Het aftellen is begonnen , Ogin komt thuis.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GiesGies 3 doggies

honden foto van Gies

Wat een goed nieuws!

Neem nu nog de tijd om goed verder te herstellen. Daarna ga ik heerlijk genieten van jouw fotospam!

honden page profiel Nancy en DinoNancy en Dino 3 doggies

honden foto van Nancy en Dino

Ik volg! Fijn dat het aftellen begonnen is!!

 

Wat is het al een grote pup!!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik ben voorzichtig en ik wordt ook steeds terug gefloten nog wel......geen dingen sjouwen niets......en een rustige Bams aan de lijn, kijk wat Ogin betreft, een jonge hond die kan nog niet in het gereel lopen, dat verwacht ik ook niet, maar als ik twee x per dag met Ogin apart naar de blauwe stad ga, en haar daar eerst een paar dagenlang aan de lange lijn houdt kan ze haar energie kwijt en kan ik in het dorp rustig met haar wat ronders maken......het is aftasten wat ze doet , zie ik dat het loslaten goed gaat, dan kan Bams ook mee naar de blauwe stad.....en ik laat beiden  honden in het begin in het dorp apart uit, wel rieel moet ik blijven........jonge hond die echt nog haar boekje te buiten zal gaan, zou raar zijn als dat niet gebeurde..........en ik heb een heerlijke tuin waar ze samen met Bams  kan vertoeven, moet een beheerst hondje zijn volgens de fokker.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik volg! Fijn dat het aftellen begonnen is!!
 
Wat is het al een grote pup!! "

 Zal IK ze nog wel herkennen ? ze is gechipt.......hihi......ze is met 9 weken weer terug aar de dokker gegaan, zal IK ze nog wel herkennen? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Blauwe ogen, dat hebben de pups in het begin, ze zijn zeker weten nu bruin, een hele andere uitdrukking..............en ja nog wel een pup vacht  maar op de foto al een lang vachtje.....

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Een lange lijn lijkt me juist doodeng hoor. Ze kunnen dan snelheid opbouwen en daardoor is de kracht van de klap die je krijgt op het eind dubbel zo hard.
Je vliegt er dan zo achter aan.

honden page profiel Doortje & TibbeDoortje & Tibbe 3 doggies

honden foto van Doortje & Tibbe

Wat goed nieuws 

honden page profiel TanjaTanja 3 doggies

honden foto van Tanja

Leuk een nieuw topic ga weer volgen

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Willemijn Diesel heeft gelijk. Let op met een lange lijn. Ik ben geen van de slanke lijn en normale lengte en zelf met Lenka die 25 kg weegt vlieg ik achter haar ik kan je verzekeren dat komt aan hoor.

Lenka heeft gekke gewoonte van 10 meter achter te blijven en daarna in volle snelheid voorbij lopen, 10 meter vliegt ze voor. Kan je je het voorstellen.

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

..." Een lange lijn lijkt me juist doodeng hoor. Ze kunnen dan snelheid opbouwen en daardoor is de kracht van de klap die je krijgt op het eind dubbel zo hard.
Je vliegt er dan zo achter aan. "

 Er staat geen 75 kilo op.......en als ik naar de blauwe stad ga , daar is niemand...ik ga niet daar naar toe als de scholen uit zijn......en er zijn weinig of geen honden daar...eigenlijk loop ik daar altijd alleen. ...en ik kan Ogin nog niet los laten de eerste dagen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.......een lange lijn is even nodig, desnoods loslaten en dan sleep tie achter haar aan, een korte riem is geen optie daar, wel in het dorp, maar dan naast de voet en niet voor de knie.....daar zal er toch echt aan de lange lijn gelopen moeten worden, ook Bams heeft deze gebruikt, en dat ging ook goed, het is maar voor even, komt ze terug dan lekker los zonder lange lijn, maar het is eerst aftasten......een korte lijn is geen optie daar.....dat is geen doen, juist met een korte lijn zal ik ze leren naast de voet, lange lijn mag ze gaan.

honden page profiel heidiheidi 3 doggies

honden foto van heidi

Oh heerlijk Ogin bijna thuis!

ik gun het je van harte.

nu nog even goed uitrusten en dat lekker genieten van Ogin 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Heleen

Heerlijk dat aftellen Willemijn ,

En Ogin ziet er geweldig uit !

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" .......een lange lijn is even nodig, desnoods loslaten en dan sleep tie achter haar aan, een korte riem is geen optie daar, wel in het dorp, maar dan naast de voet en niet voor de knie.....daar zal er toch echt aan de lange lijn gelopen moeten worden, ook Bams heeft deze gebruikt, en dat ging ook goed, het is maar voor even, komt ze terug dan lekker los zonder lange lijn, maar het is eerst aftasten......een korte lijn is geen optie daar.....dat is geen doen, juist met een korte lijn zal ik ze leren naast de voet, lange lijn mag ze gaan. "

 Dat is inderdaad een optie dat je haar loslaat als ze een sprint inzet. Zolang jij maar geen schok krijgt en op je neus beland

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Fokker neemt haar overal mee naar toe, nee niet iedere dag maar dat is ook niet nodig..........zinderlijk ? Ja tuurlijk, Haha .....heb ik niet gevraagd maar dat was ze hier al.......trekken ? Daar werken ze aan, loslopen en terugkomen ? Ook daar werken ze aan, wat moet ik dan nog doen ? Haar een goed leventje geven......en goed tehuis bieden.....en de fokker blijft ze zien......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....alleen als haar fokker roept zet ze een sprint in, ze oefenen het hier komen, maar Ogin is geen wervelwind.......

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" .....alleen als haar fokker roept zet ze een sprint in, ze oefenen het hier komen, maar Ogin is geen wervelwind....... "

 Gelukkig dat ze geen wervelwind is. Lenka dus wel

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Gelukkig dat ze geen wervelwind is. Lenka dus wel "

 Ik moet ook maar afwachten hoor,  nee een rustig hondje is het en.......als ik merk dat het geen weglopertje is, gaat ze heel snel los hoor, dat deed ik al toen ze hier was......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....en dat gebeurt straks ook heel snel.......hier trouwens net 8 weken oud.

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Oooh wat goed om te lezen! Dat lange wachten wordt nu eindelijk beloond!

 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Wat een goed nieuws Willemijn!

 

Komt die dame weer fijn bij jouw en Bamse in huis!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Het aftellen is begonnen Willemijn,ik kijk er naar uit om je verhalen te lezen van Bamse en Ogin. :-D

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Puck en ik helpen ook mee aftellen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Morgen donderdag, ook de derde week van de injecties voor mijn botten, weinig bijwerkingen, goed mee om te gaan, straks na twee jaar stevige botten, komt dit niet meer voor, na twee jaar gaan ze bekijken of het zo is, en voorlopig voor vijf jaar deze injecties, slaat het goed aan dan voor het verdere leven...........

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Morgen donderdag, ik laat het aan de fokker over of het zaterdag of zondag wordt, dan zijn het nog tien dagen ........de tuin is schoon gemaakt.....nog wat kleine hortensia's er in, oja ik weet het, hortensia's daar moeten honden van afblijven.....dat weet ik, Ogin zal nimmer alleen in de tuin verblijven, ben ik er niet bij en ze wil toch buiten zijn, gaat ze de sluis in, daar staat de iglo, en kan Bams langszij bij haar  liggen, maar zo kan  Ogin niet de gele tuin tot haar beschikking hebben als ik er niet bij ben, en dat varieert van wat in huis doen tot een boodschap......Ogin is qwa leeftijd toch nog een kleine deugniet die nog niet zonder toezicht kan en is er even geen toezicht moet het wel veilig voor Ogin zijn.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

We tellen allen mee af willemyn leuk ;-)

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

wauw wat een geweldig nieuws!! het aftellen is begonnen. ik kijk alweer uit naar de foto s van je twee meisjes

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

Goed nieuws Willemijn! Lees ik het nu goed? Buiten geen rollator meer? Geweldig!

honden page profiel amsteramster 3 doggies

honden foto van amster

Wat fijn Willemijn! Super om te lezen dat het nu de goede kant gaat met je. Ik ben heel blij voor je.

Ogin weer lekker bij je hebben zal je ook goed doen. Je zult rustig aan moeten doen, maar alle tijd als je eenmaal je hondjes weer compleet hebt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Goed nieuws Willemijn! Lees ik het nu goed? Buiten geen rollator meer? Geweldig! "

 Nee buiten ook geen rollator , heel voorzichtig loop ik nu met Bams, enals het even niet gaat hou ik me even aan d'r vast en laat ik haar even snuffelen, dan kan ik even blijven staan.....de rollator gaat van het weekend mee terug met loes , naar haar verzorgingshuis........zij heeft voor de rollator gezorgd...........binnen gaat het naar wens, buiten is toch nog anders...maar heus over anderhalve week , zorg ik voor Ogin weer.......de breuken zijn aardig aan het helen, nee nog geen belasting , en het schaambeen is nog niet genezen, vandaar ook nog de pijn, dat weet ik, dat kan nog maanden duren voor het pijnvrij is......en ik kan pijn goed verdragen .....zolang ik voorzichtig doe kan er niets gebeuren......dus nog niet de trap af roetsjen ............wel stapel ik pijnstillers, heb geprobeerd af te bouwen en dat ging niet...twee dagen niet kunnen lopen.

pagina 2 van 27 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende forumvraag: Pup vaak aan de diarree
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^