2 of 3 honden, de verschillen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Even dit topic weer omhoog halen! Nadat ik in november had besloten nog te wachten kriebelt het toch weer heel heel erg sinds een paar weken.. 
 
Ik heb al een fokker op het oog, zelfs al een naam.. 
 
Het is toch, ja... ik heb altijd gezegd max. 3.. 
 
wat Nouri en Pom betreft, die zijn nu goed gesetteld.. vooral nouri gedraagt zich zo dat iedereen denkt dat hij al oud is en Pom is ook stabiel. wat een voordeel zou zijn; Ik denk dat pom het geweldig zou vinden een pup erbij, ze vind het heerlijk om te spelen en ik moet haar ook vaak wat temperen als ze met nouri speelt, wat dat betreft zijn ze echt anders. Het ras wat ik op het oog heb is wat hoger in energie en zou (met een goede karaktermatch natuurlijk) naar mijn idee prima bij Pom passen. Nouri is toen pom kwam enorm opgebloeid, maar doet graag zijn eigen ding. 
 
Zucht, waarom is het zo lastig! mijn omgeving vind het al veel dat ik er 2 heb.. "

 
Laatst liep ik met iemand die 5 Goldens heeft...
Ik heb haar gevraagd of 2 en 3 honden nou echt zo'n verschil is...

Ze vertelde mij dat van 1 naar 2 amper verschil gaf, behalve dat de honden veel aan elkaar hadden.. En van 3, 4 en 5 merk je ook vrijwel niks... Ze kunnen vrijwel overal met hun honden komen...

Waar 2 honden uitgelaten worden, kunnen er ook 3 uitgelaten worden.

Dus, als ik haar moet geloven scheelt het niks... Behalve de kosten in het voer e.d. natuurlijk en misschien vakantie opvang als de honden niet mee gaan  (En honden belasting als je dat moet betalen )

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

"  Laatst liep ik met iemand die 5 Goldens heeft... Ik heb haar gevraagd of 2 en 3 honden nou echt zo'n verschil is... Ze vertelde mij dat van 1 naar 2 amper verschil gaf, behalve dat de honden veel aan elkaar hadden.. En van 3, 4 en 5 merk je ook vrijwel niks... Ze kunnen vrijwel overal met hun honden komen... Waar 2 honden uitgelaten worden, kunnen er ook 3 uitgelaten worden. Dus, als ik haar moet geloven scheelt het niks... Behalve de kosten in het voer e.d. natuurlijk en misschien vakantie opvang als de honden niet mee gaan  (En honden belasting als je dat moet betalen ) "

 Hondenbelasting hoeven we gelukkig niet te betalen. 5 goldens.. heb jij eigenlijk plannen voor een 2e? of vind je het wel prima zo?

 

Ook zijn we anderhalf jaar geleden verhuist, onze achtertuin is een losloopgebied met water, dus ik hoef alleen en parkje door en dan ben ik er. ideaal dus, ze lopen nauwelijks aan de lijn

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  Hondenbelasting hoeven we gelukkig niet te betalen. 5 goldens.. heb jij eigenlijk plannen voor een 2e? of vind je het wel prima zo?
 
Ook zijn we anderhalf jaar geleden verhuist, onze achtertuin is een losloopgebied met water, dus ik hoef alleen en parkje door en dan ben ik er. ideaal dus, ze lopen nauwelijks aan de lijn "

 Ja 5 Goldens... Ben stik jaloers

Ik wil heel graag een tweede, het lijkt me voor mezelf heel leuk.. Lekker zo'n ukje weer opvoeden tot knappe vent (wordt hoe dan ook een reu)... Maar voor Max lijkt het me ook heel leuk, een vriendje waar die aan kan optrekken en andersom. Alleen mijn ouders zijn nog niet echt overtuigd... Die zien maar 1 nadeel, geld... Ze proberen wel allerlei smoesjes te bedenken, maar die kan ik prima ontkrachten.. Alleen ja, dat geld moet ik ze wel nageven. En dan nog niet eens de onderhoudskosten, maar een Golden pup in aanschaf is ook niet niks. Dat is ook niet iets wat je zo even tevoorschijn tovert, al helemaal niet bij een dergelijke fokker tegenwoordig...

Daarbij ben ik heel kieskeurig in bepaalde lijnen en karakters bij Max plaatsen. Sommige karakters kunnen gewoon niet samen met Max, dus ik probeer die honden dan ook niet binnen een lijn te hebben waar een eventuele pup uit komt.

Maar ja, ik ben er wel veel mee bezig dus. Ik heb namelijk een klein vermoeden dat ik mijn ouders wel zover krijg, alleen moeten zij het gewoon nog even zien. Vooral het feit dat Max het erg fijn vindt om zich aan een hond op te trekken en met een blanco pup lijkt me dat voor Max het beste, gewoon een lekker onbezonnen beestje die de wereld rooskleurig ziet. Max maakt het beestje dan van kleins af aan mee en dan kan alles lekker groeien.

 

Ik heb nog aan een herplaatser gedacht, maar dat vind ik iets te riskant. Omdat ik dus niet weet waar die hond vandaan komt en ik dat toch wel belangrijk vind bij Max.... Dus, mijn taak --> Pap en mam zover krijgen dat ze de voordelen er van in zien (ik kan ook gewoon diegene met haar 5 Goldens inschakelen, ze heeft toch alleen maar goede argumenten )

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

"  Ja 5 Goldens... Ben stik jaloers Ik wil heel graag een tweede, het lijkt me voor mezelf heel leuk.. Lekker zo'n ukje weer opvoeden tot knappe vent (wordt hoe dan ook een reu)... Maar voor Max lijkt het me ook heel leuk, een vriendje waar die aan kan optrekken en andersom. Alleen mijn ouders zijn nog niet echt overtuigd... Die zien maar 1 nadeel, geld... Ze proberen wel allerlei smoesjes te bedenken, maar die kan ik prima ontkrachten.. Alleen ja, dat geld moet ik ze wel nageven. En dan nog niet eens de onderhoudskosten, maar een Golden pup in aanschaf is ook niet niks. Dat is ook niet iets wat je zo even tevoorschijn tovert, al helemaal niet bij een dergelijke fokker tegenwoordig...Daarbij ben ik heel kieskeurig in bepaalde lijnen en karakters bij Max plaatsen. Sommige karakters kunnen gewoon niet samen met Max, dus ik probeer die honden dan ook niet binnen een lijn te hebben waar een eventuele pup uit komt. Maar ja, ik ben er wel veel mee bezig dus. Ik heb namelijk een klein vermoeden dat ik mijn ouders wel zover krijg, alleen moeten zij het gewoon nog even zien. Vooral het feit dat Max het erg fijn vindt om zich aan een hond op te trekken en met een blanco pup lijkt me dat voor Max het beste, gewoon een lekker onbezonnen beestje die de wereld rooskleurig ziet. Max maakt het beestje dan van kleins af aan mee en dan kan alles lekker groeien.
 
Ik heb nog aan een herplaatser gedacht, maar dat vind ik iets te riskant. Omdat ik dus niet weet waar die hond vandaan komt en ik dat toch wel belangrijk vind bij Max.... Dus, mijn taak --> Pap en mam zover krijgen dat ze de voordelen er van in zien (ik kan ook gewoon diegene met haar 5 Goldens inschakelen, ze heeft toch alleen maar goede argumenten ) "

 aaah, waar jij je ouders hebt, heb ik mn vriend.. die ziet t nut van een 3e ook (nog) niet in en ik wil het dan wel, aangezien het echt MIJN hobby is en niet de zijne, allemaal zelf kunnen bekostigen.. het is dus sowieso nog even sparen.. Wat ook nog een obstakel is, ik zit weer op school en het toekomstige nestje wat ik op het oog heb word als alles goed gaat eind 2015 geboren, ik heb niet heel veel contacturen, maar toch in het begin word dat iets waar ik een oplossing voor moet hebben! dat zijn nu eigenlijk de grootste nadeel factors..

 

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

"  aaah, waar jij je ouders hebt, heb ik mn vriend.. die ziet t nut van een 3e ook (nog) niet in en ik wil het dan wel, aangezien het echt MIJN hobby is en niet de zijne, allemaal zelf kunnen bekostigen.. het is dus sowieso nog even sparen.. Wat ook nog een obstakel is, ik zit weer op school en het toekomstige nestje wat ik op het oog heb word als alles goed gaat eind 2015 geboren, ik heb niet heel veel contacturen, maar toch in het begin word dat iets waar ik een oplossing voor moet hebben! dat zijn nu eigenlijk de grootste nadeel factors..
 
  "

 
Snap ik.... Ook wel een factor van twijfel natuurlijk....


Ik zou het ook wel zelf willen bekostigen, maar ik zit nog fulltime op school dus dat gaat hem sowieso niet worden...

Als er een tweede komt, dan wordt het toch 2016.. Dan ben ik (als het goed is ) afgestudeerd en begin ik aan een deeltijd opleiding. Dan heb ik wel genoeg tijd. Dat ik de pup zelf betaal gebeurt toch niet, want ik mag ze toch niet mee het huis uit nemen ..... Alleen ja, het is wel lastig als je het heel graag wilt, maar het of niet kan of iemand het niet wil...

Voor dit jaar gaat het sowieso niet lukken, mijn stages worden iets te druk volgend schooljaar en dan zou ik anderen er mee opzadelen (aangezien ik vrijwel alles met de hond(en) doe) en da's ook niet eerlijk omdat ik het persee wil.

Maar ach, de tijd zal het leren... Wie weet wat er nog op ons pad komt

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ik heb jaren minimaal 3honden gehad meestal 4 gelukkig nooit veel da kosten gehad uitlaten ging prima de teckels in een hand en mijn boxer in de andere hand, nu heb ik er 2 en dat gaat prima, ook nu ik zelf nog geen 10meter kan lopen , heb dus een scootmobiel. toch zal ik als deze 2 er niet meer zijn maar 1hond houden .gewoon om de financien. en het feit dat mocht ik weer eens naar het ziekenhuis moet 2honden onderbrengen een probleem word, heb een fijne oppas maar zij word ook ouder en heeft zelf 2oude hondjes  ik ben alleen en mijn broers en zussen willen echt niet in springen . ja mijn oudste zus maar die woont zo,n 750kilometer bij mij vandaan. dus deze 2mogen hier stok oud worden maar mocht er 1overlijden dan komt er geen tweede hond meer,  had ik gezond geweest dan had ik er wel een derde bij gehad maar helaas ik hou het bij 2 die kan ik behappen , laat wel vaak 4 honden uit 2 op de scootmobiel en 2 er naast inhet park mogen ze los en ikk reid er zachtjes achteraan. maar zelf meer dan twee ,nee.Hein.

honden page profiel Luan en LenneLuan en Lenne 3 doggies

honden foto van Luan en Lenne

ik kan je geen advies geven maar ben toch wel erg benieuwd welke combi je op het oog hebt (mag per pb :))

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

ik heb er 3 gehad en nu sinds 5 weken opnieuw aan de 3e begonnen.


ik vond het de eerste keer dat ik aan 3 honden begon een behoorlijk verschil. van 1 naar 2 viel me mee.
maar alweer van 2 naar 3 valt me toch zwaarder dan van 1 naar 2.

je mist net een handje en als er 2 aan de lijn besluiten dat het wel lollig is om samen idioot te gaan doen is de 3e wel de sjaak want ook die krijgt een klap in de lijn en pfff alle riemen weer in de knoop.
(ja dat zal met de tijd vast en zeker makkelijker gaan als we allemaal gewend zijn en de regel weer weten; aan de lijn geen gekloot)

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Wat Maxlisa zegt ;) 

 

Ik heb er nu sinds 2 maanden ook 3... En ik vind het lastiger dan verwacht. Nu heb ik er 1 in de roedel die zichzelf buiten sluit, dus moet haar er steeds bij betrekken. 

En de mannen, ja, die zijn echte randdebielen samen.

 

Ik kan ze ook nog niet alle 3 mee nemen aan de lijn. 

 

Met loslopen neem ik er maar 2 mee, aangezien ik met 3 het overzicht verlies. En probeer er maar eens 3 aan te lijnen, waarvan 1 pup die het lollig vindt om nog eens weg te rennen als je naar huis wil...

 

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Als iemand die er drie heeft:

 

- Kost idd wat meer, zeker omdat ik er 2 heb die niet 100% in orde zijn medisch gezien

- Kost wat extra tijd, maar ik sport graag met mijn honden dus ben daar alleen maar blij mee

- Ik loop prima met alle 3 tegelijk, een 4e kan er zelfs goed bij, zowel aangelijnd als los

- Ik laat ze niet apart uit nu ze volwassen zijn, nergens voor nodig

- Mijn vriend heeft er (nog) niks over te zeggen want we wonen nog niet samen, maar een 4e staat (met zijn instemming) op de planning voor over een jaar ongeveer. 

 

Of je nou 2 honden uit laat of 3, je hoeft er (als ze volwassen zijn) niet extra mee te wandelen. ;)

 

Als je het geld en de tijd hebt, (ruimte is ook wel handig maar je hoeft er echt niet groot voor te wonen), waarom dan niet? ;)

 

 

honden page profiel MartineMartine 3 doggies

honden foto van Martine

Hier tot voor kort vier honden gehad (drie dogo Argentino en één Lagotto Romagnolo), helaas is Athena in februari overleden, nu dus nog drie...

Ik vond vier honden leuk!  Maar je moet je levenswijze wel aanpassen.  Er zijn veel dingen die je echt niet meer kan (ook met drie niet trouwens). 

Nu gaan we op vakantie met de honden, maar dat is steeds een gîte welke we huren, daar hebben we geen problemen om binnen te komen met onze vier of drie nu.

Ik ging eigenlijk ook eens graag een weekend weg, op hotel, dit is onmogelijk.  We hebben het één keer gedaan toen we nog drie honden hadden.  We hadden toen twee Dogo Argentino en 1 Lagotto Romagnolo.  De kamer was veel te klein om ze allemaal achter te laten (zonder brokken), dus elke keer als we gingen eten, moesten ze mee en zetten we ze in de auto (in hun ren) met de deur open.

Gingen we met de lift naar boven, waren er gegarandeerd gasten die omdraaiden en de trap namen.

Zaten we op onze kamer, kon je niet keren of draaien of je struikelde over een hond.

Met vier honden hebben we niet eens geprobeerd om een hotel te nemen.

De vakanties zijn steeds in het teken van de honden, we kunnen niks gaan bezichtigen (museum of zo) daar mogen ze toch niet binnen.

We hebben een volkswagen Sharan, een grote auto, maar we kunnen nooit iemand meenemen, de honden nemen alle plaats in.

Heb je de pech dat er twee mekaar niet zo erg graag hebben (wat bij ons het geval was met Athena en Niké) wordt het nog erger.  Ga je weg moet je altijd zorgen dat die twee gescheiden zijn of je komt thuis in een bloedbad.

Nu Athena er niet meer is, is de situatie met Niké gekalmeerd, maar ook nu moeten we haar altijd apart zetten, ze heeft niet veel nodig om te vechten en we hebben nog twee andere honden, dus die moeten we beschermen.

De medische kosten, zijn ook hoog, de aankoop van anti teken middelen bv.  Ik heb nu gekocht voor Gioia en de twee dogo's : 102 euro. 

Wil je een terrasje gaan doen in de zomer?  Zeer moeilijk ze mee te nemen, we zitten aan een tafeltje van twee met zijn zessen!  Mensen moeten over de honden stappen of wij proberen een hoekje te zoeken waar het rustig is.

Er zijn veel praktische problemen.

Maar als je thuis bent met ze of je gaat wandelen, maakt het niet uit.  Wij wandelen elk met twee honden en dat ging prima.  Dirk nam ze soms alle vier al mee naar de auto terwijl ik al naar het terras ging om te bestellen.  Als we iets gingen drinken of eten, werden ze dus in de auto gezet met de deur open op een plek waar we ze konden zien.  Was dat niet mogelijk, moesten we gewoon verder op zoek gaan.

Heb ik spijt dat we er vier hadden en nu drie?  Geen moment, je leert je aanpassen.

Zou ik er nogmaals vier willen?  Eigenlijk wel, maar mijn man wil nog maar twee honden... ik vrees dat het dus naar twee zal gaan.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

vond 2 of 3 niet echt veel verschil...

enige waar je even handig in moet worden is dat geklooi met de riemen, de "opstelling" en het uit de knoop houden zeg maar 

 

 

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

" Wat Maxlisa zegt <img class=" /> 

 

Ik heb er nu sinds 2 maanden ook 3... En ik vind het lastiger dan verwacht. Nu heb ik er 1 in de roedel die zichzelf buiten sluit, dus moet haar er steeds bij betrekken. 

En de mannen, ja, die zijn echte randdebielen samen.

 

Ik kan ze ook nog niet alle 3 mee nemen aan de lijn. 

 

Met loslopen neem ik er maar 2 mee, aangezien ik met 3 het overzicht verlies. En probeer er maar eens 3 aan te lijnen, waarvan 1 pup die het lollig vindt om nog eens weg te rennen als je naar huis wil...

  "

 




en ik ben allang blij dat ik geen wegrenners heb maar voorlopig ga ik ook niet in mijn eentje naar een losloop gebied, oscar luistert nog niet goed genoeg, moet ik nog begeleiden, max met zijn aparte trekken en geen zin heeft in andere honden die ik dan moet beschermen, lisa die ook dr eigen ding doet. misschien ligt het ook wel aan de type honden. de mijne hebben net als de jouwe alle 3 iets heel anders nodig en hele andere dingen triggeren en of motiveren ze om wel of niet te luisteren.


ik heb een tijdje 4 honden in huis gehad en het verschil van 3 naar 4 was weer niet zo groot.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik had er twee, toen wilde ik er eentje bij maar kon niet kiezen en dacht ach dan maar 4. Van 2 naar 4 was even wennen met aan de lijn lopen (is een kunst haha) maar op een gegeven moment was dat in evenwicht, 2 aan iedere kant van mij). Qua drukte was het meer omdat  Vera en Lexi samen rustig waren en Mara en Pientje druktemakers (zijn ze nog). Nu zonder Vera loop ik zelfs minder lekker met 3 omdat ze hun plekje kwijt zijn (lopen een beetje om mij heen te goochelen, riemen in de knoop haha, maar dat went ook wel weer

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

Het geklooi met riemen is inderdaad een puntje van aandacht, haha. Nou loopt Nouri eigenlijk keurig naast me altijd, alleen Pom is nogal van de zigzag  

 

Inderdaad ook de medische kosten, entingen, vlooi/teek spul etc. 

 

Nouri ging heel vaak mee toen hij nog alleen was, nu met 2 honden neem ik ze eigenlijk alleen nog mee naar mn ouders, waar ze allebei hun eigen plekje hebben. terrasje op vakantie zou ook nog kunnen, maar dan voel ik me al wat ongemakkelijk. Qua vakanties, als we gaan vliegen moeten ze worden ondergebracht, maar Pom mag al naar Janine en Liz  en met kamperen, we hebben een tent waar ze prima met zn 3en in de voortent zouden kunnen slapen. alleen is dan de vraag of campings 3 honden toestaan. 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

ik kan ej wel vertellen dat 3 honden mee op vakantie lastig is...

 

1, of 2 is vaak geen probleem...3 is al toch al een heel andere wereld wat dat betreft. 

 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Tsjaa hier lopen er op het moment 4 rond! Nu telt Lola voor een half maar die zigzaGd tijdens hey wandelen onder de stippels door hahahaha!!

Pommie is hier altijd welkom!
Verder kan ik geen zinnige reden waarom je geen 3e zou nemen maar dat wist je al

honden page profiel Roedel van het noorderlicht Roedel van het noorderlicht 3 doggies

honden foto van Roedel van het noorderlicht

Moet toch mijn eerdere reacties terug trekken....

We gaan toch ook voor de 3e hond ( duurt nog wel een tijd )

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Hier is het Mara, ongeleid projectiel aan de lijn, zwabber, zwabber, in de knoop hahaha.

Op vakantie ben ik al tien jaar niet meer geweest, sinds ik mijn meiden heb. Maar dat had ik er voor over.

Wel proberen dit jaar lang weekendje kamperen in Ardennen plannen, dat de kinderen dan hier bij de meiden komen

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ah joh. Ga je toch gewoon op vakantie naar Texel met de 3 honden :-P

Daar zijn ze altijd welkom :-D 

 

Op een speciaal hondenpark kunnen er gerust 10 in een huisje :-P

En op de campings kun je vast ook wel met 3 terecht :-)

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ja, had iemand het van de week ook over, Texel. Begint steeds leuker te klinken

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Amai ik heb dit topic helemaal gemist! Ik ben heel benieuwd hoor! 

 

Ik zelf zou met mijn huidige tweetal niet aan een derde beginnen (en dan volg ik mijn verstand want mijn hart durft wel iets anders te roepen). Wij hebben er ten eerste de ruimte niet voor en met dit huidig duo wandelen is al wel eens een uitdaging dus een derde (wat dan waarschijnlijk toch terug een stippel of weim zou zijn) zit er niet in. Moest ik de ruimte hebben (lees een ruim huis met grote tuin) en de financiële middelen dat zou ik het wel aandurven want dan zou ik het wandelen beter kunnen opsplitsen.

 

Maar in jou geval zou ik het wel aandurven. 2 netjes opgevoede honden die los kunnen en als ik lees waar je woont? Ja waarom niet dan hé! 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Mijn leven werd compleet anders, van 1 naar 2 (en die waren ondanks hun rugzakken samen zo rustig) en toen naar 4 honden, haha, druk druk en die twee laatste zijn niet de makkelijkste.

Nu nog 3, maar wat zal ik later als ik oud ben haha vaak tegen mijn kleinkinderen zeggen: vroeger, toen oma 4 honden had ....

Een unieke tijd in mijn leven, die ik nooit had willen missen.

Anoniem (Gast)

Ik heb er 6. Van mezelf 5 en momenteel 1 pleeghond. Maar ik heb er ook al 8 en 9 gehad. Ik vind het zalig.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

(mja, ik moest er meteen 2 bij, want kon niet kiezen haha en die kwamen echt rechtstreeks van de straat, wat een stelletje)

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Prachtig! Inderdaad, als ik in de positie was had ik er waarschijnlijk ook nog meer!

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

" Ja, had iemand het van de week ook over, Texel. Begint steeds leuker te klinken "

 

Haha, ik ga al zo lang heen als ik me kan herinneren. Met af en toe een vakantie naar Zwitserland  (maar toen was de hond er nog niet).

Nu gaan we eigenlijk al voor het 4de jaar achtereen naar Texel... Zalig....

Voelt als thuiskomen voor mij :-) En voor de hond is het werkelijk een paradijs, hij mag namelijk overal mee naar toe (behalve de supermarkt natuurlijk )... Lekker mee uiteten, wandelen, winkelen, naar de zee (allerbelangrijkste ) en eindeloos rennen en klieren op het strand...  :-)

 

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Toevoeging aan mijn eerdere post:

En met 2 honden lijkt het me nog leuker, lekker aan zee!! :-) 

 

Zie het al zo voor me, 2 van die gouden kanjers.... Heerlijk.

honden page profiel Nouri Nouri

honden foto van Nouri

" Ah joh. Ga je toch gewoon op vakantie naar Texel met de 3 honden :-P
Daar zijn ze altijd welkom :-D 
 
Op een speciaal hondenpark kunnen er gerust 10 in een huisje :-P
En op de campings kun je vast ook wel met 3 terecht :-) "

 Ja zou dat echt gaan denk je? kamperen doen we dan het liefst, geweldig, heb er nu al zin in

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Nou moet ik ook zeggen dat 3 dagen kamperen in de Ardennen helemaal zonder honden ook luxe klinkt. Even helemaal niks (zei zij heel stoer )

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Moeilijk kiezen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^