een groot bedankje. !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Drie weken zijn zo voorbij!

Wat zal het fijn zijn, als die hele ellendige periode achter de rug is, en je gewoon weer met Bamse en Ogin samen bent.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Willemijn je krijgt straks een helemaal opgevoede en gesocialiseerde pup terug. Wat wil je nog meer. Word helemaal opgevoed weer terug gebracht. Ideaal

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

......mams van Ogin, daar lijkt Ogin veel op.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Drie weken zijn zo voorbij!
Wat zal het fijn zijn, als die hele ellendige periode achter de rug is, en je gewoon weer met Bamse en Ogin samen bent. "

 Ik ga zeker een goed seizoen tegemoet, lekker buiten, heb een goeie tuin.....de eerste dagen zal het aftasten zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Willemijn je krijgt straks een helemaal opgevoede en gesocialiseerde pup terug. Wat wil je nog meer. Word helemaal opgevoed weer terug gebracht. Ideaal "

 Zou wel fijn zijn, Haha.  ....maar newfoundlanders zijn laat volwassen .......in gedrag. 

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

Ik snap je gevoel trouwens wel willemijn vanaf hier makkelijk gezegd zou denk ik dezelfde zorgen hebben. 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Willemijn; je mag zo geen zorgen maken. Ogin is al bij je geweest. Heeft een supernest gehad. Geen rugzakje. Gewoon terug op haat plaats.

Jij gaat dat prima kunnen. Ogin is ervoor gemaakt. Lieve pup, knap, klaar voor de oversteek. Zeker.

 

Maar jij moet nu even snel rusten, bekomen en uitpuffen. Dan is het pas perfect.

We tellen af!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Even over Bams......weer helemaal de oude, even zorgen gehad, maar inderdaad een fikse blaasontsteking, en op date, gooserjacht is voorbij ............gisteren een vervelende hond en baas, die op Bams afstormde los, in het dorp is aanlijnplicht.....waar Bams keurig bleef zitten naast me, zweet stond op mijn rug............baas mij vertelde dat mijn hond zijn hond triggerde.....?????? En of ik even wilde luisteren.......mijn antwoord ....NEE....u moet uw hond bij u houden aanlijnen en mij doorgang geven, man ging weer in discussie met hij had buren die ook twee newfoundlanders hadden en ze niet met elkaar konden met zijn hond..........opeens kreeg ik hulp .....ik als klein vrouwtje met een giga hond en een kerel van twee meter met een loslopende herderkeffer die alsmaar uitviel naar ons, die man kon het niet uitstaan dat ik hem de les las, en dat hij in overtreding was met een loslopende hond die ons aanviel.......een man ging naar de man toe en vertelde hem dat hij zwaar in overtreding was en mij doorgang moest geven......de man wilde naar me toe komen met paraplu...en nog steeds een losse hond die te keer ging, opstootje gelijk he ..........ikke ....hooooo als u dichterbij komt sta ik niet  in voor mijn mijn hond....een goedaardige beer die netjes naast me zat...uiteindelijk droop de man af omdat er te veel mensen kwamen kijken, maar.....provocerend met een losse hond.....ik zal deze man waarschijnlijk meer tegenkomen, hij is hier komen wonen, een Canadese witte herder....als het nog een keer voorkomt, wijkagent inschakelen, klaar....er is aanlijnplicht hij heeft zich er maar aan te houden.....er loopt nog een Canadese herdershond hier los maar die staat onder appel, dan heb ik daar geen boodschap aan, zelf zal ik mijn hond nimmer loslaten hier op de weg in het dorp, alleen los waar het veilig is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik kan die vervelende mensen altijd goed aan, nimmer bang voor anderen......maar nu ? Met een  herstellend bekken, wat als Bams nog op gooserjacht was ....dan had ik haar nimmer kunnen houden.....mijn zelfvertrouwen is toch mooi weer gegroeid....Ogin kom maar naar huis......drie weken nog, dan ben ik er zeker klaar voor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Willemijn; je mag zo geen zorgen maken. Ogin is al bij je geweest. Heeft een supernest gehad. Geen rugzakje. Gewoon terug op haat plaats.
Jij gaat dat prima kunnen. Ogin is ervoor gemaakt. Lieve pup, knap, klaar voor de oversteek. Zeker.
 
Maar jij moet nu even snel rusten, bekomen en uitpuffen. Dan is het pas perfect.
We tellen af! "

 Is zo......zo,n makkelijker pup heb ik nimmer meegemaakt, ging gewoon sporten maakte d'r niets uit, boodschappen doen, snachts door slapen al, ongelooflijk, en bij de fokker ook een beheerst hondje en nog.....maar ze weegt opeens zoveel, hahahaha, ik kon haar optillen en dat is nu onmogelijk....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.......slapen waar ze neerviel, maakte d'r niets uit....lag overal fleece zodat ze niet op de koude grond ging liggen, makkelijke hond....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

...binnen of buiten, maakte d'r niets uit.....ook bij de fokker zoekt ze de plekje zelf uit, onder de tafel of.....

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Even over Bams......weer helemaal de oude, even zorgen gehad, maar inderdaad een fikse blaasontsteking, en op date, gooserjacht is voorbij ............gisteren een vervelende hond en baas, die op Bams afstormde los, in het dorp is aanlijnplicht.....waar Bams keurig bleef zitten naast me, zweet stond op mijn rug............baas mij vertelde dat mijn hond zijn hond triggerde.....?????? En of ik even wilde luisteren.......mijn antwoord ....NEE....u moet uw hond bij u houden aanlijnen en mij doorgang geven, man ging weer in discussie met hij had buren die ook twee newfoundlanders hadden en ze niet met elkaar konden met zijn hond..........opeens kreeg ik hulp .....ik als klein vrouwtje met een giga hond en een kerel van twee meter met een loslopende herderkeffer die alsmaar uitviel naar ons, die man kon het niet uitstaan dat ik hem de les las, en dat hij in overtreding was met een loslopende hond die ons aanviel.......een man ging naar de man toe en vertelde hem dat hij zwaar in overtreding was en mij doorgang moest geven......de man wilde naar me toe komen met paraplu...en nog steeds een losse hond die te keer ging, opstootje gelijk he ..........ikke ....hooooo als u dichterbij komt sta ik niet  in voor mijn mijn hond....een goedaardige beer die netjes naast me zat...uiteindelijk droop de man af omdat er te veel mensen kwamen kijken, maar.....provocerend met een losse hond.....ik zal deze man waarschijnlijk meer tegenkomen, hij is hier komen wonen, een Canadese witte herder....als het nog een keer voorkomt, wijkagent inschakelen, klaar....er is aanlijnplicht hij heeft zich er maar aan te houden.....er loopt nog een Canadese herdershond hier los maar die staat onder appel, dan heb ik daar geen boodschap aan, zelf zal ik mijn hond nimmer loslaten hier op de weg in het dorp, alleen los waar het veilig is. "

 Wat een verhaal Willemijn. Bah stomme vent. Mocht je kunnen je zou er op kloppen niet.

Hopelijk in de toekomst niet te veel herrie met die man. 

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Willemijn en alle andere hier ik wens je een vrolijk Pasen met veel eitjes voor jou en Bams

 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

uiteraard geen chocolade eitjes voor bams maar gewone eitjes hé hahaha

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Zo dat was ook een zenuwslopend wandelingetje Willemijn,hopelijk gebruikt die kerel in de toekomst zijn verstand?

 

Wat heeft Ogin toch een lieve kop,snap het dat je nu ongeduldig begint te worden en haar eigenlijk liever vandaag dan morgen terug wilt.

 

Nog even en dan is het zo ver.

Fijne paasdagen Willemijn!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Voor jullie ook gezelliger paasdagen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

......wat een ukkepuk was het toch....hier acht weken oud.......een pandabeer die net zo groot is als zijzelf toen was.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Heb je die pandabeer nog? Als Ogin weer bij je is wil je dan weer een foto maken? Kunnen we het verschil zien lijkt me leuk.                                                                                  Kijken wat die stomme vent te zeggen heeft als jij met je 2 honden weer buiten loopt. Of hij dan nog zon grote mond heeft met zijn losloper.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" Even over Bams......weer helemaal de oude, even zorgen gehad, maar inderdaad een fikse blaasontsteking, en op date, gooserjacht is voorbij ............gisteren een vervelende hond en baas, die op Bams afstormde los, in het dorp is aanlijnplicht.....waar Bams keurig bleef zitten naast me, zweet stond op mijn rug............baas mij vertelde dat mijn hond zijn hond triggerde.....?????? En of ik even wilde luisteren.......mijn antwoord ....NEE....u moet uw hond bij u houden aanlijnen en mij doorgang geven, man ging weer in discussie met hij had buren die ook twee newfoundlanders hadden en ze niet met elkaar konden met zijn hond..........opeens kreeg ik hulp .....ik als klein vrouwtje met een giga hond en een kerel van twee meter met een loslopende herderkeffer die alsmaar uitviel naar ons, die man kon het niet uitstaan dat ik hem de les las, en dat hij in overtreding was met een loslopende hond die ons aanviel.......een man ging naar de man toe en vertelde hem dat hij zwaar in overtreding was en mij doorgang moest geven......de man wilde naar me toe komen met paraplu...en nog steeds een losse hond die te keer ging, opstootje gelijk he ..........ikke ....hooooo als u dichterbij komt sta ik niet  in voor mijn mijn hond....een goedaardige beer die netjes naast me zat...uiteindelijk droop de man af omdat er te veel mensen kwamen kijken, maar.....provocerend met een losse hond.....ik zal deze man waarschijnlijk meer tegenkomen, hij is hier komen wonen, een Canadese witte herder....als het nog een keer voorkomt, wijkagent inschakelen, klaar....er is aanlijnplicht hij heeft zich er maar aan te houden.....er loopt nog een Canadese herdershond hier los maar die staat onder appel, dan heb ik daar geen boodschap aan, zelf zal ik mijn hond nimmer loslaten hier op de weg in het dorp, alleen los waar het veilig is. "

 Bamse zijn hond triggerde? Wat een idioot, gewoon een onopgevoedde 

hond! Bijzonder associaal ook nog, je hond niet aan te lijnen als je een aangelijnde hond tegenkomt. Ook nog een aanlijn plicht. Wat lopen er toch een nare mensen rond. Gelukkig kreeg je hulp!

 

http://hondenetiquette.nl

Je kan de brochure uitprinten en volgende keer in zn handen duwen.

Hiewel ik dat persoon liever niet meer tegen zou willen komen.

 

Fijn trouwens dat Bamse zo snel is opgeknapt, arme meid. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat een goeie suzanne.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Loes is geweest en  heeft Bams meegenomen voor een grote ronde en..........komt ze die man tegen met .....aangelijnde hond, hihihi, die man wist niet dat ik het niet was, tweeling die op elkaar lijkt, een vriendelijk gedag van de man en ook van loes, hahahahahaha.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heb je die pandabeer nog? Als Ogin weer bij je is wil je dan weer een foto maken? Kunnen we het verschil zien lijkt me leuk.                                                                                  Kijken wat die stomme vent te zeggen heeft als jij met je 2 honden weer buiten loopt. Of hij dan nog zon grote mond heeft met zijn losloper. "

 Ja de pandabeer is hier gebleven, tuurlijk wat speelgoed meegegeven toendertijd, maar de pandabeer niet.........en een foto komt er dan ook......en geen chocolade eitjes voor Bams, nee gewone rauwe eitjes voor d'r.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Loes mijn tweelingzus weet nu dat Ogin terug komt.......heb het haar al die tijd niet verteld.......nu weet ze het......

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

" Loes mijn tweelingzus weet nu dat Ogin terug komt.......heb het haar al die tijd niet verteld.......nu weet ze het...... "

 Waarom nu pas Willemijn? Bang voor haar reactie?

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

" Loes mijn tweelingzus weet nu dat Ogin terug komt.......heb het haar al die tijd niet verteld.......nu weet ze het...... "

 Wat was haar reactie?

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola. 3 doggies

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  Wat was haar reactie? "

 Daar kan ik me wel iets bij voorstellen! Willemijn zegt het niet voor niets nu pas, denk ik.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Waarom nu pas Willemijn? Bang voor haar reactie? "

 Een betere zus kan ik mij niet wensen, ze helpt mij voor mij, ze heeft niets met honden, al die tijd was het haar puschen om Ogin te herplaatsen, de fokker kwam direct Ogin ophalen, mijn zus puschen direct herplaatsen, dit wat jou overkomen is gaat lang duren, twee honden is te veel, een vind ze al te veel, iedere keer als ze vroeg hoe het zat met herplaatsen vertelde ik, de fokker doet haar best........zij wilde dat ik naar een verpleeghuis zou gaan voor een poos, maar Bams dan......vandaar dat ik dat niet gedaan heb, en mijn tweelingzus zorgde voor me........geen betere zus, maar we verschillen van mening over...honden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Wat was haar reactie? "

 stomverbaasd dat ik Ogin thuis laat komen....ik heb haar gezegd, niemand wil haar overnemen, ze is te duur, ooooooo, ik ben erg he.

honden page profiel Martin, Liz† en Lola.Martin, Liz† en Lola.

honden foto van Martin, Liz† en Lola.

"  stomverbaasd dat ik Ogin thuis laat komen....ik heb haar gezegd, niemand wil haar overnemen, ze is te duur, ooooooo, ik ben erg he. "

 Goed gedaan Willemijn! Tja, soms moet je wat.. En? kan ze ermee leven denk je?

pagina 59 van 65 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 5960 61 62 63 64 65
Volgende forumvraag: Goede orthopeed omgeving Rotterdam
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^