waarom toch dat schuld gevoel.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Evelina RibbelsEvelina Ribbels

honden foto van Evelina Ribbels

ik heb vandaag de uitslag van de fotoreading binnen en ik sta echt paf hoeveel ze wist terwijl ik haar niks vertelde hij bleek ook blauwe staar te hebben voordegenen die nog met een schuldgevoel zit doe het het kos maar 30 euro en je komt echt te weten wat er was en hoe hij zich voelt en nu voel ik mij er veel beter op een last is van mijn schouders gevallen echt waar voordegenen die niet weten wat er met hun hondje of katje was. hier nogmaals de link
http://www.praktijk-havayah.nl. groetjes Evelina.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waarom toch dat schuld gevoel." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Thera & BartjeThera & Bartje

honden foto van Thera & Bartje

Wat een verhalen allemaal, krijg een brok in mijn keel.
Vorig weekend heb ik afscheid genomen van Dribbel, mijn gekke oude teckel. Hij was 15 1/2 had de ziekte van cushing, een hernia en artrose en daar bovenop een hersenbloeding.
Het gekke is dat ik me dus niet schuldig voel, ik weet dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Het licht was uit zijn oogjes verdwenen.
Ik heb ruimschoots de tijd gehad/ genomen om afscheid van hem te nemen, ik heb hem alles kunnen zeggen wat ik wilde zeggen. Ik heb hem kunnen bedanken voor de 4 mooie jaren die we hebben gehad. Ik heb hem ook verteld dat het goed was als hij ging, dat hij heel goed voor me heeft gezorgd en me goed heeft beschermd de afgelopen jaren.
Op mijn profiel heb ik een aantal foto's van het afscheid, als ik daarnaar kijk en kijk naar de blik in zijn oogjes, weet ik dat het goed was.
De DA is bij mij thuis gekomen en Dribbel is dus rustig in mijn armen in zijn vertrouwde omgeving ingeslapen. Als ik het over mocht doen, zou ik niets veranderen.

Het is niet nodig om je schuldig te voelen als je je hond langer lijden bespaart, het is een keuze die gemaakt wordt vanuit compassie, liefde en respect.
Iedereen hier die hetzelfde doormaakt heel veel sterkte!

honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Sandra en Glenda,

Ik heb ook al bijna 3 maanden een schuld gevoel, al zeggen de mensen bij ons in de buurt, dat wij er alles aan gedaan hadden, om onze Westy Iggy te behouden, maar waarom is onze Iggy dan overleden aan de gevolgen van 15 zware epileptische aanvallen in 3 dagen tijd, versterkt door het medicijn CLOMICALM, ook nog eens voor geschreven door de dierenarts, om verlatingsangst te voorkomen. Lees anders maar mijn verhaal onder dogboek genaamd: Triest verhaal van onze Westy Iggy. Helaas is onze Westy Iggy niet in onze armen gestorven, maar alleen in een kooitje bij de dierenarts, waar ze ter observatie was voor die epileptische aanvallen :'( (ze had voorheen alleen maar een hele lichte vorm van epilepsie).

Groetjes Sonja Vissers.

honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

honden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

Hoi Sandra en Glenda,

Ik was nog vergeten te vermelden dat onze Westy Iggy maar 10,5jaar is geworden, ze is op 26-11-2009 overleden.

Groetjes Sonja Vissers.

Eline (Gast)

Wij hebben juni 2008 onze Duitse Pinscher in moeten laten slapen. Hij was bijna 10 jaar, dus niet superoud. Maar hij was ziek, had hartklachten, vocht in zijn longen bla bla bla. Even met medicijnen geprobeerd maar hij ging heel snel achteruit. Op een gegeven moment zat hij op de bank en hij had het zo benauwd dat ik bijna zelf een kussen op zijn hoofd wilde duwen. Om hem uit zijn lijden te verlossen, uit pure liefde! Ik kon het niet aanzien.
Ik heb mij nooit schuldig gevoeld. Ik was opgelucht voor hem. Hij kon rustig gaan slapen en kan nu nooit meer ziek worden of pijn hebben of angst of benauwd of ...

Eline

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waarom toch dat schuld gevoel." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^