Deur dicht!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Veel tips! Leuk, we gaan er mee aan de slag.
Dranger is niet handig, want de bovenkant van de deur is van glas. Als dat kon hadden we dat allang gedaan uiteraard.
Ze moet de deur dicht leren duwen, dus dat moet aan te leren zijn. Hoewel...Amélie is nogal een ongeleid projectiel en overenthousiast, dus dat gaat geduld vergen. Gelukkig is ze wel slim genoeg, dus ik ga het zeker proberen!
En beschadigingen aan de deur...tja..niet te voorkomen ben ik bang, 50 kilo poot er elke keer tegenaan. Is het wel mooi gelijk met de keukenkant, want ook daar zitten de nodige krassen in het hout..Ze springt gewoon tegen de klink en laat zich dan naar beneden glijden. "

Met haar neus leren dicht doen.

zo hebben zij dat tijdens helpende hond geleerd 

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

"   Dan hou ik geen deur meer over! Als Amélie nou een teckel was of een chihuahua...maar we hebben het hier over een mini-koe...
Hoewel...ik zie het helemaal voor me: kunnen we de deur gewoon afsluiten en zelf ook door de hondendeur...
 
@Hettie: zo'n klapdeur...nog niet eens zo'n slecht idee!
Ik ga eerst proberen of ik Amélie zo ver krijg dat ze op commando zelf de deur dicht doet, maar anders is de klapdeur best nog een optie! "

 Mijn honden hebben een hondendeur en zijn ook niet van de kleinste, als jouw Amélie een Berner Sennen is, is ze zeker niet groter dan één van mijn Dogo's die 70cm schofthoogte had.  Het voordeel van een hondendeur is dat het afsluit en er dus geen kou binnen komt.

Je mist maar de helft van je deur hoor .

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Beste dag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^