Over Martine

honden foto van Martine

Hallo,
Mijn man en ik hebben nu 4 hondjes, en drie poezen.  Ik ben al mijn hele leven gek op dieren en voor mij kunnen er nooit te veel zijn ':-)
Spijtig genoeg moet ik ook rekening houden met andere factoren, zoals de tijd die ik met hen kan doorbrengen en het financiële, kan ik ze de verzorging geven die ze verdienen?
Dus zal het bij dit aantal blijven.
Onze oudste is Gioia, zij is een Lagotto Romagnolo en een ideaal hondje!  Ik zweer dat we, als we ouder worden en fysiek geen grote honden meer aankunnen, op zijn minst twee Lagotti zullen hebben!
Dan hebben we Niké, zij is een Dogo Argentino, en is bij ons gekomen na het overlijden van onze eerste Dogo, Evita.  Zij komt van een andere fokker dan onze eerste twee dogo's, Evita en Ylena, en dat hebben we geweten!
Niké is allesbehalve hondvriendelijk!  Maar nu ze zes is, zijn we al jaren zonder incidenten, we houden steeds een oogje op haar, maar ze kan nu los lopen tussen alle andere honden.
Dan hebben we Athena, zij is een half jaar na Niké gekomen... onze eerste fokker had ten tijde van Niké geen nesten in het vooruitzicht maar in oktober belde hij ons om te laten weten dat er een nestje geboren was.  Dat konden we echt niet laten gaan, toen hadden we al door dat Niké niet echt een "engeltje" was en we wilden terug een hond met het karakter van Evita en Ylena, dus was de keuze snel gemaakt : Athena kwam bij ons ;-).
Eind vorig jaar zag ik een foto op FB van een doof dogootje, dat een thuis zocht.  Deze foto raakte me zo, dat ik aan mijn man heb gevraagd of we haar niet konden adopteren.
En nu is Nahla dus bij ons, ze is 8 maanden oud en onze grootste schat.  We hebben nog geen moment spijt gehad van onze beslissing, ondanks de drukte en de moeilijkheden die een doof hondje met zich meebracht, zijn we héééééél blij met haar! :-D

01/02/2017

Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en onze liefste Athie is niet meer...

Niké is ondertussen negen onze oudste Gioia is bijna 13 en Nahla wordt vier jaar.

Billy is ons gezin komen vergroten, het hondje van mijn mama die nu in een RVT verblijft.  Billy is een Jack Russel met een grote handleiding in chinees, maar we werken eraan!

Mijn liefste Gioia is op 5 juni 2019 van ons heengegaan...

Krabbels aan Martine

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 12 juni om 13:53
Goed zo Martine.....in goede en slechte tijden....:-)
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 31 januari om 21:11
Whahaha humor ...love it.
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 13 december om 21:17
Hey Martine , ik heb even jouw roedel doorgenomen. Nu heb ik nog meer respect voor je.
honden page profiel StemineStemine schreef om 04 augustus om 09:09
Hey Martine, jouw honden zijn super mooi! heerlijk om de foto's te bekijken! Mijn kat noemt Iker :-) Soms is King nog te wild, maar soms staan ze echt te knuffelen met elkaar. Zalig om te zien. Lukt dat goed bij jullie thuis tussen de katten en de honden?
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 22 oktober om 10:59
Bailo mag dan een 'eikelhond' zijn, als hij maar geen 'eikel'wordt. Overigens: je schijnt rijker van een truffelhond te worden.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 15 oktober om 14:48
Wat een mooi stel honden heb jij toch !! Maar ik loop duidelijk achter, wist helemaal niet dat lieve Athena er niet meer is, was ze ziek ? En als ik jouw fotootjes zo zie dan denk ik dat ze allemaal heel gelukkig zijn met baasjes als jullie, met hun gatje in de boter gevallen !
honden page profiel Bert NieuwenhuisBert Nieuwenhuis schreef om 13 oktober om 11:24
Martine, we zijn het helemaal eens als het gaat over dierenwelzijn. Voeden is weliswaar belangrijk maar als er geen (op)voeden aan te pas komt, voldoe je niet aan de tweede belangrijke stelregel. Dieren moet ook geprikkeld worden en positief worden uitgedaagd. Maar als ik de foto's zie, zit dat bij jullie wel goed.
honden page profiel MartineMartine schreef om 29 september om 08:21
Ik moet mijn berichtje wat aanpassen. Ondertussen is Athena op 4 februari 2015 overleden, wat nog steeds veel pijn doet... ik mis haar zo erg, ze was mijn lieveling. Niké is ondertussen 7 jaar oud en veel rustiger geworden (helaas is dit na het overlijden van Athena gekomen). Gioia is 11 jaar nu en nog steeds fit en vrolijk. En onze benjamin, Nahla, is twee geworden. Ze is vrolijk, zelfstandig en heeft geen gremeltje angst, ondanks haar doofheid. Ik denk dat ze erg gelukkig is en zich gesteund voelt door ons, wat haar toestaat te groeien en met zelfvertrouwen door het leven te gaan.
honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† schreef om 28 september om 13:16
Nog heeel veel plezier met jullie hondjes. Zij hebben het duidelijk ook met jullie ! ;-)
honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola schreef om 02 juli om 10:55
Ik had even bij je foto's gekeken, wat geweldig, zo'n stel argentijnen!! ik zie er hier ook wel eens 2 lopen, zo machtig die honden, mooi om te zien :-)

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Martine heeft 6391 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Martine zeer positief gewaardeerd bij 533 waarderingen.

Berichten en online status
Martine was voor het laatst online 4 jaar, 5 maanden, 1 weken, 5 dagen, 16 minuten, 5 seconden geleden

Vriend van de HondenPage

Martine is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^