Nicky*

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono

Onze Nicky is overleden op 30 januari 2016, we hadden dat totaal niet zien aankomen, hij was 12 jaar waarvan hij 2 jaar bij ons woonde (vorig baasje was overleden) Hij had al hartproblemen en nam daarvoor al 1,5 jaar cardisure en vocht afdrijvers. Hij is er altijd goed mee geweest. Onlangs nog eens volledig nagekeken door de dierenarts, inentingen herhaald, alles oké! Die zaterdag kwamen mijn man en ik thuis na een dagje shoppingcenter ( nog eens door de laatste solden gegaan) We werden zoals altijd begroet door de honden, ook door Nicky. Mijn man is dan gauw naar de frituur frietjes gaan halen, Nicky heeft nog meegegeten van mijn vleeskroket  En daarna was ik bezig met de gekochte kledingstukken te vouwen dat we ineens een luid gehuil hoorde, dit 2 maal. Mijn man al helemaal overdondert tegen mij 'wat was dat?' Ik zei 'Dat is precies Nicky dat vast hangt of pijn heeft' (hij lag in de zetel) Maar dat was het niet, hij hing in ieder geval nergens vast. Hij was een beetje verwart, wilde niet meer stappen. We hebben hem dan bij de drinkbak gezet, hij heeft gedronken, hebben hem effe in de tuin gelaten ( frisse lucht) daar heeft hij nog gepoept, en dan hebben we hem terug in zijn nestje gezet, wat me opviel was dat hij totaal niet wilde gaan liggen en bleef zitten hoe wij hem neer zette. We hebben lang getwijfeld om naar de DA te gaan maar op een moment lag hij neer zoals altijd en leek alles rustig. Mijn man keek tv en had hem in de gaten in de zetel, maar op een gegeven moment zag mijn man dan zijn tongetje uit zijn bekje hing, en lag hij dood We hebben toen een dierenarts van wacht gebeld, we wisten totaal niet wat we nu moesten, die man zei 'steek hem in de vriezer en als u wil kom ik hem morgen halen' maar die mogelijkheid hadden we niet. Dan zei hij dat we hem konden begraven in de tuin, maar wij huren een huis dus dat is ook niet meteen een optie. We hebben dan via via een nummer gekregen van een dierenartspraktijk die 24/24 bereikbaar is en daar waren we meteen welkom. We hebben nog rustig afscheid kunnen nemen van Nickytje en dan hebben ze met ons alles in orde gebracht van papieren om hem te laten cremeren. Ondertussen is hij weer thuis 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Och.... Dat ging snel ineens.... Fijn dat jullie nog goed afscheid hebben kunnen nemen. Heel veel sterkte. 

honden page profiel Anne-Marije & NoorAnne-Marije & Noor

honden foto van Anne-Marije & Noor

Och wat erg... Heel veel sterkte!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Veel sterkte hoor!

honden page profiel JudahJudah

honden foto van Judah

Sterkte!

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Nog heel veel sterkte

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Veel sterkte

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Heel veel sterkte!

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ach, wat verdrietig.  Maar wat fijn dat jullie een 10 jarig hondje opgevangen hebben !  Met hartprobleempjes is 12 jaar toch nog een mooie hondenleeftijd geworden.  Zeker omdat je vertelt dat hij het tot op die laatste dag nog goed deed en dus ook heeft kunnen genieten.

 

Ik wil jullie nog heel veel sterkte wensen met het gemis.  Nicky heeft in die 2 jaar zeker een warm plekje in jullie hart gekregen en jullie in het zijne.

honden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono

" Ach, wat verdrietig.  Maar wat fijn dat jullie een 10 jarig hondje opgevangen hebben !  Met hartprobleempjes is 12 jaar toch nog een mooie hondenleeftijd geworden.  Zeker omdat je vertelt dat hij het tot op die laatste dag nog goed deed en dus ook heeft kunnen genieten.
 
Ik wil jullie nog heel veel sterkte wensen met het gemis.  Nicky heeft in die 2 jaar zeker een warm plekje in jullie hart gekregen en jullie in het zijne. "

 Dank je wel, hij was een schatje, en ik heb al tranen gelaten 

2 jaar of 10 jaar.... de band is er hé 

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

"  Dank je wel, hij was een schatje, en ik heb al tranen gelaten 
2 jaar of 10 jaar.... de band is er hé  "

 Zeker! Sterkte nog.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Twee jaar voor gezorgd, heerlijk gehad bij jou, nietemin is het altijd heel erg om afscheid te moeten nemen....bij jou goed gehad, ik heb respect voor je dat je deze hond nog op oudere leeftijd zo,n fijn tehuis bij jou hebt gegeven....zoveel sterkte.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een top dierenartspraktijk die jullie terzijde hebben gestaan.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs

honden foto van Stabij Gijs

Sterkte gewenst

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Heel veel sterkte met het verlies van Nicky.

honden foto van Kim~Chiva~Nicky†~Queeny ~Bono

Dank je wel 

honden page profiel rianne rianne

honden foto van rianne

Heel veel sterkte,een mooie troost voor jullie is toch wel,dat Nicky de laatste jaren een fijn thuis heeft gehad,ook al doet het nu vreselijk pijn.

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Hoe oud ze ook zyn het blyft deel uit maken van het gezin en verdriet is even groot nog heel veel sterkte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^