Lange rug

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KittyKitty

Dag allemaal!

Beer is een half jaar oud en een lieverd! Waarschijnlijk komt ze uit het buitenland en wat voor hond ze is, is niet echt duidelijk. Ze schijnt een kruising te zijn tussen een Shi tzu en een schapendoes..
Nou groeit ze vooral in de lengte ipv de hoogte en ze heeft best een lange rug. Als ze zich uitrekt, is haar rug best krom. Ik vraag me af of dit kwaad kan. Daarnaast heb ik gelezen dat honden met een lange rug snel een hernia kunnen krijgen, is dit ook te voorkomen?

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Heb je foto's van de hond?

Een hernia is nooit helemaal te voorkomen maar zorg ervoor dat de hond niet teveel rare bewegingen maakt.
Veel mensen vinden het super grappig als een hond alle kanten op springt achter een bal aan bijvoorbeeld maar dat soort dingen moet je juist mijden. (met elke hond trouwens)

honden page profiel KittyKitty

Dank voor je snelle reactie! Ik ben nieuw op het forum dus ga even uitzoeken hoe ik foto's kan plaatsen haha!
Ik begrijp je antwoord, maar mag ze wel traplopen bijvoorbeeld?

#Ik heb een foto op mijn pagina staan. Het is een foto van de voorkant dus voor een foto waar ze helemaal op staat, moet ik de foto's van mijn camera op de computer zetten.

honden page profiel KittyKitty

Volgende forumvraag: Zandvlieg
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^