Hotspot

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarcellaMarcella

honden foto van Marcella

Hallo,

Ongeveer 2 weken geleden had Bonow erg veel last van jeuk op zijn staart. Hij bleek toen onder op zijn staart een hotspot te hebben. Dit heb ik in eerste instantie met honingzalf behandeld. Omdat de plek snel groter werd, toch maar even naar de dierenarts gegaan. Die heeft een anti biotica kuur voorgeschreven en een jeukremmende injectie gegeven. De plek is sindsdien niet meer groter geworden en mooi droog geworden (zit nu een korst op).

Waar ik me zorgen over maak, is dat Bonow al 2 weken heel slecht eet. Hij krijgt de meeste dagen vers en 2 a 3 dagen wolfsblut. Beide laat hij gewoon staan. Met een beetje druk eet hij wel wat, maar niet de hoeveelheden die hij zou moeten hebben.

Heeft dit ook met die hotspot te maken? Of is het toch handig om volgende week weer langs de dierenarts te gaan? Hij is verder heel vrolijk, net zoals anders.

honden page profiel jaimjaim

honden foto van jaim

Mijn hond heeft ook een hotspot op het moment. Als het wel een hotspot is. Soms twijfel ik wel eens omdat ik het nog nooit heb meegemaakt en ook nog nooit had gezien.

 

Hij is er in het begin heel ziek van geweest. Hij had koorts en dronk en at niet. Verder speelde hij wel!

Toen ik bij de dierenarts kwam zeiden ze dat dit met dje koorts te maken heeft, logisch ook. Dit heeft ie 2 dagen gehad. Erna was de koorts weg en at ie weer en dronk ie weer. 

Beterschap met em !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^