Prijsindicatie pups rashonden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Pfieuw, bewijst maar weer dat broodfok niet altijd goedkoop is. Ik zit net te kijken op de site van een 'fokker' (welke begint met een W en eindigt op -...kesranch). Deze vraagt 1950 euro (negentienhonderdenvijftig euro!!) voor een pupje dat moet doorgaan voor een Dwergkeesje.

honden page profiel Witte DraakWitte Draak 3 doggies

honden foto van Witte Draak

1200 klinkt als een redelijke prijs! :)

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

" Pfieuw, bewijst maar weer dat broodfok niet altijd goedkoop is. Ik zit net te kijken op de site van een 'fokker' (welke begint met een W en eindigt op -...kesranch). Deze vraagt 1950 euro (negentienhonderdenvijftig euro!!) voor een pupje dat moet doorgaan voor een Dwergkeesje. "

 En dan nog zonder stamboom, zonder testen op erfelijke aandoeningen, en ........

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

" Pfieuw, bewijst maar weer dat broodfok niet altijd goedkoop is. Ik zit net te kijken op de site van een 'fokker' (welke begint met een W en eindigt op -...kesranch). Deze vraagt 1950 euro (negentienhonderdenvijftig euro!!) voor een pupje dat moet doorgaan voor een Dwergkeesje. "

 Wow! En mensen maar zeggen dat stamboomfokkers duur zijn... 

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Te bizar voor woorden gewoon..

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Voor dalmaten betaal je zonder foutjes tussen de €750 en €1000. In duitsland betaal je al gauw €1300

honden page profiel JacquelineJacqueline 3 doggies

honden foto van Jacqueline

" Voor dalmaten betaal je zonder foutjes tussen de €750 en €1000. In duitsland betaal je al gauw €1300 "

In Duitsland liggen de prijzen wat hoger als in NL of BE.

Voor mijn border collies met alleen isds papieren heb ik in DE net zo veel of zelfs meer betaald als voor de in NL gekochte met dubbele registratie (waar meer getest was bij de ouderdieren, en waar de pup ook al DNA getest was).

honden page profiel DidyDidy 3 doggies

honden foto van Didy

" Voor diegene die denken te weten hoe het in België werkt....tot voor 2 jaar kwam een controleur van St. Hubertus de DNA monsters nemen, en kon de fokker aangeven of hij 1 of meerdere puppy's wilde laten testen, nu is het zo dat er een DA komt (meestal de eigen DA van de fokker) die de monsters afneemt, maar de fokker kan NOOIT zelf de DNA testen doen, want het is de DA die DNA afname kits krijgt en niet de fokker. Het Labo test gewoon alles wat ze binnen krijgen, en kiezen echt niet welke ze wel of niet ze controleren.

Een fokker die zegt het zelf te doen, zet daar maar HELE GROTE VRAAGTEKENS bij, net als fokkers, die zeggen zelf te vaccineren, en Europese paspoorten uit de kast trekken. "

 Amen.

honden page profiel AlexandraAlexandra 3 doggies

honden foto van Alexandra

Sorry heb niet alle 7 pagina's aan reacties gelezen, dus excuses als ik iets raar zeg wat al lang al niet meer aan de orde is haha.

 

 

Ik vind het een heel goed idee om een lijst te maken met de persoonlijke ervaring van mensen die in het bezit zijn of verstand hebben van een bepaald ras aangezien dat(de prijs) meestal natuurlijk niet zomaar op internet geplaatst word

Ik heb zelf Alaskan Malamutes, een paar jaar terug hebben wij 1000 euro betaald voor een pup, nu betalen wij bij een bepaalde fokker 1500 euro. tuurlijk stijgt de prijs, maar de prijzen van verschillende fokkers liggen natuurlijk uit elkaar, dus dit kan ergens tussen liggen.

 

pagina 7 van 7 12 3 4 5 6 7
Volgende forumvraag: Dwergschnauzer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^