Storm heeft gevochten...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SilkeSilke 3 doggies

honden foto van Silke

Ai wat een rot ervaring voor die honden. Hopelijk valt het mee met de andere hond.Zou wel effe langs die mensen gaan om te kijken. Ben niet zo voor dat los lopen en spelen. Zeker niet met een paar honden tegelijk. Zeer jammerlijk voorval. En wie eerst gebeten heeft of uit heeft gedaagd zul je nooit weten dit is iets dat zich lang voor je het doorhad heeft afgespeeld. Heel erg hopen dat die honden er geestelijk niks aan over houden.

honden page profiel M & JM & J 2 doggies

honden foto van M & J

Pfff... Snap zeker dat je geschrokken bent! Bah ben daar ook zo bang voor! Dat ik eens te laat ben omdat er iemand zijn hond los gooit terwijl ik Gijs nog niet vast heb.. Maar om bewust mijn hond tussen zoveel honden te laten spelen.. nee dat vind ik niet slim. 

 

Deze foto is van april '13 Gijs was toen 6,5 maanden oud en dit is de laatste keer dat hij samen met een tak heeft gespeeld. Ze gromden wat en op een gegeven moment hebben we ze de tak laten lossen voor er wat kon gebeuren. Maar dat was al een schrik momentje. Toen ik thuis de foto's bekeek schrok ik nog een keer. Deze is nog "lief" maar oei wat een blikken! 

Jorus en Gijs zijn nog steeds vrienden maar ZONDER speelgoed of eten. En alleen samen niet met nog meer honden. 

 

Hoop dat jij en Storm snel van de schrik bekomen zijn en dat de verwondingen meevallen! 

Enne snap dat niet alle berichten even leuk zijn om te lezen. Maar ik hoop dat het wel meehelpt aan het besef dat Storm toch niet zo tollerant is dan je dacht. 

Wat hem overigens niet minder lief maakt! 

honden page profiel CharissaCharissa 3 doggies

honden foto van Charissa

Wellicht beetje off topic, maar ik zie vaak genoeg dat honden niet vals worden geboren, maar dat je zo maakt.

Nu wil ik echt niemand voor het hoofd stoten, ik ken jullie honden niet dus vel geen oordeel.

 

Maar waarom ook met een goede opvoeding kunnen staffs dan niet met andere honden???

 

 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

" Wellicht beetje off topic, maar ik zie vaak genoeg dat honden niet vals worden geboren, maar dat je zo maakt.
Nu wil ik echt niemand voor het hoofd stoten, ik ken jullie honden niet dus vel geen oordeel.
 
Maar waarom ook met een goede opvoeding kunnen staffs dan niet met andere honden???
 
  "

 

Dat zal denk ik in de genen zitten.

Net als een jachthond jaagt, een waakhond waakt, herdershonden hoeden of drijven, retrievers apporteren,  etc.

Je kunt ze wel bijsturen en opvoeden en leren wat je van ze wil, maar hun specifieke eigenschappen verliezen ze niet.

En mensen kiezen vaak hun hond juist om die specifieke eigenschappen.

 

Alleen soms lijkt het wel dat bij honden die ooit zijn gefokt om te vechten, juist die eigenschap wordt 'vergeten'.

De hond wordt gekozen om andere redenen (super lief en sociaal naar mensen bijvoorbeeld).

Maar de andere eigenschap die je liever niet wilt bij een hond, die eigenschap blijft bestaan ook al denk je dat je het door opvoeding wel eruit kan trainen.

 

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

" Wellicht beetje off topic, maar ik zie vaak genoeg dat honden niet vals worden geboren, maar dat je zo maakt.
Nu wil ik echt niemand voor het hoofd stoten, ik ken jullie honden niet dus vel geen oordeel.
 
Maar waarom ook met een goede opvoeding kunnen staffs dan niet met andere honden???
 
  "

 

om dezelfde reden dat mijn hond het waken niet hoeft te leren, dat zit in zijn genen

denk ik zo

 

opvoeding is een overschatte factor wat betreft genetische aanleg en blauwdruk van de hond, ze worden niet met een blanco zieltje geboren, ze krijgen mee van oudsher, dat kan je deels "reguleren", maar er nooit uit krijgen.

 

Femke is zich een ongeluk geschrokken, en dat doen we denk ik allemaal weleens over het gedrag van onze eigen hond, ik ben bij mijn vorige schnauzer ook wel van een roze wolk getuimeld hoor, dacht het ook wel te kunnen sturen met die argwaan naar mensen, nou vergeet het maar, ja ik kon het uiteindelijk in banen leiden, maar de aangeboren argwaan die hij nodig had om te kunnen waken, zat er gewoon weg diep verankerd in, daarom kies je ook voor bepaalde rassen, om hun aanleg. En behalve er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn en milde en minder milde aanleg is, moet je je daar bewust van zijn, of worden, dat laatste werkt vaak heel goed.

 

hopelijk had het labje niets en is hier mee het incident afgerond

Femke : probeer het ook los te laten, het is gebeurd, je hebt ingegrepen en je leert er van, meer kan je dan niet meer doen.

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

"  
Dat zal denk ik in de genen zitten.
Net als een jachthond jaagt, een waakhond waakt, herdershonden hoeden of drijven, retrievers apporteren etc.
Je kunt ze wel bijsturen en opvoeden en leren wat je van ze wil, maar hun specifieke eigenschappen verliezen ze niet.
  "

 

Waarom drijft een bordercollie op schapen (of andere bewegende objecten :P ), waarom zwemt een labrador graag, gaat een spaniel graag op jacht enz enz. Het zit in de hond, aangeboren instinct/gedrag. 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

een jaar of 2 geleden, dacht ik ook...de mijne is niet zo...

ze is opzich voor haar ras aardig meegaand, vind een hoop nog goed...nog steeds..

maar heb toch ook wat dingen meegemaakt waarin je geleidelijk ziet dat dat lontje verandert, korter wordt, dat je een beetje door een roze bril kijkt...en op sommige momenten kan het zo snel gaan, en stond ik ook versteld van mijn leuke lieve lootje die gewoon echt ging, geen houden aan

ja, ze zat vast natuurlijk, dus er gebeurde niets, maar is maar even om aan te geven dat ook die leuke goedzakken met een juiste trigger zoooo snel omslaan naar gevecht, "kom maar op"

ook de goedzakken hebben op hun momenten een kort lontje, dus alles wat ze even over dat randje kan duwen moet je uiterst voorzichtig mee zijn, en dat kan van een blik, een iets te lompe begroeting, een takje, een veertje, een balletje, een snuffelplaatsje met een lekker geurtje, het kan zo klein zijn, maar goed misgaan

 

nu gebeurt dat eens op de .... maarja, leg maar uit aan de andere baasjes en hond dat jij lekker die gok neemt omdat het maar eens op de zoveel keer gebeurt..sterker, leg het eens aan jezelf uit, klinkt niet zo lekker...

dus better safe than sorry

 

@ Linda

in het kort gezegd, een korter lontje, snel een uitdaging kunnen zien, niet conflict vermijdend...dat kan een receptje voor ramp zijn

dus daarom, echt niet alleen opvoeding, het is ook een stukje aanleg, natuur  

honden page profiel APBTAPBT 3 doggies

honden foto van APBT


 
Wat ik dan weer niet geheel normaal vind aan het gedrag van Storm is dat hij grijpt en dan ook echt vasthoudt. Een knauw of een waarschuwing, ok. Maar echt vasthouden.... daar zou ik me echt wel wat zorgen om maken, want dit hoort natuurlijk niet.
 

 

Dat hoort er nu eenmaal wel bij, daar is jarenlang selectief op gefokt. Ze staan er immers bekend om, de wil om vast te houden en niet meer te lossen.

honden page profiel CharissaCharissa 3 doggies

honden foto van Charissa

Ik dacht dat je met de opvoeding wel kon sturen en dat het goed blijft gaan.

Niet altijd dus.  Ik snap ook wel dat iedere hond iets heeft maar wist niet dat het dan nog zo fout kon gaan

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

"  
Dat hoort er nu eenmaal wel bij, daar is jarenlang selectief op gefokt. Ze staan er immers bekend om, de wil om vast te houden en niet meer te lossen. "

Ja, dat weet ik  Ik bedoelde dit meer zo: dat een hond reageert wanneer het om een stok, bal of speeltje gaat is 'normaal' gedrag (voor ons mensen), dat is in principe niet zo erg. Even een flinke waarschuwing van de één of de ander en dan is het ok. Baasjes kunnen erbij komen en dit oplossen voordat het echt escaleert.

Maar dat er in dit geval dan dus vastgehouden wordt (wat op zich dus 'normaal' gedrag is voor dit soort honden), dat is natuurlijk niet gewenst, het hoort niet bij een hond die losloopt en met andere honden speelt. Dan moet de hond dus vast of er moet niet gespeeld worden.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

helemaal eens Marlies..

honden page profiel Daven Daven 3 doggies

honden foto van Daven

 

 

Gaat het weer femke  en met je hond

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Sorry er moet ook gewerkt worden en ik kreeg geen melding via de email meer binnen... 

 

Met Storm gaat het goed, hij lijkt geen last te hebben van zijn wondjes... hij is zoals ik het nu zie 2 keer gebeten, een keer achter zijn voorpoot,  kleine korstjes, en de kras boven zijn oog is toch 20 cm lang. Deze heeft ook een tandafdruk onder zijn oog achtergelaten. Gelukkig niet diep en dus gewoon even ontsmet en vandaag zat er al een korstje op. 

 

De andere hond was een "goede bekende" van Storm, ze spelen erg vaak samen, al is de bruine lab wel meer hondgericht dan de zwarte. 

 

Storm is 15 maanden nu, word trouwens volgende week woensdag gecastreerd (dat terzake maar ik probeer even antwoord op alle vragen te geven)

 

Ik snap jullie reacties heel goed, maar ga mij nu niet vertellen dat ik me had moeten inlezen over het ras wat ik heb. Ik ga al sinds Storm bij ons woont met hem naar de cursus, en dit blijf ik doen... omdat ik wil bijleren.

 

Natuurlijk is het dom van me om dit te doen. Maar met zijn 2 vaste staffordvriendjes gaat dit super, en daar twijfel ik niet aan dat dit fout zou gaan. De vrouw liep ver achter en haar honden kwamen uit het niets aangestormd terwijl mevrouw nog niet eens in beeld was. Maar omdat ik de honden kende en deze al vaak met Storm hadden gespeeld heb ik hem niet bij me geroepen. 

 

Een breakstick heb ik inderdaad niet, maar goed ik wilde er sowieso een aanschaffen, in de veronderstelling dat het niet meer zo ver komt dat ik deze nog nodig ga hebben. 

 

Ik moet zeggen dat het niet gemakkelijk is om 2 honden uit elkaar te krijgen als je tot je middel in het water staat, en ik nou eenmaal niet verwacht dat Storm gaat vechten. Want ja het is een goedzak. Ohh kom maar op met je commentaar nu... 

 

Overigens weet ik dat ik fout ben geweest, maar de andere hondeneigenaar ook.. ik weeg ook niet veel en ik heb niet veel bij te zetten, maar ik ben allang blij dat ik hem los heb gekregen. Daarna keek hij trouwens alsof hij niet helemaal snapte wat er gebeurd was. 

 

Nou... brand me af... 

 

Bedankt trouwens voor de paar positieve reacties. Met mij gaat het goed, met Storm ook, en met de andere hond ook. Ik ga morgen even een bloemetje brengen en wat lekkers voor haar hondjes. 

 

 

 

honden page profiel CharissaCharissa 3 doggies

honden foto van Charissa

nou nou wat een oneens weer op mijn vraag gottegot XD!

 

 

Super mooi dat alles goed gaat Femke!

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco

 Maar met zijn 2 vaste staffordvriendjes gaat dit super, en daar twijfel ik niet aan dat dit fout zou gaan. 

 

 

Niet doen, niet doen...

 

Ja ga het toch doen!

 

Doe die roze bril af meid!!

 

Ik heb hier in huis 2 staffs gehad die 2 jaar lang alles samen konden en na een paar keer knokken was het klaar.. Gescheiden leven, absoluut niet meer samen kunnen.

 

NIKS is een garantie bij dit ras..

 

Enige garantie die je hebt is dat als het fout gaat het ook heel erg fout kan gaan.

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Ik ga morgen even een bloemetje brengen en wat lekkers voor haar hondjes. 
 
 
  "

 

Dat is netjes!

 

Je weet nu hoe het kan gaan, hoe Storm kan reageren. 

Dus aan jou de taak er voor te zorgen dat het nooit weer gebeurd.

 

Fijn dat het met beide honden goed gaat.

 

honden page profiel AmstaffAmstaff 3 doggies

honden foto van Amstaff

Heftig allemaal. Hoest nu Femke?

Mocht je na dit gebeuren toch je hond laten spelen met andere honden? Koop dan echt een breakstick en weet deze te gebruiken. Mij is dit ook geadviseerd door kenners hier op HP.

Hier ook eentje die alleen maar wilt spelen. Tot nu toe gaat dat prima, maar ik ben ook wel op mn hoede en probeer goed zn gedrag in de gaten te houden.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Ik zie het ook als een eerste, en hopelijk laatste ervaring, waar je van leert. Je kunt je inlezen, maar desondanks een situatie verkeerd inschatten, en dan zal een stukje ras wel meespelen.
Je had niet verwacht dat dit zou gebeuren, misschien naïef?
Maakt het veel uit?
Je hebt nu ook tips voor als het ooit weer zou gebeuren, en hoe te voorkomen.
Afbranden schiet je niks mee op.
Maar sommige dingen mogen best bij de naam genoemd worden, we maken allemaal fouten, hier mijn eerste hond, nou, sommige dingen zou ik nu ook anders doen. En ik ben vast niet de enige ;–)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dat is schrikken Femke. En kan helaas iedereen overkomen.

Ook wij hebben het gehad, iets wat ik NOOIT had verwacht van Mellow (al begrijp ik achteraf wel waarom ze het deed; Fleur hapte naar haar wang, precies zoals Mellow eerder is gegrepen door 2 grote honden, dat was voor haar de druppel waarna ze heel hard en stevig HAP zei...).

 

Het enige positieve is dat ik haar hierna wel véél beter ben gaan lezen, ik zie heel snel wanneer haar grens bereikt is.

 

Ook ik was na bovenstaand akkefietje behoorlijk van slag, kon haar ook even niet bekijken zonder heel verdrietig te worden. Heb het wel snel los kunnen laten trouwens.

 

Netjes dat je even langs gaat met een bloemetje, dat siert je 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Femke, ik reageer op je openings topic, en heb niets gelezen van de anderen berichtjes.

Wanneer er honden samen zijn, nimmer meer speeltjes mee geven, stokken of frisbees of wat dan ook, niet meer mee laten spelen als er meerderen honden zijn.

het gezegd, twee maken ruzie om een been de derde gaat er mee heen.

Vaak komt er ruzie door met stokken te gooien of frisbees of ballen, of wat dan ook, niet meer doen.

spelen met elkaar okee, maar waarschijnlijk is het toch gekomen om de nijd om het speeltje te bemachtigen, de eens is dan vlugger dan de ander en daar ontstaat de ruzie door.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Femke, heb zo het een en ander even doorgelezen, maar vaak is het toch met alle rassen, balnijd, stoknijd , frisbee nijd, er zijn vele rassen die niet tolereren dat een ander eerder bij de bal is of stok of wat dan ook.

wanneer er honden zijn op een bepaald veld, dan geen speelgoed stokken enz. laat de honden maar met elkaar spelen, zonder speelgoed. en dat is geen aanval op jou, integendeel.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

" Ik dacht dat je met de opvoeding wel kon sturen en dat het goed blijft gaan.
Niet altijd dus.  Ik snap ook wel dat iedere hond iets heeft maar wist niet dat het dan nog zo fout kon gaan "

 

Linda; ik stelde me dat ook altijd zo voor.

Beetje opvoeden, veel liefde, dan komt het allemaal wel goed.

 

Het zijn enkel die factoren die APBT, Mick en Jeroen zo duidelijk(super jongens) verwoorden, waar je toch van staat te kijken.

Ook bij die eigenschappen denk je; dat krijg ik wel recht.(is gewoon een denkfout van ons)

Dat komt doordat je zwemmen, jacht, drijven, waken ea ziet als positieve eigenschappen, die stel je niet in vraag om te corrigeren, die heb je net graag.(zo zou het toch moeten zijn bij een raskeuze)

Bij de eigenschappen van de staffs, pits ea hebben de eigenaren die eigenschappen ook graag, alleen weten die (zou wel moeten) hun honden zo te 'managen' dat het plaatje blijft kloppen.

en die gaan nooit of te nooit even 'een balspelletje spelen' met een vreemde hond, omdat ze weten dat dat nu eenmaal niet gaat, hoe lief de hond ook is.

Is hetzelfde als een schat van een JRussell in een kippenhok zetten en denken dat 'ie door jou opvoeding vanzelf van de kippen zal blijven.

 

 

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco


en die gaan nooit of te nooit even 'een balspelletje spelen' met een vreemde hond, omdat ze weten dat dat nu eenmaal niet gaat, hoe lief de hond ook is. 
  "

 

Sterker zelfs...

 

Dit wordt niet eens in eigen roedel gedaan tussen de eigen honden.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Chleo; jou was ik nog vergeten.

 

Ik ken van het ras onvoldoende, daarom waardeer ik jullie uitleg zeer.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Zo'n kras boven het oog is vaak niet het resultaat van bijten, maar doordat honden tijdens het gevecht onafhankelijk van elkaar bewegen, en er dan wel eens een hoektand langs een hond gaat. De Stafford die Dobby in zijn schouder te pakken had kwam er ook vanaf met een snee boven zijn oog en ik weet 100% zeker dat Dobby die hond niet met twee kaken gebeten heeft.

 

Wat je, denk ik, vooral van dit moet leren is dat je zelf niet goed in staat bent om adequaat te handelen mocht het mis gaan. Slaan is niet de manier om honden uit elkaar te krijgen.

 

Ik denk dat je vooral geluk hebt gehad dat die hond niet onder water gedrukt is door jouw hond, want dat had pas écht een probleem geweest. Naast het risico op verdrinking had je nu dus ook niet de mogelijkheid om beide honden vlak op de grond te leggen en rust in de zaak te brengen.

 

Ik zou nu vooral zo snel mogelijk je neus laten zien bij die mevrouw om te vragen of haar hond echt niets heeft. Het is één ding dat het nu mis ging, maar goed afhandelen kan veel problemen voorkomen.

 

Overigens kwam ik vandaag drie groepen honden tegen: een groep retrievers, een ambull of iets dergelijks en iemand met een Aussie of andere drijver. De Aussie vond het niet cool hoe lomp de ambull was en dreef/corrigeerde de ambull zowat de sloot in. Ik liep door, bruggetje over. Ik was voorbij en ik hoorde de geluiden van een confrontatie. De ambull had na de correctie besloten dat hij dat niet pikte/ kwam terug en pikte nóg een correctie niet. Meerdere groepen honden bij elkaar is naar mijn mening vragen om problemen, en ik was blijk dat ik er met Dob zo tussendoor gepiepeld was. Hou dat ook in je hoofd voor de toekomst.

 

Voor nu: wondje ontsmetten en schoonhouden en wat honingzalf erop, of als er een dun korstje op zit calendula zalf. En dan hopen dat het geen littekentje wordt.

 

honden page profiel Chleo & BrascoChleo & Brasco 3 doggies

honden foto van Chleo & Brasco

" Chleo; jou was ik nog vergeten.
 
Ik ken van het ras onvoldoende, daarom waardeer ik jullie uitleg zeer. "

 

Haha, ook ik leer nog iedere dag weleens bij hoor. 

 

Leren zal je altijd blijven doen met honden, alleen wat hierboven is gebeurd valt bij mij onder de basics die je hoort te weten na aanschaf met een staff en ook zeker niet denken dat het niet mis kan gaan met opvoeding en zelfs dat het niet mis kan gaan met bekende honden.

 

Er zijn ondertussen meerdere informatieve topics en dan is het jammer om zoiets te lezen en dan eigenlijk tussen de regels door heeft ze nog geen vol bewust zijn dat het altijd eens mis kan gaan (ook met bekende honden). Vind ik jammer.

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Oh Storm toch...  Obi's leeftijdsgenootje. 

 

Hoop dat je een beetje van de schrik bent bekomen Femke. Het kan altijd gebeuren.. niet zozeer ras afhankelijk denk ik. Ik kwam laatst een border collie tegen waarvan de mevrouw me direct waarschuwde dat haar hond alleen maar oog had voor de bal. Gelukkig geeft Obi niet zo veel om balletjes dus had hij meer oog voor andere dingen. Hond grauwelde wel wat toen Obi ernaar toe wilde maar ik riep Obi dus direct mee. Als zoiets kan escaleren dan gebeurt het snel... 

 

Ik laat Obi ook nooit zomaar meespelen met vreemde honden. Omdat ik weet dat het fout kan gaan. De hond van iemand die ik ken (pitbull kruising) is echt nooit agressief naar andere honden, behalve als hij z'n bal meent te moeten verdedigen. Oppassen geblazen dus... 

 

 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Chleo; snap ik.

 

en voor Femke; zo'n voorval wens je niemand toe. ongeacht het ras. (kan ieder overkomen. ja, ook die met de bv cocker die 'nooit' iets doet) weet dat die beelden op je netvlies gebrand staan. bibbers, twijfel, vragen...

 

In een topic als dit krijg je op een gegeven moment een tweestroom; meeleven met de ts en waarschuwen naar de toekomst toe.

 

Femke; je hebt ongetwijfeld een enorme 'knauw' gekregen (mentaal), neem de adviezen hier niet als verwijten, maar stop ze in je bagage.

leven om te leren. en ja, dat moeten we soms met scha en schande ondervinden. (ook die met de cocker hoor)

 

Gaat het een beetje met je ondertussen?

 

edit; Gastinnetje, wij waren gelijktijdig aan het typen. beetje telepathie.

 

 

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' .... 3 doggies

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ik heb een paar reacties gelezen en verder ga ik ook niet.....

Ja het was wellicht niet zo handig al met al, maar ja er is verder niks aan de hand... Storm wat krasjes op z'n kop en meer niet.. Het is behoorlijk schrikken maar dat de lab niks heeft zegt wel dat storm niet in z'n hoofd had die lab eens even aan stukken te scheuren, anders had ie dat echt wel gedaan.... Gevalletje "shit happens" en neem dit mee in het vervolg.. Je weet nu dat je overal ogen moet hebben en als je daar voortaan rekening mee houdt is er niks aan de hand.

Neem jezelf niks kwalijk he! Je kunt niet altijd alles maar voor zijn en weten, dus probeer nu te kalmeren en lekker te gaan slapen... In het vervolg gewoon nog beter opletten en niet meer bij die lab in de buurt laten komen Niet te druk maken hoor! :-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

" nou nou wat een oneens weer op mijn vraag gottegot XD!
 
 
Super mooi dat alles goed gaat Femke! "

 

Snap ik ook niet Linda, ik las het ook als oprechte vraag.

Kun je het oneens zijn met een vraag?.(en is iemand het oneens; he, het is een forum; licht toe! )

 

oneens geef ik trouwens enkel als een advies me niet zint.

 

 

pagina 3 van 10 12 34 5 6 7 8 9 10
Volgende forumvraag: asielkat bij volwassen hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^