Voorstel rondje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Karen, baasje van Bo!Karen, baasje van Bo! 3 doggies

honden foto van Karen, baasje van Bo!

Hallo, ik ben Karen, 39 jaar. Ik heb een lieve man, Frank en twee fantastische kinderen. Een zoon, Michiel van 15 en een dochter, Aline van 11 jaar. Verder hebben we twee katten, Britse kortharen in huis rondlopen. Een poes van twee jaar, Mily en een kater van één jaar, Obi. Mijn man en ik zijn beide leerkracht. Mijn hobby's zijn joggen, lezen en met de poezen bezig zijn. Half september komt er een labrador pup bij in ons gezin. Ik vind het heerlijk om hier op het forum verhalen te lezen van jullie, want dat is het echte leven. Ik heb al heel veel gelezen over de opvoeding van een pup, maar dat blijft abstract zo uit een boek.

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

" Hallo, ik ben Karen, 39 jaar. Ik heb een lieve man, Frank en twee fantastische kinderen. Een zoon, Michiel van 15 en een dochter, Aline van 11 jaar. Verder hebben we twee katten, Britse kortharen in huis rondlopen. Een poes van twee jaar, Mily en een kater van één jaar, Obi. Mijn man en ik zijn beide leerkracht. Mijn hobby's zijn joggen, lezen en met de poezen bezig zijn. Half september komt er een labrador pup bij in ons gezin. Ik vind het heerlijk om hier op het forum verhalen te lezen van jullie, want dat is het echte leven. Ik heb al heel veel gelezen over de opvoeding van een pup, maar dat blijft abstract zo uit een boek. "

 

 

Wat een mooie Britjes! Mijn favoriete katten ras 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Leuk om al jullie verhalen te lezen! Zo krijg je ook een beter beeld van de personen op HP, in plaats van alleen een naam 

 

Ik ben Iris, 18 jaar en ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje (16) in Overijssel. Ik heb dit jaar mijn havo-diploma gehaald en vanaf 1 september begin ik met de opleiding tot leraar basisonderwijs in Zwolle. 

 

Ik ben het trotse baasje van Kelly, een kruising Border Collie x Parson  Russell  teefje van 12 jaar. Zij is mijn beste vriendinnetje  We wonen aan de rand van de stad, dus maken we vaak wandelingen langs boerderijen en weilanden, maar ook bossen en heide is dichtbij. Ik hoop nog heel lang te mogen genieten van dit geweldige meisje!

 

 

honden page profiel KimKim 3 doggies

honden foto van Kim

Leuk zo'n voorstelrondje! 

 

Zelf ben ik nieuwe op dit forum dus wel leuk om zo meer te weten te komen over de mensen hier.

 

Ik ben Kim, a.s maandag word ik 27 en woon inmiddels 4,5 jaar samen met mijn vriendin (27) in Barneveld. We hebben 2 honden. Benji het mixje uit Spanje, tijdens een stage bij een opvang werd hij als pupseltje binnengebracht en vanaf dat moment was ik om. Hij is inmiddels 7 jaar en krijgt nu 5 jaar rauw voer.

 

 

Enzo is onze Hollandse herder en is 2,5 jaar. Hij krijgt zijn hele leven al rauw voer.

 

Naast onze eigen honden hebben we vaak oppashonden over de vloer. We hebben een eigen bedrijfje genaamd Alleshond. De naam zegt genoeg denk ik :P

 

 

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Leuk idee

 

Zal me ook nog een keer voorstellen. De meeste kennen mij wel ondertussen, ik zit inmiddels al 2 jaar op het forum.

 

Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar en woon in Venlo (Limburg), samen met mijn moeder, nog maar tijdelijk mijn tweelingzus die gaat op zichzelf en mijn hondje Maylo. Ik doe de opleiding Podotherapie in Eindhoven en  ga naar mijn derde jaar al. Ik heb hiervoor met succes mijn diploma's Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en Medische pedicure behaald.

 

Ik ben heel trots dat ik momenteel naar het derde jaar ga van mijn opleiding omdat ik in het eerste jaar een zware klap heb moeten verwerken, namelijk het plotseling overlijden van mijn vader. Ik heb in mijn 2de jaar met trots mijn propedeuse gehaald, wat later maar ben er wel heel erg trots op.

 

Mijn hobby's zijn tekenen (meeste mensen kennen mij van het digitaal tekenen dat ik doe), koken, bakken en natuurlijk lekker bezig zijn met mijn grote trots Maylo.

 

Maylo is een Parson Russell Terriër van bijna 2 jaar (17 oktober), ik heb hem gekregen nadat onze eerste Parson Russell Terriër Ziko is overleden. Ziko hebben we met pijn in onze hart moeten laten inslapen vanwege lymfeklierkanker, hij was pas 8 jaar oud.

 

Een half jaar na het overlijden van Ziko, begon het mijn vader en mij te kriebelen om een nieuw hondje aan te schaffen. Ik veel gezocht op het internet naar een geschikte fokker en kwam uit bij de fokker van Maylo, ze kreeg in oktober een nestje en ik had meteen een vertrouwd gevoel bij haar. Maylo hebben we in December 2012 gekregen en helaas is mijn vader 1,5 week na zijn aankomst helaas overleden. 

 

Maylo is toen automatisch echt mijn hondje geworden en is daarom ook mijn grote steun en toeverlaat. Hij is nog het stukje waarin mijn vader zit, want hij wilde zo graag een nieuw hondje. Gelukkig heeft hij er nog even van mogen genieten en dat geeft me een tevreden gevoel.

 

Maylo is een grote dondersteen. Hij is ondeugend, sociaal, vriendelijk, leergierig en mijn beste maatje. We doen alles samen en ik geniet er van om mijn tijd en energie in hem in te stoppen. Ik hoop zelf in de toekomst ooit nog een 2de Parson Russell Terriër te verwelkomen, dit wordt dan een teefje en hiermee wil ik dan mee gaan fokken (volgens alle regels natuurlijk).

 

Maar voor nu geniet ik met heel mijn hart van mijn grote schat

 

Maylo en ik

 

Maylo

 

En onze vorige Parson Ziko

 

Onze vorige Parson Ziko en cavia Frenky

 

 

 

honden page profiel MaartMaart 3 doggies

honden foto van Maart

" Leuk zo'n voorstelrondje! 
 
Zelf ben ik nieuwe op dit forum dus wel leuk om zo meer te weten te komen over de mensen hier.
 

 
  "

 

 

Hai !

honden page profiel Saskia & Duke Saskia & Duke 3 doggies

honden foto van Saskia & Duke

Ik zou me ook graag even willen voorstellen!

Ben nog maar recent actief geworden op HP, maar toch al redelijk wat meegelezen hiervoor.

Ik ben 27jr en samenwonende in Rumst (Antwerpen) mijn vriend komt oorspronkelijk uit Belgie en ik ben zelf van IJmuiden (Nederland) Woon nu alweer 5.5jr in Belgie en ben 7jr samen met mijn vriend.
Momenteel volg ik een opleiding voor hondentrimmen en ik ga mijn 2e jaar in in September, daarbij werk ik voor dientstencheques en maak ik huisjes schoon :-)
Mijn hele leven ben ik al in contact met dieren en ik zou voor ze door het vuur gaan <3

Onze vorige hond was een Berner met de naam Karas, mijn beste vriend. Hij is op 5 jarige leeftijd overleden aan kanker (Maligne Histiocytose) De primaire tumor zat in zijn milt en na verwijdering ervan en op dat moment schone beenmerg waren er toch al miniscule cellen aan het woekeren. Doordat zijn hematocriet toch terug begon te zakken na verwijdering van milt was het nu wel uitgezaaid. Onze laatste poging was chemo, maar 3 dagen na de pilletjes is hij in zijn slaap overleden. Haast elke dag laat ik nog tranen voor hem stromen, mijn beste vriend die ik zo mis :'(

De nieuwe zonnenschijn in ons leven is onze Leonberger Duke, net 12 weekjes geworden en een handvol werk ;-) Met zijn 16.5kg is hij al een flinke beer aan het worden!
Hij houdt van uitdaging en verveelt zich heel snel. Als hij iets ziet dan kan hij daar met een hele mooie uitdrukking naar kijken.. Hij neemt het helemaal in zich op. Echt knuffelen kan hij nog niet, daarvoor bijt hij te graag ;-) Je heb ongeveer 3 seconden nadat hij net wakker is geworden voordat hij in je wang hangt O-)

Ook ben ik de trotse eigenaar van 4 katten, "gewone" HTK meisjes Misty, Daisy, Kiara en Fleur :-) Uiteraard voor mij niet gewoon, mijn vrouwtjes <3
Ze zijn alle 4 al "wat" ouder 2 zijn er 9 en de andere 2 zijn 10. Spijtig genoeg heeft één van de meisjes nierfalen, ze heeft dit al 2 jaar en eigenlijk gaat het best goed met haar! Ze krijgt enkel dieetvoer, geen medicijnen. Het liefst zou ik haar kvv geven, maar ze eet dit niet..

Erg leuk om jullie verhalen te lezen en ik hoop nog veel te leren op HP! Uiteraard hoop ik ook dat ik mijn "kennis" af en toe met jullie kan delen :-D

honden page profiel Patricia De BruynPatricia De Bruyn 3 doggies

Ik ben Patricia De Bruyn, 54 jaar en ik woon in Merksem (Antwerpen) België

Ik hou ontzettend veel van poedels en probeer dan ook zo veel mogelijk poedelwandelingen mee te doen.

 

Ik heb 14 jaar een zilvergrijs toypoedeltje (reu) gehad (Krolleke),

nadien 16 jaar een zilvergrijs toypoedeltje (teef) (Prutske)

en

nu heb ik sinds januari een beige toypoedeltje (teef) geboren op 11 november 2013

ze heet Kyra. Ze speelt zo graag met haar mini tennisballetje en met warm weer is ze niet uit haar plastiek zwembadje te krijgen op de camping Klein Stelle in Wemeldinge Zeeland NL.

 

 

 

 

Ik heb ook een poes Simba.

Kyra en Simba zijn heel dikke vrienden.

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Leuk topic! Ik zal me ook even in het kort voorstellen.

Ik ben Judith, 23 jaar oud en ongeveer 5,5 jaar lid van Hondenpage. Ik heb op het moment 2 honden. Helaas hebben we in december afscheid moeten nemen van onze zaza. Zij was een maltezer (kruising) en is 16 jaar en 10 maanden oud geworden.

 

Verder heb ik op dit moment Masha. Zij is een maltezer van 7 jaar oud. Een heerlijk ondeugend hondje die gek op knuffelen en actie is.

 

Ook heb ik een nova scotia duck tolling retriever van 4 jaar oud. Lekker actief en ontzettend baasgericht. Wil graag zoveel mogelijk DOEN. en is niet zo knuffelig als masha is, maar wel heel erg graag bij je.

 

Met hen doe ik heel graag hondencursussen. Ik heb er ondertussen al velen gedaan waarbij ik al op 7 verschillende hondenscholen heb gezeten bij ons in de buurt. Met masha heb ik gehoorzaamheid en behendigheid gedaan en doe ik nu weer gehoorzaamheid.

 

Met Jayla heb ik gehoorzaamheid, behendigheid, funcursus en flyball gedaan. en ga ik nu beginnen aan een verkorte treibbal cursus. Daarnaast doe ik ook met haar gehoorzaamheid erbij.

 

Ik werk als paraveterinair in een dierenarts praktijk wat ik met heel veel plezier doe.

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3

honden foto van Anouk & Balou<3

Weer even een upje 

honden page profiel brittbritt 3 doggies

honden foto van britt

Hee hallo!

 

ik ben Britt, 23 jaar en trotse eigenaresse van Tank, een Staffordshire bull terriër van bijna 1 jaar. Een tweede pup is onderweg!

dit geluk mag ik delen met mijn vriend Glenn.

voordat we lieve tank kregen waren we nog trotse eigenaar van Bordeauxdog Baloe. Helaas hebben wij lieve Baloe iets meer dan een jaar geleden verloren aan maligne lymfoom. En we missen hem nog elke dag.

 

Helaas wil Baloe niet recht zitten. ;)

eerste foto van tank was ie nog heeeeeel klein en onschuldig..en de tweede al wat minder ;)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Leuk topic!

 

Ik heb mezelf hier eigenlijk nooit echt voorgesteld...dus zal het ook even doen!

 

 

Ik ben dus Angelique, 14 jaar oud en ga naar het 3de jaar HAVO. Na het HBO wil ik iets met hondengedrag gaan doen (honden trainster, gedragstherapeute of zo) maar honden trimmen lijkt mij ook erg leuk :)

Mijn hobby's zijn winkelen, creatief zijn ;P , fotograferen, wandellen met Bruno en mijn uitlaat hond Harm

 

Na lang zeuren om een hond is in 2010 Bruno bij ons komen wonen! Bruno is een BC X Friese Stabij van 4 jaar oud. Hij heeft bij ons niet zo'n heel goeie start gemaakt, door allerlei omstandigheden, en daarom starten wij nu opnieuw. We doen nu een puppycursus en over 1 les is alweer het examen! :)

Daarna wil ik geen flyballen, aangezien Bruun een echte balljunkie is ;)

 

 

Naast Bruno wonen hier in huis ook nog Toos, een lieve poes van alweer 18 jaar oud

 

 

 

En sinds Januari dit jaar heb ik ook nog een cavia, genaamd Fay

 

 

 

Naast dat ik zoveel mogelijk met Bruno wandel, laat ik ook elke week Harm uit, de hond van mijn buurman. Een enorme lieve schat, gered van de straat

 

 

 

O ja! Wij wonen in Noord Holland, nabij Hoorn :)

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Ze is trots op ons!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^