Wat een dag... (!!!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Zie volgende bericht ivm problemen editor

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Gisteren heb ik voor het eerst sinds een jaar weer eens geshowd met enkele van mijn meiden. Vanwege mijn gezondheid doen we dit nog maar af en toe, en mede hierom ook had ik er dit keer 'maar' 2 ingeschreven. Glacee, onze jongste telg en Abby, die het showen altijd zo geweldig vindt dus waar het echt een uitje voor is. Thera (ook actief hier op HP) was ook gezellig mee, ook voor haar Tess was het de allereerste show dus zij en Glacee kregen de vuurdoop.

Er waren heel wat Shelties ingeschreven en Abby deed het weer super. Ze geniet er zo van in de ring, liep keurig mee en stond te kwispelen om een snoepje tijdens het wachten. Helaas waren de resultaten van onze Sheltiedames niet zo hoog als gehoopt, maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk. De keurrapportjes waren gelukkig wel erg netjes en het was sowieso gewoon een leuke ervaring en gezellige dag met andere Sheltievrienden!



Het was een vreselijk hete dag, halverwege wilden we allemaal eigenlijk dolgraag weer terug naar huis want het was bijna niet vol te houden.



Maar... (de reden waarom ik dit topic ook open O-) )
Ik ben blij dat we toch zijn gebleven, want het einde van de dag verraste ons allemaal!
Glacee heeft pas enkele lesjes ringtraining gehad, en op een dag na moest ze (helaas vond ik eerlijk gezegd) al uitkomen in de Jeugdklasse deze keer. Meteen voor het echie dus! We waren pas aan het eind van de dag aan de beurt en Glacee had er geen zin in. Dingen die op ringtraining super gaan lukte niet, kortom ik zag de spreekwoordelijke bui al hangen. Gelukkig deed de keurmeester ook erg z'n best haar wat rustiger te krijgen, dus op zichzelf was de keuring een erg goede ervaring voor ons. Maar toen het resultaat... Hij was helemaal weg van 'r, kwam nog naar me toe om te zeggen dat ze een prachtig hondje is! We waren de enige dus van van een 1e plaats en 'Best of Breed' titel waren we al verzekerd. Maar het werd dus ook een 'Uitmuntend', en een plaatsje in de erering later op de dag.



Weer een lange zit volgde, pas rond 17u waren we aan de beurt in de erering. Ik heb nog wel zitten twijfelen of ik zou blijven maar ik kon het niet laten te zien wat de uitslag hier zou zijn. Glacee was echter kapot, ze sliep nog een minuut voor we de ring in moesten maar gelukkig was de hele keuring ook snel achter de rug. En ondanks onze vermoeidheid werd het toch weer een onverwacht resultaat, van de 6 hondjes uit rasgroep 9 werden wij 4e!



Hoewel Glacee aan het keuren op zich dus nog wat moest wennen... Heeft ze zich verder prima vermaakt hoor de hele dag. Hoewel het een pittige dag was voor ons allemaal, en we vandaag allemaal doodmoe zijn was het zeker de moeite waard. We hebben een gezellig uitje gehad met uiteindelijk wisselende resultaten, maar al met al gewoon een goede nieuwe ervaring erbij voor ons allemaal. Ik ben super trots op hoe alle meiden het hebben gedaan en vond het erg leuk om eindelijk weer eens in de showring bezig te zijn!

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Super!

Dat gaat wat beloven voor de toekomst!

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Wat ontzettend leuk..., je hebt er dus weer een toppertje bij (al vond je dat zelf waarschijnlijk zonder deze uitslag ook wel)..., gefeliciteerd.., en dat was het wachten dus inderdaad wel waard 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ja voor mij zijn het allemaal kampioentjes hier, ook Ashley die nog nooit geshowd is (vanwege haar gezondheidsproblemen)! En ik ben me er ook zeer bewust van dat zo een showuitslag erg beïnvloedbaar is... Het is geen exacte wetenschap, smaken verschillen en daar is ook niks mis mee. Maar voor nu vind ik het natuurlijk wel even helemaal geweldig dat mijn meisje zo een prachtig resultaat heeft behaald en dat op haar allereerste show onder deze omstandigheden! :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

warm dat was het zeker, en ondanks dat toch een mooie uitslag, kampioentjes zijn het. van harte gefeliciteerd Wichita :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Proficiat! Zoals ze daar showt op haarstoel is ze echt een kampioen ! 

Verder ken ik er niks van. Maar ik herken wél schoonheid. En dat heeft ze beslist. 

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Wat leuk!!! Van harte gefeliciteerd. Dat was het wachten zeker waard, geweldig. Maar best zwaar met deze hitte. Allemaal een ijsje verdient.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wauw! Gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige resultaten! Echt super gedaan! 

 

Wat zul jij trots zijn op jouw schitterende hondjes! 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Dankjewel allemaal!
Nou het ging zaterdag in Glacee's geval echt om haar bouw en minder om het hele gebeuren eromheen. Wat ik aan de ene kant wel verfrissend vond om te zien, want vaak wordt daar al te veel aandacht aan besteed. Echter gezien de andere uitslagen onder dezelfde keurmeester die dag kan ik niet zeggen dat ik het met alles wat die zegt volledig eens ben. Maar goed als je zo lovend bent over mijn meisje dan kan ik niet anders dan het hier in ieder geval volledig mee eens zijn, hahaha! ;-)

Een uitgebreide blog van de dag met ook de keurrapportjes is inmiddels op mijn site te vinden trouwens! O-)

honden page profiel  Sophietje  **** rip Taat***** Sophietje **** rip Taat***** 3 doggies

honden foto van  Sophietje  **** rip Taat*****

gefeliciteerd goed gedaan hoor

Volgende forumvraag: Bruno & logeetje Sam! *foto's*
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^