HondenPage baasje Natasja

Over Natasja

honden foto van Natasja Hallo,

Mijn naam is Natasja en ik woon samen met mijn vriend en onze kids.
Ook hebben wij nog een gezellige beestenboel!

Onze honden;
Sky een dalmatier & Hailey een chihuahua

Onze katten;
Sira & Beau twee ragdolls

En ons zoontje heeft nog twee tamme ratjes genaamd Pip & Speedy!

Krabbels aan Natasja

honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 06 november om 22:23
het is voor iedereen anders. bij de ene is het wat moeilijker als voor de ander. en ja dat kan soms een rot gevoel geven voor de gene die zo zijn best doet en het niet lukt. ik moest stoppen van Lentis met de antidepressiva omdat me klachten niet veel beter werden en ik alleen suffer en alles werd. naar dat ik gestopt ben ging het stukken beter en kon ik ook weer wat makkelijker bewegen en ben ik verder gegaan maar de kilo's vlogen er gewoon af zonder enige moeite. maar wel lastig voor jou dat het allemaal zo moeizaam ging terwijl je zo je best doet. wat mij is opgevallen is bij mij zelf is dat de kilo's juist makkelijker gaat als je jezelf er een beetje bij neerlegt en jezelf ook wat beter in je vel zit. bij mij wil het nu ook even niet meer maar dat komt omdat ik er teveel oplet maar blijf wel mooi op gewicht alleen ben ik nog niet klaar.
honden page profiel ferdi en roxyferdi en roxy schreef om 04 november om 20:34
Wat een prachtige hondjes hebben jullie
honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 01 november om 20:23
afvallen kan idd erg lastig zijn. ik had een anti depresieva en daar moest ik snel mee stoppen van lentis. want toen ik daar mee stopte viel ik ook weer wat af. en ben begonnen met biologische voedsel vanwege me gezondheid en viel toen nog veeeeeel meer af. de slechte stoffen maken je ook dik wat vele mensen niet weten maar idd zwangerschap ook hahaha. ben nog nooit zwanger geweest maar is logisch dat je dan groeit hihi. ja mijn hondjes zijn super schatten. zag dat jij ook een chihuahua had hihi. ook zo'n leuk beestje :D die dalmatiër is ook een leuke hond zeg. lekker om van te genieten zo te zien :)
honden page profiel Jantina, Laila & LunaJantina, Laila & Luna schreef om 01 november om 19:28
Hoi Natasja, dankjewel voor je compliment :D ja heb zeker leuke hondjes en ben er ook erg trots op. zijn echt dikke schatten haha. en dankjewel voor je compliment over mijn voor en naar foto. tjah dat gaat wel even om 38 kilo. best veel idd. die laatste foto met me bodywarmer en roze truitje eronder was ik ongeveer 34 a 35 kilo kwijt. is heel veel. maar idd ook om trots op te zijn :D jij hebt ook leuke honden zeg. mag je ook trots op zijn (Y)
honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana schreef om 15 september om 22:54
wauw , voor jou zwart- witte heb ik anders ook een zwak, heb het altijd al heerlijke honden gevonden, vandaar dat ik een wit-zwarte newfy wilde
honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) schreef om 05 september om 08:21
Hey Natasja, Ook aan het honden forum geslagen? Gezellig hoor!
honden page profiel Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . schreef om 01 september om 18:08
dank je wel, grote glimlach hier. welkom op dit forum, hoop dat je heel lang zal blijven hier. en wat heb jij een grote roedel.
honden page profiel mirmir schreef om 30 augustus om 13:06
Ja klopt inderdaad, ook een dalmaat hier. Heerlijk lief beest is het, wel tikkie ondeugend. Mooie foto in de sneeuw heb je. Hou oud is de jouwe? Groetjes!
honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance schreef om 27 augustus om 20:37
De reus en klein duimpje.....twee heerlijke honden . :-)
honden page profiel tessatessa schreef om 21 augustus om 16:31
dankje. wat een heerlijk stel honden hebben jullie.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Natasja heeft 493 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Natasja zeer positief gewaardeerd bij 15 waarderingen.

Berichten en online status
Natasja was voor het laatst online 8 jaar, 3 weken, 2 dagen, 9 uur, 21 minuten, 26 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^