Estrella morgen haar tandjes laten doen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Lea ,  Estrella ( † ) en de 6 caafjes.

Nou Estrella meurt zo lekker uit der giecheltje dat het echt tijd was om der tandjes maar weer eens tandsteen vrij te laten maken.

Morgen vroeg is ze aan de beurt en vind het erg spannend ja ze is met der 15 jaar toch niet echt piep meer en vind narcose zo wie zo altijd spannend maar bij haar natuurlijk helemaal.

Kan de tandsteen ook niet laten zitten want ja wie weet hobbelt ze nog wel 2 jaar of langer mee en als die ontstekingszooi in de bloedbaan komt ben ik verder van huis dus toch laten doen.

Hopen op goede afloop en schoon en fris ruikend mondje.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Gebitsproblemen/tandsteen kunnen het beste op tijd behandeld worden. Een hond kan bepaalde hartproblemen krijgen ten gevolge van een slecht gebit.

Bij een oud hondje als Estrella moet je niet verbaasd zijn, als het nodig is enkele elementen te trekken. Of heeft zij nog een gaaf gebit en is het alleen maar tandsteen? Overleg dit van tevoren even met je dierenarts.

Een narcose bij een hond van die leeftijd is inderdaad nog meer spannend.

Ik hoop met je mee op een goede afloop.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

morgen, dat wordt een spannende dag voor jullie.

snel beterschap, en hopen dat de tandsteen een poosje wegblijft, zelf kan je er ook wat aan doen, door dagelijks te poetsen.

honden page profiel Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)Huize Onyx (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip) 3 doggies

honden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)

Heel veel sterkte morgen.

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Succes vandaag met Estrella.
Hoop dat ze straks weer mooie tandjes heeft.

honden foto van Lea ,  Estrella ( † ) en de 6 caafjes.

Inmiddels is Estrella weer klaar, geen tandjes kwijt geraakt alles zat nog heel goed in de kaken vast en om half 4 mogen we haar weer ophalen als ze verder geen gekke dingen gaat doen.
Maar om 12.45 was ze al weer aardig wakker wilde al overeind komen en zat de assistente lekker aan te staren ( daar is ze heel goed in je aan staren)

dus dat zit er in grote lijnen er weer op.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Dat is heel goed gegaan en geen tandjes of kiesjes getrokken. Super voor een hondje van 15 jaar.  Op je profielfoto staart Estrella ook; die blik vraagt om aandacht.

Een ouder hondje heeft vaak wat langer last van de narcose.
Hopelijk is Estrella snel weer opgeknapt.

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Goed nieuws! :-)

honden foto van Lea ,  Estrella ( † ) en de 6 caafjes.

Ze is al weer paar uurtjes thuis en ze doet het vrij goed. Mien springt weer overal op wat ze beter niet kan doen maar ja hou dat maar eens tegen niet echt gemakkelijk.
Verder nog antibiotica kuurtje meegekregen voor de rest van de week en natuurlijk nog wel goed in de gaten houden. En vanaf vanavond rond 9 uur klein beetje water en ze heeft echt dorst loopt regelmatig de keuken in maar de drinkensbak staat er natuurlijk niet moet ze nog even wachten en morgenvroeg weer beginnen met eten geven.

Gelukkig weer achter de rug.
Vond het toch allemaal erg spannend.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

fijn dat het zo goed gegaan is, morgen weer naar de orde van de dag. even kuur afmaken, en gelukkig alles goed gegaan, fijn hoor. ;-)

stefania (Gast)

morgen moet lenka ook dringend geopereerd  worden aan haar gebit,ze is 14jaar, ben  er toch niet gerust in , omwille van haar leeftijd, hopelijk loopt alles goed

Volgende forumvraag: Nagels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^