HondenPage baasje Sylvia

Over Sylvia

honden foto van Sylvia Ik ben Sylvia,woon samen met mijn dochter en al onze diertjes in Apeldoorn.

Na heel lang aandringen van Lindsay en heel lang voor haar sparen kwam eindelijk na lang wachten onze eerste border collie Champ,   Americone Dream From Lets Border bij ons wonen.
Lang hebben we niet van hem kunnen genieten want de eerste dag dat hij bij ons was overleed hij snachts in de armen van zijn baasje, net 7 weken oud,  wat een verdriet hebben we daar van gehad, je weet niet wat je overkomt.

Zo is onze tweede border collie bij ons komen wonen, onze sproetenneus, Sarina, Yassassin, white tipped tails. een vrolijke meid die graag op je schoot plaats neemt zodat je dan ook niets meer kunt zien.

Na twee jaar begon het wel weer te kriebelen maar Lindsay was ook verliefd op een ander ras namelijk de chihuahua, dus op zoek gegaan en zo kwam onze vrolijke noot in ons midden, onze dondersteen Gucci, die het heerlijk vindt om zijn grote zus te plagen.

Nu zijn we aan het sparen om toch nog een vriendinnetje voor Saar en Gucci erbij te halen.

Verder fokken wij op kleine schaal raszuivere kleine langharige konijntjes, voor de liefhebbers mogen ze onze website opvragen. Daar steken we ook veel tijd in dat ze lieve nieuwe huisjes krijgen.

Mochten jullie nog ergens vragen over hebben, vraag maar raak,


Groetjes Sylvia

Krabbels aan Sylvia


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Sylvia heeft 499 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Sylvia zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Sylvia was voor het laatst online 3 jaar, 2 weken, 2 dagen, 19 uur, 15 minuten, 31 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^