zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ramaekers (Gast)

Wij hebben sinds vorige week een vizsla van 1 jaar oud uit het asiel. het is een reu en gecastreerd. Hij doet zijn kleine en grote boodschap meesta binnen. Ga elk uur met hem buiten en als hij 5 minuten binnen is dan doet hij zijn boodschap.
Weet er iemand raad? Wij weten het niet meer.

honden foto van Jessica rakker - luna r.i.p. leika

Wanneer je terug binnen komt riem aan laten en als je denkt dat hij moet direct weer naar buiten als hij dan zijn behoefte buiten doet uitbundig belonen. Ook na spelen, slapen, eten naar buiten toe.

Eigenlijk weer terug naar het zindelijk maken van een pup, succes

honden page profiel MarijkeMarijke

Hij is wel zindelijk, maar op de verkeerde plaats: het lijkt dat hij denkt dat hij het binnen hoort te doen.
Is het een idee om de hond een keer een extra portie eten te geven? En dan net zolang buiten blijven lopen tot hij het ook daadwerkelijk buiten doet. Zodra hij het gedaan heeft prijs je hem de hemel in.

honden foto van Liesbeth... Jack - Max † - Blixem

Ik zou toch ff terug gaan naar de basis.
Je hond mag dan wel zindelijk zijn... maar je moet ook samen een band opbouwen.
Het wil niet zeggen dat je iedere 5 minuten naar buiten moet, maar ga de eerste paar dagen om het uur naar buiten en bouw dit na 3 dagen op naar 1,5 uur en na 3 dagen naar 2 uur en steeds wat langer.

In ieder geval heel veel plezier met je hond... ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^