nieuwe streken van Lobke en Lodewijk.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

top hoor Hein! Geniet maar lekker van de zekere liefde van het beestenspul....:-)

En laat ze lekker de kerstballen uit de boom keilen, hebben wij ook weer lol als jij dat blijft vertellen

Een warme groet uit het koude noorden!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Even off topic (heb je met vrouwen hé Hein )

 

is er echt al sneeuw bij jullie ? 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Gelukkig nog niet deze boom was van een paar jaar terug stond in de stoep bij mijn huis,Overigens moet je niet alles geloven hoor wat die rel teckels schrijven , met kerst mag het sneeuwen van mij maar dan wel na de kerst weg met die vieze blubbertroep anders kan ik niet naar het park . heb geen winterbanden op mijn scootmobiel. Laatste nieuws Lodewijk kwam net heel zielig naar me toe hij moest naar buiten vlug de tuin deur open en precies buiten de deur plant hij een drol waar een olifant jaloers op is . heb hem de hemel in geprezen, maar wel gezegd dat hij het de volgende keer iets verder weg moest doen want hij stonk als een bunzing. ze zijn bij de oppas geweest dus van alles gegeten wat ze normaalniet krijgen van mij .ach als het eenmalig is oke moet kunnen Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Heb iets mooi,s terug gevonden ,was ik al jaren kwijt. 4 tandjes en een kiesje van Lobke .maakte een doos met kerst spullen open die al jaren niet was gebruikt. gebruik ieder jaar andere spullen . er valt een opgerold servet op de grond en ik wil het eerst in de prullen bak doen het was meer een prop ik denk nee daar kunnen de versieringen weer in dus maak de prop open en daar kwamen de melk tandjes en kies van Lobke ben ze dus zo,n 7,5jaar kwijt geweest . nu liggen ze veilig in mijn lade, wel leuk om zo iets terug te vinden . denk dat ik alsnog er een sieraad van laat maken , Hein.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Hé wat leuk Hein. Een vroeg kerstkado eigenlijk....

Bijzonder dat je dat na al die tijd terug gevonden hebt!

 

 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Vandaag gaan wij naar de oppas  die zal wel opkijken . de kapster komt om 10uur  dan word Hein zijn haar geknipt en lopen wij niet meer voor schut . hij is in mei voor het laatst geweest en heeft een paardestaart soms maar meestal los nou we zullen zien hebben we een baas die er op eens uitziet als een vent van 40 jaar. vanmiddag moet hij op controle bij de longarts in het ziekenhuis daarom gaan wij na de kapster naar de oppas dat word weer dikke pret, we gaan nu nog even een tukkie doen op Hein zijn bed. poot van ons beide.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Niet schrikken als bijna kale Hein geknipt is, al zijn haren weg. Zo lang niet naar de kapper geweest, tsjonge tsjonge

 

Wens hem succes bij de longarts!

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Ha, ze gaan je niet meer herkennen joh, als je er ineens zoveel jonger uitziet!

Moet je vanavond maar met Lodewijk op je hoofd gaan slapen, anders is het te koud 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Nou met Lodewijk dachtt het niet,die slaapt gewoon in zijn mand die in de bench staat. nee voor een tukkie is dat leuk maar niet voor een goede nachtrust. alles was goed was van 92 naar 94 gegaan zuurstof in het bloed of zo . daar stond hij van te kijken hij had gedacht dat het minder zou zijn. over een half jaar terug komen .   ben ook niet zo benauwd meer dus dat scheelt ook . wel was het op de terugweg behoorlijk koud. heb ik mijn sokken over mijn broekspijpen gedaan scheelde enorm  . ja iedereen kijken maar dan doe ik net of het de nieuwste mode is morgen maar even mijn broeks klemmen op zoeken die heb ik nog liggen in de berging .Lodewijk heeft de hele middag liggen kroelen met de visite van de oppas/ zijn dag kon niet meer stuk. nu hebben ze net gegeten en meneer zit al weer klaar met een pieper van baas gooi hem eens weg. nou dus niet even rust in de tent ga zo mijn soep op zetten broccolie soep met brood ga ik eten . Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Zojuist ging de telefoon , en beide hondjes begonnen te grommen niet normaal meer nou ze hadden een goed voorgevoel was de een of andere muppet die gelijk begon te schelden al voor ik iets kon zeggen , dus ik leg neer , en weer gegrom weer de telefoon duss ik pak op en zeg je bent verbonden met het antwoord apparaat van commisaris dijkers  er werd gelijk opgehangen .    maar zo typisch dat de hondjes aan voelden dat het niet pluis was die telefoontjes. want 5minuten later belt de oppas en toen stonden ze te dansen en te kwispelen . ja mag wel eens denken plak ze achter het behang of bind ze in het bos vast zou mijn 2smiechten toch echt niet kunnen missen.Hein.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Zeg, commissaris Dijkers, wat zijn dat voor streken!

Geweldige reactie van jou zeg ,hoe kom je erop.....

Die belt nooit weer

Wat een slimme hondjes heb je toch

 

En bij de longarts: 94 % is heel goed hoor! Dat is de zuurstofverzadiging in het bloed. Ik had de laatste keer 98% en dat is super, dus je gaat de goede kant op!

Ja, die hondjes houden je fit hè 

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

De oppas, was bij de dokter ivm haar suiker ziekte zij had 99 . dee arts zij hoger heb ik nog nooit gemeten , nou ik zei tegen haar dat bestaat niet ze rookt 2tot soms 3 pakjes sigaretten per dag . ja zei ze ik stond er ook van te kijken . momenteel zit ik te verrekken van de kou. heb de verwarming hoger gezet .Lobke ging gauw in haar mand liggen die staat bij de verwarming. zelf trek ik maar een fleece vest aan , en een warme bak koffie scheelt ook . een bak soep er bij net brood en ik kom weer helemaal bij. Lodewijk ligt heerlijk te snurken in mijn bed .Lobke kan er zelf niet op springen , en omdat ik niet weet dat ze er ook in wil laat ik het zo. toch veel gezelliger dan, soms geef ik toe en zet iets voor het bed dan kkan ze er op  nu is niet vind het zo gezellig een slapend hondje bij me in de kamer.  ze is momenteel op de sloop stijl heeft deze week al meerdere knuffels gesloopt  dus dat word weer knuffels repareren .Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

vandaag hebben we een luie dag gehad.Lodewijk heeft niet eens lopen zeuren met een speeltje . hij was duidelijk moe,zeker van eeen dagje bij de oppas daar heeft hij ondertussen het tapijt versleten met zijn  apporteer lust. heb hem dus geen speeltje gegeven en ondanks dat heeft hij zich vermaakt ,hij heeft een complete schoonheids behandeling ondergaan. zijn oren zijn door Lobke uit gesopt, en kat Vlaai likte zijn oogjes schoon. daarna een echte wasbeurt van Vlaai en een massage  er zit geen modderspat meer op nu liggen ze te snurken , maar ik verwacht zometeen dat ze hun dolle uurtje krijgen heb alles op zij gezet hebben ze de ruimte om even een dol uurtje te hebben , dat kan ook korter zijn als er geblaft word dan waarschuw ik eenmaal, blijven ze blaffen dan is het uit en dat weten ze . blaffen doen ze maar buiten niet in huis zeker niet als je met nog vijf buren samen in een trappenhuis woont. ja hoor de pret is begonnen het is relteckeltijd, mag mijn benen wel in houdn anders ben ik morgen bont en blauw.Hein..

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Dat zie ik nu weer helemaal voor me: Hein met de benen omhoog omdat de rellers door t pand scheuren! Heerlijk toch...

Nou, ik was vandaag n seconde te laat: sprong niet op tijd opzij toen mijn madam er aan kwam denderen buiten....pats, daar lag ik de modder.....En Wanda maar luidkeels om me heen kwispelen: hé, nieuw spelletje vrouwtje??

Ja hoor

Maar t blijft lachen, niet dan....

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Dat is ook flauw om niet te lachen.hier  als ik niet oplet al blauwe plekken als er een staart tegen mijn benen kwispelt Toch deze zomer weer een korte broek aan gedaan , ach als iemand wat zei van die blauwe plekken zei ik dat doet mijn vrouw nou dan keken ze van die is gek laat zich schoppen door zijn vrouw. heb geen vriendin en ook geen vrouw maar dat hoeven hun niet te weten . ze liggen in hun mand nu want ze gingen blaffend uitdagen , dus heb ik hun geduvel afgebroken en hen in hun mand gestuurd, straks staan de buren weer voor de deur om te kijken of ik gevallen ben of zo. Hein.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo hpers.graag willen wij Lobke en Lodewijk jullie wat vragen ,Roos van Jeff en Waldo heeft voor ons een tafelmodel vriezer staan . en die willen wij dolgraag hebben voor ons vlees. maar Hein kan moeilijk dat ding op zijn scootmobiel ophalen. wie komt er uit de buurt van Amsterdam en moet wel eens richting vlaardingen of omgeving en is bereid om voor de benzinekosten dat apparaat bij ons te bezorgen , zodat Hein nog meer vlees voor ons kan laten bezorgen . jullie worden hartlijk door ons onthaalt. ben of zijn jullie instaat dit tedoen neem dan contact via pbmet Roosvan Jeff en Waldo wij zijn haast altijd thuis dat is makkelijk maar Roos moet af en toe werken ,pootjes van ons Lobke  en Lodewijk.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Please, chaffeur gevraagd zie boven, Lobke en Lodewijk.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Hallo hpers.graag willen wij Lobke en Lodewijk jullie wat vragen ,Roos van Jeff en Waldo heeft voor ons een tafelmodel vriezer staan . en die willen wij dolgraag hebben voor ons vlees. maar Hein kan moeilijk dat ding op zijn scootmobiel ophalen. wie komt er uit de buurt van Amsterdam en moet wel eens richting vlaardingen of omgeving en is bereid om voor de benzinekosten dat apparaat bij ons te bezorgen , zodat Hein nog meer vlees voor ons kan laten bezorgen . jullie worden hartlijk door ons onthaalt. ben of zijn jullie instaat dit tedoen neem dan contact via pbmet Roosvan Jeff en Waldo wij zijn haast altijd thuis dat is makkelijk maar Roos moet af en toe werken ,pootjes van ons Lobke  en Lodewijk. "

 

Roos heeft nu vakantie en is t/m de 27 ste veel thuis( en vertrekt dan naar texel)

 

Zou voor kerst lukken lieve mensen met auto?anders wordt het na de 4e januari van volgend jaar

Ik woon redelijk aan de rand van amsterdam dus je hoeft niet de binnenstad in of zo

hopelijk is er iemand die dat kan combineren met iets anders

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo hier Lobke. wil je meer weten kijk dan even bij vraag en aanbod daar heeft Roos van Jeff enWaldo een oproep geplaatst. poot van Lobke.

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo chafeurs de koffie staat klaar Lodewijk.

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Helaas woon ik compleet aan de andere kant van Nederland, zelfs buiten Nederland, dus mij lukt t helaas niet...

Jammer hoor, mis ik wel de koffie van Lodewijk!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Hein je hebt pb

 

De vriezer klaagt dat hij het te warm heeft hier

en zegt dat hij Lobke Cool vind..wil graag Lobkes vriezer heten

 

hij is nog niet over ... maar er zijn wel kansen dus tijd voor overleg

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lobke is zeer vereerd, haar eigen diepvries ze loopt van verwaand heid naast mijn schoenen. we wachten af . Hein.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Spijtig genoeg veeel te ver weg van hartje België.  Alleen al om Roos met Jeff en Waldo eens in't echt te zien en Hein met z'n beestenbende...

 

Want wat heb ik net weer genoten van jullie avonturen Hein :-)  Je hebt je roeping van schrijver gemist (zou ekel een punten en komma zetter nodig gehad hebben, maar die zou makkelijk te betalen geweest zijn :-)   )

 

Maar... zeker niet getreurd, want wij zijn ook een beetje egoïstisch en willen er niet aan denken dat we dan misschien geen verhaaltjes op HP gekregen hadden.

 

Ik ga even duimen voor vervoer van die vriezer hoor!

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

vandaag niet veel beleefd, ja toch wel Lodewijk ging heel sneeky de kamer uit had hem een belletje omgehangen voor een foto , omdat hij daarna in slaap viel vergeten het belletje af te doen ,ik wist dat de slaapkamer deur dicht was ,dus hij was op weg naar de keuken ,ik riep hem en zei in je mand ,hij ging een minuut later stond hij naast me en piepte liep richting kamer deur kwam terug en piepte weer ik sprong op en liep mee naar de keuken hij ging voor de keukendeur zitten en piepte weer ik deed de keukendeur open en meneer ging gelijk zitten poepen ,een behoorlijk zachte drol dit maal ,dat wil je niet in de keuken hebben , heb hem dus de hemel in geprezen, en gezegd dat hij een grote hond was, weegt net 3kilo ...  denk dat ik dat belletje maar laat hangen weet ik waar hij uit hangt, Lobke ligt in de mand op de kale bodem ze heeft haar kleed er uit gegooit nu ook het katten mandje er uit dus is Lodewijk zelf maar in zijn mandje in de bench gaan liggen. . vanavond lekker rustig nog geen knal gehoord. politie rijd nu af en aan door de straten , gelukkig maar want ik wil nu wel eens slapen zonder angstig hondje in mijn bed , ben blij dat Lodewijk nergens op reageert . Lobke wwel sinds ik uit het ziekenhuis ben, al drie jaar . voorheen was ze nergens bang voor , maar ze heeft dit overgenomen van de hondjes van de oppas. maar goed ze heeft nu aanlijn verplichting van mij mag dus niet los want ze zou van een knal schrikken en er vandoor gaan . nee dan maar aan de looplin Lodewijk ook wantsamen uit is samen thuis, geen onderscheid. Hein.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Mijn man heeft nu vakantie, maar werkt in Amsterdam, ijburg. Wij wonen in Leiden naar Vlaardingen is niet zo ver. Als het niet lukt, dan kan hij als hij weer werkt vast wel iets betekenen met de vriezen.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Hein, ik heb je verhaaltjes zitten en lezen en moetenlachen :D

volgens mij is het een gezellige beestenboel daar!

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk was een beetje boos ,Lobke een vriezer en ik niks met de kerst, dus met beide hondjes naar de dierenwinkel. daar heb ik voor Lodewijk een jasje gekocht, een regen en winterjas in een zit een aparte voering in met druk knopjes dus Lodewijk ook blij  heb de voering en capuchon er af gehaald  capuchon werkt niet met dat kleine koppie, en de voering ,heeft hij nu niet nodig pas als het vriest. hij is er erg goots mee ,  en ik kan het makkelijk aandoen. lekker zit hij warm en droog in het mandje van de scootmobiel. daar straks toen we van de oppas naar huis reden regende het flink. kon niet wachten moest Vlaai op tijd ophalen dus dan maar door de regen heen, Lobke moest het doen met een vuil nis zak om haar heen  en ik was zeik nat had mijn regenpak vergeten . nou ja de hondjes kwamen droog thuis, en dat is het belangrijkst.Hein.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Zeg hein, kun je geen afdakje boven je scootmobiel maken?

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Dat zou wel kunnen maar dan heb ik meer kans om om te waaien vorig jaar had mijn broer iets gefabriceerd,maar toen ik de bocht omging werd ik door een ruk wind omgeblazen dus dat is geen optie gewoon een goed regenpak aandoen  heb ik ookmaar dan moet je het wel meenemen .Hein.

pagina 7 van 9 12 3 4 5 6 78 9
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^