gggrrrr.... oude mensen af en toe...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

" ik schrik mezelf rot van de vele reactie,s. Ik ga ze niet eens allemaal door lezen , want ik merk als ik enkele al lees dat ik daar weinig mee kan en me er zeker niks van wil aan trekken. Ook merk ik dat er 1 stoker is die ik helaas uit mijn omgeving ken , maar goed zulke dingen gebeuren altijd...

En nee ik heb niet als gast gereageerd , mijn partner heeft nogal ernstig in het ziekenhuis gelegen en dit soort onzin kan me dan weinig intereseren. Daarbij ben ik zeker geen nieuw lid maar al ruim 3 jaar bekend hier. Eerder erg veel actief de laatste tijd erg weinig , omdat je niks kan zeggen , maar wel een waterval van jewelste over je heen krijgt terwijl er geen schrijntje slechtheid in dit gestarte topic zat. ook geen beschuldigingen helemaal niets , dus veel plezier met dit topic , Ik ga weer bij mijn partner zitten die mij iets meer nodig heeft ;-) "


Ashley, lees maar wel even verder dan. Rot om te horen dat je denkt dat dit hele topic om jouw situatie gaat. Is namelijk niet zo, we zijn al heel wat pagina's off-topic (nou ja, soort van). Sterkte!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gggrrrr.... oude mensen af en toe..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Er was inderdaad niets meer geschreven dat tegen Ashley gericht was, dus inderdaad een tikkie onterechte aantijging. Maar ik kan me voorstellen dat ze nu met haar partner begaan wil zijn,  en geen trek heeft in wat voor topic dan ook.

honden page profiel Amigo en K.C.Amigo en K.C.

honden foto van Amigo en K.C.

@ Jose heb het toch maar even gelezen... achja zulke dingen gebeuren! Was het hele gebeuren ook haast al weer vergeten , tot ik deze meneer vanmorgen tegenkwam en we heerlijk samen hebben gewandeld. Hij vertelde daarbij zelf dat het niet zo slim was afgelopen week , aangezien hij zag dat ik haast had ;-) En waarop ik natuurlijk zei da ik er wel om kon lachen! Ach zo gaan die dingen , maar soms wil je gewoon even van je afschrijven als alles even misgaat ;-)

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Toppie Ashley!
En inderdaad, niets menselijker dan een ''pesthumeur'' hi,hi O-)
Daar kun je soms zo je redenen voor hebben als niets gaat zoals het moet!

Nou ja, de lucht weer geklaard.

Beterschap voor je partner.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Ashley, beterschap voor je partner!

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Ashley, veel beterschap voor je vriend!

honden page profiel Amigo en K.C.Amigo en K.C.

honden foto van Amigo en K.C.

Dankjullie wel , het gaat al weer heel wat beter.. Toch blijft het altijd schrikken die ambulance etc...

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

" @ Jose heb het toch maar even gelezen... achja zulke dingen gebeuren! Was het hele gebeuren ook haast al weer vergeten , tot ik deze meneer vanmorgen tegenkwam en we heerlijk samen hebben gewandeld. Hij vertelde daarbij zelf dat het niet zo slim was afgelopen week , aangezien hij zag dat ik haast had ;-) En waarop ik natuurlijk zei da ik er wel om kon lachen! Ach zo gaan die dingen , maar soms wil je gewoon even van je afschrijven als alles even misgaat ;-) "


Begrijpelijk! Nou ja, eind goed al goed m.b.t deze meneer! ;-)

honden page profiel Amigo en K.C.Amigo en K.C.

honden foto van Amigo en K.C.

@ jose ja zeker , ik was het al weer vergeten , maar kennelijk deze meneer niet... Zou je niet verwachten , maar toch fijn dat ik weet dat het niet meer gebeurd en dat deze meneer weet dat als ik tijd heb kaycee gewoon op de scootmobiel mag en mijn eigen snoep kan geven ;-)

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Dit vind ik echt heel erg leuk om te lezen ;-)

Renate, Tjaard en Beauty (Gast)

(ben me inlog even kwijt....)
Amigo enK.C.
Heel erg veel sterkte voor jou en je man

honden page profiel kevin baasje van yuki en lucakevin baasje van yuki en luca

honden foto van kevin baasje van yuki en luca

" Mijn keeshond Kaycee luisterd ontzetten goed! ze blijft altijd in de buurt en ik hoef maar te roepen en ze sprint terug. Nu moest ik vanmorgen naar de fysio en ik dacht ik laat ze nog even rennen op de dijk.
Zie ik in de verte een oudere man uit de de buurt op zijn scootmobiel met zijn hond. Ik roep mijn reu bij me en zet hem vast in de auto. wil ik kaycee roepen , rent ze richting die man en haar oren was ze verloren , want ze luisterde totaal niet meer! ze is dan ook zeker zo,n 400 meter uit mijn richting gerend! ik roepen , en roepen alles uit de kast gehaald, zie ik dat ze op die voetenplaat van die scootmobiel zit!
Na 5 minuten wachten kwam die man aanrijden en kaycee nog steeds op die voetenplaat en kijkend naar mij van lekker puh ik kom niet!

Ik was behoorlijk boos op die man vooral omdat ik haast had, en wat bleek die man zat haar ook nog te voeren!

die man was echter erg blij en zei: zie haar eens mooi zitten ! wat een leuke hond!

Im heb mijn zegje gedaan wel beleefd en vriendelijk en moest om het beeld ook wel lachen, maar eigenlijk was ik behoorlijk neidig, maar ik moest me inhouden vond ik.

Wat zouden jullie doen in zo'n situatie?

Even ter toevoeging , omdat men alleen de openingspost leest: de man riep mijn hond bij naam en bleef hem voeren gedurende het ritje. Daarbij kwam de man al richting mij , dus mijn stelling is dat ik iemand niet ga bedanken voor het roepen en voeren van mijn hond terwijl ik mijn eigen rond roep. Daarbij heeft hij dit al vaker bij mijn vriend gedaan. "

lijkt erop dat je vrij jaloers was hihi, nuja.. hangt af natuurlijk van welk ras hond je hebt.. sommigen zullen niet naar vreemden gaan.. zoals mijn honden daar mogen vreemden naar roepen en snoepjes tonen die bekijken die eens en gaan gewoon naar mij toe, maar kan wel begrijpen dat het niet leuk is dat het lijkt dat je hond zomaar ineens iemand anders boven je verkiest.. geeft je het gevoel alsof ze je niet trouw zijn

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" @ Jose heb het toch maar even gelezen... achja zulke dingen gebeuren! Was het hele gebeuren ook haast al weer vergeten , tot ik deze meneer vanmorgen tegenkwam en we heerlijk samen hebben gewandeld. Hij vertelde daarbij zelf dat het niet zo slim was afgelopen week , aangezien hij zag dat ik haast had ;-) En waarop ik natuurlijk zei da ik er wel om kon lachen! Ach zo gaan die dingen , maar soms wil je gewoon even van je afschrijven als alles even misgaat ;-) "




Haha... En je ziet dat we hier op HP de juiste aanpak hebben ;-)

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

" @ Jose heb het toch maar even gelezen... achja zulke dingen gebeuren! Was het hele gebeuren ook haast al weer vergeten , tot ik deze meneer vanmorgen tegenkwam en we heerlijk samen hebben gewandeld. Hij vertelde daarbij zelf dat het niet zo slim was afgelopen week , aangezien hij zag dat ik haast had ;-)  En waarop ik natuurlijk zei da ik er wel om kon lachen! Ach zo gaan die dingen , maar soms wil je gewoon even van je afschrijven als alles even misgaat ;-) "

Was die meneer misschien Hein van Lobke? Heeft die alles mee gelezen.;-)

Nee alle gekheid op een stokje, ;-)super dat het zo gegaan is.

Sterkte met je partner.

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

Overigens begrijp ik helemaal dat TS pissig is op deze meneer hoor. Uiteraard heeft deze meneer de beste intenties, maar ik word ook soms erg geirriteerd van mensen die niet meewerken aan de opvoeding.

Zo heb ik een vader die gek is op honden.... maar hij is vooral gek op het gek-maken van honden. Bij Juno niet zo lastig. Onze enthousiaste loebas is gemakkelijk door te draaien. Dan ben je op een verjaardag, waar hij zich echt keurig heeft gedragen. Daar heb ik mijn vader al een paar keer gezegd dat hij zich rustig moet gedragen omdat Juno anders ook een gevaar word voor de kinderen daar (lomp en enthousiast is geen goede combi tussen 3 tot 8 jarigen).

Vervolgens kom je na een lange avond buiten, en wil je de straat oversteken naar de auto. Je vraagt Juno te gaan zitten, dan komt je vader de voordeur uit en begint als een gek naar Juno te 'huilen' (als een wolf want ja daar reageert Juno zo leuk op)... dus Juno weer helemaal wild kwispelen en trekken naar mijn vader..... GRRRRRRR.

M.a.w. ook ik vind het soms heeel vervelend dat andere mensen je opvoeding zo de grond in kunnen stampen ;-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Naar mijn idee doet iedereen zijn best het naar zijn/haar vermogen zo goed mogelijk te doen. Waar de nodige energie in gaat zitten en het is gewoon pijnlijk als anderen dan dat werk te niet, dreigen te doen. 
Het is geweldig als je hond het op verjaardagen zo goed doet, ondanks onvoorspelbare en soms drukke kids. (Erg jammer als dan een volwassen persoon je hond gek maakt.) 

Natuurlijk het is leuk voor een ander als je hond enthousiast reageert en lekker gek te maken is, maar ze staan vaak niet stil voor de gevolgen. Lompheid van de hond (bij kinderen, of dierbare pulletjes van anderen).

Ik denk dat het heel moeilijk is een goed overwicht te vinden.
En hoe maak je iemand duidelijk dat je bepaalde dingen niet wilt of in bepaalde situaties zoals verjaardagen niet wilt.

Zelfde als dat terug gekoppeld naar het eerste bericht van dit topic, er heel duidelijk aangegeven moet worden dat er een grens is overschreden. Dat het prima is dat hij gek is met de hond en dat hij best even gek kan doen of knuffelen met de hond als de hond in losloop gebied losloopt of je samen oploopt. Maar  te proberen duidelijk te maken wanneer wel wanneer niet,  niet je hond op afstand bij naam te roepen, (niet wanneer je niet duidelijk met de hond wandelt maar aanstalten maakt om weg te gaan etc.)  dat kan t zelfde overkomen als het commanderen van andermans hond en kan voor de hond ook verwarring brengen.

Ik had al wel begrepen dat de boel in principe is opgelost uitgesproken, maar ik denk dat het op zich niet verkeerd is  om voor jezelf (en voor mezelf ) na te denken over hoe bepaalde grenzen te stellen.

Helemaal niet, of onder bepaalde omstandigheden (en welke).
Duidelijk aangeven, laten terug koppelen of de afspraak duidelijk is overgekomen.

Als wij bij bepaalde familieleden een barbecue of iets dergelijks hebben, houd ik mijn hond aangelijnd bij me.
De hond kan alles op tafel etc. prima weerstaan.
Alleen sommige mensen geven hun eigen hond iets en vinden het dan nodig mijn hond ook iets te geven (achter onze rug om) want het is zo zielig als ze niks krijgt... 

En die mensen krijgen we niet aan het verstand dat ze dat niet moeten doen, ja sorry heel vervelend voor ons en Beauty maar dan blijft Beauty bij ons aan de lijn zodat hun niet achter onze rug om kunnen proberen iets te geven. Maar wel sneu voor Beauty dat ze dan als enige hond aangelijnd is...
Maar ja als er geen afspraken zijn te maken moet je zorgen dat het gewoon niet kan... maar wel blijft het heel lastig vind ik.

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

Ashley, mag ik vragen of je mij bedoeld als 'de stoker die je helaas uit jouw omgeving kent?
Daar ben ik namelijk wel nieuwschierig naar...':-)

Ik kan het bericht helaas niet quoten, omdat ik het orgineel niet terugvind, dus het de tekst van de quote van Jose even gekopieerd....;-) 

ik schrik mezelf rot van de vele reactie,s. Ik ga ze niet eens allemaal door lezen , want ik merk als ik enkele al lees dat ik daar weinig mee kan en me er zeker niks van wil aan trekken. Ook merk ik dat er 1 stoker is die ik helaas uit mijn omgeving ken , maar goed zulke dingen gebeuren altijd...

En nee ik heb niet als gast gereageerd , mijn partner heeft nogal ernstig in het ziekenhuis gelegen en dit soort onzin kan me dan weinig intereseren. Daarbij ben ik zeker geen nieuw lid maar al ruim 3 jaar bekend hier. Eerder erg veel actief de laatste tijd erg weinig , omdat je niks kan zeggen , maar wel een waterval van jewelste over je heen krijgt terwijl er geen schrijntje slechtheid in dit gestarte topic zat. ook geen beschuldigingen helemaal niets , dus veel plezier met dit topic , Ik ga weer bij mijn partner zitten die mij iets meer nodig heeft "

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Als je het mij vraagt betrof dat die persoon die meteen haar profiel verwijderde... 
Ik zou althans verbaasd zijn als het om iemand anders ging. 
Maar kan uiteraard niet namens ts spreken.

mahrou (Gast)

" Als je het mij vraagt betrof dat die persoon die meteen haar profiel verwijderde... 
Ik zou althans verbaasd zijn als het om iemand anders ging. 
Maar kan uiteraard niet namens ts spreken. "


Sorry, maar ik krijg nog steeds alle mailtjes binnen van reacties (super irritant). Aangezien ik mijn profiel heb verwijderd voel ik me dan ook erg aangesproken. Maar wat zou ik nu weer gedaan hebben, stoken? Dit vind ik wel een beetje ver gaan. Ik heb nooit geen confrontatie met wie dan ook gehad eerder. En om heel eerlijk te zijn zit dit allemaal me wel ontzettend dwars. Ik word nu echt afgeschilderd als probleem veroorzaker. Heb de hele situatie ook aan mijn vriend voor gelegd. Want eerlijk is eerlijk, hondenpage kwam ik tegen bij de link pagina van MG waar wij trainen, en ik vond het echt een fijne plek waar ik als onervaren hond eigenaaar mijn vragen kon stellen en super advies kreeg.

Het enige wat ik heb MISdaan, is een vergelijking maken tussen "je kunt het verwachten wanneer je hond op visite komt en hij krijgt van alles toegestopt" en "je kunt het verwachten wanneer je een dochter hebt dat het eens mis kan gaan ( ik zal het maar niet weer noemen)". En daarbij heb ik niemand geprobeerd te kwetsen of wat dan ook, ik heb alleen verteld dat ik die opmerking naar mij toe op diezelfde manier opvat (het is jouw schuld je had beter moeten weten). Als mij iets te verwijten valt is dat 1 ding (buiten dat ik er blijkbaar voor gezorgd heb dat de sfeer is verpest en dat is absoluut niet mijn intentie geweest, dus excuses naar de topic starter) namelijk dat ik een vreemd en stom voorbeeld gaf, waarbij het niet mijn bedoeling was om wie dan ook te kwetsen, mijn voorbeeld gaf aan hoe IK het vond over komen op mij.

Dat dat dan reden is om mij te vertellen "jij spoort niet". Vertel dan liever, "joh, dat is geen fijn voorbeeld wat je geeft, dat kan immers mensen persoonlijk raken. " Want ik heb daar niet bij stil gestaan toen ik de opmerking maakte.

Nogmaals, ik vind het super jammer dat dit zo heeft moeten escaleren. Want ik vond dit een hele fijne site. Maar nu moet er echt opgehouden worden met mij als boeman af te schilderen.

mahrou (Gast)

Ik heb eindelijk het knopje email notificaties uitzetten gevonden. Ik laat iedereen in zijn waarde. En ik verwacht hetzelfde terug.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Misschien moet je het gewoon laten rusten?
Was niet slim en niet nodig wat jij zei, het is logisch dat sommige mensen daar dan heftig op terug reageren. Dat moet jij snappen, lijkt me.

Ik vind het erg irritant dat je dan gelijk je profiel veranderd. Waar is dat nodig voor? Vind dat altijd een beetje kinderachtig. Vooral ook omdat je nu gewoon nog steeds reageert als gast.

Ik zou zeggen, maak gewoon weer een profiel aan en klets gewoon gezellig mee.

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

@ Mahrou...

Iedereen in zijn waarde laten is wel het minste wat je kunt doen....
Je kunt niet maar zo aardige HP ers tegen het hoofd gaan stoten...;-)
Misschien een nieuwe start maken?

Overigens denk ik niet dat jij degene bent over wie Ashley het heeft hoor..., dat ben ik denk ik!

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Esther als stoker, whahahahaha *sarcasme* ;-)

Heel eerlijk, ik zit aan nog iemand anders te denken dan die hier al genoemd zijn. Maar goed, is speculeren. O-)

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Suzan, toch wel af en toe herkenbaar O-). Mahrou heeft toch al wel verschillende keren eea toegelicht. Respect daarvoor.

Verder vind ik de volgende 'spreuk' wel een mooie.


On topic. Ashley fijn dat het wat beter gaat!;-) Met partner en 'meneer'.

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

"
Als wij bij bepaalde familieleden een barbecue of iets dergelijks hebben, houd ik mijn hond aangelijnd bij me.
De hond kan alles op tafel etc. prima weerstaan.
Alleen sommige mensen geven hun eigen hond iets en vinden het dan nodig mijn hond ook iets te geven (achter onze rug om) want het is zo zielig als ze niks krijgt... 

En die mensen krijgen we niet aan het verstand dat ze dat niet moeten doen, ja sorry heel vervelend voor ons en Beauty maar dan blijft Beauty bij ons aan de lijn zodat hun niet achter onze rug om kunnen proberen iets te geven. Maar wel sneu voor Beauty dat ze dan als enige hond aangelijnd is...
Maar ja als er geen afspraken zijn te maken moet je zorgen dat het gewoon niet kan... maar wel blijft het heel lastig vind ik. "



Ja onze hond zit dus ook altijd aan de lijn op een verjaardag. Ook omdat hij de heerlijkheden op tafel ongetwijfeld NIET met rust kan laten, maar dus ook zodat ik zeker weet wat er allemaal gebeurd om mijn hond heen. Daarom kon ik mijn vader ook elke keer redelijk aanspreken op zijn gedrag. Toch erg jammer dat hij buiten dan weer begint :'(

Het is gewoon vervelend want sommige mensen willen zich niet aanpassen. Die denken niet aan de hond (al helemaal niet aan het baasje erbij) maar alleen maar aan wat zij leuk vinden. Naja we blijven duidelijk, en heel gemeen, maar we houden de hond veel weg bij dit soort mensen.

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

Maar Anne-Wil...puur uit nieuwschierigheid; waarom neem je je hond mee naar een verjaardag?
Heeft dit met het socialiseren te maken, of bv met het anders te lang alleen thuis blijven?
Ik heb het bij mijn jonge honden nooit gedaan, juist om dit soort dingen te voorkomen...

Daarbij denk ik dat je niet van alle andere mensen op zo'n verjaardag kunt verwachten dat zij omgaan met jouw hond zoals jij dit graag zou willen...( het zou natuurlijk mooi zijn, maar 9 van de 10 keer is dat natuurlijk niet zo....;-))
Bij jouw zelf thuis is het natuurlijk een heel ander verhaal...':-)

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno)

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

@ Esther,
Een combinatie van alles wat je beschrijft ;-).
Socialisatie maar ook het feit dat hij al 4 uur per dag alleen is. Ik vind het niet leuk om hem dan s avonds ook nog alleen te laten.

Ook vind ik het gewoon gezellig dat hij erbij is stiekem O-)

Mijn familie is eigenlijk heel goed coachbaar. Geen honden gewend, de meesten niet eens echt liefhebbers, dus die laten hem wel met rust :-D.

Alleen mijn vader ;-) ;-)
Als ik had geweten dat die kwam had ik Juno wellicht wel thuis gelaten. Maar goed, ook als mijn vader bij ons thuis komt luistert hij voor geen meter. Het mooie is nog dat als Juno dan helemaal gek word, mijn vader hem rustig bij zijn nek pakt... dat ik echt denk 'JA HALLLO'... maar de boodschap 'dit gedrag lok je zelf uit' komt echt niet aan.

Je moet je voorstellen de grootste honden leek op de wereld, keer 5, die ook niet te coachen is en vind dat alles aan de hond ligt... dan heb je mijn vader.

Daarom gaan we meestal maar even met hem naar het bos ofzo, dan is Juno ook minder snel gek te maken want dan is er al zoveel leuks om hem heen.. haha

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

Hahaha...ik begrijp het....;-)
Dat is heel erg lastig inderdaad...
Eigenlijk zou papa dan op cursus moeten....;-);-)':-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Onze hond gaat mee naar alles waarbij ze me mag en kan, meestal als ze niet mee mag heb ik zoiets van dan ga ik niet. Ze hoort erbij net zo simpel.
Ook omdat ze haren uittrekt als ze alleen is.
Op verjaardagen bij mijn familie is ze los en gaat ze gewoon lekker liggen, gromt als de deurbel gaat maar blijft eigenlijk liggen tot haat tussentijdse wandeling en erna tot we gaan. Eigenlijk doet ze het gewoon perfect. 

Alleen bij de familie van de kant van me vriend ligt het gecompliceerder, dat ze stiekem dingen geven zeg maar terwijl ze weten dat we dat niet willen en echt wel door hebben dat ze dat doen met gevolg inderdaad dat je bepaalde bezoeken gaat uitstellen, wat eigenlijk heel jammer is omdat het zo anders kan.. maar ja dan moeten wel alle partijen meewerken.

Hoe je het ook wend of keert het blijft soms zoeken.
Naar de juiste weg voor je/jullie zelf en de hond(en)

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

" Hahaha...ik begrijp het....;-)
Dat is heel erg lastig inderdaad...
Eigenlijk zou papa dan op cursus moeten....;-);-)':-) "


Haha zat er net ook aan te denken! Je was me net voor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gggrrrr.... oude mensen af en toe..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 7 van 11 12 3 4 5 6 78 9 10 11
Volgende forumvraag: *stomme nordic walker* hmpf...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^