Warme mand gezocht voor mijn grote kanjer..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Just The Max   Just The Max

honden foto van Just The Max

Veel succes! En ik hoop mee dat het fantastische baasjes zijn die hem alles kunnen bieden, en dat jij hem kan blijven bezoeken!

honden page profiel PaulinePauline

honden foto van Pauline

Het is zover, Disco heeft een heel warme mand gevonden, nou ja, hij neemt zijn eigen mand mee maar hij gaat een nieuw leven tegemoet bij een jonge energieke baas die hem kan geven waar hij recht op heeft, rustige leefomgeving en heel veel lange wandelingen.. Bij de eerste kennismaking ging hij (hoewel hij mannen nooit zo geweldig vindt) meteen aan de man zijn voeten liggen, dat was wel heel raar om te zien. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt daar met Disco maar het zal nog heel moeilijk zijn zondag als hij weg rijdt, niet alleen voor mij ook voor mijn kinderen maar ik voel dat het goed is zo.. Ik hou me vast aan een zin die ik eens heb gelezen

Letting go does not always mean giving up, sometimes letting go means accepting that things were not meant to be..

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Wat fijn Pauline..., natuurlijk is het met pijn in je hart en zullen er ongetwijfeld traantjes vloeien, maar het klinkt alsof je een geweldige nieuwe baas hebt gevonden waar Disco helemaal tot zijn recht zal kunnen komen.

Geniet deze dagen nog even extra en knuffel hem helemaal plat..., veel sterkte !!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Letting go does not always mean giving up, sometimes letting go means accepting that things were not meant to be..   "


.zo helemaal waar

Ontzettend moeilijk voor jullie, en natuurlijk ook voor Disco maar wel een hele geruststelling dat hij een prima plekje gevonden heeft.

Sterkte hoor

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

Aan de ene kant gefelicteerd dat je een geschikte baas hebt gevonden, aan de andere kant heel veel sterkte als Disco straks echt vertrekt. Heel veel respect voor je moedige beslissing.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^