Vervelende opmerkingen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DeniseDenise

honden foto van Denise

Flauw wat die oudere man dan zegt hè.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik vind het sowieso altijd heel vervelend, ook als ik in het park loop met Romeo, die aangelijnd is, dat heel veel bazen, hun hond loslaten en telkens deze honden op hem afgestormd komen. Geen enkele baas kan op afstand bepalen, of de confrontatie tussen twee vreemde honden goed gaat en omdat de ander de hond los laat lopen, worden baasjes met aangelijnde honden altijd gedwongen, of de hond zelf los te gooien of te kijken hoe het gaat ! Luca is ooit bijna doodgebeten door een stafford en daarna zou hij het niet goed vinden als er een onbekende hond op hem afgestormd kwam, zou ook uitgevallen zijn, omdat hij angst had. Romeo daarentegen accepteert de meeste honden, of hij aangelijnd is, de ander los, het maakt hem niet veel uit. Een opmerking als : hij doet niets en de baas van de andere loslopende hond bepaalt wat er gaat gebeuren,vind ik niet fijn en met mij de meeste baasjes van aangelijnde honden. Mocht er dan iets gebeuren, ligt het toch altijd aan de aangelijnde hond. Dan had je hem maar los moeten gooien ! Bij een aanvaring tussen een loslopende hond en een aangelijnde hond, die zich bedreigd voelt, hoor ik in de meeste gevallen, dat de aangelijnde hond, schuld is aan de situatie. Zo zou ik met een loopse teef nooit in een losloopgebied komen. Dat is om moeilijkheden vragen. Hoe vaak ik niet gehoord heb : Dan laat je je reuen maar castreren ? Ik heb een vechtpartij meegemaakt op een groot losloopveld. Twee reuen die met elkaar behoorlijk gingen vechten. Ze speelden altijd met elkaar. Niemand snapte wat er gebeurd was. Totdat de eigenaresse van het veld zei, dat er die morgen een loopse teef had rondgerend en dat dat de reden was, dat ze vochten. Normaal weert zij de baasjes met loopse teven, deze baas had niets gezegd ! Er was geen teef meer te zien, die was allang thuis. Een verliefde reu kan op 5 km. afstand een loopse teef vinden. 

honden page profiel anne mardisanne mardis

honden foto van anne mardis

Vervelende opmerkingen, tja die krijgen we genoeg hoor..

Vroeger hadden we een rotweiler, wat mensen daarvan allemaal denken en zeggen pff niet onder woorden te brengen, stereotype opmerkingen genoeg gehoord (denk dat mensen met pitbull en stafford deze ook wel kennen).

Nu me de newfy en de tibetaan zijn het vooral opmerkingen over de grootte (pony, te groot, gevaarlijk want grote tanden enz) of als mensen het ras herkennen dan zijn ze bang van Arslan (gevaarlijk, agressief... zoals ze kennen van op internet foto's) en houden ze kinderen uit zijn buurt (terwijl ze beide helemaal niets verkeerd doen).
Ook bij ons in het park zijn er veel wandelaars met loslopende honden (meestal kleinere rassen zoals teckels, yorkshire terrier enz) die dan ook nog het lef hebben om ons te bekritiseren als hun hond vals uitvalt naar onze honden (in de zin van : "mijn hondje is bang van zo een grote hond" enz) terwijl het helemaal verboden is (en strafbaar) in België om je hond los te laten lopen op de openbare weg (park is openbaar).. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Vervelende opmerkingen, tja die krijgen we genoeg hoor..
Vroeger hadden we een rotweiler, wat mensen daarvan allemaal denken en zeggen pff niet onder woorden te brengen, stereotype opmerkingen genoeg gehoord (denk dat mensen met pitbull en stafford deze ook wel kennen).
Nu me de newfy en de tibetaan zijn het vooral opmerkingen over de grootte (pony, te groot, gevaarlijk want grote tanden enz) of als mensen het ras herkennen dan zijn ze bang van Arslan (gevaarlijk, agressief... zoals ze kennen van op internet foto's) en houden ze kinderen uit zijn buurt (terwijl ze beide helemaal niets verkeerd doen).Ook bij ons in het park zijn er veel wandelaars met loslopende honden (meestal kleinere rassen zoals teckels, yorkshire terrier enz) die dan ook nog het lef hebben om ons te bekritiseren als hun hond vals uitvalt naar onze honden (in de zin van : "mijn hondje is bang van zo een grote hond" enz) terwijl het helemaal verboden is (en strafbaar) in België om je hond los te laten lopen op de openbare weg (park is openbaar)..  "

 

Die kreeg ik hier laatst dus ook. Kwam een vrouwtje tegen met een hondje (boomertje geloof ik of zo) dat losliep op een plek waar altijd honden loslopen. (Dus je weet wat je te wachten staat als je daar gaat wandelen). Ik zag dat het hondje ook los liep dus dan ga ik Obi niet aanlijnen want dan ga ik er vanuit dat dat hondje sociaal genoeg is naar andere honden. 

 

Obi loopt er na een beetje de kat uit de boom te hebben gekeken maar rustig naar toe om eens kennis te maken. Het hondje reageerde normaal en sociaal. Maar toen schrok de eigenaar (had het eerst te druk met haar vriendin te kletsen) en begon ze meteen haar hondje snel aan te lijnen om het beestje mee te nemen. "Mijn hondje is bang voor grote honden!" zei ze nog. Ik vertelde haar nog dat Obi een grote goedzak is, maar ik kreeg er niet meer meer uit dan: "...ik zou ook bang zijn voor zulke grote honden!"

Het komt er dan altijd uit alsof ze willen zeggen: "HOE durf jij met zo'n groot monster rond te lopen!?!" 

 

Nee die mensen zijn ZELF bang voor grote honden en schuiven het dan af op hun eigen viervoeter(tje). Soms lukt dat en dan leer je zo'n hondje als gestreste baas ook om elke keer in paniek te raken. Maar dat ging bij dit vrouwtje zeker niet op....

 

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ik vind het sowieso altijd heel vervelend, ook als ik in het park loop met Romeo, die aangelijnd is, dat heel veel bazen, hun hond loslaten en telkens deze honden op hem afgestormd komen. Geen enkele baas kan op afstand bepalen, of de confrontatie tussen twee vreemde honden goed gaat en omdat de ander de hond los laat lopen, worden baasjes met aangelijnde honden altijd gedwongen, of de hond zelf los te gooien of te kijken hoe het gaat ! Luca is ooit bijna doodgebeten door een stafford en daarna zou hij het niet goed vinden als er een onbekende hond op hem afgestormd kwam, zou ook uitgevallen zijn, omdat hij angst had. Romeo daarentegen accepteert de meeste honden, of hij aangelijnd is, de ander los, het maakt hem niet veel uit. Een opmerking als : hij doet niets en de baas van de andere loslopende hond bepaalt wat er gaat gebeuren,vind ik niet fijn en met mij de meeste baasjes van aangelijnde honden. Mocht er dan iets gebeuren, ligt het toch altijd aan de aangelijnde hond. Dan had je hem maar los moeten gooien ! Bij een aanvaring tussen een loslopende hond en een aangelijnde hond, die zich bedreigd voelt, hoor ik in de meeste gevallen, dat de aangelijnde hond, schuld is aan de situatie. Zo zou ik met een loopse teef nooit in een losloopgebied komen. Dat is om moeilijkheden vragen. Hoe vaak ik niet gehoord heb : Dan laat je je reuen maar castreren ? Ik heb een vechtpartij meegemaakt op een groot losloopveld. Twee reuen die met elkaar behoorlijk gingen vechten. Ze speelden altijd met elkaar. Niemand snapte wat er gebeurd was. Totdat de eigenaresse van het veld zei, dat er die morgen een loopse teef had rondgerend en dat dat de reden was, dat ze vochten. Normaal weert zij de baasjes met loopse teven, deze baas had niets gezegd ! Er was geen teef meer te zien, die was allang thuis. Een verliefde reu kan op 5 km. afstand een loopse teef vinden.  "

 

Jeetje.. loopse teefje ja. Leuk joh.. Obi heeft nog nooit meegemaakt hoe dat precies is. Naja niet echt in de piekweek zal ik maar zeggen. (Op de hondenschool mochten ze dan ECHT niet komen). Maar laatst heeft ie het dus helaas mogen meemaken. Prachtig weer, groot losloopveld met meer... zaterdagmiddag dus enorme drukte. En jawel na een 30min om het meer heen te wandelen met mijn superbrave Obi. Die letterlijk NOOIT ver van mijn zijde wijkt, komen we ineens een loops hondje tegen. Midden op de dag, in alle drukte... Wat bezielt je dan..?! 

 

Nou is Obi blijkbaar zelfs met loopse teven in de buurt goed mee te krijgen omdat ie zelfs dan niet van mijn zijde wijkt. Maar ik heb tot 2x toe moeten voorkomen dat er een dekking zou plaatsvinden en mismaakte pups geboren zouden worden. (Dat hondje was een kruising labrador- teckel leek het wel echt geen gezicht het liep zo raar).  Twee giechelde bazinnetjes erbij... *zucht* En dat terwijl ze WISTEN dat ze loops was.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Ik vertel zulke mensen dat er bij een dekking duizend euro betaald moet worden....... 

honden page profiel JessJess

Mensen lopen altijd met een grote boog om mijn Berner Sennenhond heen met hun kind omdat ''ze groot is en dus wel vals zal zijn''. De logica achter deze gedachtegang kan ik helaas nog steeds niet begrijpen... Mijn vader antwoord dan altijd maar met ''pas maar op inderdaad, ze heeft vorige week nog een kind opgegeten''.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Zo kreeg ik vorige week de vraag of Caesar al wel gegeten had.. Ik; nee, en hij houd wel van wit vlees, dus ik zou maar snel wegwezen!

;-)

Sommige mensen.....

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Wat ik nou weer voor idioots heb meegemaakt.

Eerst nog even daarvoor, toen kwam er iemand aanlopen met een zo te zien nogal jolige hond die mijn hondjes erg leuk vond. Baasje lijnde haar hond echter meteen aan voor hij zich met zijn volle enthousiasme op mijn hondjes kon storten, ik bleef ook even netjes met mijn hondjes bij me wachten tot ze voorbij was, vind ik ook niet meer dan normaal.

Maar toen... kwam ik weer iemand tegen met een zo te zien nog jonge, maar wel al grote, onbehouwen hond. De hond begon meteen al te fixeren op mijn hondjes. Dit baasje deed echter niets en liet hem zijn gang gaan. Ik probeerde nog weg te lopen, maar dat had al geen zin meer, komt daar een dolgeworden hond zich met een noodgang op mijn hondjes storten!
Zo wild, dat zelfs Kimmi, juist altijd een heel vriendelijk, stabiel hondje, hem van zich af probeerde te jagen, Bobby probeerde al weg te komen wat niet lukte want hij bleef op haar af springen, ik proberen er tussen te komen, tevergeefs, want hij rende van alle kanten gewoon om me heen.
En de baas van die hond bleef maar gewoon staan toe kijken. Ik probeerde nog door te lopen, maar hij bleef maar achter me aan gaan en uiteindelijk mijn hondjes een zijpad in geloosd, zelf voor die hond gaan staan, me proberen een beetje groot te maken en ferm te zeggen: 'ga naar je baas', terwijl ik richting baasje wees.

En toen...toen kwam baasje er uiteindelijk aan, helemaal over de rooie. Me uitschelden voor alles wat mooi en lelijk is, in bewoordingen die ik hier maar liever niet herhaal. Vervolgens begon ze me zelfs te bedreigen en als ze me nog een keer tegen kwam dan was ik de hare, dan zou ze me wel krijgen. En weer schelden tegen mij, tegen mijn hondjes.

Waar dat nou allemaal op sloeg??? Voor zover ik het begreep ging het er niet eens zozeer om dat ik het gewaagd had 'ga naar je baas' tegen haar opdringerige hond te zeggen, maar omdat ik daarbij gewezen had.
Om de een of andere reden werd ze daar enorm kwaad om, ik mocht niet wijzen, ik moest stil blijven staan. Maar ze kon niet uitleggen waarom dan, alleen dat als zij vond dat ik stil moest staan, ik dat maar te doen had. ???
Juist ja.

Nu ik dit zo opschrijf kan ik nog wel lachen om de idioterie van het geheel, maar op zo'n moment vraag je je echt af wat er met de wereld aan de hand is.

honden page profiel Nikki Nikki

honden foto van Nikki

Ja herkenbaar, Gaia lijkt erg op een rottweiler en dat is een ras waar mensen toch al snel met een boogje om heen willen (ook al is ze nog niet volgroeid). Zo hoorden we in het winkelcentrum een keer een kindje tegen zijn moeder zeggen: "Dat zijn gemene hondjes toch mama?" "Ja lieverd die zijn niet zo lief"  Om boos van te worden.. 

Maar zoals al meer mensen hier zeggen, de baasjes van andere honden zijn soms nog erger! Zo kwam ik eens (Gaia was nog maar een paar maanden oud) een vrouw tegen met een klein ras hondje in het losloopgebied. Gaia ging er rustig op af en ging eerst snuffelen. Toen wilde ze natuurlijk spelen (logisch hè met een pup) en het andere hondje leek er geen probleem mee te hebben, maar zodra dat hondje een beetje begon te rennen pakte zijn baasje hem op en zei: "Ja, dat is zo natuurlijk geen spelen meet he". Ik stond daar met mn mond vok tanden. Gaia doet geen vlieg kwaad. Hoezo ik maak mijn hond bang voor andere (grote) honden?!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Het ergste wat ik dit jaar heb meegemaakt;

Kom een vrouw met een witte en zwarte herder tegen op een stuk waar honden vast moeten.

Ik vraag of zij haar honden vast wil maken. Vraagt ze; waarom? Ik; ten eerste is dit geen losloopgebied en ten tweede heb ik geen prettige verhalen over uw herders gehoord. 

(een van haar honden had o.a. een kleine hond te pakken genomen; zo erg, dat de darmen er uitlagen. Gelukkig heeft een dierenarts dit hondje kunnen redden).

 

Enfin; zegt dat mens tegen mij; jij met je asociale hondje (laat mijn hondje nu goed sociaal zijn). Verder zei ze; ik wil wel even bewijzen dat mijn honden gevaarlijk zijn dan geef ik ze het commando om jouw hondje dood te bijten.

 

Ik was met stomheid geslagen; heb haar met ogen als schoteltjes aangekeken (als blikken konden doden) en gezegd; dat ik genoeg wist en ben doorgelopen. Mensen die dergelijke dingen zeggen; zijn niet voor reden vatbaar en verder geen woorden waard.

honden page profiel --

honden foto van -

"Zo hoorden we in het winkelcentrum een keer een kindje tegen zijn moeder zeggen: "Dat zijn gemene hondjes toch mama?" "Ja lieverd die zijn niet zo lief""

 Ik maag dus het omgekeerde mee....

Moeders die hun kind naar mijn hond duwen en zeggen: "Dit zijn lieve honden, deze doen niks dus aai hem maar".

"Uhhhh, pardon?! Ik wil niet dat hij geaaid word...."

Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima".

"Uh, doei..." *loopt met een 'je bent niet goed wijs' hoofd weg*

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

"  Ik maag dus het omgekeerde mee....Moeders die hun kind naar mijn hond duwen en zeggen: "Dit zijn lieve honden, deze doen niks dus aai hem maar". "Uhhhh, pardon?! Ik wil niet dat hij geaaid word...."Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima"."Uh, doei..." *loopt met een 'je bent niet goed wijs' hoofd weg* "

 belachelijk he zulke vooroordelen over rassen! en al helemaal als mensen jouw hond beter denken te kennen dan jijzelf : Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima

honden page profiel Nikki Nikki

honden foto van Nikki

"  Ik maag dus het omgekeerde mee....Moeders die hun kind naar mijn hond duwen en zeggen: "Dit zijn lieve honden, deze doen niks dus aai hem maar". "Uhhhh, pardon?! Ik wil niet dat hij geaaid word...."Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima"."Uh, doei..." *loopt met een 'je bent niet goed wijs' hoofd weg* "

 

Nou, ik kan me voorstellen dat dat ook uiterst vervelend is (om het netjes te zeggen). Ik ben er absoluut niet voor dat kinderen (en volwassenen) zomaar je hond aaien, dat hoor je te vragen: je weet nooit hoe een hond reageert, hoe groot of klein dan ook. Maar om een hond meteen te bestempelen als "niet lief" omdat hij een bepaald uiterlijk heeft vind ik ook belachelijk. 

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

"  Ik maag dus het omgekeerde mee....Moeders die hun kind naar mijn hond duwen en zeggen: "Dit zijn lieve honden, deze doen niks dus aai hem maar". "Uhhhh, pardon?! Ik wil niet dat hij geaaid word...."Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima"."Uh, doei..." *loopt met een 'je bent niet goed wijs' hoofd weg* "

 

Dit soort ouders ken ik helaas ook... Dat het kindje super beleefd komt vragen of die mijn hond mag aaien, en wanneer ik nee zeg (potdorie ook nog ) en uitleg waarom, de moeder er keihard overheen gaat met een 'jawel hoor, toe maar, mag van mij' 

 

... ?

 

Wat bezielt je dan als ouder?!

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

"  
Dit soort ouders ken ik helaas ook... Dat het kindje super beleefd komt vragen of die mijn hond mag aaien, en wanneer ik nee zeg (potdorie ook nog ) en uitleg waarom, de moeder er keihard overheen gaat met een 'jawel hoor, toe maar, mag van mij' 
 
... ?
 
Wat bezielt je dan als ouder?! "

 Dus als de eigenaar zegt dat t niet kan/mag dan luisteren moeder niet en krijg je de vraag:waarom mist je kind een vinger?

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

"  Ik maag dus het omgekeerde mee....Moeders die hun kind naar mijn hond duwen en zeggen: "Dit zijn lieve honden, deze doen niks dus aai hem maar". "Uhhhh, pardon?! Ik wil niet dat hij geaaid word...."Moeder: "Ja maar deze honden zijn lief, dus dat kan prima"."Uh, doei..." *loopt met een 'je bent niet goed wijs' hoofd weg* "

 

 Haha ja die ken ik wel. "Dat is een kleintje, die kun je wel aaien". Ehm, misschien je kind leren het eerst aan het baasje te vragen??? Nu is Skip niet moeilijk, die accepteerd alles wel maar de conclusie klein is automatisch lief durf ik toch niet te trekken. 

honden page profiel --

honden foto van -

"  
 Haha ja die ken ik wel. "Dat is een kleintje, die kun je wel aaien". Ehm, misschien je kind leren het eerst aan het baasje te vragen??? Nu is Skip niet moeilijk, die accepteerd alles wel maar de conclusie klein is automatisch lief durf ik toch niet te trekken.  "

 
Nou inderdaad... Max is ook heel makkelijk, maar het feit dat het een Golden is, maakt het hem nog niet gelijk lief... Toch?

honden page profiel --

honden foto van -

2x

honden page profiel --

honden foto van -

Overdrijven is ook een vak

honden page profiel RandjeRandje

honden foto van Randje

" Overdrijven is ook een vak "

 

Nee, dit soort dingen kunnen niet vaak genoeg gezegd worden 

honden page profiel --

honden foto van -

Hahaha

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Wat ik overigens eigenlijk als ik er zo over na denk misschien nog wel het meest kwetsend vond was van een oudere man die hier achter in de wijk woont.

 

Obi was toen nog pup. Klein, schattig maar het was al goed te zien dat meneer een klein herdertje was. Die man vroeg aan mij: "Weet je wel dat dat een herder is?" M.a.w. jij zult wel geen verstand  hebben van honden en geen idee hebben wat je in huis gehaald hebt. Daar gooide die vervolgens nog wat bovenop. 

 

Hij vond het ook maar niets dat Obi een tuig aan had "want daardoor gaan ze JUIST trekken, omdat ze dan geen pijn voelen". Sorry hoor maar ik ga mijn hond niet pijnigen PUNT. Als standpunt gaf hij dat hij "al 40 jaar honden had..en wél wist wat deed en ik niet. Dat ging nog wat verder door de hondenschool waar ik kwam af te kraken omdat ze hondvriendelijk werken. 

 

Ik zie hem heel af en toe wel eens achter z'n herder aanhangen als hij ermee aan het wandelen is... Achja... Hoor z'n hond elke avond blaffen en tieren. ELKE avond.... terwijl hij lekker tv aan het kijken is zit z'n hond buiten in een ren opgesloten. 

 

 

 

 

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

In het geval van Santa gaat dat lieve rustige golden imago dus gelijk door het putje. Die kan zoveel aan aandacht helemaal niet goed handelen.
Dus ik zit niet te wachten op kinderen die verplicht moeten aaien.

honden page profiel FrankFrank

honden foto van Frank

Ach ja, hoe vaak ik al niet de suggestie heb gehad om Mies een slipketting om te doen. De verbaasde blikken als ik dan zeg dat ik geen verwurging nodig heb zijn goud waard. Veelal is het ook niet bedoeld als vervelende opmerking maar hebben ze iets niet eerder in die context gezien.

honden page profiel NathalieNathalie

honden foto van Nathalie

Hebben meestal als we in een bos gaan wandelen niks anders dan positieve reacties op onze amstaff Daiko, maar o wee als we hem meenemen naar een centrum, mensen lopen altijd een boogje om ons heen, terwijl hij zo een goedzak is... In tegenstelling tot het hondje van mijn ouders, een kruising jack russel/dwergpincher, bij mensen de liefste hond die je je kan wensen, maar van zodra ze bij een andere hond in de buurt komt is het niks anders dan grommen en bijten, ze heeft onze hond ook al eens gebeten onder zijn oog, het kalf doet niks terug, komt nog eerder bij ons bescherming zoeken, maar toch is dan volgens iedereen omdat onze hond intimiderend is, daar gaan mijn haren van overeind staan, al die vooroordelen...

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Ach ja, hoe vaak ik al niet de suggestie heb gehad om Mies een slipketting om te doen. De verbaasde blikken als ik dan zeg dat ik geen verwurging nodig heb zijn goud waard. Veelal is het ook niet bedoeld als vervelende opmerking maar hebben ze iets niet eerder in die context gezien. "

 

Die opmerking had ik laatst nog gekregen.  Hij noemde het nog "een gouden tip" , alsof hij de enige is die afweet van het bestaan van en slipketting. De beste man had zo naar het beste idee van Nederland kunnen gaan. *zucht*. Ik ben doorgelopen met Obi en heb hem genegeerd. 

 

Lobbes had toen we hem adopteerde een slipketting om en man o man wat kon die trekken... gewoon door de pijngrens heen. Honden leggen die associatie helemaal niet, maar leg dat zulke mensen maar eens uit. Ik heb het al vaak geprobeerd.... 

honden page profiel CelineCeline

Ik krijg soms stomme opmerkingen over onze shih Tzu's omdat ze staartjes hebben en super lang haar,sommige mensen vinden ze daarom zielig.....Nou ze zijn allesbehalve zielig!;)

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

" Wat ik overigens eigenlijk als ik er zo over na denk misschien nog wel het meest kwetsend vond was van een oudere man die hier achter in de wijk woont.
 
Obi was toen nog pup. Klein, schattig maar het was al goed te zien dat meneer een klein herdertje was. Die man vroeg aan mij: "Weet je wel dat dat een herder is?" M.a.w. jij zult wel geen verstand  hebben van honden en geen idee hebben wat je in huis gehaald hebt. Daar gooide die vervolgens nog wat bovenop. 
 
Hij vond het ook maar niets dat Obi een tuig aan had "want daardoor gaan ze JUIST trekken, omdat ze dan geen pijn voelen". Sorry hoor maar ik ga mijn hond niet pijnigen PUNT. Als standpunt gaf hij dat hij "al 40 jaar honden had..en wél wist wat deed en ik niet. Dat ging nog wat verder door de hondenschool waar ik kwam af te kraken omdat ze hondvriendelijk werken. 
 
Ik zie hem heel af en toe wel eens achter z'n herder aanhangen als hij ermee aan het wandelen is... Achja... Hoor z'n hond elke avond blaffen en tieren. ELKE avond.... terwijl hij lekker tv aan het kijken is zit z'n hond buiten in een ren opgesloten. 
 
 
 
  "

 Tja sommige mensen...

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

oeps dubbel

pagina 14 van 15 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1415
Volgende forumvraag: Pupje met de fles groot gebracht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^