Hondentas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Volgend jaar zal ons huis uitgebreid worden met een puppy, nu ben ik alvast langzaam de spulletjes aan het verzamelen. Nu zat ik alleen te denken aan een puppy tas en dan vooral voor het socialiseren. Ik wil de pup mee nemen naar zoveel mogelijk plekken, een hond aan de riem en de pup op een gegeven moment niet meer omdat hij niet meer mag lopen. Nu leek het me dus handig om een puppy tas te hebben zodat hij nog naar buiten kan kijken en de armen van de baasjes niet lam worden. Zeker omdat je ook nog die tweede hond bij je hebt, en als je alleen bent lijkt zo;n tas me ook erg handig om toch allebei de honden mee te kunnen nemen.
Ik ben niet van plan om de pup als accessoire te gebruiken (dat idee krijg ik altijd als ik mensen zie lopen met een hond in een tas) het zou voor mij een hulpmiddel zijn met het socialiseren van de pup op drukke en andere plaatsen. Zodat hij in zijn eerste paar maanden toch mee kan naar allerlei plekken.

Hebben jullie hier ervaring mee en waar kan ik zo'n tas halen, waar moet ik rekening mee houden met het aanschaffen van zo een tas? En alle andere info is ook welkom waar ik nu niet op kom.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ikZelf nooit gebruik van gemaakt maar wel iets wat ik bij een toekomstige pup ook in huis zou willen halen. ':-) Als ik voor een tas zou gaan dan zou ik een nemen met 1 schouder band, lijkt me comfortabeler dan al die andere reistassen voor een wandeling.

honden page profiel T&PT&P 3 doggies

honden foto van T&P

Ik volg even. Wil zelf ook een tas aanschaffen. Maar dan meer voor de warmte in de fietsmand. En voor in de supermarkt, dat ze hem niet zien ;-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

':-) T&P. :-D Ik neem lance zó mee hoor in de delhaize, zet hem gewoon in mijn grote schoudertas, op het kinderzitje. Geen haan die er naar kraait. Pootjes en al blijven dus lekker in de tas.

honden page profiel T&PT&P 3 doggies

honden foto van T&P

" ':-) T&P. :-D Ik neem lance zó mee hoor in de delhaize, zet hem gewoon in mijn grote schoudertas, op het kinderzitje. Geen haan die er naar kraait. Pootjes en al blijven dus lekker in de tas. "


Ik verstopte die van mij in mijn jas. Alleen het kleine hoofdje steekt dan uit. Maar krijg toch elke keer commentaar :-(

honden page profiel Charmayne & DieselCharmayne & Diesel 3 doggies

honden foto van Charmayne & Diesel

Ik zal dan denk persoonlijk voor een buggy gaan

Jack beemster (Gast)

Beste Eline, 

ik zag op www.hondentas.eu leuke tassen staan, misschien staat er iets voor jou tussen?

groeten Jack

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik heb in de tussentijd via marktplaats een tweedehands scooby doo tas aangeschaft. Volgende week donderdag gaan we Thalia ophalen, het gaat ineens snel zo. Morgen nog even naar de dierenwinkel om knaagbotjes en belonings snoepjes te halen en dan ben ik helemaal compleet met de voorbereidingen.

honden page profiel RobRob 3 doggies

honden foto van Rob

Wij zijn momenteel bezig met de zolder op te ruimen en verkopen veel hondenspulletjes en hebben bijv. nog 2 hondenrugzakken over. Bij interesse wil ik je wel meer informatie sturen.

honden page profiel Sofie & SennaSofie & Senna 3 doggies

honden foto van Sofie & Senna

Ik zou eerder opteren voor een soort van baby draagdoek voor op je buik (zo iets dat over een schouder en onder je andere arm gaat).
Als je hem overal mee heen neemt kan zo'n schoudertas na een tijdje wel zwaar wordenk denk ik.

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem 3 doggies

honden foto van Annelies met  Sem

Heb al heel wat keren een  rugzak gebruikt en die hang ik dan ipv op mijn rug op mijn buik !!
Dekentje erin en de honden voelen zich helemaal happy!

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Spannend, pupje komt al gauw lees ik.
Zelf heb ik met mijn huidige hond ervaring met het dragen in een tas, al was dit niet lang daar ons puppekind al 5 kilo woog toen hij kwam.
Mij is het prima bevallen. Zelf hebben we gewoon een schouder draagzak gebruikt.
Pup kon heerlijk mee op grote wandelingen met de grote jongens en meiden en in de tussentijd op zijn gemak de wereld in zich opnemen en wanneer hij er aan toe was gaf hij zelf aan, even mee stappen en de wereld vanaf de grond bekijken.
Mijn ervaring met onze huidige hond was heel positief.

Ik wens je veel plezier met je pup en tas. Goed uitkijken dat de pup er zelf niet uitspringt is wel mijn advies en wel even oefenen voordat je naar buiten gaat.

honden page profiel Oona Oona 3 doggies

honden foto van Oona

Ik gebruikte toen ze nog klein was een rugzakje met een dekentje erin.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Voor een buggy zou ik zelf echt nooit gaan, maar ieder zijn eigen smaak.

De tas die ik nu heb zit een klein riempje in waar ik de hond aan vast kan maken.
Komt wel goed, waarschijnlijk dat we haar op het begin toch veel zelf willen vasthouden haha.

Volgende forumvraag: de kat heeft geen rust
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^