latere loopsheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

loes lourens (Gast)

mijn teckel moet voor de derde keer loops worden elke keer zat er 9 maanden tussen mooi op tijd maar nu is het al bijna 11 maanden geleden naar de dierenarts geweest geen rare dingen geconstateerd ....   gewoon afwachten  heeft iemand dat al eens meegemaakt ik wil graag een nestje met haar.

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Een loopsheid komt zoals het komt, de ene keer zit er 9 maanden tussen de andere keer duurt het langer of zelf korter, dat is de natuur en daar zal je op moeten wachten.

 

Wat voor vooraf mooi kan doen is de erfelijke testen, degene die verplicht zijn bij de teckel zijn:

PRA Cataract en Distichiasis.

 

 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Bij mijn hond Irene zit er ook bijna een jaar tussen, ze is wel een stuk ouder inmiddels.

Anoniem (Gast)

ik heb mijn hondje de oogjes laten testen en goed bevonden dus dat is klaar 

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Dan is het rustig afwachten, komt vanzelf!

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Jawel, komt vaker voor hoor, niets bijzonders. Toen wij op de lijst stonden voor Woola, had haar mama in september loops moeten worden maar zij liet ons lekker wachten tot eind november hihihihihi.

honden page profiel TessaTessabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Tessa

Ik heb een hond gehad die maar eens in de drie jaar loops werd en die heeft gewoon een nest pups gekregen, maar dat is wel erg lang ertussen
Maar daarmee wil ik zeggen dat et best een langere periode tussen twee loopsheden in kan zitten zondet dat er gelijk iets aan de hand is;-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Mijn teefje werd ook maar elke 10-11 maanden loops, heerlijk als je geen fokplannen hebt haha wel wat lastiger als je met spanning op de loopsheid zit te wachten. Er zit niets anders op dan geduld hebben ben ik bang

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is het, afwachten wanneer wordt ze nu toch loops ? zeker als je fokplannen hebt... oogjes getest ? toch nog meer of heb je dat al gedaan ?

 

dan heel veel succes, rustig afwachten zou ik zeggen.

honden page profiel loes lourensloes lourens

nou roos is toch loops geworden vandaag 9/3 in afwachting daarvan heb ik haar oogjes laten testen en goed bevonden nu kan ik verder gaan kijken of het lukt leuk mannetje gevonden afwachten maar gr loes

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Sadi is 20 dec 2014 voor de tweede keer loops geworden. De eerste keer starte op 30 april dus zeg maar ruim 7 en een halve maand ertussen.

Lijkt me logisch dat het niet altijd perfect op tijd is. Enerzijds kunnen omstandigheden veel invloed hebben. Veel loopse teven in de omgeving kunnen t ook triggeren dat t juist eerder komt.

Volgende forumvraag: dna onderzoek teckel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^