Sterfdag Catootje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

In de nacht van 5 op 6 augustus vorig jaar is mijn allerliefste hond Catootje plotseling overleden. Omdat Catootje een dochter had (Lotje) die negen jaar lang bij haar moeder was opgegroeid, was ik op op zoek naar tips over hoe ik het beste met Lotje kon omgaan. 
Door te zoeken op internet kwam ik op HP. En wat was ik daar blij mee. Ik heb een enorme steun ervaren van mensen die ik niet kende. Hun hartverwarmende reacties en steun n.a.v het vreselijke verlies van Catootje hebben mij ontzettend veel goed gedaan.
We zijn nu een jaar verder en heb ik de behoefte om het overlijden van Catootje onder de aandacht te brengen. Ik mis haar nog steeds iedere dag en zo'n sterfdag is toch altijd extra moeilijk. Bij deze dus.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sterfdag Catootje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Marry, ik wil je veel sterkte wensen bij de eerste verjaardag van Catootjes sterfdag.

Het is toch wel de moeite dat je dat voor jezelf (en ons)onder de aandacht brengt, en je hoeft je helemaal geen zorgen te maken om een 'strijd'.

Is er misschien ergens een misverstand?
Ik ervaar het hier helemaal niet zo.
Er zijn wel wat discussies geweest, maar die gingen over het misbruiken van het systeem en het systematisch vergallen van topics als ik me niet vergis.
Ik kan me niet voorstellen dat de leiding ergens leden tegen elkaar zou willen opzetten, dat zou een virtuele harakiri zijn...

Je mag me natuurlijk ook altijd een pb sturen.

honden page profiel Deborah, Chula & BowserDeborah, Chula & Bowser 3 doggies

honden foto van Deborah, Chula & Bowser

Hallo Marry, ik vind het heel normaal dat je het een jaar na dato het nog steeds moeilijk hebt met het overlijden van catootje jullie zijn toch een groot deel van het leven samen geweest. Zeker als het plotseling is gebeurd. En aan die waarderingen kan ik me niet irriteren. Ik vind het hetzelfde principe als de doggies die gegeven worden. Ik kijk er gewoon niet naar, het maakt je echt geen betere baas als je de hele dag op hp zit te reageren ;-)

nou sterkte vandasg!
Groetjes, deborah

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

allereerst veel sterkte nog met het verlies van je hondje! ik geloof goed dat je er nog erg verdrietig om bent.

Maar maak je niet druk om die superantwoord-statussen of om doggies of wat dan ook.. Sommige mensen reageren veel, posten veel etc of zitten al langer op het forum..en die hebben dan vaak wat meer doggies of superantwoorden.. Maar mij boeit dat helemaal niks, ik vind iemand niet leuker als ie meer doggies heeft of meer superantwoorden en iemand die weinig post en niet altijd superantwoorden krijgt kan soms zinnigere dingen zeggen dan mensen met 4000 botjes of tig superantwoorden. Ik ervaar het in ieder geval niet als een strijd en neem de reacties mee in mn gedachten en keuzes die me persoonlijk raken/aanspreken en niet automatisch de reacties die een superantwoord krijgen of die komen van mensen met een enorm aantal doggies.. Ik denk ook zeker niet dat mensen minder of anders denken over mensen die geen 'superbaas-status' of geen miljoen doggies hebben.. eerlijk waar, ik kijk nooit op profielen om te zien hoeveel botjes iemand heeft of wat voor status.. Ik kijk alleen op de profielen van mensen die me aanspreken qua visie/ideeen en dan nog kijk ik niet naar de doggies of superantwoorden, maar naar wat ik van ze kan leren.. dus gewoon lekker blijven lezen en schrijven. Bovendien als je eens kijkt in topics waarvoor die superantwoorden gegeven worden, dan is dat ook vaak zat niet omdat iemand nou zo'n geweldig advies geeft, maar soms om een grapje of een compliment o.i.d.. Zo kreeg ik zojuist een superantwoord op een gekke foto van een hond in een tas.. Maakt dat mij een superbaas? of een alwetende goeroe? Omdat ik grappige plaatjes kan posten..  Ik denk dat je 't punt wel snapt, dat hele superbaas/doggies gebeuren zegt lang niet altijd zoveel..dus laat het lekker los en geniet van de leuke dingen die er echt toe doen op het forum; dingen leren, lezen, delen, samen lachen en soms samen huilen of je hart luchten

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Marry, een jaar geleden, de eerste verjaardag van je Catootje, de eerste kerst , jouw verjaardag zonder Catootje, altijd zal je haar missen.

Altijd zullen deze dagen heel verdrietig zijn, maar je zal zeker ook hele mooie herinneringen aan haar hebben, waar je om kan lachen en niet alleen om haar moet huilen, een gemis is het en zal dat blijven.

zou maar mooi hier blijven Marry, je krijgt hier steun van baasjes die het zelfde hebben mee gemaakt, de ervaring of je een super baasje bent of niet, heb ik hier niet mee gemaakt, er zijn er maar weinig die gaan kijken of je dat bent of niet. als ik zo lees ben jij in ieder geval een super baasje niet geweest maar nog.

voor jou Marry, heel veel sterkte met deze dag , en ook de dagen die volgen .

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Het lijkt me vreselijk moeilijk om je hond zo onverwachts te verliezen. Gelukkig heb je toen steun kunnen vinden op HP. Het hele scoringssyteem hier roept bij mij ook een onaangenaam gevoel op, maar aan de andere kant moet je het gewoon negeren. Het is leuk voor de mensen met veel vrije tijd en voor kinderen die graag een 'hoge score' hebben, maar voor ons fulltime werkers met daarnaast nog hobby's is het natuurlijk nooit mogelijk om 'hoog te scoren'. Maar dat hoeft ook niet. Je hebt hier een jaar geleden veel steun gekregen en het is mooi dat je Catootje na een jaar hier weer herdenkt.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Dag Marry, een droevige dag om je Catootje te herdenken. Begrijp het. 
Wat het forum betreft, natuurlijk moet je blijven meid, anders kunnen we toch geen pb s meer uitwisselen over onze interesses..... ....ik zou je echt missen. Niet doen hé.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ik wil je nog even heel veel sterkte wensen met de sterfdag van Catootje. Alweer een jaar geleden, dat moet vreselijk voelen!

Jammer dat je zo geschrokken bent van de waardering van je berichten op je profiel, maar ik zal je eerlijk gezeggen. Zoveel berichten worden wel erg gewaardeerd, maar niet beloond met een waardering, dus zie het maar zo .. je berichten worden veel meer gewaardeerd dan dat je op je profiel kan zien ;-)

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Sterkte met het verlies.

Ik had nog niet eens gezien dat je waardering op je profiel staat weer gegeven en moet zeggen dat ik daar ook wel van schrok.
Maar Marry, je hebt een positieve waardering ;-) Dus geen nood..

Daarnaast kan je begin tekst niet gewaardeerd worden, dus welk topic je ook start, ze kunnen je topic zelf niet waarderen, alleen je vervolg teksten.

En als ik toch zo vrij mag zijn om mijn mening te geven, had ik veel liever 2 apparte topics gezien of 1 topic over je hond en 1 pb naar de mods ;-) Nu heeft je topic 2 hele verschillende onderwerpen, waardoor het een beetje een raar topic word..

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Mary, wat wordt het gemis weer zo extra gevoeld op de sterfdag van je lieverd.
Gisteren was het al weer een jaar geleden dat ze stierf maar het verdriet en het gemis van Catootje blijf je voelen.
Dat herken ik wel, mijn eerste hondje is nu 3 jaar geleden onverwacht overleden en ik denk nog dagelijks aan hem.

Verder zou ik me geen zorgen maken over waarderingen die worden gegeven.
Immers er zijn zoveel verschillende mensen met verschillende meningen en gedachtegangen. Probeer het positieve en/of leuke er voor jezelf uit te halen.


Sterkte met het gemis van Catootje!

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Lieve Marry,
Wij hebben per PB gisteren op de dag dat het 1 jaar geleden was dat Catootje overleed, al contact gehad. Ook voor mij was het een herdenkingsdag van mijn jonge Cavaliertje die ik op dezelfde dag vanwege ernstig lijden moest laten inslapen.

Ik hoop dat Lotje, de dochter van Catootje, toch ook veel mooie herinneringen ophaalt en gelijkenissen laat zien. 

Probeer hier uit dit forum de voor jou positieve punten te pakken.  Laat eventueel negatieve dingen niet binnenkomen en gooi deze over je schouder. Niet ergeren, maar verwonderen!

Ik hoop dat je nog heel lang van je lieve Lotje kan genieten.

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Heel veel sterkte Mary met het verlies van Catootje.
Mijn hond is al meer dan 3 jaar dood, en heb nog verdriet.
De waarderingen..tja daar kun je je beter niets van aan trekken hoor.
Dat zijn weer vaak de "anonieme Terroristen" hihi daar hebben wel meer mensen last van geloof ik. ;-)

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

Bedankt voor jullie lieve reacties.
Net als een jaar geleden heeft het me ook deze keer weer erg goed gedaan.

honden page profiel bibiane bibiane 3 doggies

honden foto van bibiane

veel sterkte
ik begrijp heel goed dat je er terug iets over wil schrijven,mijn maatje is meer dan drie jaar geleden gestorven,en ik denk nog elke dag aan hem ,regelmatig komen er nog traantje bij,we blijven ze gewoon missen
dus gewoon neerpennen als je er behoefte aan hebt,iedereen hier begrijpt je

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Sterfdag Catootje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Goede hondenschool in de buurt
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^