Warme mand gezocht voor mijn grote kanjer..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Ik heb toestemming van de moderators om hier een oproep te doen, het kost mij heel veel verdriet maar vanwege ziekte heb ik geen keuze meer dus geen goed bedoelde adviezen of tips. Ik zoek alleen een liefdevol thuis voor mijn grote sterke border collie, voor meer info kun je contact opnemen via een privebericht of met Teya van stichting collie in nood. Graag alleen serieuze interesse, Disco gaat alleen naar mensen die bekend zijn met het ras en hem kunnen bieden wat hij nodig heeft.

Betreft Border Collie zonder stamboom, gecastreerde reu, in huis zeer lief en aanhankelijk buiten last van angstagressie, kan zeer goed met andere honden als hij ze eenmaal kent, is zeer lief voor mijn kleine tibetaanse terriër, is erg groot en sterk en in de bloei van zijn leven, zoekt dus absoluut een sterke baas die stevig in de schoenen staat. Is een onzekere hond dus mag alleen naar iemand die bekend is met het ras en weet hoe met een onzekere hond om te gaan. Is zeker NIET vals en heeft nog nooit gebeten. Gaat goed met mijn oudere kinderen van 11 en 16, houdt niet van kleine kinderen omdat ze gillen en dat vindt hij eng. Kan heeeel goed frisbeeen, kan niet overal los en is niet geschikt voor in een drukke woonwijk naast bijv. een druk fietspad, hij zoekt een rustige stek liefst bij iemand met grote of geen kinderen die veel met hem gaat wandelen. Hij komt niet specifiek uit show of werklijnen, hij is gezond en altijd netjes ontwormd en ontvlooit en ingeënt.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 1 doggies

honden foto van B met D&A†

Altijd moeilijk als je afscheid moet nemen van een huisdier.
Sterkte en hopelijk vind je een gepast huisje.

Hoe oud is hij?

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Ja heel moeilijk.. hij is nu 3,5 jaar.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

sosdier.nl. misschien iets voor je ? je hond blijft thuis, en zij zoeken met jou voor een geschikt gepast gezin .

hoop voor je dat je snel een mooi mandje voor je hond vind. heel verdrietig voor jullie om hem los te laten.

Welkom op onze site.
Al vanaf 1984 zet de stichting SOS voor huisdieren Friesland zich in voor de dieren.


Onze stichting bemiddelt rechtstreeks van de oude eigenaar naar een nieuw gezin voor een dier waar om welke reden dan ook afstand van gedaan moet worden. Een herplaatsing dus zonder tussenkomst van een asiel met als grote voordeel dat de nieuwe eigenaar een dier krijgt inclusief het verhaal dat erbij hoort. Bovendien wordt het nieuwe baasje met zorg geselecteerd, zodat SOS maar ook de eigenaar weet dat het wel goed zit op het nieuwe adres.
Op onze website vindt u naast de informatie over onze werkwijze en de herplaatsingsprocedures bij het herplaatsen van een huisdier ook de verschillende activiteiten van de stichting.


je kan ze vinden op internet, telefoon , mailadres alles staat erbij.

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Ik heb al contact met Teya van collie in nood, er zijn erg veel herplaatssites maar ik heb deze keuze bewust gemaakt omdat ze zich sterk maakt voor het herplaatsen van collie's.. bij deze ook het verzoek niet allerlei voorstellen te doen van wat ik nog zou kunnen doen, Disco blijft sowieso hier tot er een passende plek is en hij gaat NOOIT naar het asiel of op marktplaats.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Succes en sterkte gewenst met het vinden van een goed plekje voor Disco en ook met je gezondheidsproblemen.

We duimen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

sorry Pauline, in het geheel niet zo bedoeld, dacht misschien voor jou een optie, nee dus, hoop dat je heel snel een mandje voor je hond vind. :-D

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wow.. wat een prachtige border collie! Hopelijk snel een nieuw mandje voor hem.;-)

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) 3 doggies

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

Heel veel sterkte.
Ik hoop dat je snel een goed huis zult vinden voor je border collie.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

even een up-je voor Disco :-)

honden page profiel BinkBink 3 doggies

honden foto van Bink

Jeetje wat sta je voor een moeilijk besluit! Ik kan je helaas niet helpen maar wil je veel sterkte toe wensen en hopelijk vind je snel een passend thuis voor je vriendje!

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Upje

Heel veel sterkte en wat vreselijk moeilijk dat je door je ziekte gedwongen wordt dit besluit te nemen. Ik hoop dat je een superplek voor hem vind met een heel fijn gouden mandje en dat je daar wat wat rust uit kunt putten, al zal het uiteindelijke gemis erg moeilijk zijn. Heel veel sterkte.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Upje zo'n kanjer verdiend een warme mand!

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Wow.. hij is prachtig! Ben er zeker van dat er snel interesse zal zijn. En heel goed dat je zo kritisch bent voor de nieuwe eigenaar. Een Border Collie is niet voor iedereen weggelegd, dus ik hoop dat de juiste mensen op hem zullen afkomen.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra 3 doggies

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Knappe Disco! Helaas hebben wij geen mogelijkheden. Onze Border Collie kan niet met andere honden. Lukt het uitlaten nog wel gewoon? Anders is er wellicht iemand die je zolang als nodig is kan helpen?

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Heb je al een baasje gevonden?

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Ik ben bezig met iemand maar we moeten nog kennismaken en zij heeft een border collie met rugproblemen dus of dat m gaat worden.. ik weet het niet..

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Annika ja het wandelen gaat nog wel hoor en hem door een ander uitlaten gaat niet met Disco, je moet hem echt kennen en beetje sterk zijn want het is een grote jongen voor een border.. Hij blijft gewoon hier tot ik zeker weet dat hij de juiste plek heeft, hij komt niets tekort nu maar het kost alleen meer moeite voor mij om hem uit te laten en daarom heb ik dit besluit moeten nemen.. Hij zit niet op de schopstoel en gaat echt alleen weg als ik zeker denk te weten dat hij op de juiste plek is.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra 3 doggies

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

" Annika ja het wandelen gaat nog wel hoor en hem door een ander uitlaten gaat niet met Disco, je moet hem echt kennen en beetje sterk zijn want het is een grote jongen voor een border.. Hij blijft gewoon hier tot ik zeker weet dat hij de juiste plek heeft, hij komt niets tekort nu maar het kost alleen meer moeite voor mij om hem uit te laten en daarom heb ik dit besluit moeten nemen.. Hij zit niet op de schopstoel en gaat echt alleen weg als ik zeker denk te weten dat hij op de juiste plek is. "


Super dat je er zoveel tijd en moeite in steekt. Kunnen heel veel mensen nog wat van leren. Ik heb zelf ook een "moeilijke" Border, die bijna niet door iemand anders uit te laten is, vandaar dat ik je mijn hulp aan wilde bieden. :-)

Maar als het nog lukt is het helemaal prima, toch? Ik blijf dit topic in ieder geval volgen en duim voor een hele warme mand voor je kanjer!

honden page profiel Just The Max   Just The Max 3 doggies

honden foto van Just The Max

ik volg en hoop dat hij een gouden mandje vindt!!!

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Superlief van je Annika dat je hulp wilde aanbieden, Disco is eigenlijk gewoon een superlieve hond, in huis is hij 200% knuffelhond en rustig en lief alleen buiten als hij aangelijnd is is hij heel erg onzeker en dat uit zich door woest te proberen op alles af te vliegen, als je heel intensief met hem oplet, goed vooruit kijkt en eh of tss doet bij alles wat voorbij komt hou je hem wel bij je, zeker als je in een iets minder drukke buurt woont maar wij wonen in een Vinex wijk vol gillende kinderen en hardrijdende fietsers en brommers, daar raakt hij zo overprikkelt van en je bent gewoon altijd te laat als je wandelt.. dat is zo balen. Ik heb er al jan en allemaal bij gehad maar angstagressie zoals ze het noemen is een zeer hardnekkig probleem en bijkomend probleem bij Disco is dus zijn afmeting, hij is echt groot en heel sterk waardoor je alle moeite moet doen om zelf overeind te blijven en geen middelen meer hebt om hem te corrigeren.. Hij zou beter af zijn in een prikkelarme omgeving.

Nu ben ik met 2 mensen bezig maar ik moet zeggen dat ik het zo moeilijk vind te beoordelen of het wel de juiste adressen zijn dat ik me afvraag of ik wel door moet zetten, klinkt misschien als een egotrip zo is t niet bedoeld maar heb het idee dat ie uiteindelijk dan toch beter af is bij ons, ik vind het zo ontzettend moeilijk om deze hond over te dragen, zo bang dat hij nog verder achterop raakt.. en als ik hem dan terug krijg wat een vereiste is mocht het niet gaan dan ben ik nog verder van huis..

Het blijft heel heeeeel erg moeilijk.. Ik wil jullie wel bedanken voor alle lieve berichtjes en het meedenken, dat is fijn te lezen!

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Als je je niet goed voelt bij zijn nieuwe thuis, niet doen. Je bent kritisch voor zijn nieuwe eigenaars, en dat is ook heel goed van je (beter zo dan dat het je niets zou interesseren waar hij terecht komt). Neem je tijd om een goede thuis te zoeken, hij is nog jong dus hij zal daar een groot deel van zijn leven moeten doorbrengen.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Wat naar om te horen dat je je lieve Disco moet herplaatsen, Pauline. Ik blijf het één van de mooiste honden op HP vinden, ookal komt hij niet vaak voorbij en ik heb echt een zwak voor hem. Ik heb hem zelfs nog wel eens genoemd in een topic over de mooiste honden van HP! :-D Ik herinner me Disco volgens mij nog van een topic over vergiftiging door cacaodoppen.

Hoe graag ik hem ook een thuis zou bieden (en dat is qua woonlocatie en qua geen kinderen hebben bij ons prima), denk ik niet dat manlief het ziet zitten. Zeker niet omdat onze hond tijdens het wandelen al een behoorlijke lastpak kan zijn en je daar eigenlijk constant op moet letten (hij eet alles wat ook maar enigszins eetbaar is dat hij vind op).

Ik wil je veel succes wensen met het vinden van een nieuw thuis voor Disco en bij dezen een upje voor (wat mij betreft) de mooiste hond van HP!

honden page profiel De jongens!De jongens! 3 doggies

honden foto van De jongens!

Ik duim mee voor een fijne plek voor Disco. Helaas is het hier niet de juiste omgeving voor hem. Anders had ik hem graag een fijn blijvend huis geboden :-)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

En..heeft Disco een fijn thuis gevonden? Ik was zo benieuwd...kon me niet meer inhouden om het te vragen;-)

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Toevallig vandaag weer een fijn gesprek met iemand gehad die interesse heeft, aardige mensen, helemaal in het noorden van het land.. dat is wel ff slikken, kan ik hem niet meer opzoeken of tegenkomen. Blijft moeilijk en heel erg dubbel allemaal..

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

bedankt lieve Eef en Tjibbe voor het compliment, ja Disco had idd cacaodoppen gegeten toen hij jong was en is daar heel heel ziek van geweest.. maar hij is alweer jaren gezond gelukkig!

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!!

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Wat een aangrijpend verhaal! Heel veel sterkte met alles.

honden page profiel AnnetteAnnette

honden foto van Annette

Ach jee wat Moeilijk. Ik hoop dat er voor Disco een fijn nieuw baasje komt, waar je hem met goed vertrouwen  heen kan laten gaan. Sterkte !

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Donderdag komen er weer mensen voor hem kijken/kennismaken, ik ben erg benieuwd.. hoop dat het klikt maar lastig blijft het, al zijn het de liefste baasjes op aarde en ik zie ook op tegen de eenzaamheid voor mijn andere hondje, ze zijn zulke dikke maatjes :'( maar hoezeer ik ook twijfel ik weet dat het gewoon het beste is, ik kan Disco gewoon niet meer bieden wat hij zo nodig heeft, een energieke gezonde sterke baas. We wachten maar weer af..

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^