Verschil honden tuigen (windhonden bouw)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ideaal die duitse site, goede tip Mellow.

Je kan het tuig echt personaliseren. Voor Gruul heel handig want ik kan op het tuig laten zetten dat hij niet geaait mag worden!

http://blaire.de/sicherheitsgeschirr.php?art=Sicherheitsgeschirr&wkjn=&umfang=0&futter=Leder&leder=feuerrot&gurtband=gruen&gbbreite=25&verzierung=0&best1=j&text1=Gruul%2C+niet+aaien&farbe1=schwarz&schrift1=Harold&platz1=&aufreflex1=0&best2=n&reflex=2&pfarbe=schwarz&ring=messing&dring=1&bemerkung=&einzelpreis=61

Voorbeeldje van hoe ik het wel mooi zou vinden. Gruul staat voor de kleuren groen en rood, vandaar de kleuren :).

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Leuk he, helemaal zelf samenstellen :)

 

Die link die jij hebt gepost is ook wel mooi. Maar vrij saai. Dan zijn die Duitse leuker :)

 

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Het vakantie geld is binnen en ik heb hem besteld bij blaire!

Woensdag of donderdag zou hij opgestuurd worden, ik hoop woensdag en dat hij donderdag binnen is want vrijdag ben ik de hele dag aan het werk.

Uiteindelijk heeft hij me 69,50 gekost met de verzendkosten erbij. Ik heb hem in leer en gewoon in het zwart besteld, want dat vond ik mooier aangezien mijn hond ook veel zwart is. Dan valt de tuig niet zo op. Ook heb ik erop laten zetten dat hij niet geaaid of opgepakt mag worden. Kunnen we mooi enge situaties voor Gruul vermijden, nu maar hopen dat mensen het ook serieus nemen. Ik hoop niet dat mensen nu bang voor hem worden omdat hij agressief is ofzo, doordat het erop staat. Dat is hij niet, alleen onzeker, en ik wil hem graag een fijn leven geven dus hopelijk gaat het zo nog iets beter.

Ik heb ook een ring aan de voorkant van het tuig laten zetten, ik dacht als ik het doe, dan maar alles erop en eraan haha. Hij heeft geen reflectie strepen want dat vond ik er niet mooi uitzien. Mijn riem heeft al reflectie strepen en dat vond ik genoeg.

En nu zit ik een beetje ongeduldig te wachten tot het tuig binnen komt en ik hem kan uit proberen. Zodra hij er is zal ik wat foto's plaatsen en natuurlijk mijn ervaringen met het tuig. Maar ik ben nu al blij :).

honden page profiel Saar13Saar13 3 doggies

honden foto van Saar13

Ik ben heeel benieuwd naar het resultaat!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik ben benieuwd Eline 

 

Al ben ik bang dat je sowieso tot vrijdag moet wachten, donderdag is het Hemelvaartsdag, dan wordt er geen (pakket)post bezorgd.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik heb een mail gekregen dat hij vandaag al verzonden is :). Nu maar hopen dat het lekker snel gaat.

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Sorry voor de slechte kwaliteit foto's, ik heb ze met mijn mobiel gemaakt.

Gruul moest er even aan wennen, hij had nu toch wel meer tuig om dan normaal. Maar het zit hem goed, het tuig verschuift niet, het had ook niet 2 cm langer moeten zijn want dan zat zijn plassertje klem. Mensen denken dat hij een hulp hond is met de waarschuwing haha. Ik was bang dat mensen zouden denken dat hij agressief is. Het is stevig, breder dan hij gewend is maar daardoor wel degelijker. Ik moet de overige stukken aan de onderkant nog even wegknippen. Daar hangt nu wat te veel stof wat hij niet nodig gaat hebben. Zo dik gaat hij hopelijk niet worden. We hebben er nu al een paar keer mee gelopen en we zijn er erg tevreden over. Ontsnappen kan hij niet meer! Thalia gaat ook dit tuig krijgen maar dat is nog even de vraag wanneer. Ligt eraan hoe duur de apk gaat zijn haha.

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Hij is mooi! Ziet er heel netjes uit.

Staat hem ook nog eens mooi, wat wil een hond nog meer

 

Ik zou zelf de lange stukken juist niet afknippen, maar gewoon vastzetten met een paar steekjes over de hele lengte. Ik ben altijd bang dat het makkelijk los gaat schieten als je het te kort afknipt. En persoonlijk vind ik het juist wel fijn als er wat meer band over is. 

 

Ik moet toch ook écht een keer voor Mellow zo'n ding gaan bestellen. Zal haar weer eens goed opmeten van alle kanten 

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: happy tail
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^