Mijn hond is echt leuk!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

Soms heb je van die dagen dat je gewoon nog wat gekker en trotser bent op je mannetje (of vrouwtje kan ik me voorstellen).
Vandaag weer helemaal gek op onze gekke Juno.
Waarom? Niet echt iets hoogdravends eigenlijk. Maar hij draait gewoon al 2 dagen mee in een druk schema en zet echt zijn beste pootje voor.

Hebben jullie ook wel eens van die dagen dat je extra trots bent op je hond zonder echte aanleiding? Heeeeerlijk. Juno vind het ongetwijfeld een minder groot succes aangezien ik hem ook elke 5 minuten bespring en plat knuffel O-)

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

Heerlijk toch!? 

 

Hier ook zo'n "slijmbal" haha.. Zo vaak dat mijn man en ik elkaar aankijken en nog eens zeggen "wat hebben wij een mazzel! Gijs is echt de leukste, liefste, knapste, grappigste hond die we ons hadden kunnen wensen!"

Enne nee meestal is er dan geen echte aanleiding. Maar 2 trouwe ogen die je aankijken, of een diepe zucht waarna hij zijn koppie weer op je been legt. Of gewoon omdat Gijs, Gijs is!

Dus ja herken het helemaal! 

 

Geniet lekker van jullie knappe Juno! 

Hij heeft het getroffen met zijn baasjes. 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

haha ja dat is heel herkenbaar, soms denk ik ook wat een geluk het is dat wij uit alle honden die er zijn net de perfecte hond voor ons hebben uitgekozen.

 

Zo'n gevoel dat je dan ineens het overvalt je,

 

soms als ze daar zo dapper langs een traktor loopt bijv. waar ze vroeger erg bang voor was

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Thumbs up voor Juno! Of ze het begrijpen, toch?

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

Haha nou soms ben ik ook nog wel erg kritisch op mijn ventje, en kan ik hem wel weer achter het behang plakken. Maar gelukkig overwegend van die super dagen als vandaag ;-)

Honden zijn ook gewoon überhaupt zo leuk! <3

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

En zo is het ;-)

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heet dat houden van dat je zo trots bent op je Juno ?

 

enne ik lees dit graag hoor.

honden page profiel M & JM & J 3 doggies

honden foto van M & J

" Haha nou soms ben ik ook nog wel erg kritisch op mijn ventje, en kan ik hem wel weer achter het behang plakken. Maar gelukkig overwegend van die super dagen als vandaag ;-)

Honden zijn ook gewoon überhaupt zo leuk! <3 "

 

 

Ooo... Ook dat is herkenbaar hoor! 

honden page profiel Jessica&DiabloJessica&Diablo 3 doggies

honden foto van Jessica&Diablo

Super herkenbaar.

 

Soms ligt Diablo gewoon rustig op z'n kluif te kauwen en dan word ik, uit het niets, overmand door trots. Dus dan spring ik ook bovenop hem om hem te knuffelen, waar meneer minder blij mee is omdat ik hem dan stoor haha!

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3 3 doggies

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

haha ja, soms heb ik echt van die dagen dat ik zo verliefd op ze ben! Heel vaak om de kleinste dingen, als ik ze bijvoorbeeld zo heerlijk zie rennen, ze heel braaf zijn of ik gwn een hele leuke foto van ze heb kunnen maken haha! Ja ik ben een super trots baasje, e sommige dagen iets te erg :p

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Fijn dat Juno het zo goed doet :-)

 

En ja... Ik leg hier ook dikwijls m'n werk even neer voor nog eens een knuffel aan Kylie omdat ik haar zo geweldig, lief en mooi vind

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

Jazeker herkenbaar!!!

Moet zeggen dat ik het elk uur wel heb, hahaha.

maar ik ben dan ook helemaal verliefd op mijn dreamteam!!

kan ze soms achter het behang plakken maar dat is echt maar zelden.

had het net toevallig even met Bullit omdat ik hem nog maar net heb denk ik, dus de band nog niet zo groot is. Hij wilde noet doorlopen en het onweert hier en dan loop ik niet graag buiten met alle honden. Dus ja toen kon ik hem wel even achter het behang plakken ja, haha.

maar daarna legde ik hem in de bench en piept hij even, zeg ik nee bullit en dan is die stil, dan denk ik ohhhh je kan zo braaf zijn bullebakkie

 

Wil eigenlijk ook wel vertellen hoe verliefd ik op ze ben maar dan kun je denk ik een deel 2 aanmaken want dan staat heel het topic vol, haha

 

Wat zijn honden toch fantastische beesten h?? 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik heb het veelvuldig  alleen had onze puberende puber van de week even iets wat ik minder vond maar doorgaans ben ik echt supertrots op d'r

honden page profiel ~Saartje & de chihuahua roedel ~~Saartje & de chihuahua roedel ~speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Elke dag 

honden page profiel KnolKnol 3 doggies

honden foto van Knol

Tuurlijk hebben wij dat ook met onze boef Ralph.

Soms ligt hij gewoon te slapen en dan kriebelen mijn vlinders in de buik me uit mijn gemijmer over Ralph en dan duik ik op Ralph af en knuffel hem dan tot en met!

 

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Ik vind dit zo leuk om te lezen, ook omdat ik me nog topics herinner van een jaar ofzo geleden dat je met de handen in het haar zat af en toe. Juno is een leukerd!

En ja, ik had gisteren ook een 'trots' momentje. We hadden onze eerste 'pizza party' in de tuin (we hebben een pizza oven laten bouwen in de tuin bij de verbouwing vorig jaar). Zes mensen, twee honden, heel veel lekkere hapjes en het ging echt super. Een van onze vrienden raakte maar niet uitgepraat over hoe lief en makkelijk ze zijn :-). En ja, ik was ook trots op mijn mannen - en dus hebben ze ook wat stukjjes pizza gehad O-) :-D

honden page profiel ElenaElena 3 doggies

honden foto van Elena

Hihi heb ik ook met men 2 (b)engeltjes O-)

Allebei hebben ze speciale trekken waar ik me soms platleg van het lachen haha :-D

Bv lily ( chihuahua ) als ze genoeg heeft met eten gaat ze haar korreltjes begraven. Tussen de lakens thuis, heb er ook al eens in men schoen gevonden, tussen me kleren durft ze het ook doen of gewoon buiten in de bloempotten haha. Vorige keer zaten er allemaal larven in de bloempot en heb ik dan een afgekauwt beentje gevonden van haar. Haha het grappigste is als we het haar zien doen en we nemen haar korreltje die ze net heeft begraven word ze echt boos hahaha. Gaat ze dan van haar neus maken tegen ons en tegenspreken :-D net alsof je tegen een klein kind bezig bent.

Of als ze opgewonden is ( bv als ik haar leiband uithaal ) schud ze met haar hoofd en springt ze op haar twee poten.

Ook loopt ze veel op haar twee achterpoten, soms zitten we in de zetel en komt ze afgelopen op haar twee achterpoten haha :-D

Ook knuffelt ze graag, legt ze dan haar hoofdje in je nek. Dit zou ze het liefst van al een hele dag door doen. Het is echt een liefje. En ze maakt me dan ook enorm trots als ik met haar rondloop.

Ben ook blij dat ze niet zoals vele kleine hondjes aggressief is. Ze is dan bv enorm zot van kleine kindjes. Als er een kleine afkomt begint ze heel lief te kwispelen en likt ze hun handjes/gezicht af. Haha ik zou uren kunnen praten over haar :-D

En dan Louie ( st bernard ) is ook weer een geval apart, als je de beethoven films hebt gezien. Wel zo is hij dan haha! Hij vind het toch zo leuk om met zen koppie te schudden zodat al zen kwijlsel overal rondvliegt en iedereen dan ' komaaaaan louieeeee! ' roept haha ;-)
Hij vind het ook zalig om tv te kijken, en hij kijkt dan echt aandachtig haha. Ook heeft hij de rare gewoonte om 5 keer een rondje te draaien voor hij gaat neerliggen. Altijd precies 5 keer, en als hij niet lekker ligt staat hij recht en gaat hij weer 5 keer een rondje draaien. Oh en als hij een kauwbeentje heeft wilt hij perse dat jij die vasthoud. Anders duwt hij het tussen je benen zodat je het toch vasthoud en begint hij dan te kauwen haha! Het er eentje hoor.
Ook als hij zwemt komt hij dan express knuffelen zodat je nat bent, ik nat is jij nat is het volgens hem :-D
En wat hij ook doet is zen poot op je hand leggen. Moet je zen handje dan vasthouden, als we rijden met de auto legt hij zen poot op je hand en moet je het vasthouden tot we er zijn. Savonds in de zetel ook, wilt hij altijd dat je een 'handje' geeft anders blijf hij krabben en zen pootje op je smijten hahaha.

Soms word ik gek van die 2 maar ben eigenlijk enorm blij dat ik ze heb, ik heb het getroffen met die schatjes :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Lance verdorie laat nu toch de kat gerust !!

 

en dan gaan zijn oortjes 1cm lager, hij kijkt me aan met grote verwonderde blik.....en ben ik weer verloren .

Volgende forumvraag: Hondenspeeltuin (met foto's)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^