Voor het eerst eigenaar van hond maar erg onzeker.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

Elaine onze Sadi nam als pup niet zelf haar rust. Als we uitgebreid gingen gapen dan nam ze wel wat ruimte en plofte sins ergens neer. Maar meestal was ze alleen tot rust aan te zettendoor haar eerst kauwmateriaal aan te bieden. Uitgekauwd viel ze dan in slaap.

honden page profiel ElianeEliane

" Elaine onze Sadi nam als pup niet zelf haar rust. Als we uitgebreid gingen gapen dan nam ze wel wat ruimte en plofte sins ergens neer. Maar meestal was ze alleen tot rust aan te zettendoor haar eerst kauwmateriaal aan te bieden. Uitgekauwd viel ze dan in slaap. "

 Daar worden ze inderdaad rustig van

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

Ook bij overprikkeling een handige manier om te doorbreken en de pup toch uiteindelijk in rustmodus te krijgen.

honden page profiel leetjeleetje

Goedemiddag,

Ik wil jullie even laten weten dat het super goed gaat met Bruno. Sinds ik vol zelfvertrouwen ben en het vertrouwen tussen mij en Bruno enorm is gegroeit gaat eigenlijk alles vanzelf. Hij heeft nu een paar x een speeldate gehad wat ook heel goed ging. Enige vraagteken blijft even zijn leeftijd????????. De eerste x dat ik bij dierenarts kwam zeiden ze dat hij 4 maanden was en 2 maanden later zei de andere dierenarts ook 4 maanden. Hij is nu aan het wisselen en dat betekend dat hij 4 maanden is. 

In ieder geval iedereen bedankt voor de tips en adviezen en ik zal ze vast en zeker nog wel een keer nodig hebben. Fijn weekend.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinkogoedgekeurde fokker

honden foto van Hilde & Twinko

Super leuk om een update te lezen  

 

Fijn dat jullie inmiddels je ritme hebben gevonden. Jij leert, de hond leert, en zo groei je naar elkaar toe.

Qua leeftijd zul je het wrs nooit weten. Wisselen kan natuurlijk ook later of eerder zijn bij de ene hond als bij de ander. Gewoon een mooie datum prikken waarop je z'n verjaardag viert 

 

Heel veel plezier samen!

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Water behoefte
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^