Jack Russel zwanger?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JMJJMJgoedgekeurde fokker

honden foto van JMJ

Als je zo blijft twijfelen zou ik komende week een echo of een foto laten maken.
Dan weet je waar je aan toe bent.

honden page profiel maartjemaartjegoedgekeurde fokker

honden foto van maartje

zou zeker naar andere dierenarts gaan, met drie weken spugen is precies de tijd dat drachtige teefjes gaan spugen, en ze worden pas na een week of 6 dracht echt dikker ..

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Zou echt wel een echo laten nemen moest er een bevalling aankomen... Dan ben je toch voorbereid... 

Mariska (Gast)

Hoe is het afgelopen? Is er al wat meer bekend?

Roxy (Gast)

Echo is de dag na mijn laatste post gemaakt en daarop was niets te zien maar de DA vond dat de echo lastig te zien was. Waarom weet ik nog steeds niet. Inmiddels zijn de kenmerken bij mijn hondje nog niets veranderd. Ik heb er de laatste tijd geen aandacht aan gegeven omdat ik een schijnzwangerschap niet wil stimuleren natuurlijk... van het weekend was mvr weer aan het overgeven en vanochtend lijkt haar buik toch echt dikker te zijn.. Misschien toch nog eens langs een andere DA? Had wel rust gevonden na de echo maar het feit dat ze nu daadwerkelijk dikker lijkt te worden vind ik dan wel weer vreemd. 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Als je twijfelt zou ik adviseren om inderdaad bij een andere dierenartsen te gaan voor een second opinion. Misschien kan hij jou meer vertellen.

honden page profiel samsam

Als ze drachtig zou zijn zou je de pupjes (of pup) nu onderhand ook moeten kunnen voelen bewegen. Een goede dierenarts kan nu ongetwijfeld zien of ze drachtig is. 

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Bij een echo met minstens 5 weken dracht zou een goede DA echt wel moeten kunnen zien of een hond zwanger is of niet hoor. 

Reu zat er maar een paar seconden op (twijfelachtig of hij er uberhaubt wel "in" is geweest). 
En de DA zag geen pups op de echo. 

Hormonen doen een hoop he, ook als ze schijnzwanger is. Ik ben zelf soms ook een beetje "opgeblazen" zonder zwanger te zijn ;) 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^