Manchester Terrier fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Manchester Terrier fokkers op de HondenPage.

Corduroy's Corduroy's

Wij fokken al sinds 1971 op verantwoorde wijze dit heerlijke ras. Van tijd tot tijd hebben wij een nest wat met alle zorg word grootgebracht bij ons in huis. Wij fokken volgens de regels van de Manchester Terrier Club Nederland waar wij ook lid van zijn.

Manchester terriër fokker welke ook een Nederlands talig boek heeft uitgebracht. Zo af en toe hebben wij pups.

V.H. DAMHERT

Voor meer informatie over m'n Manchester terriër (Hinde) Ch.Hester v.d. Posthoornwieke en haar toekomstige puppy's en/of rasinformatie, neem een kijkje op de site van manchester terriers v.h. Damhert.

Wij wonen samen met onze 2 Manchester Terriërs: Tara en Tess in het midden van land. Met onze honden beoefenen wij op wedstrijdniveau Agility en Flyball. Af en toe hebben wij een nestje pups. Uiteraard wordt de toekomstige vader van onze pups met grote zorg uitgezocht. Onze pups zijn alleen beschikbaar voor zeer goede tehuizen. Wij zijn lid van de rasvereniging. 2018 januari: Nog twee puppy reutjes beschikbaar!!

Van Hobeuchem Van Hobeuchem

Sinds eind 2006 zijn we de gelukkige bezitters van Vulcan (officieel Fanatic's Follow Me), een Manchester Terriër. Door Vulcan wilden we zoveel mogelijk informatie vinden in verband met de Manchester. Zo ontdekten we dat het ras in zijn thuisland, Groot-Brittannië, als "Vulnerable Breed" ofte kwetsbaar ras geboekt stond. Dit houdt in dat er de laatste 10 jaar minder dan 300 geboortes per jaar geregistreerd worden (voor de Manchester zijn er ± 100 geboortes per jaar). In België is de Manchester Terriër een zeldzame verschijning. Daarom hebben we na veel wikken en wegen besloten om zelf ons steentje bij te dragen om het ras in stand te houden. Als eerste stap wilden we een geschikt teefje voor Vulcan vinden. Na een lange zoektocht kwam Laila in mei 2009 ons huis opvrolijken. Na een twee-jarige cursus voor hondenfokker met succes te hebben beëindigd, werd alle administratie in orde gebracht bij de Koninklijk Maatschappij Sint-Hubertus en de kennel "van Hobeuchem" (= de middeleeuwse benaming voor Hoboken) was geboren.

Manchester Terriers Velvet Looks in Zuid Holland. Uit weloverwogen combinatie's wordt er maximaal 1x per jaar een nestje gefokt.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Manchester Terrier fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Manchester Terrier ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Manchester Terrier? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Manchester Terrier? Kijk dan bij de Manchester Terrier rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Manchester Terrier fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Manchester Terrier puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^