rellen reldeldel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

jij mot niet rellen jij mot je laten rondrijden in de bolder limosine eigewijs . nee je bent een ouwe lieverd maar wel wat eigenwijs , rellen mag je weer als je pootjes beter zijn anders moet je straks aan de rollator kan je nooit meer rellen . of met 4stokkenlopen ,lachen alle hondjes je uit . of roepen ze mankepoot. nou dat is toch niet leuk. Lexi?poot van ons L en L.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Okay, ik ga het proberen, kus Lexi en ook Mara en Pienie

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Wij zijn kletsnat het regent Bah. Hein zegt daar word je groot van , nou dan zijn wij toch liever Klein. de relbende.

honden page profiel Marina en Olleke BollekeMarina en Olleke Bolleke 3 doggies

honden foto van Marina en Olleke Bolleke

o o o o o kan het nog erger, wat we nu weer hadden......

Terror deed een kakkie op zijn bakkie maar dat kakkie bleef hangen aan zijn gatje, de baasjes probeerden Terror te pakken om het kakkie van zijn gatje af te halen.....Terror dacht nee hoor ik ren naar de nieuwe vloer en veeg mijn kakkie daar wel af. Door het geren van terror zag ik dat het kakkie losliet in de keuken en ik hapte het kakkie snel op.......jammer de bal voor de baasjes ik was snel :)

Dus stonden ze met terror te kijken in het licht of het kakkie nog vast zat en ik had het al in mijn bakkie......ach nee zeiden ze tegen elkaar....

Toen ging terror naar de woonkamer en daar lag nog een handdoek van mij en daar deed hij rustig zijn verdere kakkie en nog een paar erbij...

Natuurlijk rook ik dit snel en rende ernaartoe maar ach nee werd ik tegen gehouden....

het was kakfeest hier in huis :)

 

Daarom heten wij Terror en Knuppel....

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Proest! Haha, kakkie in het bakkie, wat een heerlijk verhaal

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Wat is terror voor dier? vind het geen leuke naam dat is het zelfde als een valse hond zoetje noemen of liefie. onze buren hebben 2 van die valse honden die bijten naar iedereen die in de buurt komt. het zijn mopshondjes en ja hoor ze heten Liefie en Zoetje. ben je vreemd zou je denken wat een lieve honden met zulke schattige namen . ik vraag me dus af wat voor dier het is, want ik vind dat je een dier een gewone naam moet geven , maar ja dat is mijn mening . Lobke heet officieel Katrien van de Hagoordhoeve maar omdat ik al zeker wist dat dat Kaatje zou worden en ik dat geen naam vond voor een lieve hond en ik al van te voren de naam Lobke in gedachten had wat de fokster niet zo leuk vond heb ik haar toch de roepnaam Lobke gegeven . nou wil ik niet zeggen dat ik denk dat terror een vals dier is hoor maar zo,n naam assoceert er wel mee . zo denk ik bijvoorbeeld als ik mijn kat Vlaai roept beslist niet aan vlaaien , nee want die lust ik niet ,wel denk ik aan het mooie Limburg waar hij geboren is, mijn vorige buren hadden een kruising hollandse herder x bouvier, nog nooit zo,n lieve hond meegemaakt en hoe hete de hond Nero. dan denk ik hoe kan je zo,n lief dier nou vernoemen naar zo,n wrede keizer. ach ieder moet weten hoe hij zijn hond noemt maar denk eens na zou jij je leven willen leven met een naam die eerder een scheldwoord is? vind het jammer dat de echte hollandse namen ver dwijnen ,groetjes een mijmerende Hein.

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

De mechelse herder van mijn oom en tante heet Guusje....

honden page profiel Marina en Olleke BollekeMarina en Olleke Bolleke 3 doggies

honden foto van Marina en Olleke Bolleke

Dag mijmerende Hein, ik zal me even voorstellen,

ik ben een Zwarte Kater en mijn echte naam is Cleo maar Terror is mijn bijnaam omdat het mij past, ik heb 'm namelijk echt verdiend.

Lang geleden, zo'n 12 jaar, werd ik door de ouders van mijn huidige baasje uit het asiel gehaald, ik was zoooo blij dat ik daar eindelijk weg mocht en de ouders kregen te horen dat ik een heeeele lieve kat was, dat ik goed met kinderen kan opschieten en dat ik hou van borstelen en heel veel hou van mensen.

Dit bleek niet de waarheid te zijn maar dat konden ze aan de buitenkant niet zien. Al snel toonde ik mijn ware aard en viel de kleinkinderen en de andere visite aan, ik krabte en beet ze heel hard terwijl ze mij goed met rust lieten. Ook beet ik mijn vrouwtje heel hard en steeds weer. Toen gingen de ouders verhuizen en kregen een heel mooi nieuw huis en de 5 kleinkinderen waren inmiddels erg bang voor mij.....

Want uit het niets viel ik mensen aan, ik weet ook niet waarom ik dat deed.

Er werd besloten dat Marina mij wel zou willen hebben, daar was ik erg blij mee want anders was ik weer terug gebracht naar het asiel. 

In het begin was ik heel erg gemeen en nu soms nog steeds, dan zomaar uit het niets bijt ik mijn andere vrouwtje, en wel zo hard dat ze naar de dokter moet omdat het wel eens gaat ontsteken. Marina kan goed met katten dat wist ik gelijk, ze was duidelijk en heeft mij een opvoeding gegeven, daarom ben ik nu niet meer zo gemeen en is het maar af en toe.....maar ik ben mijn wilde haren niet kwijtgeraakt. Ik heb hier een goed leven, ik lig nu erg graag op schoot (vroeger nooit) en speel veel

ik heb zoveel geleerd dat kun je je niet voorstellen ik wist eigenlijk niks....

Nu kan ik bijvoorbeeld mijn nagels laten knippen door Marina en blijf dan heel stil zitten zonder te krabbelen of te bijten, lief he?

En als ik op de koelkast zit dan sla ik Marina niet meer hard in haar gezicht, ik deed zo van pets boem recht op haar fasie, dat was leuk, maar doe ik nu niet meer.

 

Inmiddels is er nog meer veranderd want een paar jaar geleden had ik een heel pijnlijk iets aan mijn rechterpootje, het bot binnenin was verbrijzeld en in zoverre dat het pootje niet meer te redden was, er was maar 1 oplossing en dat was dat mijn pootje eraf moest. Uiteraard was ik erg boos op mijn baasjes en heeft het best een tijdje geduurd voordat ik mij weer prettig voelde, tja dan komt toch terror weer naar boven. Allemaal erg naar maar ik heb ermee leren leven en werd weer mezelf en blij en kan ook goed rennen met 3 pootjes. 

 

Maar toen          kwam Ollie, also known as Knuppel, en daar was ik allesbehalve blij mee. Hij moest weg uit mijn huis, vrienden met een hond, noooooit. Het was d'r op of d'r onder. Ik bennnn jaloers, zo!

Dussss ik kruip en ik sluip en dan sla ik toe, ik sla Knuppel zo hard dat hij niet weet wat 'm overkomt en dat graag elke dag 3x, ik ren door de kamer en sla dan nog een keer. Okay zei Marina nog een beetje opvoeding erbij is wel nodig!

Maar ja ik ben eigenwijs en heb elke dag wel zin om op Knuppel te jagen, ik weeg 5 kilo en hij 32, hij is groot maar ik ben snel dus ik kan 'm aan. Zo maak ik 'm bang. Wel jammer dat ik 1 pootje mis dan kan ik niet zoveel rammen. En als hij een lekker bot heeft (wat ik niet eens lust) dan sla ik het zo uit zijn poten hahaha dan staar ik hem aan en ga recht voor zijn neus zitten, lekker bang maken. Zo kom ik mijn dagen wel door. Ik heb een hele trukendoos vol met ongein om Knuppel te pesten en doe dat dan ook graag zo vaak mogelijk. 

O ja en vorige week beet ik mijn andere baasje zo hard in haar arm dat het helemaal opzwol, vanuit het niets viel ik aan, dus vandaar heet ik Terror omdat ik dat ook ben. 

 

Dusss dit is het verhaal van Kater Cleo die al geruime tijd de bijnaam Terror heeft, meestal noem ik hem Theo, want Cleo is een meisjesnaam ;)

Dus ik (Marina) noem Cleo 'Theo Terror', omdat hij wel een beetje boel een tweezijdig karakter heeft, heel lief en heel gemeen........

Gelukkig is hij zoveel bijgedraaid en ten goede veranderd dat we hem kunnen accepteren zoals hij is, we weten ook niet wat hij heeft meegemaakt voordat hij in het asiel tercht kwam, er was niets over hem bekend........

 

een ander keertje zal ik vertellen waarom Ollie vaak een Knuppel is :)

 

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Wat een mooi verhaal!

Vrouwtje noemt mij wel eens draakje of kleine terrorist, want dat ben ik soms ook tegen de andere hondjes hier. Maar ik hou wel veel van ze hoor en zij ook van mij en vrouwtje ook, groetjes van Pienie.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Haha Cleo jij bent de omgedraaide variant van Vlaai. die heeft in zijn lange leven maar 1x een tik uit gedeeld aan Lodewijk . die dacht Vlaai aan te vallen . sinds dien heeft hij een klein wit plekje tussen zijn ogen nadat het genas kwamen er witte haartjes voor terug, nu zijn het alle drie de beste kameraden .en denk wel als Vlaai er niet meer is dat ze hem zullen missen tenslotte is hij stokoud en taai. Vlaai duld buiten geen vreemde katten of honden in de buurt van mijn honden. maar visite kunnen zo hun hond meenemen al is het nog zo,n katten hater, lijkt wel of Vlaai die honden hypnotiseert maar er word nooit lelijk gedaan anders komen de relteckels wel in actie. Hein.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wij zijn boos op vrouwtje.

Neemt ze ons mee om te wandelen.

Krijgen we regen over ons heen.

Maar ze heeft ons wel droog gemaakt toen we thuis kwamen.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

zou lekker een andere kant op kijken als ze iets zegtNala en Simba, het is een ongeschreven wet als het regent niet naar buiten stel dat jullie wegspoelen nee gewoon een poosje het vrouwtje negeren , komt ze vanzelf wel over de brug met iets lekkers om het goed te maken . al helpt dit niet bij Hein , dat lijkt wel een eigenwijze teckel. die denkt he ik heb rust. maar we weten wel iets om hem te straffen hoor dan gaan we zijn bed afhalen en trekken het beddegoed onder zijn bed, en kruipen er dan onder en tussen . ja wij laten niet met ons spotten hoor. en weet je wat mooi is hij kan zijn slaapkamer deur niet dicht doen die is krom en blijft dus altijd open , ja die baasjes toch het is dat we zelf ons eten niet kunnen kopen want anders nou dat vertel ik niet he Lobke? nee Lodewijk .groetjes van de relbende.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 1 doggies

honden foto van Anny en Lance

" Wat is terror voor dier? vind het geen leuke naam dat is het zelfde als een valse hond zoetje noemen of liefie. onze buren hebben 2 van die valse honden die bijten naar iedereen die in de buurt komt. het zijn mopshondjes en ja hoor ze heten Liefie en Zoetje. ben je vreemd zou je denken wat een lieve honden met zulke schattige namen . ik vraag me dus af wat voor dier het is, want ik vind dat je een dier een gewone naam moet geven , maar ja dat is mijn mening . Lobke heet officieel Katrien van de Hagoordhoeve maar omdat ik al zeker wist dat dat Kaatje zou worden en ik dat geen naam vond voor een lieve hond en ik al van te voren de naam Lobke in gedachten had wat de fokster niet zo leuk vond heb ik haar toch de roepnaam Lobke gegeven . nou wil ik niet zeggen dat ik denk dat terror een vals dier is hoor maar zo,n naam assoceert er wel mee . zo denk ik bijvoorbeeld als ik mijn kat Vlaai roept beslist niet aan vlaaien , nee want die lust ik niet ,wel denk ik aan het mooie Limburg waar hij geboren is, mijn vorige buren hadden een kruising hollandse herder x bouvier, nog nooit zo,n lieve hond meegemaakt en hoe hete de hond Nero. dan denk ik hoe kan je zo,n lief dier nou vernoemen naar zo,n wrede keizer. ach ieder moet weten hoe hij zijn hond noemt maar denk eens na zou jij je leven willen leven met een naam die eerder een scheldwoord is? vind het jammer dat de echte hollandse namen ver dwijnen ,groetjes een mijmerende Hein. "

 Awel Hein ben je dan niet blij dat die lekker heerlijke saus Heinz naar jou werd genoemd ? Mag ik even aan je knabbelen ? 

mmm....te zoet voor mij 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

" Wat is terror voor dier? vind het geen leuke naam dat is het zelfde als een valse hond zoetje noemen of liefie. onze buren hebben 2 van die valse honden die bijten naar iedereen die in de buurt komt. het zijn mopshondjes en ja hoor ze heten Liefie en Zoetje. ben je vreemd zou je denken wat een lieve honden met zulke schattige namen . ik vraag me dus af wat voor dier het is, want ik vind dat je een dier een gewone naam moet geven , maar ja dat is mijn mening . Lobke heet officieel Katrien van de Hagoordhoeve maar omdat ik al zeker wist dat dat Kaatje zou worden en ik dat geen naam vond voor een lieve hond en ik al van te voren de naam Lobke in gedachten had wat de fokster niet zo leuk vond heb ik haar toch de roepnaam Lobke gegeven . nou wil ik niet zeggen dat ik denk dat terror een vals dier is hoor maar zo,n naam assoceert er wel mee . zo denk ik bijvoorbeeld als ik mijn kat Vlaai roept beslist niet aan vlaaien , nee want die lust ik niet ,wel denk ik aan het mooie Limburg waar hij geboren is, mijn vorige buren hadden een kruising hollandse herder x bouvier, nog nooit zo,n lieve hond meegemaakt en hoe hete de hond Nero. dan denk ik hoe kan je zo,n lief dier nou vernoemen naar zo,n wrede keizer. ach ieder moet weten hoe hij zijn hond noemt maar denk eens na zou jij je leven willen leven met een naam die eerder een scheldwoord is? vind het jammer dat de echte hollandse namen ver dwijnen ,groetjes een mijmerende Hein. "

 Ben je mij vergeten Hein?  Gr Gijs

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ik vergeet de laatste weken te rellen, hebben jullie nog leuke tips? Gr Gijs

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

"  Ben je mij vergeten Hein?  Gr Gijs "

 

nee hoor jij hebt een hele mooie hollandse naam . en tips om te rellen . nou wat dacht je van staken ook leuk hoor in de weg liggen en weigeren om weg te gaan , je verstoppen als je in de regen naar buiten moet, kortom gewoon eigenwijs zijn . groetjes.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Oh maar ik houd van regen en water... Moet ik dan doen alsof?

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Ja dan ga jeje verstoppen als de zon schijnt. haha, weet je wat ook leuk is boodschappentassen doorzoeken Hein komt soms thuis damn moet hij nodig plassen zet dan de boodschappen tass voor ons in de gangg en vliegt naar de wc nou dan duiken wij de boodschappen tas in, dan zegt hij He! wegwezen terwijl hij hem eerst neer zet voor onze neuss, oh en wat ook leuk is Gijs bed afhalen , of kussens van de bank gooien . en wat dacht je van kranten scheuren maak je je eigen confetti feestje je ziet het genoeg te bedenken , en alles met een smile op je gezicht he een dag niet gereld is een dag niet geleefd. en voor Anny,nog even dit jij bent antibench .nou ik zit liever in een bench dan dat ik in een tassie aan de deurknop word gehangen , mijn bench staat tegenwoordig altijd open dus ik kan gaan waar ik wil dus haal Lance uit dat tassie gun hem zijn vrijheid, Lodewijk.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

Wij eisen dat Anny Lance uit dat tassie haalt aan de deurkruk. Lobke enLodewijk. stem mee geef Lance de vrijheid, laat je stem horen.rellers .

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

teken onse petisie Lance mot uit dat tassie wat an de deurkruk hangt kom mede relhonde zet je poot. toe Anny Laat Lance nou ook eens rellen plies asseblieft Lodewijk.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wij tekenen ook Nala en Simba.

Maar ik vind vrouwtjes in de ochtend niet Leif.

Ze zet me altijd in de kou buiten zodat ik kan plassen.

Groetjes Simba.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

goed zo dat zijn al 4x4 poten oja gajij maar gauw je koude bibs warmen . de relbende.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" goed zo dat zijn al 4x4 poten oja gajij maar gauw je koude bibs warmen . de relbende. "

Lig lekker bij vrouwtje onder de deken.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

nog effe dit for ik ut vergiet,TEKEN DE PETIESIE .Lance moet uit dat tassie!!!!!! Lodewijk.

honden page profiel Marina en Olleke BollekeMarina en Olleke Bolleke 3 doggies

honden foto van Marina en Olleke Bolleke

getekend omdat Lodewijk altijd gelijk heeft 

honden foto van Marjan en Steve *Beer, Sim, Guus en Tom r.i.p.*

Haha wat een heerlijk topic is dit!!

Heb eens evenvee tijd genomen om hier wat te lezen.
Zit gewoon in m'n eentje hardop te lachen!!

Steve z'n vriendin is er vandaag dus die twee zullen ook wel het nodige uit halen vandaag, lieverds zijn het!

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

hallo Steven leuk dat je wat schrijft maar wil jij Lodewijkspetitie ook even tekenen .het gaat om Lance van Anny uit dat tassie te halen die hangt de hele dag aan de knop van de keuken deur zielig gewoon Lobke.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Hier wordt niet gereld. Er wordt heerlijk geslapen in een warm winterzonnetje.

Nu moet baasje stil blijven zitten op de bank, anders is het gedaan met dat heerlijke slaapje.

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende.

honden foto van De relteckelbende.

wat lig jij daar lekker Ruby, vergeet jij ook niet je poot te zetten voor onze arme Lance? de relbende.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Kom op Lance, jij heerlijke stoere jongen, je hangt daar nou lang genoeg in dat tassie, spring eruit, wij vangen je op, dan gaan we samen rellen!

pagina 22 van 30 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 2223 24 25 26 27 28 29 30
Volgende forumvraag: Fotoshoot Pepper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^