onverwachts maar zeer gewenst..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Als hij niet mee kan dan zou ik hem gewoon laten waar hij al die tijd heeft gezeten.
Als je hem nu in de gang zet en het gaat fout dan ben je verder van huis.
Dan liever nog een keer alleen laten zoals je dat elke keer al deed en bij thuis komst als de boel weer wat gekalmeerd is met de gang gaan oefenen.

honden page profiel SylviaSylvia

honden foto van Sylvia

En hoe gaat het met Milko, is hij al helemaal gewend, en is hij al bij de konijntjes geweest want daar zal hij ook aan moeten wennen natuurlijk.

honden page profiel NeallyNeally

honden foto van Neally

Wat een geluk om een beter leven te krijgen. Super zeg!

honden page profiel peggypeggygoedgekeurde fokker

honden foto van peggy

ik had begrepen dat milko alweer terug was naar de fokker.
het hoe en waarom daar kan vivian meer uitsluitsel over geven

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Milko is idd weer terug hij heeft gisteren bijna een hondje doodgebeten. . En de fokker heeft er voor gekozen om hem terug te willen zodat hij veilig in een omheind plekje kan zitten. . Ze had nooit verwacht dat ie dit zou doen. En heeft ook veel spijt dat ze hem heeft mee gegeven zonder dat ze meer over hem wist. .

We vinden het heel erg. Maar dit was de fokkers keus.

We hebben besloten voorlopig geen 3de hond erbij te nemen. Want steeds het afscheid doet veel verdriet natuurlijk eerst met sky die is overleden en nu met milko die terug moest. .

We gaan nu al onze liefde en tijd in sem en scody steken..!!

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Moet eerlijk zeggen dat ik dit wel om meerdere reden erg jammer vind... Ik vind het jammer dat nu blijkt dat je toch te snel een keuze hebt gemaakt (om hem in huis te nemen), want dat is niet de eerste keer.

Ik vind het ook jammer dat de fokker de hond zo makkelijk en snel heeft herplaatst zonder eerst uit te vogelen hoe groot zijn rugzakje is

Maar ik vind het vooral toch jammer voor Milko dat hij van hot naar her moet zo :(

Maar nu weet ik wel 100% zeker: er komt een dag dat een border als Milko bij mij zijn plek gaat vinden, maar pas als de tijd rijp is :-)

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Wat jammer Viviann, maar misschien is dit wel het beste voor jullie en Milko...

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Jammer Vivian, dat het niet zo is gelopen zoals je had gehoopt.

Vind het in dit geval wel fout van de fokker door Milko zo snel aan jullie mee te geven.
Hopelijk houdt ie er niks aan over.

Verstandige keuze om voorlopig geen 3e hond te nemen.

mijn hondenmannen. (Gast)

Ook ik vind dit erg jammer voor Milko. Hij viel mij al gauw op met zijn mooie bruine vacht.
En zo snel besloten ook. En dan heb ik het niet over het in huis nemen. De ene dag een incident en dezelfde dag of volgende dag al terug bij fokker. Hij heeft niet eens kunnen settelen. Raar hoor...
Arme Milko, wat nu... Je dagen bij de fokker slijten. Hij is nog zo jong.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Arm arm dier...:'(...das het enige wat ik nu kan denken.
Jammer dat het zo gelopen is maar verbaas me over het feit dat het heeft kunnen gebeuren.
het nemen van een adoptie hond vergt veel rust ritme en regelmaat en weinig impulsen..geen vreemde mensen ect
zeker voor een puber die veel in de bench zat.
ik geloof dat je oprecht en liefdevol iets geprobeerd hebt maar snap de situatie bij de fokker niet en maar ook niet bij jou thuis.
Moet eerlijk bekennen niet alles te hebben gelezen maar schrik me dood hiervan.
Erg te horen dat je dit is overkomen..maar die arme arme hond...
Hoop dat iemand dat ding eens de weg gaat leren want klinkt dat het daaraan ontbeert :'(

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Wat jammer! Heb je enig idee hel het komt dat hij zo plots een hondje wilde doodbijten? Het komt toch niet zomaar dat hij plots niet meer met andere hondjes kan? Misschien hadden jullie hem niet zo impulsief in huis moeten nemen, eerst nog wat het verdriet van sky verwerken en dan goed voorbereiden of hij wel bij jullie past. Dit is geen verwijt of grof bedoeld, maar enkel hetgeen dat ik in mijn hoofd had... Sterkte en verstandig dat je nu even tijd neemt en geen nieuwe hond d zoekt. Voor Sem en Scody zal het ook wel lastig zijn, eerst Sky weg, dan een nieuwe hond, en nu die weer weg. Goed dat je nu je nu je tijd volledig in hun gaat steken! Verwen ze maar lekker ;-) ik hoop dat Milko een baas vind met veel ervaring, en die alle tijd heeft om van deze hond een fantastisch dier te maken. Want ik denk dat Milko echt een leider nodig heeft. En ik hoop dat hij nu wat op zijn gemak is bij de fokker en dat die ook een goede leider vOor hem zal zijn.
Succes!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ds die arme Milko moet nu voor de rest van zijn leven in een omheining doorbrengen??? Wat vreselijk sneu :(

Ik vond het vanaf het begin van dit topic al vreemd dat jullie zo snel weer een hond erbij hadden genomen, vooral dat je enkel daar op visite komt en dan gelijk de hond mee naar huis neemt, ik vind dat iedereen zich daarop moet voorbereiden en niet zomaar overstag moet gaan. Eerst even naar huis, rustig met zijn allen er overna denken. In dit geval ook een grote fout van de fokker om hem zo maar mee te geven.

jammer dat Milko daar nu de dupe van is en in een "veilige" omheining de rest van zijn leven moet doorbrengen.

Ik zou hem liever plaatsen bij een gezin die de hond in huis neemt en zelf geen andere honden heeft, dan zou de hond een veel beter leven krijgen dan zo weggestopt te worden op een plek omringd door andere honden. Deze hond heeft uitdaging nodig en iemand die voor hem wil gaan.. Sporten enzz..niet opgesloten in een omheining zitten

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

" Milko is idd weer terug  hij heeft gisteren bijna een hondje doodgebeten. . En de fokker heeft er voor gekozen om hem terug te willen zodat hij veilig in een omheind plekje kan zitten. . Ze had nooit verwacht dat ie dit zou doen. En heeft ook veel spijt dat ze hem heeft mee gegeven zonder dat ze meer over hem wist. .

We vinden het heel erg. Maar dit was de fokkers keus.

We hebben besloten voorlopig geen 3de hond erbij te nemen.  Want steeds het afscheid doet veel verdriet natuurlijk eerst met sky die is overleden en nu met milko die terug moest. .

We gaan nu al onze liefde en tijd in sem en scody steken..!! "

Ik vind niet dat je hiervoor de fokker verantwoordelijk kan stellen. Het is nog altijd een keuze die jullie beide hebben gemaakt.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Vreselijk dat dit heeft kunnen gebeuren en wat erg ook voor het andere hondje.
Maar hoe heeft dit in hemelsnaam kunnen gebeuren.
Wil niet veroordelen maar er komt van de ene op de andere dag een puber reu in huis die zijn levenlang niet meer gewend is als een bench die je dus moet opvoeden net als een pup vanaf dag 1 weer vertrouwen enz enz geven hoe kan dan een vechtpartij gebeuren??

Te snel naar het overlijden van Sky, ja daar kan iedereen een mening over hebben de ene heeft jaren nodig om verdriet te verwerken terwijl een ander de volgende dag een andere hond in huis neemt dat is ieder voor zich.

Ik hoop dat Milko uit eindelijk de juiste begeleiding en het juiste warme mandje krijgt, de situatie bij de fokker lijkt me ook niet het beste op dit moment dus hoop dat er snel de juiste oplossing komt voor dit hondje.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ik liep samen met milko aan de riem buiten en toen kwam een hondje los naar hem toe waarop milko boven op hem dook.. het hondje heeft 2 gaten is zijn nek die gehecht moesten worden..

De fokker houd hem voorlopig bij haar zelf zodat ze meer van hem weet want dit wilt ze niet meer meemaken..


Ze vond dst milko beter naar haar toe kon komen ivm met de veiligheid van andere honden onze honden rn kinderen.

We zijn beide fout geweest wij hebben hem tr snel mee genomen toe de fokker vroeg of wij hem wouden toen we op visite waren en de fokker omdat ze niet heel veel over hem wist...


Met milko komt het vast allemaal goed.. daar geloof ik in..

Maar wij zijn er nu even klaar mee. . Eerst erge verdriet om sky en nu verdriet om milko.. nu blijven sem en scody lekker een tijdjr met zijn 2e

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Zeker een knapperd :-D gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst ;-)

Edit: Ai ik had alleen de begin topic gelezen.... (sorry)

honden page profiel ..

honden foto van .

Dat is helaas de vervelende keerzijde van impulsiviteit soms, het is niet altijd verkeerd. je hebt een groot hart en wilt honden het beste gunnen. maar helaas hebben herplaatsers en vooral honden als Milko die eigen al zo'n nare start hebben gehad een extra dikke handleiding mee gekregen waarvan je vaak het fijne niet weet. Soms kom je dan voor die nare verrassingen te staan. Honden met een rugzak vereisen een hoop tijd en geduld en dat moet ook maar net passen in het gezin of roedelformatie die al bestaat.
Ook de fokker was hier in niet heel handig om zonder een goed beeld van Milko hem aan jullie mee te geven. Aan alles zit weer een les en weet ik zeker dat jullie les hieruit is dat je de volgende keer eerst meer zult onderzoeken voor de hond mee te nemen. 

verwerk eerst alles wat op jullie pad is gekomen de afgelopen tijd en besteed de aandacht aan je 2 mannen die nu al in huis lopen en aan jullie zelf als gezin. misschien komt er dan over een tijd weer een hond op jullie pad die wel past in jullie gezin. En hoop voor Milko dat er een baasje komt die hem met rust, geduld en veel tijd kan begeleiden naar een top hond die hij kan zijn.

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti

honden foto van Inge en Jessy & Binti

He shit Vivian wat vervelend! Sterkte

honden page profiel Bianca  Bianca

honden foto van Bianca

Wat een vervelend gebeuren allemaal ... sterkte ..

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Erg als jullie dan zo iets meemaken ik wens jullie veel sterkte toe.

honden foto van Antje en de beestenbende

Wat jammer dat Milko op zo'n manier weg moest.
Hoop dat hij uiteindelijk een goede gouden mand vind.

honden foto van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Wat een mooierd! Veel geluk samen ;-)

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Wat een mooierd! Veel geluk samen ;-) "


.lees even alles !
Milko is weer terug naar de fokker !

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Sterkte, mss beter nu voor Milko , erg jammer 
Hopen dat hij eerst goed beoordeelt wordt zodat er een passende match komt ! 
Denk zelf dat 1 op 1 mss beter is voor hem !

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Fotoshoot gedaan! (overload...)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^