eerste nacht...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AnkeAnke

honden foto van Anke

" Jouw hondje is gewoon in de hemel bij jou, zoveel zorg je om hem hebt  Zoveel lieve woordjes als je over hem schrijft....jouw topic vraagt om hulp ? Meid de topic  is al vol positieve energie, ik kan je geen raad meer geven , alleen zeggen , dat komt echt helemaal goed.  "

 

<3 dank je...tja, we moeten er toch zelf voor zorgen dat ons hondje het goed krijgt...hij heeft er zelf niet voor gekozen om hier te moeten komen wonen...het enige wat we dan nog kunnen doen is het hem naar zijn zin maken, hebben we zelf ook weer profijt van :-)

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Je bulletje nu al alleen in een ren buiten ? Voor drie uur ? s'morgens is het nog best fris en wat belangrijker is... kan je bulletje van amper drie maand niet echt aan denk ik, zijn nog kleine frutsels die binnen in de warmte horen... neen, gek idee...Natuurlijk buiten spelen en ravotten maar zo alleen in een ren...neen, is knap te vroeg denk ik...

honden page profiel AnkeAnke

honden foto van Anke

" Je bulletje nu al alleen in een ren buiten ? Voor drie uur ? s'morgens is het nog best fris en wat belangrijker is... kan je bulletje van amper drie maand niet echt aan denk ik, zijn nog kleine frutsels die binnen in de warmte horen... neen, gek idee...Natuurlijk buiten spelen en ravotten maar zo alleen in een ren...neen, is knap te vroeg denk ik... "

 leek mij zelf ook al te veel van het goede ondanks dat we er dan natuurlijk wel een goed geïsoleerd (nacht)hok in willen zetten), maar ik merkte gewoon dat hij buiten er geen problemen mee had om alleen gelaten te worden en binnen wel. Ik blijf gewoon door oefenen, en als ik straks weer moet werken splits ik m'n pauze gewoon op en race ik 2 keer naar huis...om de 2,5 à 3 uur...(en als dat echt een ramp is voor hem, neem ik hem met bench en al gewoon lekker mee en mag ie onder mijn bureau )

honden page profiel AnkeAnke

honden foto van Anke

Zo, even geleden dat ik van me heb laten horen...maar ik blijf nou eenmaal een mens...en mensen "klagen" van nature graag, en zodra het goed gaat laten we niets meer van ons horen . Dat wil dus wel zeggen dat het nu super goed gaat! Inmiddels is de bench niet meer in gebruik en ook de ren hebben we afgebroken! We hebben een mand gehaald voor Bonkie en de achterbouw opgeruimd zodat hij daar 'snachts kan slapen en als we overdag even weg zijn zit hij daar ook. Hij is nog niet helemaal zindelijk, maar doet het navenant heel goed! Het is verder een heerlijk hondje en een heel aanhankelijk hondje!

Als er mensen zijn die interesse hebben in een kamer kennel...hij is dus te koop  (heb hem ook in de rubriek vraag en aanbod geplaatst).

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Inmiddels is de bench niet meer in gebruik en ook de ren hebben we afgebroken! We hebben een mand gehaald

 

haha dat lees ik graag .....   Maar laat hem nog niet teveel alleen hé.

honden page profiel AnkeAnke

honden foto van Anke

" Inmiddels is de bench niet meer in gebruik en ook de ren hebben we afgebroken! We hebben een mand gehaald
 
haha dat lees ik graag .....   Maar laat hem nog niet teveel alleen hé. "

 Nee, tuurlijk niet...hij is 2 dagen in de week alleen...maar niet meer dan 3 uur achter elkaar...

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: snoepjes als beloning
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^