Nooit gedacht dat ik mij zo zou voelen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ingridingrid

honden foto van ingrid

Hey, Ik weet niet waar ik dit moet schrijven...

 

Ik heb een puppie, Sammie, 5 maanden bijna. Alles gaat super, het is een heel brave pup. We hadden (voor de pup kwam) al een vliegreis geboekt, we vertrekken morgen voor één week.

 

Sammie kon gaan logeren bij vrienden die heel veel ervaring hebben met honden. Zij hebben ook een puppy van 4.5 mnd. Het zijn SUPERdikke vrienden! Als het mocht, zouden ze de hele dag spelen. Nu heb ik haar deze avond afgezet. Ik had net al een smsje dat ze flink gespeeld hebben en samen lagen te slapen. :) Eigenlijk alles tip top.

Toch mis ik haar nu al!! :D

 

Hebben jullie dit ook? Ik overweeg nu om Sammie toch mee te nemen op reis in de zomer (Frankrijk). Velen raadden mij dit af omwille van de lange autorit en de hitte.

 

Zou ze zelf beseffen dat haar baasje weg is? Of is ze zich gewoon keihard aan het amuseren? Nu is het wel leuker dat er nog een hondje bij is natuurlijk...

Groetjes

 

 

honden page profiel MilaMila 3 doggies

honden foto van Mila

Ahhh ze heeft het daar goed zo te horen! Wat een fijne plek en een leuk speelmaatje.
Ik kan je helemaal begrijpen, wij hebben Mila nu bijna 3 maanden en ik zie nu al op tegen onze vakantie naar Aruba in september. Het wordt een super vakantie en daar kijk ik heel erg naar uit, maar toch... ook zij krijgt een liefdevolle opvang maar het liefst hou ik haar bij me.

Lekker gaan genieten van jullie vakantie. Vraag om af en toe een fotootje ter geruststelling.

Ik ken genoeg mensen die hun hond meenemen op vakantie, ook naar Frankrijk.

Fijne vakantie!

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Ga lekker genieten van jou vakantie, jou pup is in goedehanden ,is wel eens goed voor een hond dat hij of zij even ergens anders is, mijn hondjes zijn gek op de oppas, maar Lodewijk gaat niet met haar mee ,Lobke wel maar Lodewijk dus niet . lodewijk is 5jaar en ik heb hem pas 10maanden,Lobke is 7jaar en heb ik van pup af aan. niet teveel denken hoe het gaat gewoon genieten van je vakantie doet jou pup ook. Hein.

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel 3 doggies

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

Sinds februari ben ik (bijna) wekelijks 3 dagen van huis, dit nog tot half juni.
Die dagen vind ik echt vreselijk lang duren! Ondertussen ben ik het al gewoon, maar toch.. ben altijd héél blij als het vrijdag is en ik weer naar Lexi toe kan.

Zijzelf blijkt er niet zo heel last van te hebben, volgens mijn moeder zit zit ze soms wel te zoeken waar ik ben of als er iemand door de deur komt kijkt ze of ik het ben, en dan doet ze weer verder waar ze mee bezig is als ze ziet dat het iemand anders is. Maar verder lijkt ze er dus niks van te ondervinden, ze is even gelukkig en speels. Ze heeft natuurlijk ook haar vriendinnetje Mila.

 

Maar wanneer ik dan terugkom.. beseft ze precies weer wat er ook weer ontbrak en dan is ze hééééél blij!

 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Niks verdriet moet jij hebben hoor. Jouw pupje is nog klein, die mist jullie nog niet . Misschien had je het liever anders gehoord haha. Die heeft nu een speelkameraadje dus

 

Wij hebben Lance ook meegenomen naar Frankrijk op zes maand, en is prima gegaan. 

Vliegtuig, auto .....als je een beetje oplet is dat best te doen. Alle autos hebben airco in deze tijd, en als je altijd flesje water bij hebt, waarom niet meenemen ? In Frankrijk vind je ook overal frisse fonteintjes.

Is toch een lid van jullie huishouden gworden ? Babies worden ook meegenomen op reis,naar warme landen ......doen zeg ik. En nu vooral genieten........

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Herkenbaar! Onze hond gaat gewoon lekker mee op vakantie. Helaas zijn we deze zomer uitgenodigd door mijn moeder op een vliegvakantie, kan ze niet mee

 

Een opvang is prima, maar ze zijn het liefste bij de baasOok zo blij als je weer terug bent! 

 

Als je rekening houd met de warmte, altijd water mee, zoek de schaduwplekjes en dan gewoon genieten van me hond mee op vakantie, gewoon doen!  Wij al naar Engeland, Ardennen en Texel geweest. 

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

Sammie zal je ongetwijfeld missen Ingrid. Maar ze heeft een heel leuk speelkameraadje die voor voldoende afleiding zorgt. 

Of je haar komende zomer mee moet nemen, ligt aan het feit of ze goed tegen autorijden en de warmte kan. Dat weet je nu nog niet, maar dat kun je wel uit gaan vinden de komende tijd. 

Familie van me nemen altijd hun honden mee, ook toen de jongste pas enkele maanden oud was. Wel regelmatig even stoppen, even uit de auto, nog meer dan je zou doen als je zonder hond reist. En natuurlijk nooit en te nimmer je hond achterlaten in de auto. Zelfs niet voor even, zelfs niet als de auto in de schaduw staat. Veel laten drinken en zorgen dat ze de ruimte heeft in de auto.

Dat is de tip die ik kreeg van mijn familie. 

Geniet van je korte vakantie. Sammie is op een prima adres en vermaakt zich wel. Maar als je weer terug bent is Sammie dol van blijdschap en volgt je waarschijnlijk overal waar je gaat  

honden page profiel ingridingrid

honden foto van ingrid

Hey, Merci voor al jullie lieve antwoorden!

 

Over deze zomer ga ik nog eens goed nadenken :D!

 

Zolang ze maar niet denkt dat ik haar achtergelaten heb :-S.

 

Stom hé, nu ben je een avondje hondvrij, nu zit ik de hele tijd nog te denken aan mijn hond en ook als bijv. de kinderen de deur open laten, wil zeggen: "deur toe voor Sammie". Of "we moeten Sammie nog eten geven" haha

 

Vanaf morgen zal het wel beter gaan als we effectief op reis zijn. We vertrekken om 7u, daarom dat ze vanavond al weg moest.

Groetjes

honden page profiel MattieMattie 3 doggies

Toen wij Bonny 4 maanden hadden, zijn we 3 weken naar zuid Spanje gegaan. Dat hadden we al geboekt. Bonny is naar een kleinschalige hondenopvang gegaan en de eigenaresse stuurde dagelijks foto's en mijn moeder belde elke week even met haar om te horen hoe het met Bonny ging. Dit jaar gaan we twee weken naar Griekenland en daarna nog een week in een huisje in Zeeland MET de hond 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu nog meer tegen op zie dan vorige keer.

 

 

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Hihi heel herkenbaar.. 

 

Ik ben bang dat je dit gevoel de komende 15 jaar zal hebben 

 

Het is makkelijker gezegd dan gedaan (i know), maar waarschijnlijk ben jij de enige die zich zo druk maakt en heeft je pup het heerlijk naar z'n zin. Het is wel ideaal dat hij bij vrienden kan met honden en een pup. Beter kan jullie pup het denk niet treffen, zal voor hem ook gewoon vakantie zijn!

Vraag anders gewoon je vrienden eerlijk te vertellen hoe z'n gedrag van en hoe hij het heeft gevonden. Dan kan je daarna zelf inschatten wat voor hem het beste is om met de zomervakantie te doen, of hij mee gaat of niet. 

honden page profiel  Valérie, Milo en Noa Valérie, Milo en Noa 3 doggies

honden foto van  Valérie, Milo en Noa

Heel herkenbaar... Zit momenteel een weekje in Oostenrijk en Noa logeert bij mijn grootouders en Milo. Ik ben er 100% van overtuigd dat ze het helemaal naar haar zin heeft maar de eerste nacht heeft ze veel gejankt en dan breekt mijn hart wel.

Ik mis haar ontzettend veel maar op skivakantie kunnen we haar echt niet meenemen...

Deze zomer mag ze gelukkig wel mee op reis! We gaan wandelen en daarbij ook rekening houden met de warmte dus af en toe eens een meertje opzoeken voor ons waterrat. Vorig jaar hebben we haar niet meegenomen, ze was 8 maanden en we gingen flinke bergwandelingen doen dat ging helemaal niet goed zijn voor haar botten. Maar 2 weken haar missen toen was echt veel te veel, toen we terug thuis waren was ze uiterlijk zoveel verandert maar ze was o zo blij en ik ook natuurlijk.

Ik zou zeggen neem haar lekker mee op reis maar zorg voor genoeg verkoeling! 

honden page profiel ingridingrid

honden foto van ingrid

Ok, merci, ik ga nu slapen, morgenvroeg vertrekken we. Ik kan dus niet meer reageren, want op reis ga ik nooit op internet, heb geen smartphone of tablet ofzo en de laptop blijft thuis. Misschien maar goed ook of ik zit hier elke avond te lezen, wat mijn gedachten niet echt verzet natuurlijk!! :D Nog eens bedankt!

 

Groetjes

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

Wij nemen dr gewoon mee op vakantie :) idd wel rekening houden met waar je heen gaat, hoe het zit met schaduw en warmte, luchtvochtigheid etc. Wij trekken meer rond, dus mocht het de hond niet bevallen, dan reizen we gewoon verder de bergen in. 

Moet je wel met de auto gaan maar goed das toch beter voor het milieu dan vliegen, en bovendien gaan we dan samen!

honden page profiel ingridingrid

honden foto van ingrid

Hey,

Ik wou even laten weten hoe het geweest is. Ikzelf heb heel vaak aan ons hondje gedacht en er zelfs 2x over gedroomd. 1x dat hij vol met teken zat die ik dan moest verwijderen en 1x dat ze allemaal kleine wondjes had door het spelen met het andere hondje :-) Het leek echt allemaal!

 

Sammie zelf heeft het super gehad, ons wsl niet gemist, want heel de dag speelkameraad. De mensen waar hij bij bleef, gingen smorgens en savonds wandelen (met 2 pups, ze vonden dat het goed ging :)), smiddags kwamen ze overhuis om de hondjes te laten spelen en uitlaten. Dit moest maar 3x want de andere dagen hadden ze speciaal verlof gepakt :)

 

Ik was superbang dat Sammie ons niet meer zou herkennen, maar dat was absoluut niet. Ze was overenthousiast toen ze ons zag :) Heel blij en wij ook! Ze ging ook vlot mee naar huis. Alles was prima gegaan. Ik denk er wel sterk over na om haar in de grote vakantie toch mee op reis te nemen. (Frankrijk) Het enige wat ons tegensteekt is de rit met de auto (+ 3 kinderen op de achterbank). 

 

Wat we even terug moeten afleren, is het plassen in de tuin. Daar mocht dat wel, hier mag dat niet. Wat ze wel heeft bijgeleerd: rustiger wandelen aan de lijn! :)

 

Zo, ik wou het maar even laten weten, omdat jullie zo meeleefden met mijn zorgen! Groetjes

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

 

honden page profiel SilkeSilke

honden foto van Silke

Die van ons rijden wel mee naar Italië .das een pak verder. In de outo is het fris en we stoppen ook nog eens heel veel aangezien we ook twee kleine kinderen hebben . Vind je hebt geen hond om met vakanties weg te doen. Wij brengen hem alleen naar mijn ouders of schoonouders dat er ergens geen honden binnen mogen. Of we kiezen er eens voor om iets onder ons twee te doen. Het is toch een deel van het gezin he .

honden page profiel MattieMattie

Onze hond is zeker een lid van de familie maar wij nemen haar een maal per jaar niet mee op vakantie omdat wij naar Griekenland gaan en we haar geen plezier doen in de hitte daar. Ze gaat hier naar een kleinschalige opvang in huis.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik kan het ook niet.. Daarom ga ik alleen op vakantie als zij mee kan ;)

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi

honden foto van S met L&B, † Bifi

Klinkt super Ingrid!

 

onze bifi is altijd meegeweest, wij stopte gewoon iedere 2-3 uur, moest toch met mij als destijds 10-jarige zeikerd xd en dat ging super! Sliep de hele weg en vond het heerlijk daar!

honden page profiel ..

honden foto van .

Wat fijn dat ze het zo naar d'r zin heeft gehad! Maar natuurlijk nóg fijner dat ze lekker weer thuis bij jullie is 

honden page profiel MPCMPC

Zo herkenbaar, en dan heb ik geen eens een eigen hond. Maar mijn uitlaathondje die mis ik ook al als hij even weg is. 

Volgende forumvraag: Tweelingzus gevonden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^