Grommen om alles

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Hier toch wel een beetje met oppassen.

Omdat honden die vrij gestresst zijn, hierdoor nog meer in de stress kunnen geraken.Eliane

 Dat klopt.

Zo was mijn oudste hond als puppy heel snel gefrustreerd als de dingen niet gingen zoals zij die wou.

Waar een andere pup lekker voldaan werd van bijvoorbeeld een Kong, werd zij daar helemaal opgewonden en kwaad van, omdat het haar zo frustreerde dat ze niet meteen aan dat lekkers kon...

 

Dus altijd kijken of je hond er wel degelijk voldaan en relax van wordt (en dan is het leuk voor hem), of net omgekeerd: hyper en chagrijnig.

honden page profiel MirandaMiranda

Gelukkig vind Blue het helemaal leuk en merk ik wel dat hij daarna meer tot rust is ofzo.Wel doe ik t maar eventjes. Zodra ik merk dat hij er geen zin meer in heeft stop ik.

wat zien jullie dan nog meer als rust bieden? Wat hij bijv ook heerlijk vind is onder m'n plaid tussen mijn benen liggen op de bank. Dan is ie echt helemaal vertrokken! Maar helaas kan dat niet zo vaak meer als voorheen omdat ik druk ben met de kleine meid die net 5 maanden is en natuurlijk daarnaast ook met huishouden etc. 

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Ik noem wel even op wat ik mijn honden aanbied/met ze doe en dan moet je zelf maar kijken of het wat voor Blue is.

Gevulde kong met paté en hun brokken, runderhuid kauwstaaf, nylabone, brokjes zoeken in de tuin (en dan elke keer maar een paar verstoppen waardoor het wat moeilijker is), slow bowl, een doos vullen met brokjes en spulletjes, snuffelkleed, kong wobler. En daarnaast natuurlijk wandelen, springpole, flirtpole, apporteren, jolly egg, etc etc.

honden page profiel MirandaMiranda

" Ik noem wel even op wat ik mijn honden aanbied/met ze doe en dan moet je zelf maar kijken of het wat voor Blue is.
Gevulde kong met paté en hun brokken, runderhuid kauwstaaf, nylabone, brokjes zoeken in de tuin (en dan elke keer maar een paar verstoppen waardoor het wat moeilijker is), slow bowl, een doos vullen met brokjes en spulletjes, snuffelkleed, kong wobler. En daarnaast natuurlijk wandelen, springpole, flirtpole, apporteren, jolly egg, etc etc. "

 Kauwstaven enzo krijgt hij regelmatig maar meneer heeft echt alles binnen no time op

hebben ook een nylabone maar dat vindt hij weer niks aan omdat er niks af komt.... Lekker kieskeurig dus hahaha 

jolly egg en flirtpole en beetje tuggen met van die dummy's Doen we ook Alleen probeer dat nu weinig te doen omdat we hem meer rust willen bieden omdat hij moet stoppen met grommen!rust in z'n koppie! Zoeken in de tuin is ook leuk ja! En die doos met lege dozen erin en brokjes daarin verstoppen is ook zeker leuk! Snuffelkleed hadden we! Had vriendin gemaakt maar dat vonden hij niks aan. Wilde m slopen.... 

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"  Kauwstaven enzo krijgt hij regelmatig maar meneer heeft echt alles binnen no time op
hebben ook een nylabone maar dat vindt hij weer niks aan omdat er niks af komt.... Lekker kieskeurig dus hahaha 
jolly egg en flirtpole en beetje tuggen met van die dummy's Doen we ook Alleen probeer dat nu weinig te doen omdat we hem meer rust willen bieden omdat hij moet stoppen met grommen!rust in z'n koppie! Zoeken in de tuin is ook leuk ja! En die doos met lege dozen erin en brokjes daarin verstoppen is ook zeker leuk! Snuffelkleed hadden we! Had vriendin gemaakt maar dat vonden hij niks aan. Wilde m slopen....  "

 Jaaa slopen kunnen ze wel idd

Verstandig dat je dingen zoals flirtpole etc even niet doet. Zit nog even te denken of ik wat kan bedenken wat voor rust zorgt maar leuk is.. Schiet me zo niks te binnen maar als ik wat weet dan drop ik het wel weer hier neer.

honden page profiel MirandaMiranda

"  Jaaa slopen kunnen ze wel idd
Verstandig dat je dingen zoals flirtpole etc even niet doet. Zit nog even te denken of ik wat kan bedenken wat voor rust zorgt maar leuk is.. Schiet me zo niks te binnen maar als ik wat weet dan drop ik het wel weer hier neer. "

 Slopen is t leukst ja..fijn zeg dat je me zo helpt! Dank jewel! 

Anoniem (Gast)

Ik weet niet of het al een beetje verholpen is of dat fit al gezegd is(sorry maar ik ben een tikkeltje lui om alles te lezen;p)

Maar kan het niet zijn door de stress van de zwangerschap en misschien ook wel de pijn op het moment dat je bijvoorbeeld een kastje openmaakte dat hij daar op reageerde. Bv je maakt een kastje open en net op dat moment trapt de kleine tegen je buik, de hond wilt weten wat er is, en misschien weet hij het ook al enn nou ja zoiets... Dat hij jou wilt beschermen tegen de pijn bij geluiden? Ik zat maar een beetje te denken hoor maar dit kwam er bij mij op hahaha 

honden page profiel Noortje Noortje

honden foto van Noortje

Owh  sorry de vorige reactie was ik, vergeten in te loggen

honden page profiel MirandaMiranda

" Owh  sorry de vorige reactie was ik, vergeten in te loggen "

 Geef niet hihi..

persoonlijk denk ik niet dat t daarmee te maken heeft. Voelde m'n dochter ook pas heel laat en heeft me nooit pijn gedaan. 

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: verwaarloosde hond? graag advies!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^