onverwachts maar zeer gewenst..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

wat een knapperd!!

honden page profiel Billie BBillie B

honden foto van Billie B

Hoi Vivian,

Ik wil toch graag je het een en ander adviseren. Allereerst de opmerking: "naar de fokker van Sky ga ik never nooit meer heen." Het is ontzettend in en in triest dat Sky veel te vroeg is overleden. Alleen heb je geen autopsie laten doen, Sky heeft zijn laatste dagen veel overgegeven en daarbij een steen uitgespuugd. Als zijn organen daarbij beschadigd zijn geraakt is het niet zo gek dat het zijn hart ook teveel werd. Je kunt dus in deze de fokker niets kwalijk nemen. Als je dit ooit nog eens mee moet maken, dan zou ik je toch met klem willen adviseren om een autopsie te doen, zeker omdat je je heren zou willen inzetten als dekreuen. Daarvoor moet je wel weten wat er mis is in een lijn. Nu zou het een erfelijk probleem kunnen zijn geweest, maar het kan ook aan totaal iets anders liggen. De fokker zal zich ook wel afvragen wat ze nu moet gaan doen.. En ik neem aan dat als zoiets je eigen nakomelingen mocht gebeuren, dat je ook wel zeker wilt weten of je nu een reu uit de fok moet halen, of niet.

Daarnaast zou ik er ook rekening mee houden dat je een puberende reu in huis hebt genomen, die niets gezien heeft behalve de binnenkant van zijn bench. Je hebt een druk gezin, 2 jonge kinderen en 2 jonge reuen. Ik zag al foto's met de frisbee langskomen, hartstikke leuk! Maar alles is nu nieuw en spannend hè, hou er rekening mee dat het ook teveel kan zijn voor een border die niets kent, ook al is ie al 8 maanden. Mexx werd de drukte ook teveel. Geen kritiek, maar probeer een herhaling te voorkomen. Verder wens ik je veel plezier met je nieuwe maatje! Ga je hem nog een andere naam geven?

Vriendelijke groet, Susanne

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Waarom ik die zin zeg. Is de manier waarop ze heeft gehandeld. .

Dank je voor de tips. . Dan hou ik hem iets rustiger, , en doe ik hem eerst even laten wennen. .

Nee we laten hem milko heten.. :-D vinden we wel een leuke naam..

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Eens met Susanne! ;-)

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Milko is een hele brave jongen, , hij poept en plast lekker buiten(was onzinelijk volgens die mensen).. blaft totaal niet(blafte de hele dag volgens die mensen) en is super lief!! De nachten slaapt die nog wel bij ons in de kamer in de bench maar dat is geen probleem ;-) . . Veder komt die goed over 1 met vreemde honden en met kinderen. . Tot nu toe niks gesloopt bij ons,, hij is hellemaal blij met zijn witte bot en kauwt daar none stop op ;-) al met al zijn we super blij met hem.. en hopen we op vele jaren met hem in onze roedel.. ;-) ;-)

ik snap echt niet waarom ze hem hebben weg gedaan,, hij is zo lieve hond!! ik hoop dat die snel aan ons gewent is en dat die zich vertrouwd voelt bij ons en dat die dan aandacht voor ons gaat hebben,, maar dat komt vast allemaal goed ;-)

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko

honden foto van Marissa & Zuko

Wat ontzettend lief van jullie dat jullie deze reu in huis hebben genomen. 
Hij ziet er prachtig uit en zo te horen zorgen jullie goed voor hem. ;-)

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Gefeliciteerd met Milk!
Knappe vent ;-)

honden page profiel ..

honden foto van .

soms loopt je pad zomaar tegen iets op wat zo moet zijn, en zo te lezen heeft het zo moeten zijn dat Milko bij jullie terecht kwam... En wat een knapperd is het ;-) Geen enkele hond zal jullie Sky kunnen vervangen maar weet zeker dat Sky het geweldig vind dat een hondje in nood bij jullie een warm plekje krijgt

Eerder dan gepland maar zo te lezen heeft deze kerel zijn goude mandje gevonden bij jullie en mag hij eindelijk gaan genieten van een echt hondenleven. Heel veel geluk en plezier met jullie nieuwste lid van de roedel gewenst. 

gaat nu met smart wachten op nog meer foto's O-)

honden page profiel Inge & DangerInge & Danger

honden foto van Inge & Danger

Als je dat zo iedere keer doet als je op bezoek gaat heb je er snel nog meer ;-) haha

geweldig dat het zo goed gaat en hebben ze elkaar gevonden!!!

honden page profiel SiaraSiara

honden foto van Siara

Hoe gaat het ondertussen met Milko en de omgang met Sem en Scody? Heb je misschien nog leuke foto's van hen? :3

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem





milko die voor het eerst een konijn ziet in zijn hok,, ;-)



ik heb nog geen foto met scody omdat die geen zin had om stil te blijven zitten O-) dus alle foto's mislukt.. maar dat komt vanzelf wel ;-)


sem en milko kunnen perfect met elkaar,, omdat sem duidelijk de baas is..


milko en scody gaat ook goed,, maar hun zijn aan het uitzoeken wie er nou de baas is,, maar ze kunnen ook leuk spelen met elkaar,, alleen met eten en met speeltjes is het uitzoeken wie de baas is.. ;-)


met de kinderen gaat het ook heel goed,, hun spelen lekker op de grond en milko gaat gewoon rustig liggen ;-) en sloopt geen 1 van de kinderen hun speelgoed ;-)


haha nou 3 is meer dan genoeg,, ;-) dat is voorlopig echt de max,, pas als we gaan verhuizen over een paar jaar(5jaar ongeveer) dan pas gaan we kijken voor nog een hond erbij.. ;-)

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti

honden foto van Inge en Jessy & Binti

Klinkt als een geweldige hond Vivian!

honden page profiel MirMir

honden foto van Mir

wauw, prachtige hond zeg!
Jeetje... wat sneu dat hij eerst zoveel in de bench zat. 
Gelukkig krijg hij het bij jullie een stuk beter!

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

wat leuk dat jullie hem een huis hebben gegeven! Zou wel veel tijd in gaan zitten want hij zou wel een flinke achterstand hebben door de hele tijd in de bench te zitten! Heel veel plezier met hem en met alle liefde en aandacht van jullie komt het vast helemaal goed met hem!!

honden page profiel Helma & VenzHelma & Venz

honden foto van Helma & Venz

Het heeft gewoon zo moeten zijn. En wauw wat een pracht hond. Heel veel plezier met Milko.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Ben het helemaal eens met Suzanne! Ondanks dat ik het respecteer dat je een nieuwe hond in huis neemt om het rouwproces te voorspoedigen, vind ik het niet kunnen dat je gelijk met de zin: ''naar de fokker van Sky ga ik niet meer'' die hele fokker afbrandt. Alsof zij er wat aan kunnen doen! In andere topics heb je hen steeds beschermd... En omdat je geen autopsie laat doen, kun je niets bewijzen..

Veel plezier met Milko

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

het gaat niet om hoe sky is overleden dat ik dat zeg,, het gaat op de manier waarop er gepraat is nadehand.. en ik zou nooit meer naar deze fokker toe gaan,, dat is mijn eerlijke mening.. ;-)


dank jullie wel voor de leuke reacties van milko... :-D ;-)

honden page profiel FezFez

honden foto van Fez

" ..vind ik het niet kunnen dat je gelijk met de zin: ''naar de fokker van Sky ga ik niet meer'' die hele fokker afbrandt. Alsof zij er wat aan kunnen doen! "


Als je wat meer weet over de praktijken van deze wanfokker zou je niet zo reageren hoor O-) Heel hoog inteeltpercentage, fokken op kleurtjes, meestal 2-3 nestjes tegelijk. Eigenlijk gewoon broodfok met stamboom als je het mij vraagt. En een goede fokker had inderdaad met klem op een autopsie aangestuurd, evt op eigen kosten. Maar dit is hier volgens mij ook niet gebeurd.

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

"

Als je wat meer weet over de praktijken van deze wanfokker zou je niet zo reageren hoor O-)Heel hoog inteeltpercentage, fokken op kleurtjes, meestal 2-3 nestjes tegelijk. Eigenlijk gewoon broodfok met stamboom als je het mij vraagt. En een goede fokker had inderdaad met klem op een autopsie aangestuurd, evt op eigen kosten. Maar dit is hier volgens mij ook niet gebeurd. "


Mijn excuses dan bij deze!

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

"

Als je wat meer weet over de praktijken van deze wanfokker zou je niet zo reageren hoor O-)Heel hoog inteeltpercentage, fokken op kleurtjes, meestal 2-3 nestjes tegelijk. Eigenlijk gewoon broodfok met stamboom als je het mij vraagt. En een goede fokker had inderdaad met klem op een autopsie aangestuurd, evt op eigen kosten. Maar dit is hier volgens mij ook niet gebeurd. "

Inderdaad! Dit had ik ook al gehoord, en als de pup een ziekte heeft, moet je nadien toch je plan trekken!


OT: Fijn dat jullie Milko een nieuw mandje schenken. Echt schreiend hoe lang hij hiervoor in de bench moest zitten.

honden page profiel NatasjaNatasja

honden foto van Natasja

Wat een heerlijke verassing!!
Het is wel een plaatje en zo te lezen kon hij ook wel zo`n goed huisje gebruiken!
lekker genieten van jullie prachtige hondjes ;-)

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Wat een beauty! Veel plezier met Milko en wat een leuke naam. Past heel goed bij hem! :-D

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Wat een knapperd , veel plezier met hem , leuke naam !

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Dank jullie wel allemaal. . Denet heeft milko aan de lange lijn samen met sem in de zee gezwommen. . Heerlijk hebben ze ervan genoten, , had niet verwacht dat die achter sem aan de zee in zou springen. .

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

omdat die heel bang is om alleen te zijn en die dan wel doet blaffen en piepen in de bench,, ga ik dalijk proberen hem los in de gang te laten,, in de hoop dat hij niks doet slopen O-) het is en blijft natuurlijk nog een puberende pup.. ;-)

en ik moet in de ochtenden gewoon zo 15-30 min weg om mijn kinderen naar school te brengen ;-) dus ik hoop dat hij het minder erg vind om alleen te zijn als die los kan lopen..

of hebben jullie andere ideeën??

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Kan ie niet even mee je kinderen weg brengen?
Dan kan je wat rustiger aan beginnen met alleen laten.

Een half uur alleen in een gang kan al veel te veel zijn.
Zeker voor een hond van die leeftijd die helemaal niks gewend is.

Als je de kids naar school hebt gebracht kan je het een keer oefenen.
Los in de gang, eventueel met de kong waar lekkers in zit, je stapt de deur uit, trekt de deur dicht en gaat om de hoek staan van de deur. Als het een paar tellen stil is kom je weer binnen.

Dan heb je gelijk een positieve ervaring gemaakt van de gang.
Als de eerste ervaring gelijk fout gaat dan is het in feite al verpest en dat wil je natuurlijk niet.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

nee hij kan niet mee,, want honden mogen niet bij de school... dan moet ik hem tegenover de school aan een boom vastbinden om de kinderen naar school te laten gaan.. en als die losbreekt ben ik hem kwijt!

en me kinderen zijn nog te jong om alleen de school in te gaan ik moet mee lopen naar de klas..

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Dat zou ik ook doen , het is belangrijk dat je wel vertrouwen in bouwt bij hem !

honden page profiel WijnaWijna

honden foto van Wijna

Hoe ging de nacht , en waar zitten je andere honden ? 
Dan zou ik hem op dezelfde plek zetten bij je andere honden , net als s' nachts !

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

sem los in huis scody in de bijkeuken in de bench en hij slaapt in de bench in onze slaapkamer.. anders piept die als die beneden in de bench moet..

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: Fotoshoot gedaan! (overload...)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^