Ik denk dat ik niet meer laat enten.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious


wat zouden jullie doen? "

 

Een hond met epilepsie liet ik zeer beslist nooit meer vaccineren.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Als een hond epilepsie of andere kwalen heeft zou ik denk ik ook niet enten.

Mijn ouders hebben Max ook alleen zijn puppy-entingen gegeven. 

Fleur wordt wel geënt, ik weet niet waarom eigenlijk, want ze gaat nooit naar een pension.

 

Mellow gaat ook niet naar een pension (als het aan mij ligt helemaal nooit )

Hier zit 1 praktijk die een titerbepaling doet, maar ik zag dat ik ook naar Dronten of Almere kan.

Kan ik Tannetje ook gewoon mailen met vragen hierover? Want hoe tevreden ik ook ben over onze eigen dierenarts, ik vermoed dat zij gewoon zeggen dat enten moet, tenzij ik het zelf pertinent niet wil. Denk niet dat zij pro titeren zijn, ze doen het zelf ook niet namelijk.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dierenarts Tannetje Koning  is volgens mij  zeer hulpvaardig. Je zou haar een mail kunnen sturen; ik denk wel dat zij zal antwoorden.

 

Mijn dierenarts heeft meerdere jonge dierenartsen in dienst, die wel willen titeren, maar hij wil deze service niet leveren. Ik heb aangegeven en in het systeem van de dierenkliniek  laten noteren dat ik mijn hondje Casper zal titeren. Als alle honden een titer uitslag zoals Casper zou hebben, zal het merendeel van de dierenartsen niet voor titeren kiezen, omdat dit beduidend minder inkomsten betekent. Ook toen al lang bekend was dat de cocktail enting 3 jaar geldig is, hebben veel dierenartsen dit niet aan de grote klok gehangen en gingen door met het jaarlijks volledig enten.

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Dank je voor alle uitleg! 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Toen ik Romeo wilde titeren heb ik Tannetje Koning gemaild en de entgegevens van hem doorgegeven. Omdat Tannetje Koning niet naast de deur woont en zij geen titersessies in de buurt hield, ben ik naar een dierenkliniek gegaan en met deze gegevens is deze kliniek zich gaan inlezen in titeren en biedt het nu aan. Ik vind Tannetje een geweldige dierenarts die niet voor het geld gaat, maar echt voor het welzijn en de gezondheid van dieren ! Daar mogen andere dierenartsen die zo klakkeloos enten, wel een voorbeeld aan nemen.

Anoniem (Gast)

Wie denkt dat wolven ziek worden heeft het meestal mis,ze zijn gezond kunnen klakkeloos 4 weken zonder eten  geen kennelhoest ,en de mooiste witte tanden ,en weet je hoe dat komt ze gaan niet naar een dierenarts en krijgen ook geen brokken.Ze eten puur natuur dus konijn fazant eend zalm en nog veel meer en het wordt ook niet voor ze gekookt .De groeten van een enting hater

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^