Gezocht; broertjes en zusje dwergpinchers geboren 03-11-2014!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel  Soraya & Leonie Soraya & Leonie

honden foto van  Soraya & Leonie

Beste hondenliefhebbers,

 

Onze kleine vriend Hugo is geboren te Punthorst op 03-11-2014. Echter zijn wij zeer benieuwd hoe het met zijn broertjes en zusje gaat. Om een begin te maken aan de zoektocht dachten wij laten we een begin maken op hondenpage. Nu is uiteraard nog wel de vraag of het effectief zal zijn, maar wie niet waagt wie niet wint! Dus bij deze is de vraag mocht uzelf of iemand in uw omgeving weten die vorig jaar november een dwergpincher in huis heeft genomen. Graag zouden wij hiervan op de hoogte willen worden gesteld:-) Dus geboortedatum; 03-11-2014, bij de heer J. van Elp te Punthorst. Een reünie zou toch leuk zijn!?

 

Mvg,

 

Soraya 

honden page profiel GillianGillian 1 doggies

honden foto van Gillian

Heeft de fokker geen adressen? Misschien valt er met hem iets te regelen voor een soort reünie.. :-D

honden page profiel  Soraya & Leonie Soraya & Leonie

honden foto van  Soraya & Leonie

Beste Femke,

 

Nee helaas is daar geen sprake van. Dus vandaar mijn oproep via hondenpage. Maar het is geduld hebben -en/of bij toeval in aanraking komen met de eigenaren. Ik wacht het geduldig af:-) 

Gr,


Soraya

honden page profiel GillianGillian 2 doggies

honden foto van Gillian

Succes met je zoektocht! Komt vast goed ;-)

honden page profiel  Soraya & Leonie Soraya & Leonie

honden foto van  Soraya & Leonie

Dankjewel! 

Ik vind net zojuist een foto van een dwergpincher waarvan ik dacht hé dat lijkt wel een kopietje van Hugo! Ze hebben vaak toch eenzelfde kenmerken;-) Maar ik kan helaas niet zien van wie de foto afkomstig is. Maar zoals ik net gezegd heb, is het gewoon even afwachten;) 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^