen: "Ik wil een hond, maar niet te duur, dus doe me dan maar een kruising"..... Kom op zeg... 

Je wilt een Vlinderhondje, prima! Hartstikke leuk. Maar spaar dan eventjes door tot dat je zo'n hondje gewoon kan betalen! 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Maar je begrijpt toch wel dat het raar klinkt als je zegt: oh ik heb gezien dat een vlinderhond wel duur is, dan maar een vuilnisbakje!

Zo van: Oh een Duitse herder is wel erg duur. Doe dan maar een teckel.

Dat is toch niet met elkaar te vergelijken? "

 Dat zeg k niet.. Ik wil een gezonde hond maar als dat te duur word kunen we niet anders dan een vuinisbakkie, een vuinisbakkie kan ook een lief karakter hebben zoals een vlinderhond.. Ik kom hier trouwens om tips voor een ras geen tips om geen hond te nemen

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Het duurt waarschijnlijk toch nog wel even tot er ergens een Phalène wordt geboren. In de tussentijd heb je mooi de gelegenheid om te sparen.

Liever wachten tot je het hondje kunt betalen wat echt bij jullie past, dan genoegen te nemen met een goedkopere hond. Hiermee zeg ik niet dat rasloze hond niet leuk is, maar het is wel apart.

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  En dat is dan een hele goede reden om dan maar eens goed na te denken of je uberhaupt wel aan een hond moet beginnen.... Begin pas aan een hond als jullie all financiën goed op een rijtje hebben.... Want om nu te gaan roepen: "Ik wil een hond, maar niet te duur, dus doe me dan maar een kruising"..... Kom op zeg... Je wilt een Vlinderhondje, prima! Hartstikke leuk. Maar spaar dan eventjes door tot dat je zo'n hondje gewoon kan betalen!  "

 Ik ben al 10 jaar bezig met het bespreken van een hond! Een hond helpt je met de pijn te vergeten! Daarom nemen we een hond! Dus een vuinisbakkie is ook prima zolang het maar een lief hondje is wat ik al vaker heb gezegt..

honden page profiel --

honden foto van -

"  Dat zeg k niet.. Ik wil een gezonde hond maar als dat te duur word kunen we niet anders dan een vuinisbakkie, een vuinisbakkie kan ook een lief karakter hebben zoals een vlinderhond.. Ik kom hier trouwens om tips voor een ras geen tips om geen hond te nemen "

 Dan kunnen jullie ook gewoon even wachten tot de aanschaf in prijs wél mogelijk is.... Genoeg opties hoor, dan enkel een 'zo goedkoop mogelijke kruising' (vuilnisbakkie vind ik zo'n raar woord)

 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Het duurt waarschijnlijk toch nog wel even tot er ergens een Phalène wordt geboren. In de tussentijd heb je mooi de gelegenheid om te sparen.

Liever wachten tot je het hondje kunt betalen wat echt bij jullie past, dan genoegen te nemen met een goedkopere hond. Hiermee zeg ik niet dat rasloze hond niet leuk is, maar het is wel apart. "

 Ik snap je wel heel goed! Maar ik heb geen problemen met een vuinisbakkie.. Die kunnen namelijk ook prima bij me passen.. 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Ik ben al 10 jaar bezig met het bespreken van een hond! Een hond helpt je met de pijn te vergeten! Daarom nemen we een hond! Dus een vuinisbakkie is ook prima zolang het maar een lief hondje is wat ik al vaker heb gezegt.. "

 



Waarom wil je dan nog tips voor een ras? Een vuilnisbak is ook prima. Best. Kijk dan op ikzoekbaas.nl en adopteren die handel..

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

Zoals R&M als zei, goedkoop is vaak duurkoop, als je je dat maar even goed beseft... Kleine hondjes, die hebben bijvoorbeeld vaak patella luxatie, een erfelijke aandoening waar rashonden met stamboom op getest worden, zodat deze aandoening niet meer voorkomt. Een goedkoop hondje wat jij wilt is hier niet op getest, hiermee neem je risico's, dan mag je zo 2500 euro tellen voor een operatie mocht je pup toch iets als patella puxatie hebben, en zo zijn er nog veel meer erfelijke ziektes  Het is natuurlijk je eigen keuze, maar besef dit wel even goed en weet welke risico's je neemt. 

honden page profiel --

honden foto van -

"  Ik snap je wel heel goed! Maar ik heb geen problemen met een vuinisbakkie.. Die kunnen namelijk ook prima bij me passen..  "

 Als je dan zo graag een hond wilt, nu. En een kruising maakt je niet uit. Waarom wil je dan nog tips voor een ras? 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  Dan kunnen jullie ook gewoon even wachten tot de aanschaf in prijs wél mogelijk is.... Genoeg opties hoor, dan enkel een 'zo goedkoop mogelijke kruising' (vuilnisbakkie vind ik zo'n raar woord)
  "

 Ze worden hier vuinisbakkie genoemd   Ik heb niet gezegt dat het goedkoop mogelijk moet? Jullie draaien het wel een beetje om  jullie hebben wel gelijk maar veel hebben hier vuinisbakkies die super bij ons passen en lief zijn!

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  Als je dan zo graag een hond wilt, nu. En een kruising maakt je niet uit. Waarom wil je dan nog tips voor een ras?  "

 Ik wou gewoon weten wat jullie mij aanraden maar dit begint meer een topic te worden zovan "ik heb een hond dus ik weet het beter" of een "je moet geen hond nemen want". Ik zoek ook een rashond maar de ene is eenmaal goedkoper dan de andere !

honden page profiel --

honden foto van -

Ik citeer: "We zijn niet arm maar we kunenn ook geen 1000 euros kwijt aan die hond per jaar!"


1000 euro per jaar aan je hond kwijt zijn is niks! Dit kan je makkelijk in 3 maanden kwijt zijn (en met een beetje pech in 1 maand).

" Ik wil geen 1000 euros kwijt aan een hond als ik voor minder een hondje kan krijgen dat een vuinisbakkie is"

Hiermee zeg je toch gewoon dat je een zo goedkoop mogelijke hond wilt ?

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Ik citeer: "We zijn niet arm maar we kunenn ook geen 1000 euros kwijt aan die hond per jaar!"
1000 euro per jaar aan je hond kwijt zijn is niks! Dit kan je makkelijk in 3 maanden kwijt zijn (en met een beetje pech in 1 maand)." Ik wil geen 1000 euros kwijt aan een hond als ik voor minder een hondje kan krijgen dat een vuinisbakkie is"Hiermee zeg je toch gewoon dat je een zo goedkoop mogelijke hond wilt ? "

 Nee ik zeg dat ik geen 1000 euros wil uitgeven aan het super dure hond als ik hetzelfde kan uitgeven voor een hond die geen ras is.. Wij hebben toch een geen stamboom we kunnen niet allemaal van adel zijn 

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  Ze worden hier vuinisbakkie genoemd   Ik heb niet gezegt dat het goedkoop mogelijk moet? Jullie draaien het wel een beetje om  jullie hebben wel gelijk maar veel hebben hier vuinisbakkies die super bij ons passen en lief zijn! "

 



Je zegt zelf dat je beter voor een vuilnisbakje kan gaan omdat een vlinderhond wel 750 euro kost.

Maar goed, een asielhond is inderdaad goedkoper, dat is een feit. Maar aanschafprijs is wel iets waar je rekening mee moet houden als je vraagt om een rashond; die kosten nu eenmaal een flinke klap geld.

Ga dan voor een leuk asielhondje. Veel van deze honden zijn in het asiel terecht gekomen vanwege scheidingen of verhuizingen en functioneren prima. Het handige aan een asielhond is dat de verzorgers jullie goed kunnen vertellen wat voor karakter de hond heeft; dan kun je beter bepalen of de hond bij je past of niet.

honden page profiel --

honden foto van -

"  Ik wou gewoon weten wat jullie mij aanraden maar dit begint meer een topic te worden zovan "ik heb een hond dus ik weet het beter" of een "je moet geen hond nemen want". Ik zoek ook een rashond maar de ene is eenmaal goedkoper dan de andere ! "

 
Nee, zo'n topic is het niet. Jij switcht van het ene ras naar het andere ras. Eerst wil je dit, dan dit, dan weer zus en dan weer zo. Op pagina 1 en 2 heeft iedereen je "gewaarschuwd" voor de kosten en dan op pagina 11 begin je erover dat je geen 1000 euro kwijt wil zijn aan een hond etc...... 

Het is duidelijk dat jij/jullie je gewoon nog niet voldoende hebben ingelezen over het hoe en wat van het hebben en aanschaffen van een hond... Een hond is geen fiets... "Hij doet het en is goedkoper, doe me die maar!" 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  

Je zegt zelf dat je beter voor een vuilnisbakje kan gaan omdat een vlinderhond wel 750 euro kost.

Maar goed, een asielhond is inderdaad goedkoper, dat is een feit. Maar aanschafprijs is wel iets waar je rekening mee moet houden als je vraagt om een rashond; die kosten nu eenmaal een flinke klap geld.

Ga dan voor een leuk asielhondje. Veel van deze honden zijn in het asiel terecht gekomen vanwege scheidingen of verhuizingen en functioneren prima. Het handige aan een asielhond is dat de verzorgers jullie goed kunnen vertellen wat voor karakter de hond heeft; dan kun je beter bepalen of de hond bij je past of niet. "

 Ik dacht aan een asielhond maar me oudes hebben liever een pup hihi .. 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  Nee, zo'n topic is het niet. Jij switcht van het ene ras naar het andere ras. Eerst wil je dit, dan dit, dan weer zus en dan weer zo. Op pagina 1 en 2 heeft iedereen je "gewaarschuwd" voor de kosten en dan op pagina 11 begin je erover dat je geen 1000 euro kwijt wil zijn aan een hond etc...... Het is duidelijk dat jij/jullie je gewoon nog niet voldoende hebben ingelezen over het hoe en wat van het hebben en aanschaffen van een hond... Een hond is geen fiets... "Hij doet het en is goedkoper, doe me die maar!"  "

 Dit word me eerste pup! Logisch dat ik nog niet alles weet? daarom heb ik die topics? Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van? dat ik zoveel switch geeft jullie niet het recht om voor mij te bepalen of ik wel of geen hond mag! Dit geld trouwens voor iedereen en niet voor jou hahahah. Ik lees me trouwens in door de reacties die jullie geven zo kom ik steeds meer te weten 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Kaitlinn, hebben je ouders dit topic al meegelezen? Zou het fijn vinden als zij persoonlijk ook reageren en weten wat er in dit topic gebeurd, ook zodat zij weten hoe wij er tegenaan kijken.

 

Met jou uitspraak:

Nee ik zeg dat ik geen 1000 euros wil uitgeven aan het super dure hond als ik hetzelfde kan uitgeven voor een hond die geen ras is.. Wij hebben toch een geen stamboom we kunnen niet allemaal van adel zijn 

 

Daar houd je de broodfok en oepsnestjes mee in stand. Met als gevolg duizenden erg zieke honden per jaar. Ik neem aan dat je daar niet aan mee wilt werken?

 

Puck, die heeft me 1500 euro gekost bij aanschaf. Een hondje van een goede fokker, aangesloten bij een rasvereniging. Getest op de erfelijke afwijkingen die binnen het ras voorkomen.

 

Voor Puck hadden we, dachten we (vader, zusje en ik) een hondje aangeschaft bij een particulier. Beestje kostte 350,-, meer wilde mijn vader er niet aan uitgeven. Gezondheid; chronische oorontsteking dus een x bedrag per maand aan oordruppels, onderbeet, vals als de nacht. Dat kan je dus gebeuren als je perse een goedkoop hondje wilt. Uiteindelijk moest de hond weg want we werden aangevallen door onze eigen hond!

Nu wil het niet zeggen, dat elke hond uit zo'n nest dat heeft. Maar de kans is zo groot dat het vroeg of laat ernstige gebreken laat zien. Dat wil je niet voor de hond, maar ook niet voor jezelf. Het geeft je veel verdriet kan ik je persoonlijk zeggen. Nog elke dag baal ik omdat ik toen niet beter mijn huiswerk heb gemaakt!

 

De uitspraak: goedkoop is duurkoop, dat geld in de dierenwereld zeker. Een goed dier koop je niet op marktplaats noch in een dierenwinkel. Een goed dier koop je bij een fokker die verstand heeft van fokken. Die honderduit over zijn/haar dier/ras kan praten. Die waar mogelijk het hele leven van je hond klaar staat om je informatie te vergaren en je zelfs helpt binnen de hondensport of de show als je dat wilt.

honden page profiel 3 muisjes3 muisjes

honden foto van 3 muisjes

"  Dit word me eerste pup! Logisch dat ik nog niet alles weet? daarom heb ik die topics? Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van? dat ik zoveel switch geeft jullie niet het recht om voor mij te bepalen of ik wel of geen hond mag! Dit geld trouwens voor iedereen en niet voor jou hahahah. Ik lees me trouwens in door de reacties die jullie geven zo kom ik steeds meer te weten  "

 

Ruim een jaar geleden nam ik mijn eerste pup, maar was lang daarvoor al begonnen met mij inlezen over hoe en wat. Echter heb ik tijdens mijn zoektocht een luisterend oor gehad voor alle adviezen die ik tegen kwam, en hier mis ik dat een beetje. 

 

Nogmaals, het is je eigen keuze, daar heb je helemaal gelijk in, maar je zit hier op een website voor hondenliefhebbers die lezen dat jij bewust gaat kiezen voor een hond uit ongeteste ouders en daarmee risico loopt ongezond te zijn. Tuurlijk, dat mag, maar logisch dat mensen hier tegenin gaan, vind je niet?... Dat snap je toch wel?

 

En.... "Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van?". Neen wij hebben hier inderdaad geen last van, maar mogelijk je pup later wel, en dat zit men dwars.... 

honden page profiel --

honden foto van -

"  Dit word me eerste pup! Logisch dat ik nog niet alles weet? daarom heb ik die topics? Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van? dat ik zoveel switch geeft jullie niet het recht om voor mij te bepalen of ik wel of geen hond mag! Dit geld trouwens voor iedereen en niet voor jou hahahah. Ik lees me trouwens in door de reacties die jullie geven zo kom ik steeds meer te weten  "

 En het is ook heel goed dat je je zo inleest, maar je zit duidelijk nog teveel op die roze wolk.... Daardoor maakt het je geloof ik helemaal niet uit wat het wordt, als het maar een hond is... 

En ik denk niet dat dat de juiste insteek is om een hond te willen hebben

honden page profiel --

honden foto van -

"  
Ruim een jaar geleden nam ik mijn eerste pup, maar was lang daarvoor al begonnen met mij inlezen over hoe en wat. Echter heb ik tijdens mijn zoektocht een luisterend oor gehad voor alle adviezen die ik tegen kwam, en hier mis ik dat een beetje. 
 
Nogmaals, het is je eigen keuze, daar heb je helemaal gelijk in, maar je zit hier op een website voor hondenliefhebbers die lezen dat jij bewust gaat kiezen voor een hond uit ongeteste ouders en daarmee risico loopt ongezond te zijn. Tuurlijk, dat mag, maar logisch dat mensen hier tegenin gaan, vind je niet?... Dat snap je toch wel?
 
En.... "Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van?". Neen wij hebben hier inderdaad geen last van, maar mogelijk je pup later wel, en dat zit men dwars....  "

 En hier sla jij inderdaad de spijker op z'n kop! 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Daarbij vind ik dat je nu een beetje begint te reageren als een opstandige puber.

 

"  Ik wou gewoon weten wat jullie mij aanraden maar dit begint meer een topic te worden zovan "ik heb een hond dus ik weet het beter" of een "je moet geen hond nemen want". Ik zoek ook een rashond maar de ene is eenmaal goedkoper dan de andere ! "

 

Wat je nu zegt, dat zeg je tegen mensen die veelal jarenlange ervaring hebben. Misschien zelfs tot de hele goede fokkers behoren binnen het ras dat ze fokken. Mensen die heel actief zijn binnen de hondenwereld en een behoorlijke kennis van zaken hebben.

Dat jij dit als 14 jarige zegt, dat klopt in mijn ogen niet helemaal.

 

Sorry voor de negatieve feedback. Ik hoop dat je het oppakt om iets van te leren.

 

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Kaitlinn, hebben je ouders dit topic al meegelezen? Zou het fijn vinden als zij persoonlijk ook reageren en weten wat er in dit topic gebeurd, ook zodat zij weten hoe wij er tegenaan kijken.
 
Met jou uitspraak:
Nee ik zeg dat ik geen 1000 euros wil uitgeven aan het super dure hond als ik hetzelfde kan uitgeven voor een hond die geen ras is.. Wij hebben toch een geen stamboom we kunnen niet allemaal van adel zijn 
 
Daar houd je de broodfok en oepsnestjes mee in stand. Met als gevolg duizenden erg zieke honden per jaar. Ik neem aan dat je daar niet aan mee wilt werken?
 
Puck, die heeft me 1500 euro gekost bij aanschaf. Een hondje van een goede fokker, aangesloten bij een rasvereniging. Getest op de erfelijke afwijkingen die binnen het ras voorkomen.
 
Voor Puck hadden we, dachten we (vader, zusje en ik) een hondje aangeschaft bij een particulier. Beestje kostte 350,-, meer wilde mijn vader er niet aan uitgeven. Gezondheid; chronische oorontsteking dus een x bedrag per maand aan oordruppels, onderbeet, vals als de nacht. Dat kan je dus gebeuren als je perse een goedkoop hondje wilt. Uiteindelijk moest de hond weg want we werden aangevallen door onze eigen hond!
Nu wil het niet zeggen, dat elke hond uit zo'n nest dat heeft. Maar de kans is zo groot dat het vroeg of laat ernstige gebreken laat zien. Dat wil je niet voor de hond, maar ook niet voor jezelf. Het geeft je veel verdriet kan ik je persoonlijk zeggen. Nog elke dag baal ik omdat ik toen niet beter mijn huiswerk heb gemaakt!
 
De uitspraak: goedkoop is duurkoop, dat geld in de dierenwereld zeker. Een goed dier koop je niet op marktplaats noch in een dierenwinkel. Een goed dier koop je bij een fokker die verstand heeft van fokken. Die honderduit over zijn/haar dier/ras kan praten. Die waar mogelijk het hele leven van je hond klaar staat om je informatie te vergaren en je zelfs helpt binnen de hondensport of de show als je dat wilt. "

 Mijn moeder leest mee, en ze wilt een gezond hondje maar als rashonden te duur kosten gaan we over naar vuinisbakkies.. Die trouwens vaak gezondzijn.. Ook vind me moeder het belangelijk hoe sommige hier reageren waar ik het mee eens ben hihi (niet jij, jij bent vriendrlijk haha) ik wil dr zeker niet mee te maken hebben maar een vuinisbakkie is ook niet persee ziek haha

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Een vuilnisbak is zeker niet altijd ziek, maar het risico is wel groter.

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

"  
Ruim een jaar geleden nam ik mijn eerste pup, maar was lang daarvoor al begonnen met mij inlezen over hoe en wat. Echter heb ik tijdens mijn zoektocht een luisterend oor gehad voor alle adviezen die ik tegen kwam, en hier mis ik dat een beetje. 
 
Nogmaals, het is je eigen keuze, daar heb je helemaal gelijk in, maar je zit hier op een website voor hondenliefhebbers die lezen dat jij bewust gaat kiezen voor een hond uit ongeteste ouders en daarmee risico loopt ongezond te zijn. Tuurlijk, dat mag, maar logisch dat mensen hier tegenin gaan, vind je niet?... Dat snap je toch wel?
 
En.... "Ik maak trouwens zelf uit of ik een ras neem of vuinisbakkie..  Wat ik ook neem hebben jullie later geen last van?". Neen wij hebben hier inderdaad geen last van, maar mogelijk je pup later wel, en dat zit men dwars....  "

 Ik ben zon beetje 10 jaar al aan het inlezen... En ik overdrijf niet.. Nu zijn we zover dat me ouders vinden dat ik t weet.. Ik kan me pup bieden wat die nodig heb als je dat bedoelde met je laatste zin hahaha. Ik geef somige ook groot gelijk daar niet van.. Maar om nou te zeggen dat ik geen hond moet aanschafen vind ik persoonlijk belachelijk'! Geen idee of jij dat zei hoor hahaha.. Ik neem geen goedkoop rashond hoor, ik neem een vuinisbakkie ( die bij ons in de buurt zijn kern gezond hihi)

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

"  Mijn moeder leest mee, en ze wilt een gezond hondje maar als rashonden te duur kosten gaan we over naar vuinisbakkies.. Die trouwens vaak gezondzijn.. Ook vind me moeder het belangelijk hoe sommige hier reageren waar ik het mee eens ben hihi (niet jij, jij bent vriendrlijk haha) ik wil dr zeker niet mee te maken hebben maar een vuinisbakkie is ook niet persee ziek haha "

 

Een vuilnisbakje koop je veelal bij de broodfok en oepsnestjes. De meesten zijn ziek, vol met ernstige erfelijke afwijkingen. Gaat je zo mogelijk handenvol geld kosten aan dure operaties.

Je kunt beter wat langer doorsparen en een hondje kopen waarvan je zeker weet dat het goed gefokt is. Dus de ouders vrij van erfelijke afwijkingen en ernstige ziektes. Dan pas heb je een gezond hondje.

 

Het is een dikke vette fabel dat vuilnisbakkies gezonder zijn.

honden foto van Kelsey (kaitlinn) & Kenzo

" Daarbij vind ik dat je nu een beetje begint te reageren als een opstandige puber.
 
"  Ik wou gewoon weten wat jullie mij aanraden maar dit begint meer een topic te worden zovan "ik heb een hond dus ik weet het beter" of een "je moet geen hond nemen want". Ik zoek ook een rashond maar de ene is eenmaal goedkoper dan de andere ! "
 
Wat je nu zegt, dat zeg je tegen mensen die veelal jarenlange ervaring hebben. Misschien zelfs tot de hele goede fokkers behoren binnen het ras dat ze fokken. Mensen die heel actief zijn binnen de hondenwereld en een behoorlijke kennis van zaken hebben.
Dat jij dit als 14 jarige zegt, dat klopt in mijn ogen niet helemaal.
 
Sorry voor de negatieve feedback. Ik hoop dat je het oppakt om iets van te leren.
  "

 Ik snap dat je me zo vind klinken.. Maar in probeer alles er over uit te zoeken en het enige wat ik hoor is dat ik beter geen hondje kan aanschaffen.. Ik probeer zo vriendelijk mogelijk te blijven maar sommige maken me een beetje boos als ik eerlijk ben... Ik hoop dat je begrijpt dat ik er zelf moe van word.. Sorry als ik arrogant over kwam!

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Hier nog een voorbeeldje wat het misschien wat duidelijker maakt. 

Ik heb zo'n 'goedkope' kruising/vuilnisbakkie (herplaatser).

€1000 per jaar teken ik direct voor. 

Ik ben veel meer kwijt en dan heb ik het enkel nog over de kosten waarvan ik 99%zeker kan zeggen dat dit voorkomen had kunnen worden met verantwoorde fok. 

Mijn hond heeft veel allergieën  (voeding en omgeving ), artrose, ED en HD en rugklachten. 

Daarnaast enorme problemen met haar weerstand. 

 

En een heel instabiel karakter. Dit kost erg veel tijd en geld (training, training en nog eens training ).

 

En naast de kosten is het vreselijk om je hond pijn te zien lijden.

 

Als ik ooit een pup aanschaf is dit zeker een pup uit geteste ouders.

 

Dus de adviezen van mensen zijn echt niet voor niets. 

Doe ermee wat je wilt, maar neem ze in elk geval serieus.

 

Oh en iedereen uit mijn buurt zal ook zeggen dat ze kerngezond is, want je ziet niks aan dr hoor. 

Maar gezond is ze zeker niet. 

pagina 12 van 15 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14 15
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^