Politie hond die aanvalt terwijl verdachte niet vlucht!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

"


Let wel, ik ken de verdachte niet en wil hem niet kenne. Ik vel ook geen oordeel over hem in deze. Dit is puur mijn mening en ervaring als (ex)beveiliger en hondengeleider. Een onderzoek naar het handelen van die hond en zijn geleider vind ik niet aan de orde. Als we dat voor elk vergrijp gaan doen stoppen dadelijk alle agenten met hun werk en krijgen we geen wetshandhavers meer, is dat wat we willen........... Als ik agent was en mij gebeurde dit met een onderzoek ten gevolgen dan melde ik mij ziek en nam meteen ontslag. Dit kan toch niet de manier zijn waarop we die mannen/vrouwen steunen........ "


ik blijf dit onzin vinden
hier is niet een woord tegen woord, er is iemand met letsel
en dan is het zijn goed recht daar onderzoek naar te laten doen
blijkt dat hij zelf geheel verantwoordelijk is voor wat er gebeurd is, komt dat vanzelf naar voren
daar zijn genoeg rapportages van, waar politiemensen volledig vrijgepleit worden
de hondengeleider weet denk ik zelf heel goed wat er gebeurd is, en zal het onderzoek in alle rust afwachten, dat hij zelf persoonlijk aansprakelijk gesteld zou worden is natuurlijk onzin, maar als hij zeer laakbaar gehandeld heeft, is het meer dan terecht dat daar een gevolg aan gegeven wordt binnen zijn werk en positie (ik weet niet wat jij doet, maar ik ervaar het niet anders, als ik echt fouten maak, heeft dat gevolgen -en niet van die kleine ook trouwens-)

als wetshandhavers zelf niet meer onder de wet vallen, dan is het hek pas echt van de dam
het gaat pas echt fout als mensen merken dat mensen die de wet handhaven dat zelf niet doen
voorbeelden in vele landen te over

en we hebben het hiet volgens TS niet over een blauwe plek, maar over serieus letsel
en dan ben ik en dat blijf ik ook van mening dat dan onderzocht mag worden of
a. de persoon in kwestie volgens de regels gewaarschuwd is
b. de hond voldoende en correct onder appel stond

een hond is in mijn ogen een wapen, en niet zo'n kleintje ook
en dan omschrijft Frank het geheel correct
"het gebruikte geweld moet proportioneel zijn en passend om de ontstane situatie te de-escaleren"

als verdachte van TS duidelijk had aangegeven dat hij volkomen doordrongen was van het feit dat hij gearresteerd was en rustig was, had wat mij betreft de geleider direct zijn hond moeten terugroepen, de vraag is volgens mij; of vanaf dat moment correct gehandeld is door politieman/geleider en heeft de hond correct zijn commando's uitgevoerd.

er is in nederland geen vrijbrief voor geweld door politiemensen om ze maar in dienst te houden of om het beroep aantrekkelijk te maken, ze verdienen alle bescherming, maar er zijn wetten, en burgers mogen daar terecht een beroep op doen.
 Ik waardeer het werk van politiemensen ten zeerste, heb ik ze zeer in mijn nabijheid
en heb er bewondering voor, maar een vrijbrief voor geweld of je hond zo africhten dat hij extreem veel schade doet.... gaat bij mij toch wel ff een rood lampje branden (vanuit een andere positie)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Politie hond die aanvalt terwijl verdachte niet vlucht!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* 3 doggies

" Ik zeg ook niet dat die persoon niet fout is geweest, mijn vraag is als een verdachte niet vlucht, mag een politie hond dan bijten? Ik weet dat een hond dat niet zomaar doet, maar omdat de hond dit heeft aangeleerd of het nu op commando is of niet. Maar ik neem aan dat iedereen het wel met mij eens is dat een politiehond niet zomaar kan aanvallen, aanblaffen zie je bij alle trainingen en als de pakwerker vlucht vallen de honden pas aan. En juist een hond die een certificaat heeft en in mag worden gezet als politiehond die zou toch juist niet mogen grijpen als de verdachte op zijn plaats blijft? Tenminste ik dacht altijd dat het zo zou horen. Ik weet zelf ook wel wat de politie moet doen met mensen die zich niet aan de wet houden, maar dat betekent nog niet als je NIET vlucht dat je mag worden aangevallen. Tenminste dat lijkt mij in de praktijk te horen. Die begeleiders en honden zijn toch niet voor niets gecertificeerd? Juist toch, omdat de hond precies doet wat de baas zegt en precies aan de eisen voldoet voor een politiehond? "


Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw vriend verzocht is om die struiken uit te komen. Als jij dan gewoon blijft zitten, verbaasd het me niet dat ze een hond op je af sturen, die je wel even de struiken uithaalt.
We horen het verhaal maar van 1 kant. De politie heeft vast een andere visie.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

"
Dit is niet helemaal waar. De politie heeft een geweldsinstructie en op basis van die instructie beoordeeld een agent per situatie in hoeverre het voor hem/haar noodzakelijk, geoorloofd en verantwoord is om geweld toe te passen.

Een vuurwapen is een middel binnen die geweldsinstructie, net zoals een politiehond of een wapenstok dat is. Een verdachte hoeft ook zeker niet vuurwapen gevaarlijk te zijn, als een situatie voor een agent of omstanders dusdanig bedreigend is dat er gevaar voor levens ontstaat mag een politiebeambte het vuurwapen gebruiken. Wapens zijn daarin niet noodzakelijk aangezien een mens zonder wapen ook dodelijk geweld kan veroorzaken.

Hetzelfde dus met een hond, je laat de hond niet los als iemand door rood licht fietst, maar een persoon die zich verzet tegen arrestatie daarentegen kan een reden zijn de hond in te zetten. Het gebruikte geweld moet proportioneel zijn en passend zijn om de ontstane situatie te de-escaleren.

@TS
Zo als altijd zijn er 2 kanten van het verhaal. Zoals jij het uitlegt klinkt het vreemd, maar ik wil nu ook niet zomaar prat gaan op het verhaal van een beschonken dief, als je begrijpt wat ik bedoel.

In principe mag de hond alleen bijten op commando van de begeleider. ECHTER: Een inbreker die zich heeft verstopt, gevonden wordt en bv. een slaande beweging naar de hond maakt mag gebeten worden zonder commando. Dat staat vastgelegd in de Politiewet. "

Of als ze vluchten, maar ze mogen nooit zomaar schieten en als ze dat doen komt er altijd een onderzoek. Ik begrijp inderdaad dat een inbreker geen beweging moet maken als er een hond bij je staat. Maar we wachten het onderzoek (als dat er komt) wel af, en dan hoor ik het wel.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

" Marit ik begrijp je wel je wordt nu aangevallen om iets waar jij niks aan kan doen. Het enige wat jij weten wil is dat wanneer hij zich overgeeft de hond alsnog had mogen bijten.
Ik denk dat het antwoord nee is maar onthoud dat je er niet bij was en jij het fijne er niet van weet want laten we eerlijk zijn we praten allemaal in ons eigen straatje "

Dat onthou ik zeker, maar ja ik ga er vanuit dat hij niet liegt, dat doet hij immers nooit tegen zijn vrienden/kennissen. Ik kan me er verder ook niet druk om maken, maar het was alleen een vraag. Dat anderen die op dit topic overdreven reageren overal op en 180 keer denken te moeten oordelen, gaat wel een beetje ver. Ik weet namelijk zelf ook dat een burger de wet niet moet overschrijden. En als de burger dat wel doet, dat er consequenties aan vast zitten. Sommige mensen op hp denken nu eenmaal dat ze overal een oordeel over moeten vellen, in plaats van advies te geven waar een ts om vraagt. Het staat notabene duidelijk in m'n topic dat ik zelf prima weet dat hij fout is geweest!!! Waarom moeten mensen dan altijd overal alsnog een oordeel over geven? Als ik het nu niet wist, prima, maar van sommigen krijg ik zulke achterlijke neurotische reacties op dit topic! Kom op zeg, iedereen is toch volwassen hier? Geef dan gewoon antwoord op een vraag, geef advies of reageer niet, in plaats van zulke veroordelende reacties neer te zetten. Vind iedereen het gek dat veel hp-ers niet meer op hp komen? Laat iedereen even het topic Botte reacties in Leuke hondenverhalen lezen, van Floortje de webmaster van hp. Hier de link.
http://www.hondenpage.com/hondenforum/141983/botte-reacties.php

Hopelijk gaan sommigen die ook op dit topic hebben gereageerd eerst normaal reageren, in plaats van gelijk een oordeel te vellen over een ander, die diegene zelf ook wel bedenken!!!

honden page profiel ziazia 3 doggies

honden foto van zia

je hebt helemaal gelijk marit, 
jouw valt niks te verwijten en vragen kan altijd en daar is het forum voor.

nou heel benieuwd naar de uitkomst van het onderzoek laat het ons weten

honden page profiel gojagoja 3 doggies

honden foto van goja

zo is dat
en best grote kans dat de politieman met hond vrij gepleit worden van alle schuld
maar misschien ook niet
en zo werkt het gelukkig (meestal) in nederland
misstanden zullen er altijd zijn, maar we kunnen met elkaar wel een poging doen beschaafd te blijven.

ik ben benieuwd Marit..... laat je het weten als nog eens de uitkomst hoort

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

Ik verwacht zelf dat er niets uitkomt, maar dat laat ik zeker weten!!!
Dankjewel voor de reacties, waar mensen wel normaal in reageren ;-)!!!
En iedereen bedankt die wel advies heeft gegeven!!!:-D

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

"
Of als ze vluchten, maar ze mogen nooit zomaar schieten en als ze dat doen komt er altijd een onderzoek. Ik begrijp inderdaad dat een inbreker geen beweging moet maken als er een hond bij je staat. Maar we wachten het onderzoek (als dat er komt) wel af, en dan hoor ik het wel. "

Hij mag altijd aangifte doen, dat recht heeft hij nu eenmaal.

honden page profiel Carla Carla 3 doggies

honden foto van Carla

Helemaal met je eens Marit. Je vraag in het begin topic is duidelijk waarom dat sommigen het hier dan toch nodig vinden om daar overheen te lezen en hun eigen moraal en ongezoute mening in jouw topic toch nog ff duidelijk moeten maken??? Dat zal wel belangrijker zijn dan oorspronkelijke vraag beantwoorden

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Kop op meid lees wat je lezen wil en de rest doe je niks mee ':-)

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

" Helemaal met je eens Marit. Je vraag in het begin topic is duidelijk waarom dat sommigen het hier dan toch nodig vinden om daar overheen te lezen en hun eigen moraal en ongezoute mening in jouw topic toch nog ff duidelijk moeten maken??? Dat zal wel belangrijker zijn dan oorspronkelijke vraag beantwoorden "

Inderdaad dankjewel ;-)

honden page profiel JennaJenna

honden foto van Jenna

"
Dat zou kunnen, maar daar ga ik niet vanuit. Omdat hij ze nooit op zak heeft. Ik denk dat het vooral komt omdat hij bekend staat bij de politie vanwege dit soort delicten. En deze agenten zijn wel van die figuren die graag iemand het leven zuur maken als ze te vaak met politie of justitie in aanraking komen. Ik ken deze agenten namelijk goed. Dat valt misschien wel te snappen, maar het lijkt mij toch juist als je een voorbeeldfunctie hebt dit soort dingen niet doet. En als je als verdachte op staat terwijl je weet dat een politie hond bij je staat, ben je wel knap achterlijk, want iedereen weet dat zo'n hond zal aanvallen als je probeert te vluchten ;-), dus ik denk niet dat hij die poging heeft gedaan. Dat weet ik haast wel zeker. "

Sorry hoor maar hier heb ik absoluut geen medelijden mee!

Deze hond heeft zijn werk goed gedaan....dronken, stelen en dan je eigen verschuilen maar goed dat deze hond hem heeft gevonden had hem van mij zijn kop eraf mogen bijten moet hij maar met zijn poten van ander mans spullen afblijven.

Je zegt zelf dat het niet de eerste keer is, nou hij leert er helemaal niets van!

NO MERCY ;-)

honden page profiel JennaJenna 3 doggies

honden foto van Jenna

" je hebt helemaal gelijk marit, 
jouw valt niks te verwijten en vragen kan altijd en daar is het forum voor.

nou heel benieuwd naar de uitkomst van het onderzoek laat het ons weten "

Oneens wat zij blijft hem verdedigen hier!
Dus krijg je ook de reacties die je kunt krijgen.

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

Sorry.
Even mail uit,
na wijziging instellingen blijf ik toch nog berichtjes krijgen.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

"
Oneens wat zij blijft hem verdedigen hier!
Dus krijg je ook de reacties die je kunt krijgen. "

Constant zeg ik dat ik zelf ook wel weet, dat een burger niet moet stelen. En dat ik dat niet goedkeur lijkt me wel duidelijk inmiddels. Hou je vooroordelen maar, ik weet precies wat een burger wel en niet hoort te doen.

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Nou het zijn geen vooroordelen, wij draaien het om, wat als die bij jou had ingebroken en jou persoonlijke spullen had meegenomen?
Zou je dan ook hem verdedigen?
Die politie kan me weinig schelen, de dader kan me helemaal niets schelen, maar kijk eens naar de mensen waar die heeft ingebroken, die hun persoonlijke dingen zijn wel aangedaan die voelen zich misschien weken niet meer veilig in hun eigen huis.
Daarom reageren mensen zo, hoeveel slachtoffers zijn er niet waarvan de dader gewoon met een foei dat mag niet eraf komt, daarom zeggen mensen laat de politie maar harder optreden, van mij mag het, ik vergeet nooit weer mijn ooude buurvrouwtje, haar huis was compleet geplundert, al haar persoonlijke spullen overhoop, die heeft daar nog jaren last van gehad en de dader loopt vrolijk rond en gaat verder waar die gebleven is.
En nu hij last van zijn beentje heeft, moet hij janken en voelt hij zich benadeeld, hoeveel slachtoffers heeft hij al aan het janken gebracht door overal in te breken?

Er zijn gewoon dingen die enorme afschuw bij mensen oproepen en dat is aan kinderen zitten, dierenleed, doorrijden na ongeluk en inbraak, bij die dingen is er altijd iemand die langer eronder lijd dan de dader zelf en dat maakt mensen heel kwaad.
Lijkt me dat je dat zelf ook wel begrijpt.

honden page profiel RVSRVS 3 doggies

honden foto van RVS

" Tja hoe de politie ook reageert hier in Nederland het is nooit goed, ik ben juist een groot voorstander nog harder aanpakken.

Ik kijk weleens van die programma's, stop politie! Wegmisbruikers enz enz enz en daar zie je ook wel eens figuren dat ik denk, pak je knuppel en ram maar eens wat respect voor het gezag in die klooi, beetje pepperspray erbij en aanpakken dat schorum.

De politie als die hier eens goed optreed staat meteen de halve straat met hun mobiel nieuwste model te filmen en erbij te bleren met een spraakgebrek dat het te ruig gaat, maar als ik naar de programma's kijk uit Amerika waar gewoon 3 agenten met hun knuppel op een verdachte inrammen denk ik dat dat veel beter werkt.
Van mij mogen die honden ook keihard bijten, een ander heeft van je spullen af te blijven doen ze dat niet diend dit goed afgestraft te worden.

Ze hebben niet voor niets het spreekwoord, Zachte heel meesters maken stinkende wonden.
"

Tot dat je zelf de pineut bent en daar hoef je geen doorgewinterde crimineel voor te zijn.
Het eerste wat me bijvoorbeeld te binnen schiet is een vrouw in Amerika van wie de hond doodgeschoten werd die op eigen terrein naar een politieagent die uit z'n auto stapte toeliep. Filmpje hiervan is op youtube te vinden.
Er zijn de afgelopen tijd hier toch een flink aantal politiemensen in het nieuws gekomen met zaken waaruit blijkt dat er daar tussen net zulke gestoorden als in de rest van de maatschappij rondlopen. Je moet er toch niet aan denken dat zulke figuren zonder strenge controle en na onderzoek machtsmiddelen zouden kunnen gebruiken. Ik kan me namelijk niet voor stellen dat iemand die een jong buurmeisje misbruikt en vermoord op een ander moment zich erover zou bekommeren of een vermeende dader onterecht een paar klappen krijgt of een flinke beenwond door een hond oploopt.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

" Nou het zijn geen vooroordelen, wij draaien het om, wat als die bij jou had ingebroken en jou persoonlijke spullen had meegenomen?
Zou je dan ook hem verdedigen?
Die politie kan me weinig schelen, de dader kan me helemaal niets schelen, maar kijk eens naar de mensen waar die heeft ingebroken, die hun persoonlijke dingen zijn wel aangedaan die voelen zich misschien weken niet meer veilig in hun eigen huis.
Daarom reageren mensen zo, hoeveel slachtoffers zijn er niet waarvan de dader gewoon met een foei dat mag niet eraf komt, daarom zeggen mensen laat de politie maar harder optreden, van mij mag het, ik vergeet nooit weer mijn ooude buurvrouwtje, haar huis was compleet geplundert, al haar persoonlijke spullen overhoop, die heeft daar nog jaren last van gehad en de dader loopt vrolijk rond en gaat verder waar die gebleven is.
En nu hij last van zijn beentje heeft, moet hij janken en voelt hij zich benadeeld, hoeveel slachtoffers heeft hij al aan het janken gebracht door overal in te breken?

Er zijn gewoon dingen die enorme afschuw bij mensen oproepen en dat is aan kinderen zitten, dierenleed, doorrijden na ongeluk en inbraak, bij die dingen is er altijd iemand die langer eronder lijd dan de dader zelf en dat maakt mensen heel kwaad.
Lijkt me dat je dat zelf ook wel begrijpt. "

Waarom geef je gewoon geen antwoord op mijn vraag? Ik heb toch niet gevraagd wat iemand vindt van wat hij heeft gedaan? DAT WEET IK ZELF OOK WEL!!! Ik vraag alleen of een hond mag grijpen als een verdachte niet vlucht, niet wat voor straf de verdachte moet krijgen, of dat iedereen vindt dat het zijn eigen schuld is of wat anderen er van vinden. En dat probeer ik je de hele tijd al duidelijk te maken. Je hoeft mij niet te vertellen wat hij fout heeft gedaan, dat weet ik wel, en ik kan daar prima zelf opkomen.  Als je kwaad bent reageer dat op een ander af niet op een topic waar iemand advies vraagt. Ik vraag ook niet om advies wat de dader moet doen, maar om advies over de hond. Het zou fijn zijn als je niet zo opgefokt reageert en geen oordelen geeft want ik weet PRIMA zelf wat hij fout heeft gedaan. En dat vraag ik verder niet. Alleen vraag ik advies over de hond. MEER NIET!!! Begrijp je het? Ik vraag advies over een politiehond en niet wat iemand vindt van een verdachte, dat kan mij niet intereseren omdat dat niet de vraag is!!!
Sorry hoor, maar ben die neurotische reacties waar ik niet om vraag helemaal zat.

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Je vraagt advies of een politie hond mag bijten, ja die mag bijten, daarbij als meneer op de knieen op de grond zat kan de hond hem niet zo hebben gegrepen,dus ik blijf bij mijn punt hij was gewoon op de vlucht kon waarschijnlijk niet snel genoeg over het muurtje komen en de hond heeft hem bij zijn been eraf getrokken.

Daarbij je bent nu gewoon advies aan het inwinnen voor een crimineel zodat hij er goed vanaf komt en dan vind je het raar dat mensen pissig reageren, van mij mochten die agenten hem wel een paar flinke klappen met de knuppel geven, misschien dat dat domme verstand dan wel eens gaat werken.
Misschien is een beter advies dat die eens een normale baan gaat zoeken inplaats te roven.

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis 3 doggies

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

http://www.vraaghetdepolitie.nl/sf.mcgi?391 Dit vond ik op vraaghetdepolitie.nl. Misschien heb je er iets aan? Je vindt op die site trouwens nog veel meer.

Carmen (Gast)

Zoals al eerder aangegeven is er na inzet van een geweldsmiddel altijd een onderzoek. Daar hoeft hij geen aangifte voor te doen.
Overigens valt zijn "klaag" aktie/aangifte terug voor mij onder t zelfde belachelijke als een inbreker die aangifte doet omdat hij tegen een waakhond/honkbalknuppel aan is gelopen tijdens t inbreken ;-)

Onnodige verspilling van de weinige capaciteit die de politie al heeft...

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

honden page profiel JennaJenna

honden foto van Jenna

"
Waarom geef je gewoon geen antwoord op mijn vraag? Ik heb toch niet gevraagd wat iemand vindt van wat hij heeft gedaan? DAT WEET IK ZELF OOK WEL!!! Ik vraag alleen of een hond mag grijpen als een verdachte niet vlucht, niet wat voor straf de verdachte moet krijgen, of dat iedereen vindt dat het zijn eigen schuld is of wat anderen er van vinden. En dat probeer ik je de hele tijd al duidelijk te maken. Je hoeft mij niet te vertellen wat hij fout heeft gedaan, dat weet ik wel, en ik kan daar prima zelf opkomen.  Als je kwaad bent reageer dat op een ander af niet op een topic waar iemand advies vraagt. Ik vraag ook niet om advies wat de dader moet doen, maar om advies over de hond. Het zou fijn zijn als je niet zo opgefokt reageert en geen oordelen geeft want ik weet PRIMA zelf wat hij fout heeft gedaan. En dat vraag ik verder niet. Alleen vraag ik advies over de hond. MEER NIET!!! Begrijp je het? Ik vraag advies over een politiehond en niet wat iemand vindt van een verdachte, dat kan mij niet intereseren omdat dat niet de vraag is!!!
Sorry hoor, maar ben die neurotische reacties waar ik niet om vraag helemaal zat. "

Over opgefokt gesproken!
Jij krijgt hier niet de antwoorden die je wil...kunnen wij niets aan doen.

honden page profiel JennaJenna

honden foto van Jenna

" Jij hebt echt een plaat voor je kop, dag Fay "

Blijf nou toch is netjes met je reacties.

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

Toch altijd weer jammer dit....in dit soort zaken heeft het een met het andere te maken, een eenduidig antwoordt is hier niet op marit, ik snap je wel, en je intenties.
Maar onderzoek zal uit moeten wijzen...

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

"
Over opgefokt gesproken!
Jij krijgt hier niet de antwoorden die je wil...kunnen wij niets aan doen. "

Jawel hoor, vele mensen hebben mij wel goed advies gegeven, zoals goja, theo, rvs en nog veel meer mensen,
het is alleen jammer dat sommige mensen denken dat ik zelf niet weet dat mensen naar de wet horen te leven en meteen daaraan koppelen dat ik de verdachte ga helpen, wat niet zo is. De vraag over wat de politiehond heeft gedaan, vroeg ik omdat ik niet wist of dit wel of niet mag volgens de wet. En die vraag hebben vele hier goed beantwoord, maar ja er zijn er nu eenmaal die het nodig vinden om mensen te veroordelen, omdat ze denken dat ik niet weet dat een burger nu eenmaal naar de wet hoort te leven.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

" Toch altijd weer jammer dit....in dit soort zaken heeft het een met het andere te maken, een eenduidig antwoordt is hier niet op marit, ik snap je wel, en je intenties.
Maar onderzoek zal uit moeten wijzen... "

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat het onderzoek zal uitwijzen. En dat wacht ik in spanning af!!!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

precies ! En tot die tijd de gemoederen wat laten bedaren ..;-)

honden page profiel CynthiaCynthia 3 doggies

honden foto van Cynthia

Ok, Danielle heeft de vraag denk ik al beantwoord. De politiehond mag bijten als zijn baasje dat zegt. En aangezien de politieman hem losgelaten heeft en op de dader heeft afgestuurd, is dat commando dan blijkbaar ook gegeven, dus de hond mocht bijten.
Ik kan niet compleet oordelen vanaf een computerscherm, want er zullen vast en zeker nog meer details zijn. Ik vind het nogal vreemd dat ze er in de eerste plaats politiehonden bij haalden trouwens. Als de jongen echt zo mild was als hij beweerde, dan zouden ze dat niet gedaan hebben lijkt me. Het onderzoek zal wel uitwijzen of dit terecht was of niet. Daar kunnen wij niet over oordelen. De politie was erbij. Wij niet.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Politie hond die aanvalt terwijl verdachte niet vlucht!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 9 12 3 45 6 7 8 9
Volgende forumvraag: Leibanden kapotbijten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^