giardia

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

ik heb momenteel een pup met giardia. hij heeft al 2 kuren panacure gehad en nu heeft ie een kuur metrazol na deze kuur wil ik na de test hoe die ook uitvalt stoppen met deze middelen . ik ben nl bang dat het schade aan de pup brengt,al die chemische troep wil verder gaan met giardex omdat het een natuurlijk product is. de pup weet al wat kontwassen is hij komt al gewoon staan maar krijgt ook snoepje erna ,het moet leuk blijven. ook heb ik hem op versvlees gezet kivo compleet. hij heeft het al 4 maanden. heb ook constant contact met de fokker over hoe en wat. hier is het zo dat ik niet kan sporten met de honden daardoor,men is bang dat hun honden het ook krijgen. het gaat echt ver,dat ik heb besloten te stoppen met de sport wat me pijn doet. ook de pup is nog nergens geweest daardoor. wat ik graag wil is dat ie vrij is en ik kan beginnen met zijn socialisatie wat hard nodig is.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow heeft ook Giardia gehad. Toen wij haar uit het asiel haalden had ze diarree, dus kregen we Panacur mee. 

Dit hielp niet, dierenarts geweest, zak Royal Canin tegen gevoelige darmen (ofzo) maar dat hielp ook niet.

Toen ontlasting laten onderzoeken en bleek ze Giardia te hebben. Omdat de Panacur niet had geholpen kreeg ze van de dierenarts Stomorgyl. Hierna was het over. 

 

Ik heb eens gelezen dat Kivo vrij vet is, weet je zeker dat de diarree daar niet door komt?

 

Anoniem (Gast)

nee de diaree had ie toen al en al mijn honden krijgen kivo en geen heeft diaree ervan juist vastere ontlasting en giardia heerst op het moment door het hele land . ik heb het op de vereniging bekent gemaakt dat was denk ik mijn fout. kreeg veel over me heen daardoor een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen.

Volgende forumvraag: Overweging sterilisatie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^