Voorstel rondje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Ik zit alweer bijna 2 jaar op hp. Voor mijn gevoel zijn er de laatste maande erg veel nieuwe leden bij gekomen. Daarom lijkt het me leuk om dit topic te openen waar iedereen die daar zin in heeft wat meer kan vertellen over zich zelf en zijn of haar hond(en). Ik zal zalf maar beginnen dan.

 

Mijn naam is Anouk, ik ben 23 jaar en woon sinds 2 jaar samen met mijn vriend in een dorpje achter Enschede, tegen de Duitse grens.

Mijn hobby (naast de hond) is illustreren, lezen, muziek luisteren, series kijken en op stap met vrienden.

Ik werk 3 dagen in de week bij een bedrijf dat van alle markten thuis is, waar ik veel uiteenlopende dingen mag ontwerpen en illustreren.

Ik ben echt gek op mijn werk. Twee jaar na mijn studie was ik bezig met me gek solliciteren zonder resultaat. En elke dag moest ik mezelf weer naar het vreselijke schoonmaak baantje slepen. Nu mag ik geweldig werk maken in een super team. Twee van mijn collega's zijn ook vrienden van me wat het extra gezellig maakt.

In mijn vrije tijd illustreer ik nog voor mijn eigen bedrijfje, dat zijn vooral geboorte kaartjes en illustraties van huisdieren.

 

Als ik niet aan het werk ben komt Balou natuurlijk op de eerste plek.

Hij is in mei 2 jaar geworden en is mijn beste vriend. Hoewel ik nog al lui aangelegd ben en het dus nooit voor mogelijk had gehouden geniet ik ontzettend van de wandelingen die we samen maken. Er is altijd wel wat te beleven.

Hij is grappig, zit vol energie en wil elke dag vies worden in de sloot, modder of vijver.

Zwemmen doen we ook regelmatig, en zodra het warmer is ga ik mee het water in en dan is het echt samen genieten.

Hij is ook een erg gevoelige hond en voelt mijn humeur altijd aan. Niet altijd even handig als ik niet lekker in mijn vel zit. Want hij reageert dat altijd meteen op. Meestal in de vorm van extra veel knuffelen 

Naast Balou hebben we ook nog 3 katers in huis lopen. Vince onze zwarte kater heb ik 4 jaar geleden uit het asiel gehaald nadat de kat die ik bij mijn ouders had kwijt was geraakt. 

2 Britse kortharen, genaamd Yoshi (3 jaar) en Muffin (bijna 1 jaar). 

Muffin is met Balou opgeroeid en kan het ook het beste met hem vinden. Maar over het algemeen gaat het met alle 3 erg goed.

 

Ik ben benieuwd naar jullie reacties  

 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

Leuk!!

 

Ik ben Cindy, ben 20 jaar en woon in Nieuwerkerk a/d IJssel (vlakbij Rotterdam & Gouda). Ik heb een vriend, Jeroen, die woont in Beesd (puntje van Gelderland) en we zijn nu een jaar samen. En ik geloof dat ie wat in z'n schild voert, hij doet zo geheimzinnig!

 

 

Ik studeer in het dagelijks leven voor paraveterinair dierenartsassistente op het Wellantcollege Gouda. Super leuk.  Als het goed is ben ik in juli 2015 afgestudeerd en kan ik aan het werk gaan. Mijn droom is om nog cursussen te doen om me meer te verdiepen in landbouwhuisdieren. Ik vind namelijk dat daar meer uitdaging in zit.

Als bijbaantje werk ik bij de Plus, de supermarkt. Al vijf en half jaar, en ik moet zeggen dat ik het nu wel zat begin te worden, haha! Daarnaast heb ik een grote hobby en dat zijn de schapen. Vorig jaar heb ik zo'n 375 lammeren verlost bij Kempische heideschapen. (sommigen gekruist met Suffolks of Poll Dorsets. Superleuk! Deze schapen worden ingezet als bosbeheer en ik ben dan ook dagelijks aan het herderen. Schapen verplaatsen door drukke woonwijken. Ontzettend leuk.

 

 

 

Ik zit nu zo'n twee en half jaar op HP. Ik heb een hondje, Binky. Hij is een gecastreerde Maltezerreu van net 2 jaar. Hij komt uit een nest van vijf, waarvan twee op jonge leeftijd zijn overleden aan hartafwijking. Binky is daarop gecontroleerd en heeft deze afwijking gelukkig niet!!

 

Binky is gek op zwemmen, vooral in zo vies mogelijke sloten. Daarnaast houd ie van kaas, komkommer, knuffelen, slapen op onlogische manieren, hard crossen door de tuin, met de bal spelen en mee in de auto. Hij lijkt alles aan te voelen en in de flink pittige tijd die ik achter me heb, is onze band flink gegroeid!!

 

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Leuke foto van je beestebende

Zal ook maar eens wat vertellen.

 

Ik ben Manon, ben 17 jaar oud en woon in Deurne NB. Ik zit op het Summa in Eindhoven waar ik de patisserie opleiding volg. Het liefst begin ik dan later ook een eigen zaakje (het liefst met ook wat lekkers voor honden, als mensen dit niet te raar vinden)

Wat ik verder nog leuk vind is lekker films kijken en atletiek.

Als ik later op mezelf woon hoop ik een aussie te mogen verwelkomen om lekker mee behendigheid en/of frisbee te doen. De aussie en schotse collie zijn toch wel mijn lievelings rassen

 

Toen ik in groep 7 zat hebben we Malaika gekregen, een hele lieve witte herder. We hebben haar als herplaatser van marktplaats af. Ze zat als lekker drukke puppy bij een gezin met een oude hond en oude kat die niet veel zin in haar hadden. Dat ging dus niet echt goed en ze zat daar dan ook niet echt op haar plekje. Maar wij zijn nu enorm blij met haar Malaika wil het liefst iedereen bij elkaar en vind het heel leuk om te zwemmen of lekker te knuffelen. Ook wordt mijn meisje graag lekker vies.

Toen ik in groep 8 zat kreeg ik mijn eigen hond Silver Sky of Michaa's Pride een hele lieve blue merle sheltie Ik kon niet veel met Malaika omdat zij heel groot en sterk was vergeleken met mij toen(nu gelukkig wel ) Ik vond dat heel jammer en een speelmaatje voor Malaika leek ons ook leuk, dus kwam mijn lieve Sky in ons gezin. Ik heb Sky helemaal zelf getraind en hij is echt mijn maatje. Sky speelt het liefst met 2 speeltjes tegelijk en is dol op lekker snoepen.

 

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3


 
Binky is gek op zwemmen, vooral in zo vies mogelijke sloten. Daarnaast houd ie van kaas, komkommer, knuffelen, slapen op onlogische manieren, hard crossen door de tuin, met de bal spelen en mee in de auto. Hij lijkt alles aan te voelen en in de flink pittige tijd die ik achter me heb, is onze band flink gegroeid!!
  "

 

Haha hij houd van kaas en komkommer!

Balou is gek op rauwe wortels 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

"  
Haha hij houd van kaas en komkommer!
Balou is gek op rauwe wortels  "

 

Binky ook en zn favoriet zijn de wortelblokjes uit de soepgroentenzak :p

honden page profiel SuzeSuze 3 doggies

honden foto van Suze

Ik ben Suze ik ben moeder van een kindje van bijna 1 waar anouk het geboortekaartje voor heeft ontworpen. en ik heb 17 huskys en een herderachtige kruising. Wij doen aan de Sledehondensport. 

 

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

" Ik ben Suze ik ben moeder van een kindje van bijna 1 waar anouk het geboortekaartje voor heeft ontworpen. en ik heb 17 huskys en een herderachtige kruising. Wij doen aan de Sledehondensport. 
  "

 17 husky's?! Respect! Woon je in Nederland?

honden page profiel SuzeSuze 3 doggies

honden foto van Suze

Nee ik woon net bij Anouk aan de andere kant van de grens :p

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Ja best leuk dit. Dan weet je net een beetje meer van elkaar :-)

 

Dus...

 

Ik ben Joyce 24 jaar en ik heb een Bulgaarse straat hond genaamd Chica! Ze is vanaf vorig jaar 4 juni bij mij. Wat heb ik al veel geleerd van haar en wat heeft ze mijn leven verrijkt.

Ik heb een eigen huisje (een leuke bovenwoning met een vrij ruim balkon).

Op dit moment zit ik ''in between jobs''. De afgelopen 5 jaar en daarvoor 2 jaar stage,heb ik gewerkt in de kinderopvang waarvan bijna 3 jaar op een bso.

Nu ga ik vanaf 1 september beginnen met een BBL opleiding Verzorgende IG. Totaal iets anders maar ik heb er zin in.

Ik heb ook een vriend die werkzaam is in de ict en ook op zich zelf woont. Zijn nieuwbouw huis wordt nu gebouwd maar er zijn nog geen plannen voor samen wonen 

Ik kom graag op hp, snuffel elke dag wel even de topics door!

honden page profiel Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu 3 doggies

honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu

Wat leuk om iedereen zo een beetje beter te leren kennen!

Ik ben Demi en word over precies 2 weken 21 jaar oud. Ik woon nog bij mijn ouders in Papendrecht en heb twee broertjes, Nino (16) en Milan (14).
Mijn vriend Boudewijn (29) woont in Dordrecht. We zijn nu ruim anderhalf jaar samen. Hij is net zo dol op dieren als ik.



Ik heb dierverzorging gestudeerd op het Wellant college Dordrecht en ben bijna in het bezit van een niveau 2 diploma (dit had eigenlijk al zo moeten zijn, maar scholen willen op het laatste moment toch altijd graag nog even moeilijk doen). Na de zomervakantie start ik aan de opleiding ´dier, gedrag en ondernemen´ niveau 4 op het Helicon in Geldermalsen. Ik mag instromen in het derde leerjaar, wat inhoudt dat de opleiding voor mij dan nog 2 jaar duurt.
Ik start dan direct met een stageperiode en ik ga stage lopen bij dierenpension Hendrik Ido Ambacht, een goedlopend bedrijf. In dit dierenpension verblijven de dieren (katten en honden) bij elkaar in een roedel en hoeven ze niet de hele dag opgesloten te zitten. Ik kijk ontzettend uit naar deze stage!
Heel graag wil ik van het werken met honden mijn beroep maken.
Als bijbaantje werk ik 2 a 3 avonden in de week bij de Albert Heijn als vakkenvuller.

Mijn grootste hobby is mijn hond en zijn verzorging. Daarnaast ben ik heel veel bij mijn vriend te vinden (uiteraard gaat de hond altijd mee). Samen kijken we films en series, doen we andere leuke dingen of gaan we gezellig langs bij vrienden.

Mijn eerste hond was Juneau. Ik kreeg hem toen ik 17 was. Hij was een mix van een Boerboel, Mechelse Herder en Stafford en wellicht nog meer. Helaas hebben wij hem vorig jaar zomer moeten laten gaan. Ik mis hem ontzettend. Hij was een hele bijzondere vriend.



Sinds oktober 2013 is Jairo bij ons. Een intacte reu van nu een jaar en 3 mnd oud.
Hij komt uit Bulgarije en is via een stichting naar Nederland gekomen, waar wij hem uit het asiel gehaald hebben. De band tussen Jairo en mij wordt met de dag hechter.
Hij krijgt door mij samengesteld rauw vlees. Iets wat ik ontzettend leuk vind om mee bezig te zijn.
Jairo is een hond met veel fysieke energie, hij kan blijven rennen maar is daarnaast in huis lief en rustig. Hij heeft een karakter met humor en hij wilt zichzelf nog wel eens laten gelden bij andere honden en vreemde mensen.

Nova woont bij mijn vriend in Dordrecht. Zij is bij ons sinds juni 2013. Ze is een gecastreerd teefje van ruim anderhalf. Nova komt uit Roemenie en is ook via een stichting in een gastgezin in Nederland terecht gekomen. Daar hebben wij haar bezocht en is ze daarna bij ons komen wonen.
Ze is een onzeker maar heel lief meisje. Ze blijft groeien en wordt alleen maar socialer. Ze is fijngevoelig en ondeugend en dat weet ze zelf ook.


Bij mijn ouders thuis wonen ook nog twee gecastreerde katers, Bowie (grijs 'ticked tabby') en Tibbe (rood), twee broertjes van 4,5 jaar oud. Ze komen uit een nestje van kennissen van ons vandaan.
De honden en katten kunnen het goed met elkaar vinden.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Ik ben Antje 30 jaar en ik heb een dochter van 11.

Verder delen wij het huis met 2 chihuahua's, 4 katten, en 1 vlaamse reus.

We wonen in het hooge noorden, Leeuwarden.

Hier zijn ze van oud naar jong

 

Chaka (01-05-2007)

 

 

 

Katara (07-05-2010)

 

 

 

Sokka (04-04-2012)

 

 

Zuko (21-05-2012)

 

 

Nala (30-10-2012)

 

 

 

Stamper (01-02-2013)

 

 

Simba (03-05-2013)

 

 

 

En als laatste een foto van mij en mijn dochter

 

 

 

 

 

 

honden page profiel michellemichelle 3 doggies

honden foto van michelle

Wat leuk! Laat ik me ook eens opnieuw voorstellen.

Ik ben Michelle 20 jaar, ik woon in Rotterdam en ben paraveterinair. Ik heb ook mijn diploma Kynologisch instructeur behaald en doe nu de cursus tot Trimster. Ook begin in ik september met de hbo opleiding vo/bve Biologie docent. Erg druk haha. Ook heb ik een vriend Rick en die woont in IJmuiden. Oohja en ik werk bij een dierenkliniek.

Mijn hobby's zijn paarden ( al staat dat op een laaf pitje) fotografie, uitgaan met vrienden en de honden natuurlijk.

Mijn partner in crime heet Joy en is een 7 jaar jonge labrodor retriever teef( gesteriliseerd) samen hebben we de puppy cursus gedaan en heeft ze mij vooral geholpen met mijn opleiding. Kynologisch instructeur hebben we samen gedaan en ze kent alle oefeningen van gehoorzaamheid. Ook met mijn opleiding tot para heeft ze mij geholpen. We konden alles op der oefenen, prikken , verband aanleggen etc etc zolang er mensen zijn vind ze het leuk. Ook mijn examens heeft ze me morele steun verleend haha.

verder is ze vooral lui en houd wel van een lange bos/strand/heide wandeling.
Verder is ze een vreselijke jachthond, mijn konijn is haar beste vriend en de eendjes zijn leuk om kusjes te geven.
Ze is een geweldige hond en me beste maatje ookal kan ik der wel eens achter het behang plakken. Maar verder kan ze overal mee naar toe nooit problemen.

Ook heb ik 2 oppas honden die ik even kort voor zal stellen.

Cookie is een tsja verkocht als shi tzu maar het lijkt er nu totaal niet meer op. Hondje waarvan ik denk van de broodfok komt, veel lichaams problemen maar verder een lief hondje dat vaak bij mij is. Joy is haar peetmoeder en samen beleven ze de gekste dingen en vinden het erg leuk mij gek te maken... hahaha achja

Mijn andere oppas hond is Dallas een aussie hoe oud die precies is weet ik niet. Hele lieve hond maar wel een aparte, is gek op zwemmen en gewoon een lieve hond.

in wales heb ik ook met honden getraind en zou er graag nog 1 naar nl halen.

ik hoop dat ik genoeg verteld heb en anders mag je het gerust vragen!

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin 3 doggies

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

Leuk idee, dan weten de nieuwkomers ook wie we zijn! 

 

Mijn naam is Lise en op 20 oktober word ik 16 jaar. Vandaag zit ik precies 3 jaar en 1 maand op HP. Een keer per week ga ik dansen maar momenteel is er een zomerstop. Mijn favoriete hobby's zijn zwemmen, lopen en fietsen. 

 Honden staan op mijn nummer 1. In de familie noemen ze mij weleens; het meisje dat opgevoed werd door de honden 

Toen 10 jaar geleden onze Asco stierf, is er geen hond meer bijgekomen.

Maar toen mijn tante vijf jaar geleden in onze gemeente kwam wonen had ze twee hondenvriendjes bij. Lady en Benji. Benji kende ik al heel lang. Hij was toen 6 jaar. Lady was 10 maanden. Ik ben me toen veel met Lady en Benji gaan bezighouden. Vooral met Lady omdat zij in de puberteit zat en nog geen commando's kende of kon loslopen. Nu is ze perfect opgevoed en gedraagt ze zich op straat. Ook mag ze nu loslopen.

 

Lady

 

Benji

 

Toen onze Asco stierf, was de afspraak dat er een nieuw hondje mocht komen als mijn papa op pensioen gaat, en nu is het zover. Ik hoop binnenkort een BC pupje te hebben rondlopen. Ik heb ook al een nestje op het oog maar ik moet het nog eens vragen aan mijn vader.

 

Groetjes!

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Ik ben Antje 30 jaar en ik heb een dochter van 11.
Verder delen wij het huis met 2 chihuahua's, 4 katten, en 1 vlaamse reus.
We wonen in het hooge noorden, Leeuwarden.

 Wat leuk zoveel katten!

Wat een knapperds zeg. Gaat ook helemaal goed met de hondjes? Zal denk ik wel iets makkelijker voor ze zijn wanneer een hond zo klein is :)

 

 

Zal ook nog even een duidelijke foto van mijn 3 katers plaatsen:

 

Vince:

 

Yoshi:

 

Muffin:

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Leuk :D

 

Nou ik ben janine 20 jaar (bijna 21) en woon samen met mijn vriend en de beestenbende in sittard.

Ik volg de opleiding Saw richting gehandicapten zorg!

en zit in mijn laatste jaar. verder heb ik als hobby fotografie en heb thuis mijn eigen fotostudio!

 

Sinds 1 jaar woont lola hier 

ze is geboren op 18-4-2013 

en is een kruising keeshond x vlinderhondje

met lola heb ik 3 cursussen afgerond en wil ik eg en behendigheid gaan doen!

Lola is gek op balletjes :P

 

 

op 20-12-2013 is dips onze bende komen versterken 

op 25-12-2011 geboren. en als herplaatser bij ons gekomen. met veel problemen die nu bijna allemaal zijn opgelost! en een heerlijke knuffelkont

 

Als het goed is komt er in oktober een pup onze bende versterken maar het is ff afwachten of er teefjes geboren worden haha. dat weten we over 2,5 week!

 

verder hebben we 3 cavias  Patch, pebbles en noppes

 

 

en een hamster die coen freek heeft genoemd haha

 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Wat leuk zoveel katten!
Wat een knapperds zeg. Gaat ook helemaal goed met de hondjes? Zal denk ik wel iets makkelijker voor ze zijn wanneer een hond zo klein is :-)
 
 
Zal ook nog even een duidelijke foto van mijn 3 katers plaatsen:
 
Vince:

 
Yoshi:

 
Muffin: "

 Dankjewel. 

Jij heb ook prachtige katten Anouk.

Ja gaat prima tussen de honden en katten.

Katara was de laatste die bedacht ohw ze zijn zo eng nog niet.

En Nala en Simba zijn zelfs kleiner dan de katten, maar een ietsie pietsie.

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

" Ik ben Suze ik ben moeder van een kindje van bijna 1 waar anouk het geboortekaartje voor heeft ontworpen. en ik heb 17 huskys en een herderachtige kruising. Wij doen aan de Sledehondensport. 

  "

 



Mag ik wat verder doorvragen?? Leven de honden in huis? En hoe doe je dat qua uitlaten ect? Wat gaaf zeg!

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Dubbel

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

Leuk topic! Ik ben dus maud, 20 jaar oud en kom uit nijmegen. Ik woon samen met luna in een inieminieappartementje onder een studentenhuis!

Ik ga mijn laatste jaar in van de studie pedagogisch werker jeugdzorg en wil daarna richting de honden!

Ik heb altijd op hoog niveau aan synchroonzwemmen gedaan. Tijdje bij de nationale selectie gezwommen en nu op internationaal niveau met mijn duet! En ook afgelopen jaar nederlands kampioen ploegen geworden!

Ik heb ook een lieve vriend, daan is zijn naam en hij werkt voor stichting hulphond. Daar heb ik hem ook leren kennen! Ik werk zelf ook voor hulphond, samen met luna doe ik de promotie. Luna is therapiehond. Ze wordt ingezet inde jeugdpsychiatrie. Hier wil ik later ook in verder!

Dat was het wel zon beetje!

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Leuk topic! Ik ben dus maud, 20 jaar oud en kom uit nijmegen. Ik woon samen met luna in een inieminieappartementje onder een studentenhuis!

Ik ga mijn laatste jaar in van de studie pedagogisch werker jeugdzorg en wil daarna richting de honden!

Ik heb altijd op hoog niveau aan synchroonzwemmen gedaan. Tijdje bij de nationale selectie gezwommen en nu op internationaal niveau met mijn duet! En ook afgelopen jaar nederlands kampioen ploegen geworden!

Ik heb ook een lieve vriend, daan is zijn naam en hij werkt voor stichting hulphond. Daar heb ik hem ook leren kennen! Ik werk zelf ook voor hulphond, samen met luna doe ik de promotie. Luna is therapiehond. Ze wordt ingezet inde jeugdpsychiatrie. Hier wil ik later ook in verder!

Dat was het wel zon beetje! "

 

Wat leuk therapiehond! Dat lijkt me heel mooi om te kunnen doen met je hond!

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna 3 doggies

honden foto van Mariska & Luna

Ik zal me ook even voorstellen.

 

Nou ik ben Mariska en wordt ik november 19 jaar. Ik train nu voornamelijk in de avond uren mijn herders voor de politie. Ik zit zelf nog op school en moet nog 1 jaartje gelukkig.

 

Ik werk nu in de weekend bij een hondenpension en wil dit na school ook blijven doen, Want dan kunnen mij honden gewoon mee naar het werk.

 

Ik woon nu nog bij mijn ouders en ga over 2 a 3 jaar uit huis. Hier hebben wij een labrador met het hele gezin al doe ik het er het meest mee heb er ook 6 cursussen mee gedaan en kan al meer dan 60 dingen op commando.

 

Ik heb natuurlijk ook nog twee herder die weg gaan als ze klaar zijn met hun opleiding voor de politie. Nu heb ik royke en chicka zitten van de herders.

 

En binnen kort komt er een border collie pupje bij mij en dat wordt echt mijn eigen hond en daar doen ik ook alles voor al doe ik dat nu ook al veel haha.

 

Nou dit was ik.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Leuk topic!

 

Ik ben Sylvia en woon met mijn ouders in Elburg.

Dit is een prachtige plek op de Veluwe, met veel bossen, natuur en natuurlijk het Veluwemeer hier vlakbij.

Ik woon in een huisje wat naast het huis van mijn ouders staat.

Het is een grote boerderij geweest met veel land.

Een hoop land is er verkocht sinds er niet meer wordt 'geboerd'.

Wel de oude schapenwei is gebleven, dit is bij de tuin aangetrokken en is nu een ideaal speel/honden weiland geworden.

 

Ik heb 2 honden, Freggle van 13 jaar en Black van ruim 8 maanden nu.

Ook heb ik nog een paard, een lieve merrie Mika,  die hier verderop bij een boer staat gestald.

Vroeger reed ik altijd in de springsport maar daar ben ik mee gestopt.

Nu rijd ik vooral recreatief.

Mijn beste vriendin heeft daar ook haar paard staan en we spreken altijd samen af om te rijden.

Meestal gaan we naar het bos, je kan hier prachtige buitenritten maken.

 

Ik werk als verzorgende in een verpleeghuis met demente bewoners.

Mijn ouders werken niet meer, dus als ik niet thuis ben zijn de honden bij hun.

Dat is ideaal natuurlijk en gelukkig zijn mijn ouders gek met de honden.

 

 

 

 

 

honden page profiel stephaniestephanie 3 doggies

honden foto van stephanie

hoi,

ik ben stephanie 24 jaar.

ik heb een opleiding hondentrimster en pensionhouder gevolgd en werk nu bij een trimsalon en start binnenkort als kattentrimster in bijberoep.

ik hoop volgend jaar rond deze tijd ook mijn kattenpension te openen

verder doe ikzelf aan fitnesse en ik doe gehoorzaamheid met mijn 2 ODH's.

dit zijn ze:

dit is checko bijna 4jaar oud en een echte speelvogel.

het liefst van al loopt hij rond met iets in zijn mond ( van de grootste tak tot het kleinste blaadje) en komt het dan brengen en verwacht dan van jou dat je het ook zo snel mogelijk weer weggooit.

 

en dit is Genna.

zij is 1.5jaar oud en een echte deugniet, ze denk ook dat speelgoed iets is dat je kapot MOET doen!

verder is Genna wel een beetje bang van vreemde mensen maar eens ze je kent is het de grootste knuffelkont die er is  

 

 

en dan is er natuurlijk nog mijn balouke  

mijn lief poesje van 2jaar

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna 3 doggies

honden foto van Suzanne & Senna

Leuk een leuk topic! :D

 

 

Nou ik ben Suzanne over 6 dagen 22 jaar en woonachtig in Amstelveen naast het Amsterdamse bos. Gediplomeerd kynologisch Instructeur en studeer in de honden zeg maar haha. In September beginnen met de opleiding van Turid Rugaas Calming Signs. Veel zin in! Al jaren honden helemaal geweldig gevonden, maar helaas kwam er thuis geen hond. Nu ik sinds twee jaar druk in de hondenwereld ben toch maar eens met ouderslief gesproken en sinds ruim 2 maanden hebben wij een puppy in huis van nu 4 maandjes oud!! Senna is een Australian Labradoodle. Het ras heeft echt ons hart gestolen. Als ik over een langere tijd het huis verlaat hoop ik er ooit een Oud Duitse Herder te kunnen verwelkomen. Herders zijn toch wel mijn passie. Mijn doel in de hondenwereld is het kunnen trainen van honden als hulphond, speurhond ect. Voor nu werk ik met veel plezier bij een hondenuitlaatservice.

 

Naast Senna hebben we ook nog twee lieve poezen meiden in huis. Teigetje en Minetje.

 

Senna, mijn ventje!

 

 

Teigetje, mijn lieve meisje

 

En ons doerak, Minetje!

 

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Leuk topic!
 
Ik ben Sylvia en woon met mijn ouders in Elburg.
Dit is een prachtige plek op de Veluwe, met veel bossen, natuur en natuurlijk het Veluwemeer hier vlakbij.
Ik woon in een huisje wat naast het huis van mijn ouders staat.
Het is een grote boerderij geweest met veel land.
Een hoop land is er verkocht sinds er niet meer wordt 'geboerd'.
Wel de oude schapenwei is gebleven, dit is bij de tuin aangetrokken en is nu een ideaal speel/honden weiland geworden.
 
Ik heb 2 honden, Freggle van 13 jaar en Black van ruim 8 maanden nu.
Ook heb ik nog een paard, een lieve merrie Mika,  die hier verderop bij een boer staat gestald.
Vroeger reed ik altijd in de springsport maar daar ben ik mee gestopt.
Nu rijd ik vooral recreatief.
Mijn beste vriendin heeft daar ook haar paard staan en we spreken altijd samen af om te rijden.
Meestal gaan we naar het bos, je kan hier prachtige buitenritten maken.
 
Ik werk als verzorgende in een verpleeghuis met demente bewoners.
Mijn ouders werken niet meer, dus als ik niet thuis ben zijn de honden bij hun.
Dat is ideaal natuurlijk en gelukkig zijn mijn ouders gek met de honden.
 

 

 
 
  "

 

Wauw ik ben wel een beetje jaloers op jou woonlocatie, klinkt geweldig!

honden page profiel SuzeSuze 3 doggies

honden foto van Suze

honden komen iedere avond binnen,  overdag zijn ze lekker in de tuin. We hebben een weiland aan het huis waar we ze op uitlaten en in t koude seizoen trainen we 5 a 6 x per week ^_^

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Leuk initiatief 

 

Mijn naam is Bodine, ik ben 19 jaar en woon in een klein pittoresk (ahum) dorpje naast Breda. Ik volg de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente in Den Bosch waarvoor ik iedere schooldag op en neer reis. In het weekend werk ik in een groenten- en fruit speciaalzaak en doe af en toe wat vrijwilligers werk in het Asiel in Breda. Ik woon bij mijn moeder, broer, stiefvader en stiefzusje. 

 

 

Naast school en mijn bijbaantje probeer ik zo veel mogelijk tijd te besteden aan mijn diertjes, en dat is tevens ook mijn hobby. Ik heb 10 jaar lang paardgereden waaronder 4 jaar western. Ik vond het geweldig, maar vanwege het financiële plaatje ben ik gestopt. 

 

Toen ik 14 was kocht mijn vader een hond; Shiva. Een Kangal uit het asiel. Mijn geluk kon niet op, eindelijk mijn eigen mega-teddybeer. Shiva is van mijn vader en woont niet bij mijn andere 2 honden. 

 

Saar heb ik gekregen voor mijn 16e verjaardag, ik wilde graag hondensport gaan beoefenen met haar. Haar stresskip factor is helaas zo groot dat ze niet kan functioneren in groepen. Nu trainen we lekker met zijn tweetjes, en hopelijk kunnen we dan ooit nog samen op les, of een wedstrijdje doen

 

Afgelopen april heb ik Rayosk geadopteerd. Ik liep stage bij ACE, en tja, ik had met hem nou eenmaal een klik die ik met de andere honden niet had. Al snel wilde ik hem adopteren maar durfde het bijna niet te vragen. Na een enorme rekensom gemaakt te hebben heb ik toch heel voorzichtig mijn moeder in Nederland gebeld, om te vragen of we misschien tijd en plek hadden voor een 2e hond, maar dan op mijn kosten. Na lang piekeren toch voor de adoptie gegaan en nu woont deze heerlijke sukkel bij mij. Nog geen seconde spijt gehad Couchpotato eerste klas.

 

 

Naast mijn honden heb ik nog een cavia en ik heb vorige zomer een haan opgevoed, echter woont mijn gevederde vriend niet meer bij mij.  Deze 2 hunks heten Harry en Nugget. Harry is een oude opa van al 6,5 jaar oud en Nugget is nu een volwassen vent. 

 

Verder valt er niet heel veel te vertellen. Naast het verzorgen van mijn diertjes teken ik graag en verdiep ik me in genetica en rassen van honden. In de toekomst hoop ik nog een papegaai aan te schaffen, maar omdat mijn moeder die vindt stinken zal ik toch moeten wachten tot ik op mezelf woon

honden page profiel Mariska & LunaMariska & Luna 3 doggies

honden foto van Mariska & Luna

Zo'n topic hadden we eerder moeten doen echt leuk wat iedereen vertel zeg

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

" honden komen iedere avond binnen,  overdag zijn ze lekker in de tuin. We hebben een weiland aan het huis waar we ze op uitlaten en in t koude seizoen trainen we 5 a 6 x per week ^_^ "

 



Aha zo! Wat ideaal!

honden page profiel Ponsje Ponsje 3 doggies

Hoi,

 

Ik ben de eigenaar van Ponsje en Ponsje is een herplaatsertje die een leuk hondenleven tegemoet gaat met playdates, barf voer en vooral lekker luieren op de bank.

Ik werk zelf parttime en studeer nog. 

Foto's volgen nog (staan niet op deze pc waar ik nu op typ)

 

 

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Ze is trots op ons!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^