Tweede pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Niet eens echt een leuk verhaal, maar toch... Deze week heeft de nestzus van luna (woont bij de fokster) haar laatste nestje gehad. En belde de fokster mij met een super aanbod. Ze kwam met de vraag of ik een teef uit het nest in huis wil hebben, en we deze pup 'delen'. Ze zou er dan 1 nestje van willen (mochten alle testen ect. Goed zijn natuurlijk). Verder zou het mijn hond zijn. Een super kans natuurlijk! Een nichtje van luna ebij...

Toch heb ik gepast. De teef zou het nest mogen verlaten 1 week nadat ik mijn diploma ga ophalen, perfect dus. Ook zijn mijn vriend en ik aan het kijken naar een huisje, want het appartementje waar ik nu woon is te klein voor een tweede hond. Ook dit zou goed uitkomen dus, mits we binnen die 2 maanden wat zouden vinden natuurlijk! Verder ga ik dus nu opzoek naar een baan, waarschijnlijk met onregelmatige tijden, dus ideaal te combineren met vriend om zo de honden maar weinig alleen te hoeven laten. Toch voelde het niet goed. Mijn vriend had zijn twijfels over een tweede hond er bij, hij vond dit erg snel en was bang dat er veel tijd in ging zitten. Ik wilde wel erg graag, vooral omdat dit een super kans is.. Nichtje van luna..

Wel voelde het voor mij niet helemaal goed, wil mijn tijd nog even compleet in luna kunnen steken. Wel hebben we er een tijdje een pup bij gehad om te socialliseren, en luna genoot hier enorm van. Dus voor luna zou het wel echt een toevoeging zijn! Ze nam meteen de moederrol op en vond het gezeldschap heerlijk! Een goede grote zus dus:-)

Nu baal ik stiekem wel.. Het kon, de mogelijkheid was er... Maar wel de verstandigste keus gemaakt hoop ik:( ga over een paar weekjes de pups wel bewonderen en lekker knuffelen.. En heb een aanbod gekregen voor het volgende nest van een andere teef.. Dus wie weet:-)

honden page profiel sammy van Sammysammy van Sammy

honden foto van sammy van Sammy

 

Als je gaat kijken, dan ben je meteen verliefd, geloof me :-)

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

2 honden is wel heel erg leuk. Onze golden is zichtbaar gelukkiger sinds we Zara hebben. 

 

Wacht niet met de 2e hond tot de eerste hond oud is, dat is voor de honden zelf minder leuk.

 

in je op zie ik alleen maar redenen om het wel te doen, maar als je gevoel nee zegt niet doen..

honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper

honden foto van Diesel & Bumper

Verstandig, zeker, je eigen leven eerst in balans, baan zoeken, ander huis, en dan verder zien ;-)

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica

honden foto van Joyce&Chica

Denk dat je toch wel goed hebt gekozen nu Maud.

Jullie situatie is ideaal dat zeker, maar zoals ik het nu lees nog wel onstabiel qua huis en baan.

En als er in de toekomst nog nestjes komen , dan zit er zeker een pup voor jullie bij als alles op de rit is 

 

En daarbij, gevoel is heel belangrijk dus volg dat vooral!

honden page profiel GoldensGoldens

honden foto van Goldens

Ja jullie hebben allemaal gelijk.. Helaas;-) andere nestjes komen er zeker maar niet meer van luna's nestzus.. Dus dat is gewoon echt heel jammer!

Verliefd zal ik zeker worden als ik ga kijken maar alle pupjes hebben nu een eigenaar, stonden genoeg mensen op de lijst namelijk dus toen ik mijn keus had gemaakt kon de fokster andere mensen heel blij gaan maken!

Volgende forumvraag: Fotospam Nala en Simba
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^