*stomme nordic walker* hmpf...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TZNTZN

Lekker aan het wandelen vanmorgen met Pim, al 15km erop zitten en we komen weer op bekend terrein. Nog een half uurtje lopen en we zijn weer thuis... Ik dacht al aan lekkere warme chocolademelk met slagroom...
We lopen onderlangs de dijk langs de waal. Pim vind dat altijd helemaal geweldig, want er is zand, water en... juist ja, afval om mee te spelen ;-) Pad is afgelopen, ik loop de dijk op en Pim loopt nog even lekker onderlangs door de struiken te snuffelen, prima... Op een begeven moment hoor ik een piep van Pim en ik zie hem net. Ik dus gehaast weer terug gerent om *al hijgend* bij de plek aan te komen waar ik hem voor het laatst zag... Echter zag ik hem nu nergens.... In mijn ooghoeken zie ik Pim in een keer al zeker 600meter verderop op de dijk sprinten... Hij was mij kwijt en zag in de verte een nordic walker lopen, waarvan hij dacht dat ik het was... Ik riep hem nog, maar hij hoorde mij niet, want we hadden ook nog eens wind tegen (en er staat een hoop wind op de dijk). Ik dacht nog gelukkig heb ik net nog met die nordic walker staan praten en zal hij vast wel even wachten als Pim daar is... Manon zet inmiddels al joggend de achtervolging in, maar ja, dan gaan die nordic walkers nog snel als ze al 1km voorsprong hebben. En nee, meneer wachtte niet even op ons. Hij liep gewoon door met Pim... En als dat nog niet genoeg is, komt nóg verderop ook nog eens de hond aangelopen die Pim al 2x naar die dierenarts toe heeft gebeten...  Ik schreeuw nog 1 keertje de longen uit mijn lijf naar Pim en gelukkig hoorde hij mij nu wel en komt gelijk weer teruggesprint... *gelukkig*. 

En nu? Nu zit ik eindelijk aan mijn chocolademelk, Pim in dromenland en de volgende keer loopt hij daar maar mooi even aan de lijn ;-) (of we moeten met wind mee lopen). Maar wat een snuggere hond dat eenmaal aangekomen bij de nordic walker en tot de conclusie komt dat ik het niet ben, na wat twijfeling, maar gewoon naast hem blijft lopen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "*stomme nordic walker* hmpf..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Haha!! Wat een avontuur voor een wandeling... Gelukkig is het goed gekomen ;-)

honden page profiel Linda Linda 3 doggies

honden foto van Linda

Hij heeft gelukkig wel zn lichaamsbeweging gehad zo, en jij ook ;-) Geniet van je chocomelk. ;-)

honden page profiel TZNTZN

ja, de chocolademelk smaakt zo wel beter O-)Maar nu weet ik meteen waarom ik geen sportabonnement voor de fitness nodig heb':-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

"Maar wat een snuggere hond dat eenmaal aangekomen bij de nordic walker en tot de conclusie komt dat ik het niet ben, na wat twijfeling, maar gewoon naast hem blijft lopen "

soms kan je je echt afvragen hoe de gedachtegang van een hond gaat..., misschien zien ze in iedereen wel gewoon een wandelende voerbak..., die man had tenslotte zijn wapentuig al bij zich voor de jacht (noridc stokken)..., en Pimmetje lust best een vers gevangen barf hapje :-D

honden page profiel TZNTZN

"
soms kan je je echt afvragen hoe de gedachtegang van een hond gaat..., misschien zien ze in iedereen wel gewoon een wandelende voerbak..., die man had tenslotte zijn wapentuig al bij zich voor de jacht (noridc stokken)..., en Pimmetje lust best een vers gevangen barf hapje :-D "

haha, laten we het daar maar op houden O-) Ach, Pim is natuurlijk ook blond als hij op zijn rug ligt, zal vast een belangrijke rol hebben gespeeld;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "*stomme nordic walker* hmpf..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Arm Luca'tje
^