Honden opvang voor probleem honden.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Weet iemand of er in Nederland opvangen/asiel voor probleem honden zijn? Of in Belgie in de buurt van Nederland.
Ik heb er al een aantal gesproken die met gastgezinnen werken om de honden te her trainen zodat ze weer kans hebben om bij een nieuw baasje terecht te komen, die hebben me alleen afgewezen omdat Orzhov te veel problemen had. We hebben onze vrienden aangesproken maar niemand weet een plekje voor hem. Ik heb het asiel gesproken en hij staat daar nu op de wachtlijst maar ik zou hem liever naar een andere plek zien gaan. Dus als iemand nog suggesties heeft zijn ze van harte welkom.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

nee speciale opvang is er niet, ik weet wel dat er gt's zijn die honden opvangen en eventueel trainen. ik zou er eens een aantal bellen en vragen wat je opties zijn.

honden page profiel LavinaLavina 3 doggies

honden foto van Lavina

Ik geloof dat ik een opvang weet:
http://www.alphahondencentrum.com/index.html
Veel succes verder!

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Thanks, die opvang is alleen wel heel erg duur en ver weg voor ons. Dus ik ben een beetje bang dat dat geen optie is voor ons.

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

waarvoor heb je opvang nodig..? vakantieopvang of ..?

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

We hebben een opvang nodig waar we hem naartoe kunnen brengen en die hem gaan herplaatsen. We hebben zelf zoveel problemen gehad met hem dat ik het beestje niet meer in huis wil hebben. (ja ik weet zelf ook hoe ontzettend slecht dat dit klinkt maar ik ben wel eerlijk, en ik zoek ook een goed plekje voor hem) We hebben hem overgenomen van mensen die er niet meer voor konden zorgen, het verhaal wat ze vertelde was gelogen en we hebben een probleem hond in huis gehaald. Ik kan dat mentaal niet meer aan.

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende .. 3 doggies

honden foto van liesbeth en de bende ..

eventueel waar ik werk in het hondenhotel kan je hem zetten, tot hij een andere thuis heeft. ik weet niet waar je woont. das in de hoeve in maldegem..

die vrouw heeft wel ervzring met probleemhonden :-)

honden page profiel YvonneYvonne 3 doggies

honden foto van Yvonne

Mijn collega heeft een herplatser die voorheen ook veel problemen had. Die komt van Packleader geloof ik..

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik had even op de site gekeken maar die kosten zijn ook veel te hoog. Dat is bijna een maand loon voor mij, dat kunnen we niet betalen. Zo hadden we idd al meer sites gevonden voor het heropvoeden maar dat kost gewoon teveel geld. We hebben al een hoop geld uitgegeven aan Orzhov om hem erop te helpen. Ik vind het ook niet erg om afstand kosten te moeten betalen maar we zaten meer aan max 200 euro te denken. En niet dat er per dag gerekend gaat worden, of 600 euro. Dat geld hebben we gewoonweg niet. Ik verdien 635 euro per maand en mijn vriend is freelancer dus dat is heel wisselend wat hij verdient. Ik wil een goed huisje voor hem, echt waar. Maar we moeten er zelf niet aan onderdoor gaan. Dat is de hele reden dat hij weggaat.

Heel erg bedankt voor het mee denken. Ik wacht nog even een bericht van Liesbeth af, wellicht dat het hotel beter binnen ons budget past.

honden page profiel Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie) 3 doggies

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Www.packleader.nl. ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^