Wolfshond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Vanmorgen zijn wij lekker naar het bos geweest zodat Joe ff lekker zijn energie kwijt kan. Meteen vanaf binnenkomst kwamen we al honden tegen! Een groot feest natuurlijk. Halverwege de wandeling kwam er een hele grote hond aan gerend... Op Joey af... Joey wist niet wat hem overkwam en keek met grote ogen. Even snuffelen en daarna gingen ze helemaal los. Ik heb hem nog nooit zo leuk zien spelen met een hond. Het was een mega grote hond (soort wolfshond?). Dus lekker laten spelen, even stil staan en laten gaan. Op een gegeven moment wilde we eigenlijk door lopen maar we zagen geen baasje van de mega grote hond (ik ben nog steeds verbaasd over het formaat ;-)). En toen hoorde ik in paniek een vrouw roepen... Dus ik zeg tegen mijn vriend, laten we even wachten en ik schreeuwde vriendelijk tegen de vrouw dat hij hier was. De vrouw kwam aangerend en was ons dankbaar. De tranen stonden in haar ogen. De o zo grote en lieve hond werd aangelijnd en liep braaf mee met het vrouwtje. Ik zag de teleurstelling op Joe zijn gezicht haha.

Ik vind het niet meer dan logisch dat je wacht (ondanks dat het wat lang duurt en je eigenlijk door wil lopen). Ik hoop dat een ander dat voor mij en mijn hond ook zou doen.

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Het was zo'n soort hond.. Echt gigantisch ;-)

Volgende forumvraag: Wifi met haar nieuwe tuigje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^