Voorstel rondje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Zo'n topic hadden we eerder moeten doen echt leuk wat iedereen vertel zeg "

 

 

Zo af en toe heb ik nog wel goede ideeën 

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Zal ook maar even mee schrijven ipv alleen lezen. 

 

Mijn naam is Martine, woon in Barneveld samen met mijn mannetje, hond Gijs (bijna 2 jr) en kater Siem (7jr)

Ik werk 20 uur per week in de gehandicaptenzorg. 

Op het moment werk ik op de dagbesteding. Maar dat kan volgend jaar zo weer in een woning zijn. 

 

Onze schatjes.. 

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Leuk ^_^

 

Ik ben Kristina, ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Deurne (België). Met mijn vriend ben ik deze maand al 7 jaar samen. Ondertussen hebben we al 3 jaar ons eigen huisje. Verder heb ik allerlei zaken gezien op school :p Van Beeldende en Architecturale Kunsten tot Multimediatechnieken en ben geëindigd in de Grafische Technieken ;-) Normaal werk ik in de grafische sector als prepresser (orderbegeleider) in een drukkerij. Maar omdat we momenteel nogal ziek zijn zit ik al van maart 2013 thuis, vinden de beestjes dan weer heel fijn ;-)

 

Wij hebben onze Luca, een engelse bulldog van net 3 jaar en nog 5 katten, van 1 jaar tot 5 jaar. Met sommige is hij dikke vriendjes en sommige moeten van hem niet veel weten :D

 

Ik & Luca

Bayley

Suki

Kathy

Robje

Amy (dikste vriendin van onze Luca)

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Zal ook maar even mee schrijven ipv alleen lezen. 
 
Mijn naam is Martine, woon in Barneveld samen met mijn mannetje, hond Gijs (bijna 2 jr) en kater Siem (7jr)
Ik werk 20 uur per week in de gehandicaptenzorg. 
Op het moment werk ik op de dagbesteding. Maar dat kan volgend jaar zo weer in een woning zijn. 
 
Onze schatjes..  "

 

 

Wat een schattige foto!

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel.. 3 doggies

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Altijd leuk om jezelf weer is voor te stellen en de verhalen van anderen te lezen,.

 

nou ik ben dus Nadine en 25 jaar jong en ik woon samen met mijn vriend Tim van 27. Samen hebben wij een heerlijke kanjer genaamd Denzel van nu ander half jaar oud. We wonen in het prachtige Flevoland waar het heerlijk wonen is.

 

Ik werk op een bso voor 32 uur. Het is heel goed te combineren met de hond want ik ben steeds tussen door thuis. En in de middag is die bij me moeder waar die het ook reuze naar zijn zin heeft.

 

Samen ondernemen we ook heel veel, ik zeg altijd Denzel is niet alleen maar een gezinslid maar ook echt mijn hobby. Ik wandel ontzettend graag met hem overal en nergens. We hebben samen al aardig wat cursussen gevolg. Ik heb me vooral gericht op gehoorzaamheid waar we nu helaas tijdelijk mee stoppen omdat ze geen trainer hebben voor gehoorzaamheid c, maar dat komt wel weer. Want naast gehoorzaam heid volg ik ook jacht training met hem, nu alweer een half jaartje. We doen dit samen met echt heel veel plezier dus daar gaan we sowieso lekker mee door.

 

 

Ik samen met Denzel.

 

 

Ik  heb zelf heb geen katten maar me moeder wel, Denzel is dol op ze en al helemaal op de katten mand. Hij steekt dus altijd graag zijn kop erin om er vervolgens mee te lopen maf beest.

 

Denzel is echt een labrador en houd dus ook van modder, sloten, plassen noem maar op. 

 

En dit is gewoon hoe die is, een lieve hond met zwijmel oogjes. 

 

 

 

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden 3 doggies

honden foto van Phiep en de meiden

Dan stel ik mijzelf ook maar even voor :-D

Mijn naam is Philippine en ik ben 20 jaar. Ik woon in het weekend en vakanties in Bussum en doordeweeks studeer en woon in in Leeuwarden, waar ik de studie diermanagement volg. Met als uiteindelijk doel een goede management functie in een hulphonden/geleidehonden stichting te krijgen, maar mijn droom is om een eigen hulphonden stichting op te richten voor mensen met psychische problemen. Hiernaast vind ik het leuk om te fotograferen, meestal mijn eigen puppen. ;-)

Twee jaar geleden is ons liefste labradortje Coco overleden, we missen haar nog steeds. We hebben 13 hele mooie jaren van haar kunnen genieten, maar twee jaar geleden kon haar lichaam het niet meer aan en hebben we afscheid moeten nemen.

Sinds kort (3,5 maanden) hebben we twee donderstenen in huis, met de namen Toto en Soda. Beide zijn het kruisingen tussen de Teckel (vader) en Maltezer (moeder). Evenals zijn het zusjes van elkaar, maar op eerste gezicht zou je dat niet zeggen. Het zijn ontzettend leuke hondjes, met een heel goed karakter. De opvoeding gaat goed, alleen blaft Toto nogal, maar daar zijn we druk mee bezig. Ik wil met beide een gehoorzaamheid cursus gaan doen en met Toto ben ik van plan om agility te gaan doen, als dit kan.
We zijn helemaal gek op ze!

Coco


Toto


Soda

honden page profiel Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk) 3 doggies

honden foto van Team Podenco (Wispa, Cosmic & Luuk)

Leuk om allemaal te lezen, zeg!

Mijn naam is Pauline, ik ben 27 jaar oud en woon in Tilburg. Ik heb een vriend, Remy, die in Lelystad woont, maar regelmatig hier is.





Ik werk op vrijwillige basis. Ik help bij een vers vlees leverancier, Natural Paws. Ik doe eigenlijk van alles, van vlees snijden en verpakken tot orders pikken, bestellingen aannemen en verwerken, snacks drogen, emails beantwoorden, oefenen met menuutjes maken, vlees bezorgen, en de social media bijhouden! Daarnaast doe ik huisbezoeken voor Podencoworld en vang ik regelmatig een hondje op die het nodig heeft, niet per sé van dezelfde stichting, maar ik sta geregistreerd bij Greyhounds In Nood Nederland en SOS Strays. Voor deze laatste stichting vervoer ik ook hondjes. Over anderhalve week krijg ik een Podenco Maneto in de opvang via Doggymix.

Ik deel mijn leven met mijn twee Spaanse schonen, Cosmic en Wispa. Beide komen uit Spanje, verleden onbekend. Dat ze wat meegemaakt hebben is overduidelijk. Wispa zit van top tot teen onder de littekens, en beide hebben wat emotionele schade, wat zich vooral uit in angst. Ze zijn beide Podenco Andaluz'jes, en sinds Cosmic's komst (25 jan 2013) ben ik helemaal verknocht aan de Podenco. Het zijn heerlijke honden die zo'n ontzettend slecht leven leiden (lijden, eigenlijk) in Spanje.. Ik doe daarom ook altijd een poging om deze honden te helpen, soms door ze op te vangen, te bemiddelen, nieuwe eigenaren advies te geven, of door stukjes te schrijven voor Spaanse stichtingen, en zo nu en dan voor Podencoworld Sweden.



honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

Zo best veel jonge mensen hier.

 

Ik zal mezelf ook even voorstellen:

 

Ik ben Rachelle 24 jaar wonend in Heerlen (Limburg)

Ik werk 36 uur in de gehandicaptenzorg. Ik woon in een appertement met balkon. Sinds ongeveer 4 maanden heb ik Hummie geadopteerd vanuit DZD. Inmddels een heerlijk vrolijk ventje met genoeg puppystreken maar waar nog veel werk aan de winkel is. Vanuit thuis altijd opgegroeid met honden, en het gemis bleef maar.. Altijd gedacht nee het gaat niet met mijn wisselende uren. Uiteindelijk was de bedoeling dat Hummie na mijn tante zou gaan, dit gaat echter nog niet hoop dat dit toekomstperspectief is .

 

Sinds ik Hummie heb erg veel geleerd over hondengedrag. Hummie was erg angstig toen ik hem haalde, onze band was al heel snel heel hecht. Hij heeft hier de "echte" wereld ontdekt want die kon hij helaas nog niet. Iedere dag geniet ik van hem, en hij van mij.

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

" Leuk initiatief 
 
Mijn naam is Bodine, ik ben 19 jaar en woon in een klein pittoresk (ahum) dorpje naast Breda. Ik volg de opleiding Paraveterinair dierenartsassistente in Den Bosch waarvoor ik iedere schooldag op en neer reis. In het weekend werk ik in een groenten- en fruit speciaalzaak en doe af en toe wat vrijwilligers werk in het Asiel in Breda. Ik woon bij mijn moeder, broer, stiefvader en stiefzusje. 
 
 
Naast school en mijn bijbaantje probeer ik zo veel mogelijk tijd te besteden aan mijn diertjes, en dat is tevens ook mijn hobby. Ik heb 10 jaar lang paardgereden waaronder 4 jaar western. Ik vond het geweldig, maar vanwege het financiële plaatje ben ik gestopt. 
 
Toen ik 14 was kocht mijn vader een hond; Shiva. Een Kangal uit het asiel. Mijn geluk kon niet op, eindelijk mijn eigen mega-teddybeer. Shiva is van mijn vader en woont niet bij mijn andere 2 honden. 
 
Saar heb ik gekregen voor mijn 16e verjaardag, ik wilde graag hondensport gaan beoefenen met haar. Haar stresskip factor is helaas zo groot dat ze niet kan functioneren in groepen. Nu trainen we lekker met zijn tweetjes, en hopelijk kunnen we dan ooit nog samen op les, of een wedstrijdje doen
 
Afgelopen april heb ik Rayosk geadopteerd. Ik liep stage bij ACE, en tja, ik had met hem nou eenmaal een klik die ik met de andere honden niet had. Al snel wilde ik hem adopteren maar durfde het bijna niet te vragen. Na een enorme rekensom gemaakt te hebben heb ik toch heel voorzichtig mijn moeder in Nederland gebeld, om te vragen of we misschien tijd en plek hadden voor een 2e hond, maar dan op mijn kosten. Na lang piekeren toch voor de adoptie gegaan en nu woont deze heerlijke sukkel bij mij. Nog geen seconde spijt gehad Couchpotato eerste klas.
 
 
Naast mijn honden heb ik nog een cavia en ik heb vorige zomer een haan opgevoed, echter woont mijn gevederde vriend niet meer bij mij.  Deze 2 hunks heten Harry en Nugget. Harry is een oude opa van al 6,5 jaar oud en Nugget is nu een volwassen vent. 


 
Verder valt er niet heel veel te vertellen. Naast het verzorgen van mijn diertjes teken ik graag en verdiep ik me in genetica en rassen van honden. In de toekomst hoop ik nog een papegaai aan te schaffen, maar omdat mijn moeder die vindt stinken zal ik toch moeten wachten tot ik op mezelf woon.  "

 

De naam Bodine hoor je amper, wat grappig. Mijn zusje heet ook zo

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy 3 doggies

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Leuk topic 

 

Mijn naam is Cassandra (beter bekend onder Cassy) en ik zal in December 15jr worden. Ik volg de richting 'humane wetenschappen uitbreiding moderne talen'. Ik woon bij Sint-Truiden, in België. 

 

 

 

Er zijn zoveel jobs die me geniaal lijken. Eerstehulpsarts (Ik denk dat dit de naam is maar in het Frans is het 'urgentiste'), manager in communicatie of vertaler, heel uiteenlopende beroepen maar die spreken me wel aan. 

 

Verder breng ik enorm véél tijd door met de hondjes. En dat combineer ik dan ook met mijn tweede passie: paarden en paardrijden. Als ik naar de manege ga, komen ze mee. En terwijl ik Nala (Mijn halfpension paardje) borstel snuffelen ze lekker rond. Als we dan een wandeling maken mogen ze los naast mij & Nala lopen. Ze zijn er dol op. 

 

 

Gezien mijn leeftijd is het logisch dat ik nog bij mijn ouders woon. Met gescheiden ouders is het wel verdeeld en na school ben ik elke keer een beetje bij mijn oma. En zo komen we aan de hondjes. 

 

Dit is Pepsi. Mijn eerste hondje, die ik kreeg hem in 2003. Sindsdien is hij mijn beste vriend. Pepsi is een bijna 11jr oude Maltezer x Bichon Frisé kruising. Hij houdt absoluut niet van water, is dol op kaas en volgt me letterlijk overal (behalve op school). En toevallig is mijn beste vriendin's hondje zijn speelmaatje. 

 

 

Dit is Shana. Een 4 jaar oude teckeldame. Ze is mijn oma's hondje (al zie ik haar 5 daagjes per week). Ze is dol op haar bal, houdt van sla en is de energiebom in huis. En zoals het te zien is op de foto, is ze gek op bellenblazers. 

 

 

En dit ons laatste dame, Mandy Du manoir de Sisi. Een Duitse herder uit de werklijn. Mandy is nu 1jr en bijna 3 maanden oud. Met haar heb ik de puppycursus gevolgt. Ze is dol op water en haar speeltjes. Oh, en ze houdt er van om los naast me te lopen terwijl ik te paard ben en we een boswandeling maken. Ze is gek op rond rennen in de tuin. Ze is mijn grote princess. 

 

 

Naast de hondjes hebben we 2 katjes. Broer en zus, Dexter en Cachou. Beiden als stel uit het asiel genomen. Ze zouden 3jr oud zijn. Het enige wat we weten is dat ze echte broer en zus zijn en dat ze gedumpt zijn door plaatsgebrek. 

 

Dexter is links en Cachou is rechts. 

 

 

Daarnaast neem ik nog een paard in halfpension (ik verzorg haar de helft van de week en haar eigenaar de andere helft). Ze heet dus Nala en is 13 jarige Franse Draver. Het is een vrouwtje met een pittig karakter, maar het blijft een schat.  We hopen heel hard haar misschien volgend jaar over te kunnen kopen maar niks is zeker of de eigenaar haar wel wil verkopen of niet. Afwachten dus. 

 

Dit is een foto'tje van Nala en mezelf.

 

 

 

 

honden page profiel teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.teckelventje Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ik ben Hein en heb 6parkieten waarvan 2een echt stelletje zijn en nu aan het broeden zijn ze hebbeb 5eitjes Het eerste jong verwacht ik op 14augustus, verder heb ik een kat van 17jaar oud die van een boerderij uit limburg komt kreeg hem met 8weken samen met zijn broer helaas is zijn broer spoorloos verdwenen op 2jarige leeftijd ook heb ik 2kanjers van honden kanjers wat betrefd karakter  Lobke is een gecastreerderuwharigeteckel teef van 7jaar en Lodewijk is een kruising van dwergpincher (PA)x kaninchen teckel korthaar (MA)van 5jaar Lobke kwam als pup Lodewijk woond hier nu14maanden ongeveer. tot vanmiddag had ik ook nog een stokoude kanarie helaas is hij vanmiddag overleden . zelf ben ik chronisch ziek en hartpatent ook heb ik versleten knieen en heupen , lopen gaat in huis redelijk maar buiten red ik het geen 10minuten meer ben daarom heel blij dat ik een scootmobiel heb zodat ik de hondjes toch meekan nemen naar het park en dergelijke. oja mijn leeftijd 26jaar maar dan omgedraaid dus 62 jaar ondanks mijn ziek zijn ben ik best tevrede met mijn leven , mijn familie vind mijn dieren maar niets ze zeuren je kan nooit eens op vakantie maar lekker op de stoep met een kop kofie en de hondjes in de voortuin is voor mij al vakantie genoeg. ben verder een rouwdouwer met een heel klein hart .Hein.

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

Ik ben Silvia ,word as vrijdag 24 ! Ik woon samen met mijn vriend (27) in een klein dorpje bij Moerdijk NB. Zaterdag 13 september dit jaar gaan wij trouwen! ! Ik werk 30 u per week in de bakkerij van mijn zwager en zus.
Wij hebben een hond, vito,een cane corso van 2.5 jaar. Kinderen hebben we niet,en willen se misschien ook wel niet...Vito is op het moment rond kindje hihi.

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

"Dubbel". Ik bedoel natuurlijk met rond kind ,ons kind..

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Ik ben Silvia ,word as vrijdag 24 ! Ik woon samen met mijn vriend (27) in een klein dorpje bij Moerdijk NB. Zaterdag 13 september dit jaar gaan wij trouwen! ! Ik werk 30 u per week in de bakkerij van mijn zwager en zus.
Wij hebben een hond, vito,een cane corso van 2.5 jaar. Kinderen hebben we niet,en willen se misschien ook wel niet...Vito is op het moment rond kindje hihi. "

 

Wat leuk dat jullie gaan trouwen zeg! Ik zou dat ook wel graag willen 

Maar mijn vriend vind het zonder van het geld en niet echt meer van deze tijd geloof ik.

 

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Ik vind het zo grappig dat er hier hp'ers reageren die ik ouder had geschat als dat ze zijn 

Het is wel een goede mix van leeftijden.

 

Ow ja wat ik in mijn voorstel ronde was vergeten, mijn vriend heet Jan en is 31 hihi  En dat mijn verdere hobby's lezen, flims en series kijken zijn.

honden page profiel Golden Girls Golden Girls 3 doggies

honden foto van Golden Girls

Nou... na alle voorstelberichten te hebben gelezen, zal ik mij ook eens voorstellen!

 

Ik ben Suzanne, word dit jaar nog 30 (november)... en heb 5 dieren; 2 Goldens en 3 katten. Ik woon nu 2 jaar in mijn eigen koopwoning samen met mijn diertjes en ben daar super blij mee. Even de auto instappen en dan zijn we in het bos, de duinen of op het strand!

 

Zo'n 10 jaar geleden zijn mijn zus en ik samen gaan wonen op een appartement en we werkten/gingen naar school beide nog dus niet genoeg tijd voor een hond. Dus toen is Vicky, toen 1 jaar uit het asiel bij ons komen wonen. Vicky is geboren in december 2005, dus word dit jaar alweer 9.

Toen mijn zus op wereldreis ging bleef ik alleen in het appartement en startte net met mijn baan in het onderwijs, ben leerkracht basisonderwijs, en bleef Vicky hele dagen alleen. Dit vond ze niet zo fijn, veel janken en daarom besloot ik op zoek te gaan naar een maatje voor haar. In het asiel vond ik Gizmo, toen 4 maanden oud. Hij kwam bij mij wonen. Gizmo is geboren in juli 2007, dus is alweer 7 jaar geworden!

In 2009 besloten mijn zus en ik samen naar huis op de begane grond te verhuizen. Een prachtige huurwoning met tuin! Toen het hondje van mijn nicht daar kwam logeren begon het toch wel weer enorm te kriebelen.... een eigen hond! Bij mijn ouders hadden we altijd een kruising Labrador-Golden gehad... maar die was in 2007 overleden. Dus gaan zoeken en zodoende kwamen we op het nestje van Tara uit. En nog geen half jaar later kwam Tara de boel onveilig maken bij ons in huis. Tara is geboren in mei 2009, inmiddels alweer 5 jaar!

In 2011 besloten mijn zus en ik dan toch uit elkaar te gaan in goed overleg... beide onze eigen leventjes gaan leven. Ik verhuisde samen met Gizmo en Tara naar een appartement.

Tara ging overdag naar mijn ouders en Gizmo zat helemaal alleen.... dus ben ik wederom op zoek gegaan naar een vriendje voor hem. En op internet vond ik Chess van toen 6 maanden oud. Hij is geboren in september 2010 en word dit jaar alweer 4!

Chess is in april van dit jaar heel ziek geweest, blaasgruis, maar gelukkig is hij helemaal hersteld. Hij krijgt nu een speciaal dieet en het lijkt erg goed te gaan!

 

Mijn droom... een 2de Golden wilde ik niet op een appartement verwezenlijken en ook voor Tara's pootjes in het beter om niet elke dag trap te lopen. Wat als een grap begon... is uiteindelijk gelukt en na anderhalf jaar heb ik mijn eigen woning gekocht! In juli 2012 ben ik samen met Tara, Gizmo en Chess verhuist naar mijn eigen paleisje

 

Toen bleek dat mijn zus 2 jaar in Zwitserland ging wonen en Vicky een huisje zocht is zij in mei 2012 weer bij mij komen wonen en natuurlijk meeverhuist. Zij woont hier nog steeds en blijft hier ook gewoon wonen!

 

En een jaar later mocht ik mijn droommeisje verwelkomen!!

Myla werd geboren op 1 juli 2013 en woont sinds augustus 2013 hier.

 

Op dit moment geniet ik heerlijk van 6 weken zomervakantie, voordeel van leerkracht zijn

Komend schooljaar werk ik in groep 4, een klas van 18 kinderen in de leeftijd van 7-8 jaar. Mijn honden worden onder de middag uitgelaten door mij of mijn moeder. Erg fijn!

 

Inmiddels ben ik ook gestart met een hondenvakantieadres. Op www.facebook.com/tamyhondenvakantie kun je al onze avonturen lezen. En tenslotte op www.yellowsweets.nl kun je nog veel meer lezen over ons!

 

Hahaha... wel een lang verhaal zo....

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Leuk topic!!

 

Ik ben Nathalie, ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend Tom in Landgraaf(Zuid-Limburg). 

Samen hebben wij onze hond Clooney, een Welsh Corgi Cardigan reu van 2 jaar. Clooney is van ons samen, maar eigenlijk is het echt ''mijn'' hond.  Clooney en ik lopen samen in het GGb en dit vinden wij dan ook erg leuk! We zijn beiden heel fanatiek en trainen dan ook bijna elke dag wel! Verder maken we graag lange wandelingen en vindt Cloon het heerlijk om in de blub te spelen. Maar ook showen vinden we allebei erg leuk, dus dat doen we ook af en toe.

Clooney is een hond met veel humor, hij is van mening dat het leven een groot feest en je het dingen vooral niet te serieus moet nemen. En ergens heeft hij nog gelijk ook ;)

 

Ik heb de opleiding Social Work gedaan en werk 20-25 uur per week in de gehandicaptenzorg.

In september ga ik stage lopen op de hondenschool en als alles goed gaat uiteindelijk de opleiding tot kynologisch instructeur volgen, waar ik veel zin in heb :)

 

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Wat een leuk idee Anouk!

 

Ik ben Maryse, ik ben 22 jaar oud en 7 jaar samen met Sylvester (28) waarmee ik nu ruim 5,5 jaar samenwoon. We hebben eerst in Rotterdam gewoond, maar zijn gelukkig zodra ik mijn studie had afgerond naar Alblasserdam verhuisd, een klein rustig dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht in. Ik heb HBO Officemanagement gestudeerd aan Schoevers, en ben momenteel parttime werkzaam als administratief medewerkster bij een technisch bedrijf in Alblasserdam.

 

Natuurlijk hebben we ook 2 honden! Lizzie, ons sheltie meisje van 4,5 jaar, en ons colliemonster Dan die in oktober alweer 2 jaar wordt. Zij zijn echt mijn alles. Ik heb zelfs ons huis speciaal uitgezocht omdat we nu aan de rand van het dorp wonen, recht aan een losloopgebied. Ik kan dus elke dag heerlijk met ze op stap! Ook gaan ze vrijwel altijd mee op vakantie, aangezien we toch niet van warme landen houden

 

 

 

Een van mijn grootste hobby’s is ook met mijn vriendinnen en de honden op pad gaan. Daarnaast ben ik graag met mijn handen bezig. Ik maak graag stringart (zie foto), beschilder servies, voornamelijk geboortebordjes als cadeautje, en ik maak graag foto’s van de honden. Ook heb ik een tropisch aquarium, met malawi-bestand (vissen uit het malawimeer in Afrika, die tussen de rotsen leven), waar ik graag mee bezig ben

 

 

Daarnaast hebben wij deze zomer besloten de knoop door te hakken en het proces te starten om binnen een paar jaar naar Noorwegen te verhuizen. Alles daarvoor uitzoeken is nu dus ook wel een hobby te noemen haha ik ben er elke dag mee bezig. Ik hou er ook een blog over bij, die kan je hier volgen: Klik!

 

Dat was het denk ik wel zo’n beetje

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro 3 doggies

honden foto van Linda & Mayro

Zal mezelf ook even voorstellen:

 

Ik ben Linda en ik woon samen met mijn vriend en onze Duitse Herder puber in Westerhaar. Mayro is 13 mei 1 jaar oud geworden. Ik werk fulltime bij de gemeente op de administratie en mijn vriend werkt als oproepkracht bij verschillende boerderijen.

Wij leren Mayro veel kunstjes, richting de doggydance alleen dan zonder het dance gedeelte

Mayro leert heel graag en vindt het super om lekker te trainen. Hij is helaas wel allergisch voor mijten en granen en rund. Misschien nog wel meer dingen, maar daar moeten we nog achter komen. We hebben hiervoor homeopatische middelen geprobeerd. Hij heeft KVV gehad, maar zit nu weer op brokken, hert glutenvrij van Naturis. We doen geen KVV omdat hij de 'bijzondere' smaken moet krijgen. Hij krijgt nog wel KVV zalm in het weekend, zaterdag of zondag. Mayro houdt van water en ballen en water en ballen  

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje 3 doggies

honden foto van Binky & baasje

" Wat een leuk idee Anouk!
 
Ik ben Maryse, ik ben 22 jaar oud en 7 jaar samen met Sylvester (28) waarmee ik nu ruim 5,5 jaar samenwoon. We hebben eerst in Rotterdam gewoond, maar zijn gelukkig zodra ik mijn studie had afgerond naar Alblasserdam verhuisd, een klein rustig dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht in. Ik heb HBO Officemanagement gestudeerd aan Schoevers, en ben momenteel parttime werkzaam als administratief medewerkster bij een technisch bedrijf in Alblasserdam.
 
Natuurlijk hebben we ook 2 honden! Lizzie, ons sheltie meisje van 4,5 jaar, en ons colliemonster Dan die in oktober alweer 2 jaar wordt. Zij zijn echt mijn alles. Ik heb zelfs ons huis speciaal uitgezocht omdat we nu aan de rand van het dorp wonen, recht aan een losloopgebied. Ik kan dus elke dag heerlijk met ze op stap! Ook gaan ze vrijwel altijd mee op vakantie, aangezien we toch niet van warme landen houden
 
 
 
Een van mijn grootste hobby’s is ook met mijn vriendinnen en de honden op pad gaan. Daarnaast ben ik graag met mijn handen bezig. Ik maak graag stringart (zie foto), beschilder servies, voornamelijk geboortebordjes als cadeautje, en ik maak graag foto’s van de honden. Ook heb ik een tropisch aquarium, met malawi-bestand (vissen uit het malawimeer in Afrika, die tussen de rotsen leven), waar ik graag mee bezig ben
 

 
Daarnaast hebben wij deze zomer besloten de knoop door te hakken en het proces te starten om binnen een paar jaar naar Noorwegen te verhuizen. Alles daarvoor uitzoeken is nu dus ook wel een hobby te noemen haha ik ben er elke dag mee bezig. Ik hou er ook een blog over bij, die kan je hier volgen: Klik!
 
Dat was het denk ik wel zo’n beetje "

 

Ik geloof wel dat je aan Pauline een best jaloerse volger hebt, wat betreft de emigratie naar Noorwegen!

 

Supergaaf! 't Is daar prachtig.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

"  
Ik geloof wel dat je aan Pauline een best jaloerse volger hebt, wat betreft de emigratie naar Noorwegen!
 
Supergaaf! 't Is daar prachtig. "

 

Haha ja die krijgt ook haar eigen logeerkamer hoor als het zover is  kan haar natuurlijk niet zomaar achterlaten hier!

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Wat een leuk idee Anouk!
 
Ik ben Maryse, ik ben 22 jaar oud en 7 jaar samen met Sylvester (28) waarmee ik nu ruim 5,5 jaar samenwoon. We hebben eerst in Rotterdam gewoond, maar zijn gelukkig zodra ik mijn studie had afgerond naar Alblasserdam verhuisd, een klein rustig dorpje tussen Rotterdam en Dordrecht in. Ik heb HBO Officemanagement gestudeerd aan Schoevers, en ben momenteel parttime werkzaam als administratief medewerkster bij een technisch bedrijf in Alblasserdam.
 
Natuurlijk hebben we ook 2 honden! Lizzie, ons sheltie meisje van 4,5 jaar, en ons colliemonster Dan die in oktober alweer 2 jaar wordt. Zij zijn echt mijn alles. Ik heb zelfs ons huis speciaal uitgezocht omdat we nu aan de rand van het dorp wonen, recht aan een losloopgebied. Ik kan dus elke dag heerlijk met ze op stap! Ook gaan ze vrijwel altijd mee op vakantie, aangezien we toch niet van warme landen houden
 
 
 
Een van mijn grootste hobby’s is ook met mijn vriendinnen en de honden op pad gaan. Daarnaast ben ik graag met mijn handen bezig. Ik maak graag stringart (zie foto), beschilder servies, voornamelijk geboortebordjes als cadeautje, en ik maak graag foto’s van de honden. Ook heb ik een tropisch aquarium, met malawi-bestand (vissen uit het malawimeer in Afrika, die tussen de rotsen leven), waar ik graag mee bezig ben
 

 
Daarnaast hebben wij deze zomer besloten de knoop door te hakken en het proces te starten om binnen een paar jaar naar Noorwegen te verhuizen. Alles daarvoor uitzoeken is nu dus ook wel een hobby te noemen haha ik ben er elke dag mee bezig. Ik hou er ook een blog over bij, die kan je hier volgen: Klik!
 
Dat was het denk ik wel zo’n beetje "

 

Wat leuk dat jullie samen zo'n stap gaan zetten. Samen naar Noorwegen verhuizen lijkt me geweldig! Je moet het maar durven.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

"  
Wat leuk dat jullie samen zo'n stap gaan zetten. Samen naar Noorwegen verhuizen lijkt me geweldig! Je moet het maar durven. "

 

Ik vind het ook wel eng hoor! Maar daarom nemen we ook ruim de tijd om alles voor te bereiden. Ik wil wel dat het gaat lukken, dus we gaan niks overhaasten  We willen natuurlijk ook daar ons gezin gaan stichten dan (de kinderplannen zijn even vooruit geschoven voor de emigratie), en dat is niet niks  Het is al heel lang een grote droom van mij, dus ik prijs me wel heel gelukkig dat ik een man heb weten te vinden die deze droom deelt!

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Hoi Ik ben Renate ik ben 38 jaar woon samen met mijn vriend Tjaard 36 jaar. Ik denk dat ik een jaar of 2 al op HP kom maar houd het niet echt bij hoe lang ik hier al kom.

 

Toen ik hier voor het eerst kwam hadden we Beauty nog een Rugzak Berner Sennen zij is 8 jaar en 7 maanden geworden helaas hebben we haar vorig jaar 19 augustus moeten laten gaan.

Omdat ik niet zonder hond kan waren we al aan het kijken en het toeval eigenlijk bepaalde dat we Beauty helaas eerder moesten laten gaan dan dat Onze Sadi kwam. Sadi hebben we op 25 augustus 2013 in ons huishouden opgenomen. Sadi is een Berner Sennen (ook) en is nu 13 maanden. Helaas gaat het niet goed met Sadi en momenteel ziet het er niet goed uit, maar daar is dit topic niet voor.

 

Naast Sadi hebben we nog twee katjes Ringo (klein wit/rood poesje 17 augustus word ze 8 jaar) en Garfield grote rooie kater kruising maincoon die is 14 jaar.

 

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Noorwegen, maryse, wat een droom.

 

Ik stel mezelf ook even voor, want het isleuk alle verhalen te lezen.

Ik ben Lien, 27 jaar en woon al 4 jaar samen met mijn vriend, die is vandaag 30 geworden.

momenteel wonen we nogin ons huurappartement in zele, maar 20 augustus verhuizen we naar ons koophuis in dendermonde.

ik wou altijd een hond, maar heb moeten wachten tot ik samen woonde. Na een jaar kwam luca bij ons,prachtig beessie. Intussen overleden.

Hij overleed in april 2012. In september 2012 kwam puppie wifi bij ons.

Flinke pup, flinke puber en nu een prachtige stabiele hondendame. Ben heel trots op haar!

met wifi train ik twee keerper week en loopook wedstrijden. Onze discipline is obedience

Pretbek wifi. Ze is echt ons 'blij ei'

Binnen een aantal jaar komt er een tweede hond bij. Naar alle waarschijnlijkheid een korthaarcollie teef uit finse werklijn. Eerstwil ik wifi op het hoogsteniveau krijgen, ob3, en als ervaren handler, is het de droom om op topniveau te spelen met onze toekomstige hond.

 

in het dagelijkse leven ben ik leerkracht, ik heb eerst wat andere jobs gedaan, maar dan uiteindelijk 100 procent voor mijn passie gegaan, lesgeven. Momenteel geef ik wiskunde in derde graad van het technisch secundair onderwijs, maar mijn opleiding is eigenlijk economie.

 

ondanks dat we nu net een huis hebben gekocht is onze droom om ooiteen hoeve te kopen, met veel land en volledig te voorzien in ons eigen levensonderhoud. Op een biologische manier. Mijn hobby's zijn dan ook koken, tuinieren, moestuinieren, bier, fruit en bloesemwijn en likeur maken, wecken, kaas maken, naaien en andere ambachten.

 

als je in de buurt bent ... Dan ben je altijd welkom voor een wandeling!

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

" Noorwegen, maryse, wat een droom.
 
Ik stel mezelf ook even voor, want het isleuk alle verhalen te lezen.
Ik ben Lien, 27 jaar en woon al 4 jaar samen met mijn vriend, die is vandaag 30 geworden.
momenteel wonen we nogin ons huurappartement in zele, maar 20 augustus verhuizen we naar ons koophuis in dendermonde.
ik wou altijd een hond, maar heb moeten wachten tot ik samen woonde. Na een jaar kwam luca bij ons,prachtig beessie. Intussen overleden.
Hij overleed in april 2012. In september 2012 kwam puppie wifi bij ons.

Flinke pup, flinke puber en nu een prachtige stabiele hondendame. Ben heel trots op haar!
met wifi train ik twee keerper week en loopook wedstrijden. Onze discipline is obedience

Pretbek wifi. Ze is echt ons 'blij ei'

Binnen een aantal jaar komt er een tweede hond bij. Naar alle waarschijnlijkheid een korthaarcollie teef uit finse werklijn. Eerstwil ik wifi op het hoogsteniveau krijgen, ob3, en als ervaren handler, is het de droom om op topniveau te spelen met onze toekomstige hond.
 
in het dagelijkse leven ben ik leerkracht, ik heb eerst wat andere jobs gedaan, maar dan uiteindelijk 100 procent voor mijn passie gegaan, lesgeven. Momenteel geef ik wiskunde in derde graad van het technisch secundair onderwijs, maar mijn opleiding is eigenlijk economie.
 
ondanks dat we nu net een huis hebben gekocht is onze droom om ooiteen hoeve te kopen, met veel land en volledig te voorzien in ons eigen levensonderhoud. Op een biologische manier. Mijn hobby's zijn dan ook koken, tuinieren, moestuinieren, bier, fruit en bloesemwijn en likeur maken, wecken, kaas maken, naaien en andere ambachten.
 
als je in de buurt bent ... Dan ben je altijd welkom voor een wandeling! "

 

Haha ja ik heb ook een nieuw motto:

 

 

 

 

Ik kan niet wachten tot er een korthaar bij komt bij jullie! Kan ik die lekker volgen!  Wifi is ook echt zo'n leukerd!

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

"  
Haha ja ik heb ook een nieuw motto:
 

 
 
 
Ik kan niet wachten tot er een korthaar bij komt bij jullie! Kan ik die lekker volgen!  Wifi is ook echt zo'n leukerd! "

 

Dat is echt een motto zeg! Leuk hoor.

mijn droom van een hoeve schrikt me niet af hoor :)

 

op die korthaar zal je wel nog wat moeten wachten, ik denk nog 4 of 5 jaar, minstens. Dus dat is nog langer dan even :)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

"  
Dat is echt een motto zeg! Leuk hoor.
mijn droom van een hoeve schrikt me niet af hoor :-)
 
op die korthaar zal je wel nog wat moeten wachten, ik denk nog 4 of 5 jaar, minstens. Dus dat is nog langer dan even :-) "

 

Haha dan heb je nog een grotere droom nodig

 

Oh dat duurt nog even ja! Nou ik wacht geduldig af hoor hihi

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

"  
Haha dan heb je nog een grotere droom nodig
 
Oh dat duurt nog even ja! Nou ik wacht geduldig af hoor hihi "

 Ik ben niet zo'n avonturier, ik hou van de eenvoudige dingen. Voorts heb ik ook gewoon. Veel te weinig geduld :)

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Hallo, ik ben Mireille, 44 jr, woon samen met een anonieme man  die ik al 25 jr ken. Gebruik dus door elkaar man en vriend, want ach, eigenlijk zijn we gewoon een stel dat nooit aan trouwen toegekomen is.

 

we houden nu eenmaal meer van (eenzame) natuur dan van drukke feesten, dus ben ik de blog van Maryse gaan volgen  ik wil(de) ook naar Noorwegen maar mijn man helaas niet....

 

wij hebben nu twee Siberische husky's van bijna 3 jr oud, nestbroertjes Shadow en Spot.  Daarvoor hadden we ook twee Siberiers, Chenak kwam op zijn 4e bij ons samen met pupsel Janouk. Chenak is uiteindelijk 14 geworden, na zijn overlijden kwam s2 en helaas overleed Janouk onverwachts een half jaartje later, net voor zijn elfde verjaardag.

behalve vissen in de vijver vd voortuin geen andere huisdieren (denk ook niet dat dat lang goed zou gaan, ahum)

 

Mijn mannen lopen voor de step, ik loop ook nog wel met ze hard en soms loen ze naast de fiets. In de winter gaan we met ze langlaufen, waarbij we bijna elk jaar naar Noorwegen gaan. Een fantastisch langlaufland! 

 

De avonturen van de heren beschrijf ik op mijn blog www.huskyheren.blogspot.nl 

 

Spot en Shadow

 

Chenak en Janouk

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Ze is trots op ons!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^